Ik ben prima begeleid bij het kopen van mijn nieuwe Kia EV3 GT-plus line. Verkopers zijn vriendelijk, beleefd en deskundig.

Wij zijn tevreden. 'Hengelo' begreep wat we nodig hadden nadat onze auto buiten onze schuld total loss was gereden bij een aanrijding in Kroatië. We zochten een vergelijkbare kar: even zuinig, niet m... Ver mais
Alleen maar positieve ervaringen, netjes op afspraak geholpen. Er wordt gedaan wat er gedaan moet worden. Dit keer proefrit gemaakt tijdens mijn onderhouds afspraak. In September kont de nieuwe. K... Ver mais
Er is vergeten te kijken naar iets dat ik gevraagd had na te kijken/aan te passen. Auto bewust op tijd gebracht opdat deze rond drie uur opgehaald kon worden. 'Geen probleem' , vervolgens wachten tot... Ver mais
Holtersweg 30, 7556 BX, Hengelo, Nederland, Holanda

Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Wij kregen veel aandacht en informatie bij overstap van benzine naar EV

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Goede service, klantvriendelijk en vooraf duidelijk wat de kosten zijn

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Voor het kopen van de kia ev2 goede prijsafspraak en toelichting.
Bij de levering prima uitleg .
Het introductiefilmpje was leuk gebracht.

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Vriendelijk personeel. Efficiënt en keurig op tijd auto weer klaar

Super vriendelijk en hulpvaardig. Goede dienstverlening 👍🏼

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Alleen maar positieve ervaringen, netjes op afspraak geholpen.
Er wordt gedaan wat er gedaan moet worden.
Dit keer proefrit gemaakt tijdens mijn onderhouds afspraak.
In September kont de nieuwe.
Kortom tevreden klant .

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Na een ongelukkig misverstand ben ik alsnog uitstekend geholpen. Zeer tevreden!!!

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Ik ben private leaser. Ik heb vaak het idee dat ik bij vragen wn klachten niet goed gehoord wordt. Dan wordt speelbal tussen garage wn leasemaatschappij. Erg vervelend.

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Van Mossel laat zien dat zij een zeer betrouwbaar en professioneel bedrijf is. Alleen maar lof.

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
De onderhoudswerkzaamheden zijn conform de gemaakte afspraak gestart. Na afloop van de onderhoudswerkzaamheden werd keurig netjes aangegeven wat er gedaan is en of er evt. nog aandachtspunten waren.
Prima feedback!

Resposta da Van Mossel Kia - Hengelo
Men heeft zich uitstekend aan de afspraken gehouden