Banner for Van Mossel Volkswagen - Valkenswaard

Van Mossel Volkswagen - Valkenswaard Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Dragonder 16, 5554 GM Valkenswaard, Nederland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg goede service ontvangen van Jeroen van de serviceafdeling bij Van Mossel in Valkenswaard. Hij zorgde ervoor dat 2 banden binnen 1 dag op voorraad waren en in het weekend nog vervangen konden worde... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

1) Afspraak gemaakt voor APK + jaarlijkse beurt op 3 juli: resultaat: APK keuring niet gedaan (reden?) + remvloeistof niet vervangen door tijdgebrek. 2) Wederom afspraak gemaakt voor APK + remvlo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een fijne ervaring bij van Mossel in Valkenswaard. We werden goed ontvangen en direct geholpen door Niek en collega’s. Er werd ruim de tijd genomen om alle informatie en details over de auto door... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede ervaring met van Mossel de auto gevonden die ik zocht, werd niet echt druk gezet om de auto te kopen door de verkoper. Helemaal tevreden tot dan viel me een beetje tegen dat er zo weinig onder... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Revendedora de carros usados

Sobre Van Mossel Volkswagen - Valkenswaard

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Volkswagen:
Van Mossel is officieel Volkswagendealer en heeft vestigingen in Hapert, Oisterwijk, Tilburg, Valkenswaard, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Informações de contato

• Dragonder 16, 5554 GM, Valkenswaard, Nederland, Holanda

• 040 201 4125
Promotion box for Van Mossel Volkswagen - Valkenswaard

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

360 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

339 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super goed geholpen.

Zaterdag 7 februari audi Q5 sportback gekocht. Ondanks de computerstoring en de bestelling van de kentenplaten heeft Sjors Beeks het allemaal zeer netjes opgelost dikke pluim. Ook met Mokem was het top. Ben erg tevreden. Bedankt.

7 de fevereiro de 2026

Mokem Vw Valkenswaard

Heb bij van Mossel Valkenswaard een up GTI gekocht. Fijn bedrijf. Heel erg fijn was het zakendoen met Mokem ! Heel aardig, man van zijn woord, echt super. Dank!

7 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afgelopen 18 december heb ik een…

Afgelopen 18 december heb ik een geweldige Audi Q2 mogen kopen. Mokem al Jaradat heeft mij hier super bij geholpen, de verkoop verliep soepel. Mijn dochter en ik kregen alle tijd om de auto te bekijken. Helaas kon ik door mentale omstandigheden de auto niet zelf komen halen, Mokem heeft er voor gezorgd dat de auto bij mij thuis in Friesland is gebracht. Echt een top service .

29 de dezembro de 2025

Zeer tevreden

We zijn naar volle tevredenheid geholpen door Mokem Al Jaradat bij de inruil van onze auto.
In alle rust mochten we auto's bekijken en kregen nadien heldere uitleg. Ook de afhandeling verliep in een prettige sfeer.
Bij onduidelijkheden, een dag na aankoop, konden we weer terecht bij Mokem. Top!

30 de janeiro de 2026

Goede ervaring

Fijn ontvangst, vakkundig te woord gestaan. Er is moeite gedaan om de occasion die wij kwamen bekijken op locatie te krijgen. Ondanks dat wij uiteindelijk besloten de auto niet te kopen hebben wij ons bezoek aan dit bedrijf als zeer positief ervaren.

29 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een topservice van Jeroen en het…

Echt een topservice van Jeroen Kuijpers en het werkplaatsteam! Er was wat onduidelijkheid over mijn banden, maar ze hebben alles op alles gezet om dit tijdig te herstellen. Dankzij hun snelle handelen konden we met een gerust hart op kerstvakantie vertrekken. Bedankt voor de fijne oplossing!

19 de dezembro de 2025

Groot onderhoud

Mijn auto ingeleverd voor onderhoud. Super goed geholpen door het vriendelijke personeel! Ik zou hier zeker teruggaan in het vervolg.

22 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Sfeer en klantvriendelijkheid super…

Sfeer en klantvriendelijkheid super fijn. Goede uitleg ontvangen over vervangen van remblokken. Ze hadden een computer storing gehad, waardoor het wat meer inspanning vergde om de vestiging telefonisch te kunnenspreken,
maar alles is naar wens gegaan . Fijne medewerkers.

4 de dezembro de 2025

Snel en goed!

Zeer plezierig dat ik bij de snelservice daadwerkelijk vlot geholpen kon worden. Ook de extra service (checken van de overige vloeistoffen en weghalen van boomblad uit de ventilatieopeningen) vond ik heel positief.

15 de novembro de 2025

Aankoop VW T-Roc

Wij zijn zorgvuldig geinformeerd door Sjors en hebben met hem de deal met alle vertrouwen aangegaan. Het blijft toch ook een lastige keuze., maar dit is uitstekend door Sjors uitgevoerd. Aanrader

28 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zochten een boodschappen auto

Wij zochten een boodschappen auto en we keken op de site en we zien een up wij aan het bellen het was op een zaterdag rond 15.00uur of we een proefrit kunnen maken Sjors zij dat kan dus zo gezegd zo gedaan en gekocht via Sjors en Ties geweldige jongens.

25 de novembro de 2025