Veja o que dizem as avaliações
Febe heeft ons vanaf het eerste moment goed geholpen. Ook tussendoor konden we met alle vragen bij haar terecht. Super fijne ervaring.
Detalhes da empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Informações de contato
Holanda
- vanmossel.nl/ford

Profiteer nu van topdeals!
Pede aos clientes que avaliem
Trekhaak ( afneembaar) laten monteren…
Trekhaak ( afneembaar) laten monteren Focus ST.
Super netjes gedaan.
uitlopen van afspraak voor de werkplaats
Vriendelijk personeel. Had een afspraak voor olie verversen om 8.00 uur wat een uurtje zou duren. Er waren op dezelfde tijd meer mensen die op dezelfde tijd een afspraak hadden voor de werkplaats. Jammer genoeg was er maar 1 receptionist en duurde het erg lang voor ik aan de beurt was. waardoor ik pas om 8.20 uur aan de beurt was bij de receptionist. Waardoor mijn auto later in de werkplaats kwam en alles veel langer duurder dan ik verwacht had. Maar het personeel is heel vriendelijk en de koffie is lekker alleen zou der wat meer leesvoer mogen zijn en niet alleen over auto's
Goede service tegen een redelijke prijs voor de leeftijd van de auto
Haal en breng service van de auto van Middelburg-Goes v.v..
Zeer snelle reparatie van een gebroken…
Zeer snelle reparatie van een gebroken stuurkoppeling en ook de APK was op tijd en zoals afgesproken.
Top ervaring
Betrouwbaar werk!!!
Olie ververst bij een beurt
Olie ververst bij een beurt, en er één liter teveel in gegooid..!!!!!!!!!!!!!
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Wat een fijne dealer
We hebben vorige week een gloednieuwe ford Kuga gekocht bij van Mossel in Veghel. Vandaag, een week later staat hij al op onze oprit. Thije van den Brink heeft ons geadviseerd welke auto een goede opvolger zou zijn van onze ford Puma. Wat een fijne verkoopadviseur. Door mijn ziekte moest er best veel worden omgedacht en daar was hij heel goed in.
Hij heeft ons goed begeleid qua keuze, is erg vriendelijk en opgewekt. Geen moment het gevoel gehad dat hij ons iets wilde opdringen of moe werd van al onze vragen, maar wel dat hij ons echt goed wilde adviseren.
De auto zelf is prachtig, rijdt heerlijk en we zijn een beetje overdonderd door alle opties, en dat terwijl we toch een auto hadden die echt wel luxe was. Heel benieuwd hoe het hybryde in praktijk gaat werken.
Thije bedankt. Hopelijk werk je er nog als we weer aan een nieuwe toe zijn want we willen graag opnieuw door jou geadviseerd worden.

Resposta da Van Mossel Ford
Alles ging mis,uitleg gevraagd over de…
Alles ging mis,uitleg gevraagd over de rekening,al aantal keren gebeld,nooit terug gebeld.
Dit gebeurd je, als je oud bent,nemen je niet meer serieus.
Monteur Roy Flenterie was erg kundig en…
Monteur Roy Flenterie was erg kundig en heeft een goed advies uitgebracht, en de auto een servicebeurt gegeven, hierna reed die weer als een zonnetje
Ontvangst en de uitleg was perfect door…
Ontvangst en de uitleg was perfect door Avi.
Betreft Locatie Roermond
Betreft Locatie Roermond.
Wat een slechte service. Verkopen kunnen ze, maar een beetje service verlenen lijkt te veel gevraagd. Het contact loopt wel snel masr inhoudelijk dik onvoldoende, namelijk:
Ik nam contact op vanwege een probleem met een accu die naar mijn idee te snel leegraakt en wilde hierover kort van gedachten wisselen met iemand met technische kennis. Helaas kreeg ik niemand met kennis van zaken te spreken. Renate zou het navragen, maar het uiteindelijke antwoord was dat ik de auto een hele dag moest achterlaten en dat er €150 voor een diagnose in rekening zou worden gebracht.
Ik vroeg op dat moment helemaal niet om een uitgebreide diagnose. Ik wilde alleen even de accu laten testen met een accutester, om uit te sluiten dat de accu zelf niet meer goed is.
Voor mij maakt dat een groot verschil in service. Verkopen is één ding, maar juist wanneer er na de aankoop een probleem ontstaat, verwacht ik ook enige bereidheid om mee te denken en eenvoudige controles uit te voeren zonder meteen hoofdprijs te vragen.
Hoop dat ze begrijpen dat bij aanschaf nieuwe auto deze ervaring echt meespeelt, tuurlijk ben ik maar een kleine vis maar zal niet de enige uit de school zijn.
Hoop dat ze er iets mee doen maar ze hebben flinke machtspositie!
Zeer tevreden met service en prijs
Ik ben over gestapt van Brielle maar Middelharnis omdat ik bij Brielle elke keer verassingen had kwa kosten, onvriendelijke service en tot 2x toe mijn auto met een half uit elkaar liggend interieur terug kreeg. Nu bij van Mossel en zeer tevreden. Alles netjes geregeld, auto netjes optijd terug en de afgesproken prijs was ook de afgerekende prijs. Al met al zeer tevreden. Zowel service als prijs was keurig.
Vriendelijke verkoper
We zijn goed geholpen door een vriendelijke verkoper die alles goed uitgelegd met een mooie presentatie.

Resposta da Van Mossel Ford
Aankoop ford fiesta
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop van mijn Ford Fiesta. De hele aankoop is prettig verlopen en ik ben vriendelijk en professioneel geholpen. Ook Febe heeft hier een fijne bijdrage aan geleverd en zorgde ervoor dat alles duidelijk en soepel verliep. Ik ben erg tevreden over de service en kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Bedankt voor de goede begeleiding!
een goede inruil gekregen van mijn…
een goede inruil gekregen van mijn andere auto
Pas geleden de auto z'n 2e onderhoud…
Pas geleden de auto z'n 2e onderhoud gehad, ben erbij gebleven. Na een paar dagen de factuur binnen gekregen en zag dat 1 ltr remolie is berekend is terwijl geen druppel remolie is vervangen. Hierop gebeld en kan pas over 2maanden terug komen om alsnog te laten vervangen, zelf tijd voor vrij moeten maken en extra rijden (ongeveer 100km) maar daar staat niks tegenover
Kees maakte waar wat hij beloofde en op…
Kees maakte waar wat hij beloofde en op tijd zodat we toch met de nieuwe auto op vakantie konden