Volgen strikt de algemene reglementering terzake maar vergeten dikwijls het "menselijke" aspect en drijven vaak door op punten waartegen geen verweer wordt toegestaan. Antwoorden op vragen komen pas... Ver mais
We zijn in contact gekomen met Van Reeth Vastgoed om onze woning te verkopen. Vanuit het eerste gesprek voelde we aan dat we met een eerlijke en professionele persoon te maken hadden. We hebben a... Ver mais
Waren op zoek naar een nieuwe woonst. Diegene die we op het oog hadden was vertegenwoordigd door Van Reeth vastgoed. Zeer snel en vriendelijk geholpen voor plaatsbezoek(en). Ook actief wijzen op evt v... Ver mais
Filip Van Reeth is zeer professioneel en betrouwbaar. Na maanden bij een andere makelaar te zitten, zonder ook maar 1 bod te krijgen, rijkte hij zelf uit omdat hij opmerkte dat we ons appartement niet... Ver mais
Vastgoedmakelaar voor verhuur en verkoop in Aartselaar en omliggende. Vanuit een realistische schatting dankzij een gebalanceerde marketingmix op maat naar een vlotte verkoop tegen de beste prijs. Professionele foto's, homestyling, 3D-visualisaties, ... Niets is ons teveel op uw pand in de picture te brengen voor een optimale verkoop/verhuur. Informeer naar onze samenwerkingsformules op maat !
Kapellestraat 45, 2630, Aartselaar, Bélgica
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas

Resposta da Van Reeth Vastgoed
Altijd klaar om alle vragen te beantwoorden en klaar te staan om eender wat. Eerlijk in de overeenkomsten en ook nooit valse hoop gegeven. Ook snelle afhandeling van de administratie.
Zal jullie ook altijd aanbevelen aan mensen die naar jullie vragen als makelaar

Resposta da Van Reeth Vastgoed
vlotte en correcte manier van samenwerking - fijn en vriendelijk personeel
altijd terecht kunnen met een probleem
maakt tijd voor de klanten en blijft je informeren.

Resposta da Van Reeth Vastgoed
Alles was in orde, vlotte afspraken, goed opgevolgd.
Zeker aan te raden, niks op aan te merken.

Resposta da Van Reeth Vastgoed
Top makelaar. Doet wat hij moet doen en dit met vakkundig enthousiasme.

Resposta da Van Reeth Vastgoed
We zijn in contact gekomen met Van Reeth Vastgoed om onze woning te verkopen.
We hebben alles in zijn handen gegeven en vanaf het eerste tot het laatste moment heeft hij alles correct, verzorgd. Ook de onderlinge contacten met koper, notaris waren meer dan prima.
Het was echt een zeer aangename ervaring om met dit kantoor te hebben gewerkt.
Doe zo verder Filip, en nogmaals bedankt
Patrick – Nicole

Resposta da Van Reeth Vastgoed
Wij hadden een zeer goede samenwerking met Philippe Van Reeth. Hij heeft ons geholpen om een koper te vinden voor onze grond en ons ook daarna begeleid voor de papieren en de afhandeling bij de notaris.

Resposta da Van Reeth Vastgoed
zeer goede en professionele aanpak...uiterst vriendelijke en gedreven makelaar

Resposta da Van Reeth Vastgoed
Zeer professionele en efficiënte begeleiding door een vriendelijk team!

Resposta da Van Reeth Vastgoed
We hebben alles in handen van Philip gegeven gezien onvoorziene omstandigheden.
( wegens ziekte van verkoper).
Philip, van Vastgoed Van Reeth, heeft alles perfect geregeld voor ons met goede afloop,waarvoor dank!

Resposta da Van Reeth Vastgoed
Ik heb ervaren dat Van Reeth Vastgoed meedenkt om evenwichtige oplossingen voor koper en verkoper te vinden.
De feedback op vragen was altijd snel en accuraat.

Resposta da Van Reeth Vastgoed
Heel correct en klant vriendelijk.
Als de notarissen even snel en correct zouden werken 🤔 .

Resposta da Van Reeth Vastgoed
Top service, alles afgewerkt tot in de puntjes.
Tevens altijd bereikbaar om advies te geven en vriendelijk.

Resposta da Van Reeth Vastgoed
Zeer behulpzaam, goed voorbereid.
Ook aanwezig bij notaris.

Resposta da Van Reeth Vastgoed
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.