van Spreuwel Transport B.V. Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De meest slechte bezorgservice die je kunt vinden. Er wordt eerst gepland zonder overleg. Daarna gepland en niet geleverd omdat ze de bestelling kwijt zijn. Daarna geen communicatie meer en al zeker... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte bezorgservice. Mijn bestelling zou eerst gisteren worden bezorgd. Ik ben daarvoor de hele dag thuis gebleven, maar de bezorger is niet gekomen. Vervolgens kreeg ik bericht dat de leveri... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb gisteren een pallet van hun bezorgd gekregen. De mannen waren zeer netjes, kundig en meedenkend. Ookal moesten ze extra moeite doen om de pallet te plaatsen het was geen enkel probleem voor dez... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke chauffeur. 2 euro pallets met houtpellets geleverd gekregen. Totaal 1232 kilo. Zijn door de chauffeur keurig in de garage gezet.

Detalhes da empresa

1. Serviço de logística
  2. Empresa de transporte marítimo
  3. Mensageiro

Informação fornecida por fontes externas variadas

Historie Van Spreuwel Transport is in 1992 opgericht door C.J.A.M. van Spreuwel, die van huis uit al meer dan 30 jaar ervaring in het transportwezen bezat. Het wagenpark bestond uit 3 vrachtwagens en er werd van huis uit gewerkt. Door uitbreiding v...

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

178 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

24 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Vriendelijke chauffeur, nette levering

Fijne ervaring met dit bedrijf. Spullen van Hornbach besteld voor de speeltuin waarvoor ik vrijwilligerswerk doe. De bezorging was goed te volgen, waardoor er niet onnodig lang een vrijwilliger geregeld hoefde te worden. De speeltuin is wat lastig te vinden vanwege vreemde huisnummering, maar de chauffeur nam de moeite om even goed te kijken. Vriendelijke chauffeur, die de moeite nam om even te helpen met het binnen leggen van de spullen.

23 de maio de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

J' aurais été arnaqué si je n' avais pas réagi très fermement et sans baisser la garde.

Commandé : Pack WC, cuvette et réservoir en céramique, marque réputée :
1°) Sonné à la porte & paquet déposé. J' ai eu de la chance de l' avoir ouvert (contre leur gré) avant de signer : j' y trouve des morceaux d' une cuvette cassée - qui se révèlera n' être même pas la mienne.
Avec aucune protection anti-choc (polystyrène ...) dans la boite. Donc un montage de leur part...
Je veux refuser le colis ; ils disent que je dois l' accepter et voir avec l' expéditeur après, "ce n' est pas dans leur règlementent de repartir avec" etc ... Ils insistent pour finalement relire le bon sur la boite et "constater" que ce n' est pas pour moi Ils me demandent si j' ai du tape pour refermer la boite (non) et la remettent dans le camion (pour fourguer ce tas de débris au suivant ?).

2°) 1er colis rembarqué & une demi palette ressort avec cette fois celui qui m' est destiné.
Et là, ils refusent que j' ouvre la boite de nouveau pour vérifier. Leur job = déposer la caisse et se barrer avec la signature. Et même si cassé, pas pour eux, à voir avec l' expéditeur. Menacent de repartir avec le colis avec motif de refus simple.
Ils veulent mordicus que je signe avant d' ouvrir (et qu' ils repartent de toutes façons sans le colis quoi qu' il en soit).
Ils "perdent du temps", eh oui, et moi je ne veux pas me faire arnaquer, la signature signifiant "reçu en bon état". Je ressort mon smartphone et filme la scène comme preuve. Menace de nouveau de remporter le colis (c' est filmé) etc ...
L' un d' eux finit par "appeler son patron", & revient avec l' "accord" que j' ouvre avant. Ouf. Le mien n' était pas cassé.

4 de maio de 2022

Prima ervaring

Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend, dat mag ook wel eens gezegd worden. Ik kreeg ruim van te voren nauwkeurige track & trace informatie, de levering kwam op tijd en de bezorger was vriendelijk en behulpzaam.

15 de abril de 2022

Puur slechte service!!!

Puur slecht!!! Geen woorden. Zetten ze gewoon een bbq van 150 neer voor het hek neer gelijk aan een openbare weg, omdat ze niet met wagen over grond kunnen. Bezorgen tot aan de voordeur. Evt kan er een plaat neerlegd worden maar nee de chauffeur had er gewoon geen zin in dat bleek wel. Ik word boos en zeg neem hem dan maar weer mee. Ok zegt hij, ik hoef niet te bbqen. Ben Je dan een hufter. Ik dien een klacht in en zeggen dat het ze
Spijt en zullen de chauffeur er op aanspreken, nou dat zal niet want ze eindigen met gelukkig is de bbq wel geleverd.
Te gek voor woorden. Je betaald een hoop geld voor bezorgen en dan zo doen. Geen woorden voor

30 de março de 2022

Prima levering.

Wat een slechte reviews allemaal. Het was top geregeld. Dag eerder een tijdblok ontvangen met t&t. Smorgens belde de chauffeur netjes 10 min vtv. Levering was perfect op tijd. Aardige chauffeur. Prima levering.

16 de fevereiro de 2022

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, zou bezorgen tot aan de voordeur, vrijstaand huis dus niet zo moeilijk zou je zeggen.
Gipsplaten en hout gedropt op de stoep openbare weg terwij het fiks regende. Door ziekte kon ik zelf niet aanwezig zijn dus mijn partner van over de zestig was aanwezig om bestelling in ontvangst te nemen, nog gevraagd om de spullen bij de voordeur te plaatsen maar de chauffeur had daar geen zin in, hoogstwaarschijnlijk vind hij zijn baan niet zo leuk en de service is ook ver te zoeken. Ik doe regelmatig bestellingen bij hornbach en zal dan ook bij een eventuele nieuwe bestelling aangeven dit niet door dit bedrijf bezorgd te willen hebben. Gemeld bij Hornbach.
Totaal niet klantvriendelijk en onfatsoenlijk.

29 de dezembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hornbach lees reviews en doe er iets mee!

Vandaag kennis gemaakt met de transporteur van Hornbach. Men zou eens de reviews moeten lezen want leren doen ze niet. Woon in appartement midden in Delft. Met lift 2e etage. Het werd geleverd voor de drempel in de regen buiten het portiek. Kreeg te horen dat ik akkoord was gegaan met deze voorwaarde. Niet dus, mail van de levering gaf onderaan de mail aan dat dit hun beleid is een niet waarmee ik met Hornbach was overeengekomen. Vervoerskosten zijn het dus niet waard want liep nu ook nog te slepen met platen en alu strip van 4 meter! Bij de vraag of hij de platen in het portiek kon zetten, kreeg ik eerst een blik van zwaar onbegrip en hierna een trap na dat ik niet zo brutaal moest zijn. Pardon? Ik heb hem bedankt voor de verleende service en zag vervolgens dat er geen gebruik was gemaakt van mijn aanbod om met een vrijwaring te parkeren. Dus hij heeft zijn vrachtwagen ook nog op een verkeerde plek geparkeerd!
Nee, ga vast nog eens gebruik maken van deze vervoerder, in geen honderd jaar! Hornbach doe hier iets mee, ik sta niet alleen als ik zo de reviews heb gezien.

30 de novembro de 2021

Onbeschoft

Onbeschoft, levering van hornbach.

Bezorger met zonnebril. En telefoon aan zijn oor, ik zei:” zet de paletten hier neer”.Komt met zijn heftruck en reed mijn voortuin in wat niet was afgesproken, moest opzij springen en rijd mijn waaltjes bestrating diep de grond in,.Ik vroeg hem en wat nu; maak een foto en zet het op de mail dan komt het goed, dat zeiden ze, ook op kantoor.Hij belde ook en wij hoorde er stond een lantaarnpaal in de weg en kon niet anders, ja, die staat er maar wel 5 meter verder op.
En wilde snel weg, starte en reed weg aan het einde van de straat was het te smal. Dat wist ik en greep mijn kans en zette mijn bus dwars over de straat.In de tussen tijd belde mii het transport bedrijf, dat ik mijn bus moest wegrijden.Daarop zei ik, “hij kan gaan als ik schriftelijk heb, dat hij verantwoordelijk is voor de schade in mijn voortuin.”Dat heb ik met moeite gekregen,nu nog afwachten of ze de schade betalen.
Gelukkig stond mijn buurman erbij heeft alles gehoord en gezien
Al met al een heel slecht bedrijf.

27 de outubro de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Teveel moeite voor de bezorger/afhaler

Word meerdere keren gebeld omdat de bezorger die mijn pakket op komt halen mijn straat niet kan vinden. Waarom lukte het dan bij de levering wel? Vervolgens komt hij boos naar boven in mijn appartementencomplex omdat het "niet de bedoeling is dat ze naar boven moeten komen hoor". Wel zo netjes als dat vooraf dan gecommuniceerd wordt. Daarnaast vind ik het persoonlijk meer dan normaal dat je naar boven komt als je een groot pakket komt ophalen. Beetje meer klantgericht zijn kan geen kwaad...

22 de outubro de 2021

Materialen nooit geleverd

Materialen bij Hornbach besteld voor tuin en van Spreuwel zou het komen brengen. Hebben zonder opgave van reden de spullen geretourneerd.
Tuinmannen kunnen nu niet aan de slag en we moeten het zelf maar uitzoeken.

13 de outubro de 2021

Om boos over te worden

Om boos over te worden! Een afspraak gemaakt op een vrije dag, er werd niet geleverd. Gebeld en gevraagd wanneer ze komen.. de volgende dag voor 12.00. Ik aan gegeven dat ik er niet ben. En jahoor de volgende dag bellen ze om 15.00 we staan voor u deur. Ben benieuwd of ze de volgende keer wel op komen dagen...
Bedankt voor het verprutsen van een vrije dag!
Oja en als jullie een site hebben waarin je je levertijd kan zien. Zorg dat dit ook werkt, na 22.00 staat er nog steeds levertijd niet bekend! Heel handig. Ook niet fijn voor de chauffeurs als ze steeds voor dichte deuren staan

5 de outubro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slecht een grote bestelling met…

Zeer slecht een grote bestelling met houten panlatten besteld bij de buren werden het onder een afdek gelegd en bij ons wilde hij het hout niet twee meter verder binnen zetten. Chauffeur met een ontzettende grote mond!! Je belt het bedrijf op en zij zeggen dat het een welles nietes verhaal wordt, dus ze zeggen dat ze de klant niet kunnen geloven! Super super ontevreden!

3 de agosto de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Aflevering bestelling hornbach

Onze bestelling van hornbach werd via dit bedrijf geleverd. Je krijgt wel veel mails over levering. En de levering tijd krijg je de avond van te voren te horen. Dit geeft weinig ruimte om vrij te regelen. Maar nadat ik gebeld had met kantoor werden er afspraken gemaakt over de aflevering. De chauffeur heeft zich hier keurig aan gehouden en alles keurig netjes op de oprit weggezet.

2 de julho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aanbellen is ook een optie...

Zojuist een levering 'gemist' door mijn zogenaamde 'afwezigheid'. Even aanbellen had ook een optie geweest. Gezien de ouderwetse klingelbel die wij hebben had ik dit niet kunnen missen. Dan maar opbellen voor een volgende bezorg afspraak. Een ongeïnteresseerde dame aan de andere kant van de lijn toonde totaal geen begrip en kon me niet verder helpen dan dat ze het morgen nog eens zouden proberen. Op mijn vraag hoe laat het dan zou worden, kreeg ik het antwoord dat ik dat vanavond in een mail te horen krijg. Nu maar hopen dat ik op dat moment wel thuis ben...?
Als je op een levering zit te wachten zou ik hier niet op vertrouwen!

21 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nauwelijks contact met de klant

Nauwelijks contact met de klant. Krijg niets te horen over de levering en de te verwachte tijd waarop geleverd zou worden. Kan zo geen planning maken voor de ontvangst van de levering. Ronduit slecht.

9 de junho de 2021

Prima levering...vriendelijke bezorger.

Had bij Hornbach gaaspanelen en benodigdheden besteld. Kreeg gisteren een mail dat het vandaag tussen 12.38 en 15.38 geleverd zou worden.
De chauffeur/bezorger kwam netjes binnen die afgesproken tijd en heeft de gaaspanelen ook netjes op de plek gezet waar ik ze hebben wilde. Erg vriendelijke jongeman.

9 de junho de 2021

Esta empresa é sua?