van Spreuwel Transport B.V. Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De meest slechte bezorgservice die je kunt vinden. Er wordt eerst gepland zonder overleg. Daarna gepland en niet geleverd omdat ze de bestelling kwijt zijn. Daarna geen communicatie meer en al zeker... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte bezorgservice. Mijn bestelling zou eerst gisteren worden bezorgd. Ik ben daarvoor de hele dag thuis gebleven, maar de bezorger is niet gekomen. Vervolgens kreeg ik bericht dat de leveri... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb gisteren een pallet van hun bezorgd gekregen. De mannen waren zeer netjes, kundig en meedenkend. Ookal moesten ze extra moeite doen om de pallet te plaatsen het was geen enkel probleem voor dez... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke chauffeur. 2 euro pallets met houtpellets geleverd gekregen. Totaal 1232 kilo. Zijn door de chauffeur keurig in de garage gezet.

Detalhes da empresa

1. Serviço de logística
  2. Empresa de transporte marítimo
  3. Mensageiro

Informação fornecida por fontes externas variadas

Historie Van Spreuwel Transport is in 1992 opgericht door C.J.A.M. van Spreuwel, die van huis uit al meer dan 30 jaar ervaring in het transportwezen bezat. Het wagenpark bestond uit 3 vrachtwagens en er werd van huis uit gewerkt. Door uitbreiding v...

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

178 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

24 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zo ver onder de maat dat het niet eens meetbaar is.

Deze waardeloze hut heeft echt de minst competente planner in de wereld. Ik denk dat er inclusief vandaag 4 of 5 afspraken zijn gemaakt voor 2 leveringen. 4 voor een vorige en vandaag de 5e waar ze wederom geen acte de presence geven binnen de afgesproken tijd.
Ik kan iedereen aanraden om gewoon je gang te gaan als je met ze afspreekt. Want ze komen toch niet. Ga lekker naar gamma of een ander als het kan.

3 de junho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan er een lang verhaal van maken

Kan er een lang verhaal van maken, maar dat ga ik niet doen.
Het is een wonder dat dit bedrijf nog kan/mag bestaan.
Na 5 keer een afspraak maken van bezorging, 3 dagen vrij nemen ja u snapt het, geen bezorging. Alle mogelijke onzin smoezen, ook die nog niet in mijn smoezenboek stonden, steeds geen bezorging. 3 x Hornbach gebeld, ook geen succes, en toen, de 6e keer is het gelukt. Heeft dan ook maar 17 dagen geduurd na de afgesproken 1e leverdatum.
Om kort te gaan, mocht ik wat willen bestellen online, dan ga ik eerst vragen/uitzoeken wie de bezorger is. En ja, als het dit bedrijf is, ik zal dan niets bestellen.

31 de maio de 2021

Levering bestelling Hornbach

Vanmiddag een bestelling van Hornbach via transportbedrijf van Spreuwel ontvangen.
Dag voor levering een geschatte tijd van levering gekregen. Vlak voor levering gebeld met een nog betere benadering.
Bij de levering zelf heeft de chauffeur geholpen de artikelen achter het huis te krijgen.
Ook in taal en antwoord een prima kerel. Een excuus naar deze man; vergeten koffie of thee aan te bieden.
Mijn ervaring met dit bedrijf; een dikke 10.

26 de maio de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed en vriendelijk

Ik heb contact moeten opnemen met de klantenservice, omdat ik niet ben ingelicht over de bezorging. Ik ben vriendelijk, concreet en goed geholpen aan de telefoon! Volgens afspraak is de levering verder goed verlopen. De bezorger (chauffeur) was heel vriendelijk, behulpzaam en netjes. Na de reviews gelezen te hebben besloot ik mijn ervaring ook te delen!!

25 de maio de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed werk van Van Spreuwel transport uit Eindhoven!!

Bij Maxaro Utrecht badkamermeubels gekocht. Deze bestelling is i.v.m. levertijden op drie momenten bezorgd. Alle drie keer werd de avond voor de dag van bezorging een tijdstip op de mail gezet. En alle drie de keren werd de bestelling keurig binnen het tijdslot geleverd door vriendelijke en correcte chauffeurs. De bestellingen werden zoals vooraf bekend was tot aan de voordeur geleverd. De chauffeurs hielpen netjes met de pakketten op ons karretje te laden. Een pluim voor alle drie de chauffeurs!! Gewoon goed werk van Van Spreuwel, zoals vooraf duidelijk in de leveringsvoorwaarden van Maxaro staat. En keurig op tijd. Soms kan het tijdstip niet gehaald worden, maar mensen heb dan ook begrip dat het op de weg wel eens tegen kan zitten met file of andere vertraging!
Cobie en Teun Jansen Deventer.

19 de maio de 2021

Komen de afspraak na.

Hebben voor de Hornbach een paar balken afgeleverd. Nette jongens en binnen het afgesproken tijdvak geleverd. Ze hebben zelfs even meegeholpen om het in de tuin te leggen.

18 de maio de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pakket bestaande uit wastafel +…

Pakket bestaande uit wastafel + wastafelmeubel besteld. Werd binnen het tijdsvak geleverd.

Pakket werd gelukkig verder dan de eerste deur van de flat bezorgd, namelijk tot de lift. Als je echt heel grote pakketten hebt en zelf niet kan sjouwen dus wel iets om rekening mee te houden.

11 de maio de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfecte levering door vriendelijke chauffeur

Vorige week een levering gehad door Van Spreuwel transport. Ik was behoorlijk ongerust door alle negatieve ervaringen die ik las. Ik was aangenaam verrast dat de chauffeur mij keurig, zoals afgesproken, belde om te melden dat hij aan ons atelier stond. Ik vroeg hem 5 minuten te wachten tot ik daar was. Geen probleem. Ook het lossen van de goederen met een mooie glimlach. Niets was teveel. Hele aangename sympathieke chauffeur. Vriendelijke man. Dus ... zéér tevreden!!

26 de abril de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hornbach - van Spreuwel Transport B.V.

06-04-2021 bestelling bij Hornbach gedaan. Zou uiterlijk 13-04-2021 gebracht worden.
Nu: 19-04-2021 nog niets ontvangen.
Contact met Hornbach opgenomen: "product is in handen van transport bedrijf, en ik ga het voor u uitzoeken en stuur een email deze middag met verdere informatie "
Email???? Niet ontvangen....
Wanneer ik het product, onbeschadigd, heb ontvangen, schrijf ik weer een review: wat zal ik dan ontzettend blij zijn!!!! Kijk er zo verschrikkelijk naar uit!! Alstublieft!! Kom snel!!

19 de abril de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

top service en netjes op tijd

ik kreeg de avond van te voren na 21:30 uur een email met de tijdsvak waarin mijn loungeset bezorgt zou worden.
netjes werdt er 10 minuten van te voren gebelt en de bezorger Erik kwam keurig op tijd. zette het pakket van 50 kilo ook even in de tuin.

door de negatieve reviews dacht ik eventjes nou we gaan het zien. maar na de email van die avond ervoor en de verdere berichtgevingen van uit de bezorger werd ik goed op de hoogte gehouden en ook netjes en vriendelijk geholpen en te woord gestaan.

de negatieve reviews deel ik dus niet.

14 de abril de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een ellende met dit bedrijf

Wat een ellende met dit bedrijf. Personeel is vriendelijk maar lijkt producten te verduisteren aangezien ze tot op heden niet geleverd hebben wat ze moeten leveren. Namelijk 2 deuren en niet 1 deur. Ze zijn inmiddels 3 keer aan de deur geweest, 2 x met deurbeslag en dus de laatste keer met 1 deur. Ze weten niet waar de andere deur gebleven is. Terwijl er uit het magazijn van Candoo 2 deuren zijn meegegeven aan van Spreuwel. En nu? Ik ben de dupe, wacht al 6 maanden op de levering

13 de abril de 2021

Slecht transportbedrijf…

Spullen besteld bij een sanitairwinkel en zouden geleverd worden met Spreuwel transport. Track en trace gekregen snachts om 3.00 uur, maar goed ben toch de hele dag thuis, niks ontvangen die dag.
Ik bellen, volgende dag zou er weer een levering zijn en op mijn verzoek dan in de middag. Daar hebben ze lak aan, want om 10.00 uur stonden ze voor de deur.
Er moet nogmaals iets geleverd worden, 2 weken later, nieuwe kans.
Weer midden in de nacht de track en trace. Maakt niet uit ik ben thuis, aangezien de aannemer staat te wachten op de levering...
Ik Smiddags 2x gebeld met Spreuwel transport, waar de chaffeur zich bevindt, de eerste keer kreeg ik te horen “met een uurtje is hij bij u”.
Een uurtje later, “de chaffeur loopt 2 uur uit, maar is zeker te weten voor 18 uur bij u”.
Nu ik dit tik hier is het 18 uur geweest... ik wacht nog!

7 de abril de 2021

Waanzinnig slecht.

Waanzinnig slecht.

Blijkbaar werken ze samen met hornbach maar zijn ze in constante strijd. 4 weken laminaat besteld, en nog steeds niets binnen. Wel drie keer een sms ontvangen dat ze onderweg zijn, en daarna niet komen opdagen. Ontzettend slecht.

6 de abril de 2021

Zeeeeeeer trage service

Je mag er niet veel van geloven wat er op de site staat,vandaag besteld en morgen in huis,de werkelijk is heel anders.het is alsof eerst nog alles moet gemaakt worden.je moet op zijn minst 10 dagen wachten op iedere bestelling....euroknaller.nl is juist hetzelfde bedrijf maar dan een andere naam of daystunt.

4 de abril de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij de Hornbach een grote bestelling…

Bij de Hornbach een grote bestelling geplaatst. En natuurlijk door de drukte even moeten wachten op de levering (was al gecommuniceerd). De dag voor levering netjes een telefoontje gekregen wanneer het uitkwam en bij de levering hebben ze meegedacht hoe dit het makkelijkst naar binnen kon worden geloodst. Had veel slechte beoordelingen gelezen van dit bedrijf, maar gelukkig bij mij, alles netjes op tijd geregeld. Is ook vaak zo bij dit soort ervaringsites dat je alleen maar de negatieve verhalen hoort. En sommige verhalen hebben 2 kanten....

1 de abril de 2021

Wat teleurstellend !!!

Bij Hornbach 100 gipsplaten besteld. Deze zullen door van Spreuwel transport worden afgeleverd. Dag ervoor keurig gebeld door de transporteur dat het de 25 ste maart zal worden geleverd. Prima. Ik geef keurig aan dat zowel mijn man als ik werken zijn en of dit dan na 15.00 uur geleverd kon worden. Dat zal worden doorgegeven. Ik krijg `s avonds een mail dat de levering plaats vindt tussen 07.59 uur en 11.27 uur. Direct een mail gestuurd of dit later kon. Geen reactie. Mijn schoonvader van 80 gevraagd om de gipsplaten in ontvangst te nemen en om 07.30 uur bij ons te zijn. Ik had alles voor hem voorbereid, zodat de vracht direct in de garage kon worden geplaatst. De chauffeur was er om 09.15 uur. Ik dacht dat er voldoende ruimte was om de pallet vanaf de toegangspoort de garage in te duwen. Dit bleek echter net niet zo te zijn. Er stond een tijdelijk buiten geparkeerde motor te staan welke net de toegang blokkeerde. Mijn schoonvader vroeg aan de chauffeur of deze de motor een paar centimeter wilde verplaatsen omdat hijzelf een tijdje terug zijn rug gebroken had. De chauffeur wilde dit niet doen omdat hij tijdsdruk had. Hij heeft de pallet direct in de opening van de toegangspoort gezet en is vertrokken. Mijn schoonvader kon echter ook niet langer blijven dan tot 12.30 uur. Conclusie A. de gipsplaten liggen nu voor het grijpen voor iedereen. B. Als het gaat regenen hebben wij pech en zijn de platen nat. C. De motor staat nu ook voor iedereen om mee te nemen. D. De honden lopen normaal vrij rond en konden niet weg. Nu is het een verrassing of de honden nu buiten de poort lopen met alle gevolgen van dien. E. Alle gipsplaten moeten nu handmatig worden afgestapeld en in de garage geplaatst. Dank jullie wel van Spreuwel Transport voor de slechte service en vergeten klantvriendelijkheid.

25 de março de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kan absoluut beter

De bezorging was op tijd, maar daar is niet alles mee gezegd. De afspraak dat een half uur van tevoren zou worden gebeld werd niet nagekomen. Eén keer een telefoontje dat ze er al waren (aan het begin van de straat, chauffeur kon naar eigen zeggen de smalle straat niet in, wat ik betwijfel), één keer 10 minuten van tevoren een sms. Houding van de transporteurs is kortaf en nors, als er een probleem is is dat vooral jouw probleem. In het vervolg bestel ik liever bij een bedrijf met een andere transporteur. Hebben ze daar niet door dat alles draait om servicegerichtheid en de beleving daarvan bij de klant?

25 de março de 2021

Esta empresa é sua?