Veja o que dizem as avaliações
Han holder hvad han lover ! vi har fået en Panasonic luft/vand pumpe af VARMEPUMPE FYN. Christian Maack er en rigtig håndværker der laver tingene færdig første gang-dejligt. Og så har han nogle sup... Ver mais
Varmepumpefyn har 100% levet op til aftale og mere end det. Hvis man kunne giver mere end 5 stjerner havde vi gjort det. Utrolig flinke og rare mennesker og Christian som er ejeren er utrolig imø... Ver mais
professionelt udført arbejde…
Vi valgte Varmepumpe Fyn ene og alene på grund af de fine anmeldelser, og nu vil vi også gerne varmt anbefale firmaet til andre. Alle aftaler blev overholdt, og arbejdet blev udført til perfektion. Vi er bare så glade for det flotte og gode resultat! Virkelig professionelt udført arbejde.
5 stjerne oplevelse ⭐️
Utrolig service fra både Signe (sekretær) og Rene (montør).
Professionelle, venlige, punktlige og bare generelt fremragende service.
Sådan en positiv oplevelse. Tusind tak Signe og Rene!
Super fint udført arbejde
Super fint udført arbejde. Dygtig og behagelig montør. De bedste anbefalinger herfra.
Søren Spanggaard
God faglig vejledning mht at vælge det rette produkt til opgaven
God faglig vejledning mht. valg af det rigtige produkt. Arbejdet udført til aftalt tid og til aftalt pris. En velfungerende varmepumpe, pænt installeret.
Den varmeste anbefaling herfra
Vi har netop fået installeret en varmepumpe fra Varmepumpe Fyn, som erstatning for vores gamle og knapt fungerende oliefyr. Som nye husejere var vi usikre og havde masser af spørgsmål, men Christian, ejeren af firmaet, tog os i hånden lige fra det første uforpligtende møde. Han var yderst imødekommende og tålmodig, og tog sig virkelig tid til at besvare både de spørgsmål, vi havde, og dem, vi ikke engang havde tænkt på.
Da installationen skulle finde sted, var teamet både effektive, professionelle og meget omhyggelige. Det var tydeligt, at de var virkelig dygtige til deres håndværk. Alt i alt har det været en tryg og behagelig proces, og vi kan kun på det varmeste anbefale Varmepumpe Fyn og Christian. 5 stjerner herfra!
KÆMPE OPLEVELSE
KÆMPE OPLEVELSE
Efter at vi havde besluttet at fravælge fjernvarme, med de mange usikkerhedsmomenter der er deromkring, besluttede vi at vælge varmepumpe til afløsning af vort 22 år gamle gasfyr.
En leverandør skulle findes.
Valget faldt på Varmepumpe Fyn, hvor vi havde besøg af Christian Maack.
Vi gennemgik sammen ønsker og muligheder, hvorfra tilbuddet kunne gives.
Tilbuddet indeholdt alt uden tillæg til det ene eller anden. Meget enkelt og let forståeligt.
De stillede præcis kl 7 den aftalte dag. De to montører, der var særdeles hyggelige og venlige, gik omgående igang. Midt på formiddagen kom en elektriker til, der var af samme kaliber som de andre to.
Kl 13:30 var der varme på huset, ryddet op og den gamle installation fjernet.
Fantastisk, simpelthen!
Der skulle kun støvsuge.
Så kommer vi til fakturaen. Den var på øre som tilbuddet. Perfekt som alt andet hos Varmepumpe Fyn.
Vi kan varmt anbefale Varmepumpe Fyn.
PS! Der er nu gået ca 2 måneder og vore udgifter ser ud til at blive reduceret med 40 til 45% i forhold til gennemsnittet fra 2022 og 2023 i samme periode.
Stor anbefaling herfra
Super service og vejledning! Trods udfordringer mht. etagen mv. blev resultatet så fint. Rigtig venlig montør og alt i alt en rigtig god oplevelse. Vil klart anbefale!
Kommer til tiden
Kommer til tiden
Prisen holder
God rådgivning
De rydder op efter sig
Fint udført arbejde
Alt hvad man kan forvente af en god håndværker
Christian og Varmepumpefyn teamet…
Christian og Varmepumpefyn teamet levede helt op til vores forventninger og mere til. Christian har været en stor hjælp fra starten af og igennem hele processen.
Vi er super glade for vi valgte ham og teamet til vores jordvarme projekt.
Stor anbefaling herfra.
Fantastisk service og hurtig levering.
Helt igennem god oplevelse fra…
Helt igennem god oplevelse fra rådgivning til udførsel. Super serviceminded virksomhed. Kan varmt anbefales.
Installation af luft til luft…
Installation af luft til luft varmepumpe d. 3/4-23. Absolut kompetent og behagelig montør. Pertentlig og veludført opsætning. Grundig forklaring af anlæggets muligheder efterfølgende. Alt i alt top notch og størst mulig anbefaling herfra.
SUPER SERVICE FOLK DER HVED HVAD DE…
SUPER SERVICE FOLK DER HVED HVAD DE LAVER
Jordvarme. Fik leveret og monteret nyt anlæg til…
Fik leveret og monteret nyt anlæg til jordvarme. Aftaler, levering og montering levede 100% op til forventningerne. Alt blev lavet til aftalt tid og pris, og efterfølgende blev der ryddet op. Alt var perfekt, og montørerne var fantastisk søde og gav sig god tid til at svare på alle spørgsmål. Kan helt sikkert anbefales, og vil ikke tøve med at bruge firmaet igen.
Over forventning :D
Varmepumpefyn har 100% levet op til aftale og mere end det.
Hvis man kunne giver mere end 5 stjerner havde vi gjort det.
Utrolig flinke og rare mennesker og Christian som er ejeren er utrolig imødekommende og behjælpelig.
Efter flere forskellige tilbud gik vi tilbage og kontaktede Christian som havde givet os vores første tilbud og han kunne levere hurtigere (måneder før end de andre) og han holdt prisen på trods af vi kom tilbage efter tilbuddet udløb.
Vi kan stærkt anbefale andre at tage kontakt til varmepumpe fyn hvis man går og gerne vil skifte fra et dyrt gas- eller oliefyr som os.
Varmepumpe Fyn kan klart anbefales i…
Varmepumpe Fyn kan klart anbefales i særdeleshed. De laver et rigtig pænt stykke arbejder, er seriøse og serviceminded. Vi har udskiftet et træpillefyr med en 16 kwh luft til vandpumpe, og det kører så fint. Er der spørgsmål ringer man bare til firmaet - så er der svar med det samme.
Top professionelle og super behagelige :-)
Varmepumpe Fyn har igennem nogle år installeret og serviceret to varmepumper for os, og både Christian (ejeren) og de øvrige medarbejdere er altid top-professionelle :-) Alle aftaler er altid blevet overholdt og de altid super søde og behagelige at tale med.
Kan varmt anbefales.
Vi fik tidligere på sommeren…
Vi fik tidligere på sommeren installeret en luft til luft varmepumpe fra Bosch. Vi er yderst tilfredse med denne ekstra luksus i de varme sommernætter, samt hele processen med tilbudsgivning, overholdelse af leveringstid samt installation og introduktion af de forskellige funktioner. Mine største anbefalinger af Christian og resten af hans profesionelle team. 👍🏻
Installation af luft til vand varmepumpe
Når man laver aftaler med ejeren Christian, så bliver disse holdt til fulde. Det gælder både i tilbudbudsafgivelsen og i udførelse af arbejdet. God rådgivning af mulige løsninger for netop vores behov. Vi kan i den grad anbefale denne virksomhed, hvis du skal have installeret en varmepumpe
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.