Har haft besøg af installatør fra Verdo, som var en utrolig venlig, positiv og professionel oplevelse. Installatøren gav sig god tid til at forklare det nye segment. Flot og fin installation af... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god oplevelse fra start til slut. Installatøren var super flink og nede på jorden, og man kunne mærke, at han havde styr på det, han lavede. Han kom til tiden, arbejdede effektivt og... Ver mais
A empresa respondeu
God oplevelse med Verdo. Bestilte hurtig installation, og den blev leveret og installeret inden for 14 dage. Teknikeren kom som aftalt og lavede et virkelig pænt stykke arbejde. Kablerne er trukket or... Ver mais
A empresa respondeu
Tegnede el- og ladeabonnement hos Verdo i november 2024. Skiftede elleverandør, hvorefter Verdo fortsatte opkrævningen af ladeabonnementet til en højere pris uden min accept. Har gjort skriftlig indsi... Ver mais
A empresa respondeu
Verdo er et dansk elselskab, der har positioneret sig som en førende aktør inden for grøn energi og bæredygtige løsninger. Vi har taget en proaktiv rolle i den grønne omstilling og tilbyder et bredt udvalg af grønne energiløsninger til både private og erhvervslivet. En af vores satsninger er salg af ladestandere til elbiler. Som et grønt elselskab er Verdo dedikeret til at reducere CO2-udledningen og fremme brugen af vedvarende energi. Vi tilbyder deres kunder en bred vifte af grønne el-produkter, herunder el fra solenergi, vindenergi og vandkraft. Ved at skifte til grøn strøm fra Verdo kan vi bidrage til at mindske dit klimaaftryk og samtidig støtte en mere bæredygtig fremtid. Verdo er også engageret i at fremme elbilindustrien og elektrisk mobilitet. Vi har etableret os som en vigtig leverandør af ladestandere til elbiler og infrastruktur til elbilopladning. Vi tilbyder et bredt udvalg af ladestandere til forskellige formål, herunder offentlige ladestationer, private hjem og virksomheder. Med Verdo's ladestandere kan du oplade dine køretøjer nemt og bekvemt. Ladestanderne er designet til at være effektive og pålidelige og sikrer, at elbilerne får den strøm, de har brug for. Desuden arbejder vi på at udvide ladestationsnetværket for at sikre, at der er tilstrækkelig kapacitet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter elbilopladning. Verdo - et grønt skridt foran - sammen
Escrito pela empresa
Agerskellet 7, 8920, Randers NV, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Venlig samtale . God service og forklaring. Fik svar på alle mine spørgsmål og rådgivning. Tak for det
OBS . Problemer med at få det til at virke. I forbindelse med overgangen til Verdo. Håber på en løsning snarlige. Ellers har I gabte over for meget.
Jeg bliver pt. Nød til at fjerne 3 af mine tidligere 5 stjerner.
Her den 4. Juni 2025.

Resposta da Verdo
Sælger noget de ikke vil installerer og sender stadig regning på opgaven, og efterfølgende gør alt for at holde fast i en ret, de ikke har informeret om inden, og Verdo har tilmed flere gange fået forholdende på adressen oplyst, uden at sige fra, og sjovt nok kunne andre leverandører fikse det jeres Elwærk ikke kunne. :)

Resposta da Verdo
God service og fik en god snak med en positiv medarbejder.

Resposta da Verdo
Kalle kom til aftalt tid og gjorde en super godt og omhyggeligt arbejde.

Resposta da Verdo
Har lige været i kontakt med Verdo, da jeg her købt en elbil.
Firmaet har en god hjemmeside. Den efterfølgende telefon samtale, var udbytte rig. Personen jeg talte med fra Verdo, var venlig og faglig dygtig.
Jeg anbefaler gerne Verdo.

Resposta da Verdo
Super flink medarbejder der hjalp mig tilbage efter en dårlig oplevelse hos Lokal Energi

Resposta da Verdo
Bestilte ladeboks (og underskrev kontrakt) i marts 2025. Aftalt skriftligt at installation skulle ske 1/5 senest. Det glemte Verdo og vi blev nødt til at true med at hæve kontrakten. Den blev så installeret 9/5. Her 3 dage senere har vi stadig ikke kunne bruge boksen. "Den er ikke installeret" siger Verdo appen, som åbenbart bestemmer. De er flinke men helt inkompetente efter min mening. Find et andet firma. Der er nok at vælge imellem!

Rigtig god service om priser På ladestander OK
Og ros til montør Dygtig og omhyggelig med op
sætning og god forklaring og brug af lade Box

Resposta da Verdo
Fin kundeservice i forbindelse med skift af ladeoperatør.
Ikke så veludviklet app.

Resposta da Verdo
Exceptionel tekniker til installation af ladestander!
Jeg skulle have installeret en ladestander i sommerhuset, og installationen var krævende både ift trækning af kabel og placering af ladestanderen.
Teknikeren ringede i god tid, spurgte ind til de forskellige billeder jeg havde fremsendt, tog mig igennem alle dele og gjorde mig opmærksom på tiltag jeg kunne udføre og hvad jeg skulle have klar så løsningen blev helt perfekt.
Under selve installationen fremstod han utrolig professionel og klarede alle udfordringer til perfektion. Han fandt de helt rigtige løsninger og nu har jeg en ladestander lige hvor jeg gerne vil have den, med kabler trukket på en måde så man knap ser det - han optimerede endda dele af min eksisterende installation - nu han alligevel var i gang som han selv sagde - og jeg står tilbage måbende over at den slags fagmand eksisterer i dagens Danmark.
Jeg er så tilfreds! Så tak tak tak - og håber I passer godt på ham - for det har han fortjent!!!
Mvh
Kasra
Ørredvej 10, Ebeltoft

Resposta da Verdo
Blev vejledt og tilmeldt uden selv at skulle gøre mere.

Service og rådgivning + venlighed

Et godt produkt
Konkurrecencedygtig pris
Fri fragt
Levering mindre end 24 timer efter bestilling
Bedre kan det ikke gøres.
Telefonsupport med hurtig afklaring af teknisk spørgsmål
100 % kundetilfredshed.

Resposta da Verdo
Problem med ladeapparat til ny telefon. Fik super venlig vejledning og problemet er løst. Tak for god kundeservice!

Resposta da Verdo
Lyttede til min henvisning, fik et tilfredsstillende svar

Resposta da Verdo
At montøren kom til tiden, og var rar og høflig. Så også fem stjerner til ham

Resposta da Verdo
Helt igennem gennemført tåbeligt non-informationssystem.
Jeg konstaterer her til aften, kl 22, efter en hård løbetur, at det ingen varmt vand er, da jeg står i badet. En time tidligere, kan jeg se på Facebook, har andre konstateret samme problem. Ergo er der i mindst en time, IKKE informeret, via hverken deres driftsstatus, eller deres SMS-eller mailtjeneste. Og ja, jeg har troligt tilmeldt mig begge dele. Her, yderligere en halv time og et særdeles koldt bad senere, er jeg bare møghamrende sur. Må jeres ladestandere svigte kontinuerligt, så I får en lortedag.

Resposta da Verdo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.