Jeg anbefaler 100% Vest Collection. Jeg købte de fineste kludetæpper og puder, som jeg fik sendt meget hurtigt og så fint pakket ind. Desværre var farven ikke rigtig da jeg havde varerne i hånde... Ver mais
A empresa respondeu
Sehr schöne Ware und schneller Versand. Von Dänemakr nach Deutschland innerhalb von 2 Tagen. Hier bestelle ich unter Garantie wieder. Beautiful items and quick shipment. Even though from Denmark to... Ver mais
A empresa respondeu
Levering til tiden, varerne i orden, det var et godt tilbud på prøve kollektion.
I forbindelse med en ombytning af en vare hvor jeg ved en fejl havde lagt den forkerte i kurven fik jeg en fantastisk god behandling, og sagen var hurtigt løst! Herligt med den personlige og imødekom... Ver mais
Webshop med boliginteriør og velvære
Horsensvej 24A, 8732, Hovedgård, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nem bestilling og varen kom hurtigt. Super tilfreds.

Resposta da Vest Collection ApS
Hurtigt og nemt. Det der er solgt som kollektionsprøver, har ganske rigtigt fejl, pletter og huller… men resten er i top😊

Resposta da Vest Collection ApS
Super hurtig levering og kundeservice i topklasse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Tusind tak for den vedlagte indpakning samt den personlige hilsen.☀️🎁

Resposta da Vest Collection ApS
Super service og hjælp da jeg skulle bytte mit køb til en anden farve

Resposta da Vest Collection ApS
Hurtig levering og god kvalitet. Kan bestemt anbefale Vest Collection.

Resposta da Vest Collection ApS
Godt udvalg og let at finde rundt på webshoppen. Fint tæppe fra Ib Laursen.

Resposta da Vest Collection ApS
Jeg købte en dørmåtte og da jeg modtog den var den flækket under fragten. Jeg skriver til Vest Collection og sender billeder med (i en weekend) og hun svarer straks at hun sender en ny med posten. Alt i alt rigtig god service 👍

Resposta da Vest Collection ApS
Bestilte et bålfad og fik det leveret hurtigt.
Desværre var der en fejl på fadet og skrev til Vest Collection. Selvom det var aften kom der svar kort efter omkring ombytning, og næste morgen fik jeg besked om, at et nyt var på vej.

Resposta da Vest Collection ApS
Godt nok den bedste service ever. Samt den hurtigste.
Flotte varer - virkelig godt pakket ind.
Venlighed og forståelse.
Langt fra sidste gang, jeg handler der.

Resposta da Vest Collection ApS
Super god service og hurtig respons - personlig hilsen med pakken, så man mærker, at der er en person bag!

Resposta da Vest Collection ApS
Hurtig ekspedition og rigtig fine dækkeservietter

Resposta da Vest Collection ApS
Den gode og hurtige ekspedition både af forespørgsel samt vare gjorde det til meget fin oplevelse.

Resposta da Vest Collection ApS
Hurtig levering, varer af super kvalitet. Vil helt klart handle hos Vest Collection igen.

Resposta da Vest Collection ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.