Vi har været glade kunder hos Viborg Autogård i mange år, hvor de har serviceret vores dieselbil. Derfor var det helt naturligt for os at vælge dem, da vi stod for at skulle udskifte den med en nyer... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte en EQA forleden, og jeg er meget tilfreds. René og Kenneth hjalp mig igennem processen, samt besvarede alle de spørgsmål jeg havde. Desuden fik jeg en rigtig god byttepris for min tidliger... Ver mais
A empresa respondeu
Behagelig og kompetent betjening Vi har fået udført service af vores Mercedes C200 hos Viborg Autogård gennem flere år. Senest har vi også handlet bil i samme firma. Vi er rigtig glade for a... Ver mais
A empresa respondeu
Vi hos Viborg Autogård har en passion for biler og ønsker altid at sikre, at vores kunder er tilfredse. Vi mener, at det vigtigste aspekt ved en bilforretning er at yde den bedste service til vores kunder og altid at være deres pålidelige partner, når det gælder bil.
Lundvej 28B, 8800, Viborg, Dinamarca

Resposta da Viborg Autogård A/S
Virkelig et godt sted at komme. Har tid til at svare på spørgsmål og vise hvad bilen kan.
Rigtig fin oplevelse. Særdeles imødekommende salgs afdeling med stor kompetence. Den fjerde bil købt der og ikke den sidste.

Resposta da Viborg Autogård A/S
Jeg købte en EQA forleden, og jeg er meget tilfreds. René og Kenneth hjalp mig igennem processen, samt besvarede alle de spørgsmål jeg havde. Desuden fik jeg en rigtig god byttepris for min tidligere bil.
Vil klart anbefale Viborg Autogård til andre, som er på udkig efter ny bil!

Resposta da Viborg Autogård A/S
Jeg kan på det varmeste anbefale Viborg Autogård.
Var i dag til service men vores EQA250
Og alt gik som det skulle .
Bliv informere om at der var en opdatering til bilen og den fikser de også 😊
Og så har de en rigtig kakao jeg fik mens jeg ventede 😊 kommer igen næste gang bilen skal på værksted

Resposta da Viborg Autogård A/S
Markant billigere end tilsvarende værksteder på Sjælland. Mercedes EQE Service B2 for 4.295 kr. inkl. moms. Med filter og olieskifte.

Resposta da Viborg Autogård A/S
Jeg kan på det varmeste anbefale Viborg Autogård. Vi har fået en udsøgt service både ved reparation af vores gamle bil og ved køb af vores nye. Vi fik gennemgået alle den nye bils funktioner på en god og let forståelig måde. Helt sikkert den bedste oplevelse ved alle vores bilkøb. Så stor tak til Kenneth og Benjamin og GODT NYTÅR til jer alle.
Ole og Grete Pedersen

Resposta da Viborg Autogård A/S
De er dygtige og professionelle alt lavet til aftalt tid og pris

Resposta da Viborg Autogård A/S
Jeg har haft mange biler og derfor også været gennem mange handler.Denne handelsoplevelse er helt uden sammenligning den bedste jeg har haft. Top professionel behandling, fair pris for min brugte bil, super god gennemgang af den købte og alt var som aftalt. De har min bedste anbefalinger.

Resposta da Viborg Autogård A/S
Har haft Mercedes til AF eftersyn, og fik lånebil stillet til rådighed, har altid oplevet personalet som yderst service minded, og fået en god betjening. Kan kun anbefale Viborg Autogård

Resposta da Viborg Autogård A/S
Vi har været glade kunder hos Viborg Autogård i mange år, hvor de har serviceret vores dieselbil. Derfor var det helt naturligt for os at vælge dem, da vi stod for at skulle udskifte den med en nyere bil.
At skifte fra diesel til el føltes som et stort, nærmest uoverskueligt, skridt, men Kenneth gjorde det til en tryg og overskuelig proces. Vi følte os både set, hørt og godt rådgivet hele vejen i forløbet - og vi har fået den helt rigtige bil til vores behov. Så kæmpe anbefaling herfra - både til salgsafdeling og værksted.

Super god service og 100 procent iorden ✋

Resposta da Viborg Autogård A/S
Hej. Kører gerne fra Nordjylland få at få lavet service til til rimelige priser og behagelig mennesker der er til at snakke med.
Torben christensen.

Resposta da Viborg Autogård A/S
Endnu et service til i rimelig pris ift. andre Mercedes værksteder. Jeg har ingenting at klage over 👏🏼

Resposta da Viborg Autogård A/S
Det er nu 3. gang min Mercedes får service ved Viborg Autogård. Virkelig flinke folk og fornuftig pris. Der var lang ventetid på værkstedet, men de fik mig alligevel presset mig ind. Kan varmt anbefale dem.

Resposta da Viborg Autogård A/S
I forbindelse med køb af bil hos jer vil jeg gerne takke Kenneth for god, seriøs og meget kompetent vejledning og rådgivning ved handelen. Desuden vil jeg da også benytte lejligheden til at rose jeres værksted, der også yder rigtig god service - så de bedste anbefalinger fra mig..

Resposta da Viborg Autogård A/S
God service og behageligt personale. Det er tredje Mercedes jeg får serviceret her selvom jeg skal køre Ca 100 km.

Resposta da Viborg Autogård A/S
Vi har igennem snart 8 år brugt Viborg Autogaard til service og reparation af vores 2 MB`er. Mødes altid af kompetent fagligt personale der yder en god rigtig god service, til aftalt tid, og fornuftige priser.
Vi kører gerne fra det nordlige Vendsyssel til Viborg.

Resposta da Viborg Autogård A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.