Viborg Autogård A/S Avaliações 83

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været glade kunder hos Viborg Autogård i mange år, hvor de har serviceret vores dieselbil. Derfor var det helt naturligt for os at vælge dem, da vi stod for at skulle udskifte den med en nyer... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en EQA forleden, og jeg er meget tilfreds. René og Kenneth hjalp mig igennem processen, samt besvarede alle de spørgsmål jeg havde. Desuden fik jeg en rigtig god byttepris for min tidliger... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behagelig og kompetent betjening Vi har fået udført service af vores Mercedes C200 hos Viborg Autogård gennem flere år. Senest har vi også handlet bil i samme firma. Vi er rigtig glade for a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan på det varmeste anbefale Viborg Autogård. Vi har fået en udsøgt service både ved reparation af vores gamle bil og ved køb af vores nye. Vi fik gennemgået alle den nye bils funktioner på en g... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária
  2. Oficina de Automóveis

Escrito pela empresa

Vi hos Viborg Autogård har en passion for biler og ønsker altid at sikre, at vores kunder er tilfredse. Vi mener, at det vigtigste aspekt ved en bilforretning er at yde den bedste service til vores kunder og altid at være deres pålidelige partner, når det gælder bil.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, når man kommer i butik og værksted, og der er styr på tingene. Bliver budt på kaffe og chokolade, mens man venter. Komkurrencedygtig pris.

28 de março de 2025

Bedste service

Den bedste service vi nogensinde har fået på et værksted. Så god service, at vi vælger at køre ca. 200 km bare kun for det. God kommunikation, venligt personale og fair priser.

28 de março de 2025

Service besøg.

Altid imødekommen personale om du skal købe eller servicer din bil. Altid gode priser!
Møder det samme personale der altid kender dig! Et godt familieforetagende.
vi har handlet biler flere gange og kører altid tilbage for service.

8 de agosto de 2024

Superservice!!

Vi har netop købt en EQA
Og sjældent har vi mødt en imødekommenhed som her.
Vi har handlet med Kenneth.
Fra første møde har vi følt os meget veltilpasse.
Venlighed og serviceminde over alle forventninger.

Og da vi afhentede bilen blev den introduceret for os og vi oplevede at der ingen tidspres var - tværtimod.

Vi kan kun anbefale Viborg Autogård som sælgere af din næste bil.

15 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service. Har haft kontakt til firmaet 2 gange for at få oplysninger på en Mercedes EQA. Hver gang har sælgeren brugt god tid på at svare på mine spørgsmål om garanti, service priser mm.
Har forsøgt at få samme oplysninger hos Hessel, men her er der langtfra samme service - (men højere priser).
Kan kun anbefale firmaet.

1 de agosto de 2024

God og venlig betjening.

God og venlig betjening.
Som altid når jeg kommer forbi Viborg Autogård, bliver jeg mødt af venlige mennesker og hjælpsomme med stort set alt jeg har spørgsmål eller ønsker til.
Jeg kan varmt anbefale dem.

30 de julho de 2024

Forsikringsskade

Vi fik lavet en forsikringskade på vores Audi. Vi blev mødt af venligt personale og har været fuld tilfredse med udbedring af skaden. Da vi hentede vores bil, lå der en flaske vand og lidt snold på sædet. Det er til at blive glad i låget af. Låne bilen var som servicen også i top. Vi siger pænt tak. Mona og Allan Hansen

5 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Udbedring af forsikringsskade medførte at de ødelagede mine fælge

Jeg havde min bil på værksted for at få udbedret en mindre forsikrings skade. Da jeg henter bilen opdager jeg at 2 af min fælge var blevet ridset. Det er special lavede fælge, og jeg går MEGET op i min bil, så jeg ved med 200% sikkerhed at det er sket i deres varetægt. Herefter lyver de om at de kun har kørt ind på værkstedet. Jeg kunne se de var forbi en vaskehal i nærheden på min app. De laver deres forklaring om til at den var nede og blive vasket efter reparationen.

De løber fra sit ansvar - kan absolut ikke anbefales!!

12 de junho de 2024

Hej Mads.

Vi er meget kede af situationen, og vi beklager at vi ikke deler samme synspunkt omkring forløbet.

Mvh. Viborg Autogård A/S

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionelt og venlig personale.

Professionelt og venlig personale er hvad der møder en i Viborg Autogård. De er kompetente og gør til fair priser. Har kun haft super oplevelser og kører gerne fra Fredericia for at få vores bil serviceret. Klar anbefaling herfra.

24 de junho de 2024

Hej Per.
Mange tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at du vælger at tage turen op til os.
Mvh. Kenneth

En god service som sædvanligt

En god service som sædvanligt
Igennem mange år

18 de junho de 2024

Hej Erik.
Tak for anmeldelsen, vi er glade for at have haft dig som kunde i gennem årene, ser frem til de næste mange år.
Mvh. Kenneth - Viborg Autogård

Fin modtagelse ved indlevering

Fin modtagelse ved indlevering, kort video tilsendt med gennemgang af bilen. Aftalt pris
Hyggeligt venteområde med kaffe mm.
Alt i alt en super oplevelse.
Kan kun give mine bedste anbefalinger.

17 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fuld tilfreds og god service

Fuld tilfreds og god service. Modtaog en video fra mekanikeren. Jeg valgte dem fordi de var 60% billigere på et serviceeftersyn til en elbil end Hessel i Aarhus. Kan klart anbefales

4 de junho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais