Vila gardiner Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde besøg af en yderst kompetent konsulent fra Vila Gardiner. Vi blev professionelt rådet og vejledt til vores nuværende løsning, som vi knus elsker og aldrig selv var kommet frem til. Vi vi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte gardiner og rullegardiner ved Vila Gardiner. De kom ud og tog mål og hjalp med og rådgav med hensyn til valg af stof til gardinerne. De monterer også. Jeg kan varmt anbefale Vila Gardiner, d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Artigos para Curling

Escrito pela empresa

Gardinløsning med bredt udvalg af kvalitets gardiner, solafskærmning og markiser. Vi tilbyder professionel rådgivning, opmåling samt montering. Book gratis og uforpligtende besøg af Vila gardinbus og bliv inspireret af vores gardinkonsulent.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bare top professionel

Bare top professionel! Vinh leverer rigtig god service og gode produkter. Han vejledte ærligt og med tanke på den bedste løsning. Jeg fik hans ærlige holdning til farve og endte med et gardin jeg ikke helt kunne se for mig, men som jeg er super glad for i dag!

Montering gik også glat. Kæmpe fornøjelse.

19 de agosto de 2025

Great experience

We had a very good experience with Vinh, he was very friendly, had good advices and recommendations. We are very satisfied with the result.

14 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smukke gardiner og fantastisk service

Vi bestilte gulv-til-loft stofgardiner hos Vila Gardiner efter kyndig vejledning fra Vinh. Han forstod vores behov og kom med designforslag, så gardinerne passer perfekt til vores hjem, og skaber den ønskede hygge og privatliv.

Alt i processen, fra rådgivning og service til pris og montering, har været i top. Vi kan varmt anbefale både Vila Gardiner og Vinh ⭐️

22 de setembro de 2025

Hurtig og professionel

Vi var rigtig glade for hurtig, professionel og meget venlig vejledning ifht. nye rullegardiner til alle rum i vores lejlighed. Vinh var utrolig god til at rådgive os, og gardinerne blev sat op allerede efter to uger. Vi er meget tilfredse med vores rullegardiner og kan varmt anbefale Vila Gardiner.

13 de agosto de 2025

Super service og vejledning

Vi bestilt markise gennem Vila gardiner. Super god service. Vinh er behagelig, professionel og god til at vejlede, så man får den rette løsning, der passer i stil til boligen.
Vi kan kun give Vila gardiner de varmeste anbefalinger.

8 de maio de 2025

Super service og rådgivning

Super service og rådgivning. Vi fik masser af professionelle fif og gode råd. Gardinerne har virkelig gjort en positiv forskel for vores hus. Venlig og fleksible service, så samlet set en virkelig god oplevelse.

24 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fandt Vila gardiner på Trustpilot.

Fandt Vila gardiner på Trustpilot.
Vinh kom på besøg og vi fik fantastisk rådgivning og vejledning til valg af gardiner. Vi endte ud med Plissegardiner og det har vi bestemt ikke fortrudt.
Vinh kom selv og monterede dem og efterfølgende har han været forbi og justere et enkelt gardin.
Super service og virkelig professionel.
Vi kan virkelig anbefale at handle hos Vila Gardiner. Vi handler gerne igen

1 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en ændring til gardinerne, og Vinh kom ud og lavede det præcis som vi ville have det. Super fin fyr (vinh) og super service.

16 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så har jeg igen haft besøg af Vinh - Top service !

Så har jeg igen haft besøg af Vinh. Han har nu ordnet persienner i vores hus og sommerhus. Har har hjulpet med persienner der var blevet ødelagt. Han har givet råd og kommet med idé'er.
Folk der vil lære noget om service, behøver ikke gå på skole. De kan bare følge Vinh en uge, så ved de hvad service handler om.
Det ku' mange danske virksomheder lære af.
Det bli'r en 5'er herfra. Med pil opad

10 de janeiro de 2025

Byens bedste gardiner

Jeg er ikke sikker på, hvordan vi fandt Vila Gardiner, men jeg er glad for, at vi gjorde det! Vinh var yderst professionel, hjælpsom (og tålmodig!), og vi endte med et fantastisk sæt gardiner - tak for det. Vi kan ikke anbefale dem nok!

25 de junho de 2024

Smukke og flotte gardiner

Oplysende, serviceminded, flink, behagelig og professionel.

Kan varmt anbefale Vinh som din leverandør. Han holder alt hvad han lover og til en god pris.

8 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We worked with Vinh different period of…

We worked with Vinh different period of times, got curtains in two rooms. 👌Compared the offers from other few companies and materials, Vila gardiner turned out to be the best option! 🔥Also the punctuality and time delivery is the best. He gave us best recommendations about curtains very professionally both design wise and budget. We will definitely coming back to do more rooms 😃 amazing job!

28 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Billigere og flinkere - så hvad venter du på?!

Vi fik en fantastisk service af Vinh, som - udover at være flink og rar - også havde et godt øje for detaljer. Vi har haft vores gardiner i 3 måneder, og jeg får et smil på læben, hver gang jeg trækker for/fra!

Og prisen - den kan man altså ikke kimse af. Det er meget billigere end sammenlignlige produkter.

9 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Vila gardiner

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Vila gardiner flere gange. Servicen er helt i top - utrolig serviceminded, hurtig og altid imødekommende. Gardinerne er blevet lavet til perfektion hver eneste gang. Det er tydeligt, at der bliver lagt stor vægt på både kvalitet og kundetilfredshed. Hvis du leder efter en gardinmand, der leverer skræddersyet service og smukt håndværk, så har Vihn og Vila gardiner min varmeste anbefaling.

18 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft den bedste oplevelse hos vila…

Har haft den bedste oplevelse hos vila Gardiner.
Har fået den bedste service fra start til slut, med nærhed og lyttende til mine ønsker fik jeg med Vila's gardiner råd og guide, et bedre resultat ind jeg kunne forestille mig.
Kan varmt anbefales!
God pris!
God kvalitet!
God service!
Max stjerner fra mig.

1 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais