Vila gardiner Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bare top professionel! Vinh leverer rigtig god service og gode produkter. Han vejledte ærligt og med tanke på den bedste løsning. Jeg fik hans ærlige holdning til farve og endte med et gardin jeg ik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde besøg af en yderst kompetent konsulent fra Vila Gardiner. Vi blev professionelt rådet og vejledt til vores nuværende løsning, som vi knus elsker og aldrig selv var kommet frem til. Vi vi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We worked with Vinh different period of times, got curtains in two rooms. 👌Compared the offers from other few companies and materials, Vila gardiner turned out to be the best option! 🔥Also the punct... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Artigos para Curling

Escrito pela empresa

Gardinløsning med bredt udvalg af kvalitets gardiner, solafskærmning og markiser. Vi tilbyder professionel rådgivning, opmåling samt montering. Book gratis og uforpligtende besøg af Vila gardinbus og bliv inspireret af vores gardinkonsulent.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Absolut fremragende service fra Vihn

Absolut fremragende service fra Vihn, der tilbød velinformerede, prisbevidste løsninger og installerede sit kvalitetsprodukt med tydeligt faglige kompetence. Alt på en behagelig og sympatisk måde. Vi vil anbefale ham uden forbehold.

1 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Udelukkende positivt at nævne her

Udelukkende positivt at nævne her. Meget høflig og professionel service med vejledning, opsætning mv. med et perfekt resultat til en rimelig pris. Vil helt klart anbefale her og vil uden et sekunds tvivlen benytte Vila Gardiner en anden gang. Mvh. en meget tilfreds kunde.

23 de maio de 2024

Alt er i top!

Vi har nu brugt Vila Gardiner to gange og begge gange har vi været meget tilfredse med både de færdige gardiner, service og kommunikation. Vinh er utrolig serviceminded, ordentlig og den faglige stolthed er ikke til at tage fejl af. Han er god til at vejlede mht. farvevalg og materialer og er utrolig behagelig at invitere indenfor i hjemmet. Service, produkt og pris er super!
Vi ringer helt sikkert til Vila Gardiner igen.

22 de março de 2024

Jeg kan varmt anbefale Vila Gardiner

Jeg købte gardiner og rullegardiner ved Vila Gardiner. De kom ud og tog mål og hjalp med og rådgav med hensyn til valg af stof til gardinerne. De monterer også. Jeg kan varmt anbefale Vila Gardiner, da indehaveren er meget venlig og professionel. Ved første montering af en af rullegardinerne havde han fået leveret forkerte beslag. Efter Ca 14 dage fik han leveret de rigtige beslag og han kom og skiftede dem ud. Jeg oplevede ordentlighed og faglig stolthed hos Vila Gardiner.

24 de janeiro de 2024

Super god service.

Hvis I mangler gardiner, så kan jeg kan varm anbefale Vila Gardiner. Jeg har selv meget glad for mine gardiner fra Vila Gardiner.
Med Vila Gardiner får du god service, god pris og hurtig levering af gardiner.

19 de janeiro de 2024

Fuld tilfredshed

Vinh fra Vila gardiner er omhyggelig, pålidelig og imødekommende. Vi fik professionel vejledning og alt blev ordnet efter aftalen. Vi fik lavet vores elektriske ovenlysgardiner til en rigtig fin pris.

16 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med det …

Jeg er meget tilfreds med det mørke belægning persienner både i stuen og sov værelset. Kvaliteten er så god . Vihn er meget service minded person . Jeg kan varm anbefaler denne firma.

Vh. Olivia

9 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste rådgivning og flotte gardiner

Vinh fra Vila gardiner har givet super rådgivning og lavet virkelig smukke gardiner til mine to stuer. Super kvalitet og virkelig flot håndværk.

Vila gardiner lever virkelig op til alle forventninger og leverer super service. Det har virkelig været en god oplevelse at få Vinh på besøg og gardinerne er blevet monteret så nydeligt.

Jeg vil virkelig anbefale Vila gardiner til alle.

10 de outubro de 2023

Stor og stilren altanmarkise 2023

Fik en stor markise på altan i 2023. Vila Gardiner er super professionel, god til at rådgive, udfører arbejdet, så resultatet er præcis som aftalt. Altid klar til at hjælpe med småting og til at stille op. Serviceminded, pålidelig med det bedste produkt. Meget tilfreds, tak!
Lise S, Frederiksberg

6 de abril de 2023

Fantastisk service + smukke gardiner

Jeg fandt Vila gardiner via Google og valgte Vila pga de gode anmeldelser på Trustpilot. Jeg må sige at servicen og kvaliteten har levet op til forventningerne. Eller endda overgået dem. Vinh er deltaljeret og omhyggelig og vi føler at han har guidet os godt. Vi ser frem til at have vores smukke gardiner i mange år.

15 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yderst professionel hjælp til valg og montering af mørklægningsgardiner

Vinh fra Vila gardiner er udover at være en utrolig venlig og behagelig person, yderst professionel. Man kan tydeligt fornemme at han har meget erfaring i baggagen. Jeg fik hjælp og ærlig rådgivning til valg af mørklægningsgardiner i begge lejlighedens rum ift. lysindfald og lejlighedens indretning. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra.

31 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varmeste anbefalinger af Vila Gardiner!

Vi fik Vila Gardiner til at hjælpe os med vores gardiner og de får vores varmeste anbefaling. De hjalp os med at finde ud af hvad vi vil have med stor tålmodighed og leverede alt i top stand til tiden.
Vi havde også lavet en pris undersøgelse forinden hvor det vidste sig at de gav de bedste priser.
Fem stjerner herfra kan klart anbefales!

1 de agosto de 2023

Suveræn rådgivning og service

Vinh fra Vila Gardiner gav en fin og kompetent rådgivning omkring valg af top/down gardiner samt markise til altanen. Vinh er yderst sympatisk og imødekommende. Firmaets service, produkter og opsætning er helt i top. Og hertil kommer konkurrencedygtige priser. Derfor min varmeste anbefaling af Vila Gardiner.

10 de agosto de 2023

Knivskarp service

Valgte Vila Gardiner til levering og montering af to lamelgardiner i stuen. Valget skete dels fordi der er tale om en mindre uafhængig virksomhed hvilket jeg gerne vil støtte, og dels fordi Vila Gardiner har fået rigtig gode anmeldelser herinde.

Vila Gardiner levede 100% op til forventningerne. Vinh kom til tiden både i forbindelse med opmåling og montering, og både lamelgardin og prisen var knivskarp.

Vil anbefale Vila Gardiner til enhver i København og Storkøbenhavn som skal have nye gardiner.

19 de julho de 2023

Superfin service

Superfin service. Professionel rådgivning. Vi er meget tilfreds med resultatet. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Kan anbefale Vila gardiner til hver en tid.

28 de junho de 2023

Top kvalitet

Kompetent og grundig vejledning. Fået de smukkeste wave gardiner i alle rum som perfekt matcher min stil i de lækreste materialer.Jeg er så glad for resultatet. Aboslut højeste kvalitet hvad angår både materier og service. Prisen er tilmeld yderst rimelig.

7 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har fået sat smukke gardiner op i…

Vi har fået sat smukke gardiner op i stuen og alle værelserne. Vinh er yderst erfaren og behagelig samt rigtig god til at rådgive om, hvad der passes ind i vores nye lejlighed ift. farvevalg og stoftype. Vi vil til enhver tid anbefale Vila Gardiner til vores venner og bekendte. :-)

24 de maio de 2023

God rådgivning fra VILA

Jeg har fået sat de fedeste wave gardiner op i hele stuen, samt plissegardiner up/down. Det spiller bare!

Vinh fra VILA er meget god til at komme med ideer til hvilken slags gardiner der ville passe ind. Jeg havde ingen anelse, og det er noget som andre gardinfirmaer ikke rigtigt gør i. Det var noget af det vigtigste for mig.

11 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verdens klasse oplevelse !

Vi havde besøg af en yderst kompetent konsulent fra Vila Gardiner.
Vi vil til hver en tid, anbefale Vihn fra Vila Gardiner, til venner og bekendte. Magen til behagelig og service minded person, skal man lede længe efter og kvaliteten på produktet, lever uden tvivl, op til vores forventninger.
Tak for denne gang. vi vender 100% tilbage.
Mvh Rolf Martinsen.

4 de abril de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais