Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan desværre ikke anbefale Villa House. Jeg har haft en sag kørende i over tre måneder nu vedrørende et køb af dørhåndtag, og oplevelsen har været ekstremt frustrerende. På trods af utall... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Puh...eine Bestellung mit einer Gefühlsachterbahn. Wir haben nach Hausnummern gesucht und sind hier fündig geworden. Qualität und Aussehen der Hausnummern sind wirklich spitze, jedoch im Preis ein wen... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har siden maj forsøgt at få en ordre som blev lovet med max 14 dage levering. Enkelte elementer kom drypvis, fik forkerte ting tilsendt, har henvendt mig indtil videre 8 gange telefonisk og et antal g... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Hos VillaHus specialiserer vi os i eksklusive dørgreb, dørhåndtag og beslag i høj kvalitet. Vi tilbyder et af Danmarks største udvalg med mere end 4.000 dørgreb og over 10.000 udvalgte designprodukter til boligen. Vi samarbejder med anerkendte arkitekter og designbrands og er stolte forhandlere af blandt andet Arne Jacobsen, RANDI, Buster+Punch, Samuel Heath og Turnstyle Design. Vores sortiment spænder fra klassiske og tidløse løsninger til moderne og markante designs i materialer som messing, træ, læder og porcelæn. Vi tror på detaljen gør forskellen. Et dørgreb er ikke blot funktionelt, men en integreret del af boligens udtryk. Derfor lægger vi stor vægt på kvalitet, æstetik og personlig rådgivning. Har du brug for sparring står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder personlig vejledning både online og i vores showroom i Herlev, som kan besøges efter aftale. Vores mål er enkelt: At levere design, kvalitet og service, der lever op til forventningerne – hver gang.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lang leveringstid og ingen der tager telefonen når man ringer

Jeg bestilte 3 dørhåndtag, som skulle blive leveret indenfor 10-14 dage. Da jeg efter 17 dage prøver at ringe til Villahus.dk for at få en opdatering så hænger jeg i en telefonkø som nummer 1 i køen i mere end 30 minutter sammenlagt, uden nogle svarer. Samme når man ringer til salgsafdelingen.

9 de março de 2022

Hej Rasmus

Tak for din tilbagemelding - selvom du ikke er helt tilfreds. Desværre er rigtig mange af vores leverandører stadigvæk påvirket af ustabile råvareleverancer, så det er ikke altid de kan overholde den leveringstid som de har lovet os.
At du ikke har kunne komme igennem, lyder til gengæld mærkeligt. Vi sidder 4 kollegaer på telefonen fra 08.00 – 16.00 og når 94% af vores opkald indenfor 60 sekunder. Du har selvfølgelig også altid den mulighed at skrive til os på kontakt@villahus.dk – der plejer vi at nå alle henvendelser samme dag. Send mailen til mig så lover jeg du får svar med det samme.

Bruneret messing håndtag

Til trods for at de kære ønskede håndtag har været i restordre fra Sverige, har Villahus været opsøgende og givet ærlige tilbagemeldinger. Vi har fået en fantastisk service, og særlig stor tak til Henrik som fik presset ordren igennem - vi er jublende lykkelige for vores håndtag som passer perfekt.

1 de março de 2022

Resposta da VillaHus.dk

Hej Jette og Steen. Tak for den pæne anmeldelse. Er glad for det lykkes os at skaffe jeres dørgreb hjem hurtigere end producenten i første omgang havde oplyst.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ubrugeligt produkt (og forkert farve)

Købte en kahytskrog D606 i messing, men den medfølgende lås som krogen skal sættes i, er for lille til krogen. Krogen kan ikke komme i, og låsen er således ubrugelig.
Derudover er farven på krogen guld, og ikke messing, men det er det mindste problem.

27 de fevereiro de 2022

Hej Mathias Schou, København V
Tak for din anmeldelse – kan se du har handlet hos os flere gange igennem tiden – så helt utilfreds håber jeg ikke du er. Kan se du bestilte en kahytskrog i messing den 6. februar, som vi sendte dig dagen efter. Du har ligesom alle vores andre kunder 365 dages returret – så hvis du ikke kunne lide farven på messingen, skulle du da bare være gået forbi vores butik i Trommesalen i København og afleveret den tilbage – du bor lige ved siden af kan jeg se. Og du ville have fået dine penge retur.
Så forstå ikke helt din hårde kritik med at give os 1 stjerne. Vil heller se dig i butikken så vi kan få gjort dig glad igen.

Virkeligt overrasket over…

Virkeligt overrasket over leveringstiden.
Under 24 timer. Og vare var smukkere end på billedet.

23 de fevereiro de 2022

Resposta da VillaHus.dk

Hej Ziad - mange tak for din rosende ord - vil give dem videre til lagerholdet som knokler hver dag.

SORTIMENT OG KUNDESERVICE I TOP

Superlækre varer - og kundeservice, der bare sidder lige i skabet :)

21 de fevereiro de 2022

Resposta da VillaHus.dk

Hej Annette. Tak for din positive tilbagemelding. Det varmer altid når glade kunder sender os en hilsen på TrustPilot.
Sebastian

God kundeservice

Stor hjælp med gensendelse af varer og hurtig og gode kundeservice

21 de fevereiro de 2022

Resposta da VillaHus.dk

Hej Ingeborg. Tak for din tilbagemelding. Er blot glad for du trods alt fik dine bestilte vare.
Magdalena

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Langsom levering og dårlig kundeservice

5. december 2021 bestilte jeg møbelknopper. Jeg har endnu ikke modtaget min ordre. Virksomheden gider ikke engang at gøre sig den ulejlighed at skrive, at der er forsinkelse. Det er så dårlig kundeservice! Jeg er ærlig talt begyndt at tvivle på om min ordre dukker op..

18 de fevereiro de 2022

Hej Gitte Sigshøj Andreasen
Tak for din anmeldelse af os. Selvfølgelig kan vi bedst lide tilfredse kunder. Kan dog se min kollega Sebastian fortalte dig den 21. januar at de var forsinket fra producenten.
Kan sagtens forstå din frustration over de lange leveringstider, som hele verden oplever for tiden. Din møbelknopper kommer fra Italienske Enrici Cassina, som har været ramt hårdt af pandeminen og vi har derfor haft svært ved at vurderer hvor hurtigt de kunne levere vare fra gang til gang. Nogle gange er det gået hurtigt, og andre gange har de været helt væk.
Jeg kan dog se, at de er sendt fra Italien i torsdags, og skulle være hos os sammen med en større leverance midt i den kommende uge. Så snart vi modtager dem sender vi dem afsted til dig samme dag. Du vil så have dem dagens efter på Frederiksberg.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ALT FOR LANGSOM LEVERING!!

ALT FOR LANGSOM LEVERING!!!
Jeg har sjælendt oplevet en hjemmeside (hvor jeg vel at mærke IKKE har bestilt noget som skulle speciellaves) som havde SÅ LANGSOM levering! Min veninde købte fuldstændig samme greb som jeg har, men på en anden side (og hun modtog dem 2 dage efter bestilling). Og vi kan nu konstatere at begge greb bliver afsendt fra Furnipart A/S, så det kan vel kun betyde at VillaHus yder yderst dårlig service, fordi de vælger at være så meget længere om at få oprettet ordren hos Furnipart, hvor de andre hjemmesider godt kan ude god kundeservice ved at sætte ordren igang med det samme?

Har nu kunne se på min GLS app at ordren er oprettet men IKKE sendt afsted. Hvilket jeg finder meget underligt.

Jeg ville helt klar anbefale IKKE at bestille herfra, med mindre man har ekstra god tid til at vente! Der er mange andre hjemmesider som sælger fuldstændig de samme greb som hos VillaHus. Kan klart anbefale BilligSkabe.dk (der har jeg været nødsaget til at bestille nye greb, fordi VillaHus var for langsomme). Og de leverede på 2 dage uden problemer, og deres telefoniske kundeservice er super god!

15 de fevereiro de 2022

Hej Maja Hansen

Tak for din anmeldelse. Og i øvrigt tak for den telefonsamtale vi havde forleden dag, hvor vi kunne konstatere de T-bar du havde bestilt hos os, IKKE kommer fra Furnipart, men fra Beslag Design. Da du bestilte dem den 5. februar, fik du oplyst at der ville være 10-14 hverdages leveringstid, da vi ikke havde dem på lager og Beslag Design først skulle sende dem til os.

Vi har et rigtigt godt samarbejde med både Furnipart og Beslag Design. Der er dog den fordel ved Furnipart at de selv producerer deres møbelgreb og kan sende os de bestilte vare fra dag til dag, mens Beslag Design ofte forhandler andres produkter – herunder også produkter fra Furnipart.
Tænker at dine T-bar bliver afsendt fra os mandag eller tirsdag inden de 10-14 hverdage er gået som du fik oplyst. Husk i øvrigt du har 365 dages returret, hvis du alligevel ikke kan lide dem.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VillaHus handelt mit Ware, die es nicht gibt!

Ich habe 9 Türgriffe Ende Oktober 2021 bestellt. Die Ware sol ich in 10-14 Tagen bekommen.
Ende November '21: viel versprochen, Ware nicht erhalten.
Ende Dezember '21: viel versprochen, Ware nicht erhalten.
Ende Jan. '22: viel versprochen, Ware nicht erhalten.
Anfang Februar '22: kommt von dem Verkäufer:
"Leider hat unser Lieferant große Lieferprobleme bei diesen Türgriffen. Es ist daher schwierig, eine gültige Schätzung zu erstellen. Was sollen wir tun?"
Ich finde mich verascht und manipuliert. Ich hätte wo anders bestellen können. Nur habe zu den Türgriffen schon passende Scharniere und Schlösser in die Türe (9 Stück!) einbauen lassen.
"Was sollen wir tun?" - echt gute Frage um den Käufer auf die Palme zu bringen.
Ich empfehle VillaHus definitiv nicht!!!

6 de fevereiro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Købte 2 messing håndtag til et skab

Købte 2 messing håndtag til et skab. Ok kvalitet, men det tog 3 uger før jeg modtog varen

30 de janeiro de 2022

Hej Erik
Tak for din anmeldelse og i øvrigt tak for din bestilling af 2 møbelgreb, som vi desværre ikke havde på lager da du bestilte dem i starten af januar måned. Du fik dog oplyst at der ville gå 10-14 hverdagen inden vi forventede at have dem på lager igen fra den Svenske producent.
Kan se på vores lagerliste, at vi modtog en større leverance fra Svenskerne den 27. januar og sendte dine 2 møbelgreb afsted den 28. januar
Håber du trods den lille ekstra ventetid er blevet tilfreds med dine messing møbelgreb, som jo er i den originale størrelse på 76 mm – noget som ellers er svært at finde.

God oplevelse

Bestilte 5 dørhåndtag, og fik dem i løbet af 2 dage. Til prisen overraskede de yderst positivt.

18 de janeiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Misvejledende hjemmeside, kundeservice der ikke tager ansvar, og dårlig behandling af kunderne

1. Hvis I ønsker en webside der giver kyndig vejledning, og kender deres produkter, hold jer væk.
2. Hvis I ønsker en professionel og ansvarsbevidst kundeservice, hold jer væk.

Jeg har købt to toiletbesætninger på Villahus hjemmeside. På hjemmesiden står der: "Til nye swedoor skal du tilkøbe træindsatser”. Idet jeg har nye swedoor, kontakter jeg kundeservice, som guider mig igennem hvilke indsatser jeg skal købe, for at besætningerne passer til mine døre. Jeg har på nuværende tidspunkt altså en klar forventning om, at besætningerne passer til mine nye swedoor.

Da vi imidlertid får besætningerne hjem, og forsøge at montere dem, må vi desværre erkende at beslagene IKKE passer til swedoowrs låsesystem. Forinden vi når denne erkendelse, har vi haft op til flere af vores håndværkere til at forsøge at sætte dem i - vi tænker jo at vi må være nogle idioter idet Villahus har forsikret os om at besætningerne passer til vores døre. Men bottom line er at de ikke passer. Jeg sender derfor de to låsebesalg retur (her er naturligvis spor efter forsøg på montering), men får at vide at Villahus ikke vil tage dem retur. Dette grundet monteringsriderne. Jeg informerer om, at diverse monteringsreids jo blot er kommet fordi jeg har været af den overbevisning, at Villehus gav professionel, kyndig vejledning, samt ikke løj på deres hjemmeside. Kundeservice lukker den ned, og jeg sidder blot med besætninger, jeg ville elsker at sætte i mine nye Swedoor, men som nu engang ikke passer på trods af hvad jeres hjemmeside/kundeservice informerer om.

Det har været et ualmindeligt træls forløb, og jeg føler en enorm ligegyldighed overfor mig som kunde.

- Laura

16 de janeiro de 2022

Hej Laura Schulz

Tak for din tilbagemelding og vi er selvfølgelig ked af, at du oplever du ikke har fået kyndig vejledning af os. Jeg kan se, at de produkter du har købt er fra Tyske FSB, som har specielt fremstillet en skandinavisk serie som netop passer til BODA låse (den som bla. Swedoor bruger) – så umiddelbart ser det helt rigtigt ud.

Nu er problemet så bare, at de 2 toiletbesætninger til en værdi af 796,- der kom retur fra dig var så medtaget, at det ikke kan redes og vi derfor blot kunne kasserer dem.

Hvis du mener vi har leveret noget forkert til dig i Aarhus eller du blot ikke ønskede de 2 toiletbesætninger, skulle vi have haft dem retur i original stand. Det vil selvfølgelig sige uden brugsspor.

Jeg vil meget gerne erstatte de 2 toiletbesætninger med 2 sæt nøgleskilte magen til 4 andre sæt du har valgt at beholde. Selvfølgelig uden beregning.

Service af ringeste kvalitet

Produkterne er af høj kvalitet. Det er virksomhedens kundeservice dog langt fra. Der er et minimum af service, og du vil som kunde stå med al besværet selv ved reklamationer. Så ved fejl skal du forvente en minimumsservice, og at du ender op med at skulle leve med produktet med fejl.

Så hvis du ønsker at købe af et kvalitetsfirma, skal du gå udenom Villahus.dk

6 de janeiro de 2022

Hej Kunde

Nu kan jeg desværre ikke helt genkende dit køb udfra de meget sparsomme bemærkninger du har. Generelt har vi en rimelig god kundeservice på telefon og e-mail, hvor vi bestræber os på at svarer 97 % af alle opkald indenfor 60 sekunder. Vi sidder til daglig 5 medarbejder med salg og kundehenvendelser. Dog har vi de sidste par uger – ligesom mange andre Danske virksomheder – været ramt af sygdom og har været lidt presset på vores egne kvalitetsmål.

Jeg er selvfølgelig ked af, hvis du er blevet ramt at dette, men er samtidig glad for vi har rigtig mange kunder, der værdsætter vores store udvalg af kvalitetsdørgreb. Håber vi kan få lov til at rette op på din opfattelse af os på et senere tidspunkt.

Super kundeservice

Super kundeservice. Vi købte Torpedo Bakelit dørhåndtag for længe siden. Rigtig fine. Nu har vi endelig fået malet døre og sat håndtagene på. Vi er meget glade for dem! Der manglede dog "propper" i den ene pakke håndtag og kontaktede Villahus på mail. Hurtigt høfligt svar og manglende propper sendt med det samme. Vi handler gerne ved Villahus igen

5 de janeiro de 2022

Top top service

Top top service. Jeg handler meget på nettet og har næsten aldrig før oplevet så god og ordentlig service. Jeg trykkede køb og havde det næste morgen. Jeg manglede en lille del og ringede og næste morgen havde jeg også denne del. Tusinde tak for et firma som virkelig har forstået nethandel og top kundeservice.

10 de novembro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais