Jeg kan desværre ikke anbefale Villa House. Jeg har haft en sag kørende i over tre måneder nu vedrørende et køb af dørhåndtag, og oplevelsen har været ekstremt frustrerende. På trods af utall... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Puh...eine Bestellung mit einer Gefühlsachterbahn. Wir haben nach Hausnummern gesucht und sind hier fündig geworden. Qualität und Aussehen der Hausnummern sind wirklich spitze, jedoch im Preis ein wen... Ver mais
Har siden maj forsøgt at få en ordre som blev lovet med max 14 dage levering. Enkelte elementer kom drypvis, fik forkerte ting tilsendt, har henvendt mig indtil videre 8 gange telefonisk og et antal g... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos VillaHus specialiserer vi os i eksklusive dørgreb, dørhåndtag og beslag i høj kvalitet. Vi tilbyder et af Danmarks største udvalg med mere end 4.000 dørgreb og over 10.000 udvalgte designprodukter til boligen. Vi samarbejder med anerkendte arkitekter og designbrands og er stolte forhandlere af blandt andet Arne Jacobsen, RANDI, Buster+Punch, Samuel Heath og Turnstyle Design. Vores sortiment spænder fra klassiske og tidløse løsninger til moderne og markante designs i materialer som messing, træ, læder og porcelæn. Vi tror på detaljen gør forskellen. Et dørgreb er ikke blot funktionelt, men en integreret del af boligens udtryk. Derfor lægger vi stor vægt på kvalitet, æstetik og personlig rådgivning. Har du brug for sparring står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder personlig vejledning både online og i vores showroom i Herlev, som kan besøges efter aftale. Vores mål er enkelt: At levere design, kvalitet og service, der lever op til forventningerne – hver gang.
Informações de contato
Marielundvej 45D, 2730, Herlev, Dinamarca
- kontakt@villahus.dk
- villahus.dk
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lang leveringstid og ingen der tager telefonen når man ringer
Jeg bestilte 3 dørhåndtag, som skulle blive leveret indenfor 10-14 dage. Da jeg efter 17 dage prøver at ringe til Villahus.dk for at få en opdatering så hænger jeg i en telefonkø som nummer 1 i køen i mere end 30 minutter sammenlagt, uden nogle svarer. Samme når man ringer til salgsafdelingen.

Resposta da VillaHus.dk
Super hurtig levering og kundeservice…
Super hurtig levering og kundeservice helt i top. Tak til Sebastian . Kan varmt anbefale Villahus.
Bruneret messing håndtag
Til trods for at de kære ønskede håndtag har været i restordre fra Sverige, har Villahus været opsøgende og givet ærlige tilbagemeldinger. Vi har fået en fantastisk service, og særlig stor tak til Henrik som fik presset ordren igennem - vi er jublende lykkelige for vores håndtag som passer perfekt.

Resposta da VillaHus.dk
ubrugeligt produkt (og forkert farve)
Købte en kahytskrog D606 i messing, men den medfølgende lås som krogen skal sættes i, er for lille til krogen. Krogen kan ikke komme i, og låsen er således ubrugelig.
Derudover er farven på krogen guld, og ikke messing, men det er det mindste problem.

Virkeligt overrasket over…
Virkeligt overrasket over leveringstiden.
Under 24 timer. Og vare var smukkere end på billedet.

SORTIMENT OG KUNDESERVICE I TOP
Superlækre varer - og kundeservice, der bare sidder lige i skabet :)

God kundeservice
Stor hjælp med gensendelse af varer og hurtig og gode kundeservice

Resposta da VillaHus.dk
Langsom levering og dårlig kundeservice
5. december 2021 bestilte jeg møbelknopper. Jeg har endnu ikke modtaget min ordre. Virksomheden gider ikke engang at gøre sig den ulejlighed at skrive, at der er forsinkelse. Det er så dårlig kundeservice! Jeg er ærlig talt begyndt at tvivle på om min ordre dukker op..

Resposta da VillaHus.dk
ALT FOR LANGSOM LEVERING!!
ALT FOR LANGSOM LEVERING!!!
Jeg har sjælendt oplevet en hjemmeside (hvor jeg vel at mærke IKKE har bestilt noget som skulle speciellaves) som havde SÅ LANGSOM levering! Min veninde købte fuldstændig samme greb som jeg har, men på en anden side (og hun modtog dem 2 dage efter bestilling). Og vi kan nu konstatere at begge greb bliver afsendt fra Furnipart A/S, så det kan vel kun betyde at VillaHus yder yderst dårlig service, fordi de vælger at være så meget længere om at få oprettet ordren hos Furnipart, hvor de andre hjemmesider godt kan ude god kundeservice ved at sætte ordren igang med det samme?
Har nu kunne se på min GLS app at ordren er oprettet men IKKE sendt afsted. Hvilket jeg finder meget underligt.
Jeg ville helt klar anbefale IKKE at bestille herfra, med mindre man har ekstra god tid til at vente! Der er mange andre hjemmesider som sælger fuldstændig de samme greb som hos VillaHus. Kan klart anbefale BilligSkabe.dk (der har jeg været nødsaget til at bestille nye greb, fordi VillaHus var for langsomme). Og de leverede på 2 dage uden problemer, og deres telefoniske kundeservice er super god!

Resposta da VillaHus.dk
VillaHus handelt mit Ware, die es nicht gibt!
Ich habe 9 Türgriffe Ende Oktober 2021 bestellt. Die Ware sol ich in 10-14 Tagen bekommen.
Ende November '21: viel versprochen, Ware nicht erhalten.
Ende Dezember '21: viel versprochen, Ware nicht erhalten.
Ende Jan. '22: viel versprochen, Ware nicht erhalten.
Anfang Februar '22: kommt von dem Verkäufer:
"Leider hat unser Lieferant große Lieferprobleme bei diesen Türgriffen. Es ist daher schwierig, eine gültige Schätzung zu erstellen. Was sollen wir tun?"
Ich finde mich verascht und manipuliert. Ich hätte wo anders bestellen können. Nur habe zu den Türgriffen schon passende Scharniere und Schlösser in die Türe (9 Stück!) einbauen lassen.
"Was sollen wir tun?" - echt gute Frage um den Käufer auf die Palme zu bringen.
Ich empfehle VillaHus definitiv nicht!!!
Købte 2 messing håndtag til et skab
Købte 2 messing håndtag til et skab. Ok kvalitet, men det tog 3 uger før jeg modtog varen

God oplevelse
Bestilte 5 dørhåndtag, og fik dem i løbet af 2 dage. Til prisen overraskede de yderst positivt.
Misvejledende hjemmeside, kundeservice der ikke tager ansvar, og dårlig behandling af kunderne
1. Hvis I ønsker en webside der giver kyndig vejledning, og kender deres produkter, hold jer væk.
2. Hvis I ønsker en professionel og ansvarsbevidst kundeservice, hold jer væk.
Jeg har købt to toiletbesætninger på Villahus hjemmeside. På hjemmesiden står der: "Til nye swedoor skal du tilkøbe træindsatser”. Idet jeg har nye swedoor, kontakter jeg kundeservice, som guider mig igennem hvilke indsatser jeg skal købe, for at besætningerne passer til mine døre. Jeg har på nuværende tidspunkt altså en klar forventning om, at besætningerne passer til mine nye swedoor.
Da vi imidlertid får besætningerne hjem, og forsøge at montere dem, må vi desværre erkende at beslagene IKKE passer til swedoowrs låsesystem. Forinden vi når denne erkendelse, har vi haft op til flere af vores håndværkere til at forsøge at sætte dem i - vi tænker jo at vi må være nogle idioter idet Villahus har forsikret os om at besætningerne passer til vores døre. Men bottom line er at de ikke passer. Jeg sender derfor de to låsebesalg retur (her er naturligvis spor efter forsøg på montering), men får at vide at Villahus ikke vil tage dem retur. Dette grundet monteringsriderne. Jeg informerer om, at diverse monteringsreids jo blot er kommet fordi jeg har været af den overbevisning, at Villehus gav professionel, kyndig vejledning, samt ikke løj på deres hjemmeside. Kundeservice lukker den ned, og jeg sidder blot med besætninger, jeg ville elsker at sætte i mine nye Swedoor, men som nu engang ikke passer på trods af hvad jeres hjemmeside/kundeservice informerer om.
Det har været et ualmindeligt træls forløb, og jeg føler en enorm ligegyldighed overfor mig som kunde.
- Laura

Service af ringeste kvalitet
Produkterne er af høj kvalitet. Det er virksomhedens kundeservice dog langt fra. Der er et minimum af service, og du vil som kunde stå med al besværet selv ved reklamationer. Så ved fejl skal du forvente en minimumsservice, og at du ender op med at skulle leve med produktet med fejl.
Så hvis du ønsker at købe af et kvalitetsfirma, skal du gå udenom Villahus.dk

Super kundeservice
Super kundeservice. Vi købte Torpedo Bakelit dørhåndtag for længe siden. Rigtig fine. Nu har vi endelig fået malet døre og sat håndtagene på. Vi er meget glade for dem! Der manglede dog "propper" i den ene pakke håndtag og kontaktede Villahus på mail. Hurtigt høfligt svar og manglende propper sendt med det samme. Vi handler gerne ved Villahus igen
Købte nogle super fine messing knager…
Købte nogle super fine messing knager havde dog desværre ikke set at man skulle købe skruer seperat, skriver til kundeservice som tilbyder at sende dem uden betaling for fragt. Det er virkelig god service og handlet der gerne igen.
God kundeservice og produkter
Super smukke håndtag i meget lækker kvalitet (massiv messing)
Og så en super kundeservice der hurtigt hjalp da vi havde brug for det.
Hurtig og god service
Helt fantastisk service, hver gang vi henvender os!
Kan meget varmt anbefales.
Top top service
Top top service. Jeg handler meget på nettet og har næsten aldrig før oplevet så god og ordentlig service. Jeg trykkede køb og havde det næste morgen. Jeg manglede en lille del og ringede og næste morgen havde jeg også denne del. Tusinde tak for et firma som virkelig har forstået nethandel og top kundeservice.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.