Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan desværre ikke anbefale Villa House. Jeg har haft en sag kørende i over tre måneder nu vedrørende et køb af dørhåndtag, og oplevelsen har været ekstremt frustrerende. På trods af utall... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Puh...eine Bestellung mit einer Gefühlsachterbahn. Wir haben nach Hausnummern gesucht und sind hier fündig geworden. Qualität und Aussehen der Hausnummern sind wirklich spitze, jedoch im Preis ein wen... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har siden maj forsøgt at få en ordre som blev lovet med max 14 dage levering. Enkelte elementer kom drypvis, fik forkerte ting tilsendt, har henvendt mig indtil videre 8 gange telefonisk og et antal g... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kundeservice. Vi købte Torpedo Bakelit dørhåndtag for længe siden. Rigtig fine. Nu har vi endelig fået malet døre og sat håndtagene på. Vi er meget glade for dem! Der manglede dog "propper" i de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Hos VillaHus specialiserer vi os i eksklusive dørgreb, dørhåndtag og beslag i høj kvalitet. Vi tilbyder et af Danmarks største udvalg med mere end 4.000 dørgreb og over 10.000 udvalgte designprodukter til boligen. Vi samarbejder med anerkendte arkitekter og designbrands og er stolte forhandlere af blandt andet Arne Jacobsen, RANDI, Buster+Punch, Samuel Heath og Turnstyle Design. Vores sortiment spænder fra klassiske og tidløse løsninger til moderne og markante designs i materialer som messing, træ, læder og porcelæn. Vi tror på detaljen gør forskellen. Et dørgreb er ikke blot funktionelt, men en integreret del af boligens udtryk. Derfor lægger vi stor vægt på kvalitet, æstetik og personlig rådgivning. Har du brug for sparring står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder personlig vejledning både online og i vores showroom i Herlev, som kan besøges efter aftale. Vores mål er enkelt: At levere design, kvalitet og service, der lever op til forventningerne – hver gang.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Not recommended

We ordered house number with 2 digits. Firstly we have been waiting for our order more than a month, when my husband finally called VillaHus we have been informed that each of numbers is of different style and we agreed that the company should send both digits as soon as they will have them in the same style. We received the order however numbers were not of the same style, and when we send them back, the pack was returned to us... so we have 2 numbers with different styles which can not be used.

2 de novembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Køb hvis du har tålmodighed

Bestilt (og betalt) 2 dørhåndtag for 12 uger siden. Stadig ikke leveret. Svaret når man ringer (ja de svarer ikke på mails) til dem er: “Jamen de er lige ‘på trapperne’…
Men vi venter stadig.
Den lange ventetid har dog givet os mulighed for at evaluere Villahus. Og konklusionen er klar. Vi bestiller ALDRIG mere hos Villahus!!!

1 de novembro de 2021
logotipo da VillaHus.dk

Resposta da VillaHus.dk

Kære Mette Kaspersen og Martin Andersen
Kan godt forstå jeres frustrationer over det lange forløb I har oplevet i forbindelse med køb af et bruneret Arne Jacobsen dørgreb. Kan dog se, at vi først trak betalingen samtidig med I modtog leverancen fra os forleden dag.
Det har til dels været vores skyld, fordi vi har været nødt til at flytte hele vores lager til større lokaler - så der blev mere plads i vores showroom. En operation der har taget over 1 måned. Men meget af tiden er desværre også gået med at vente på leverandører af jeres dørgreb og langskilte i messing hvorefter delene kunne sendes til brunering.
Forsinkelserne skyldes de globale udforinger efter covid-19. For at vi ikke oplever det mere, har vi valgt at købe større partier hjem, så vi ikke bliver så afhængig af de enkelte leverancer, og vi derfor kan levere til slutkunden hurtigere end vi har kunne de sidste mange måneder.
Jeg har tilbageført jeres tilgodehavende for den manglende cylinder, og håber at I trods den meget meget lange leveringstid bliver glade for jeres brunerede Arne Jacobsen dørgreb.

Henrik

God kundeservice

Har lavet flere ordre hos Villahus. Senest fik jeg dog bestilt et par forkerte nøgleskilte, hurtigt opkald til kundeservice og jeg fik de rigtige afsendt samme dage.

God kundeservice, og kvalitetsvarer til en fornuftig pris.

23 de setembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og hysterisk hurtig levering!

En rigtig god oplevelse! Skrev indledningsvis med Sebastian/salg, som pr. mail hurtigt guidede mig frem til de dele, jeg skulle anskaffe til montage af AJ111 på 2 hoveddøre. Jeg bestilte en aften, og kunne afhente varen to dage efter. Det gik så op for mig, at jeg ikke havde fået bestilt tilstrækkeligt lange dørgrebsjern (min fejl, det var ikke en del af den indledende snak med Sebastian). Jeg skrev til ViallaHus igen, fik svar incl. varenummer indenfor en time, bestilte og kan hente her kl. 11:30 dagen efter. Det kan ikke gøres bedre! Well done, VillaHus!

16 de setembro de 2021

Fornøjelse at handle med VillaHus

Det er virkelig en fornøjelse at handle med VillaHus. Hurtige og relevante svar på spørgsmål, og man får en følelse af at det vigtigt for dem at give en god kundeoplevelse. Jeg bruger dem også næste gang.

15 de setembro de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Skidt skidt mad

Vores ophold var fint nok, og venlig personale. Men maden var godt nok elendig, har fået mad fra bed&breakfast ophold der var bedre. Grøntsagerne til hovedretten var fx grøntsagsmix fra frysepose😂 og desserten den ene dag var Verdi med jordbær og blåbær i🤷🏼‍♂️
Brødet blev serveret med en form for dressing i en lille skål og man kunne klart se at det var noget der blev stillet frem flere dage i træk da de ik altid fik fjernet alt skinnet fra toppen😕
Udover maden var det et udemærket ophold.

16 de julho de 2021

Fornem service

Fornem service. Havde for et par måneder siden fået leveret dørhåndtag, hvor jeg ikke havde fået strammet pinolskruer godt nok, hvilket resulterede i løst håndtag. Ringede og fik Villahus til at sende et par pinolskruer. De blev sendt u/b samme dag og jeg havde dem dagen efter

24 de junho de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fine produkter dårlig levering

Fine produkter til en OK pris. Dog havde jeg en dårlig oplevelse med leveringen. Produkterne blev sendt relativt hurtigt, men kom til et pakkeshop ca. 5 km fra den jeg havde valgt, som ikke ligger i nærheden af mig eller min daglige rute. Ved ikke om det var en fejl fra postnords side eller Villahus. Lidt øv, men ikke noget der ville holde mig fra at købe fra dem igen.

28 de maio de 2021

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Sebastian var hurtig til at hjælpe mig med at ændre min ordre så jeg kunne få nogle ekstra ting med på trods af at min bestilling var blevet afsendt. Jeg vil helt bestemt bruge villahus igen :)

18 de maio de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais