Banner for Vinkøleskabet.dk

Vinkøleskabet.dk Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Intet bøvl ved reklamation, de handlede hurtigt og effektivt, og jeg fik byttet den først tilsendt køleskab, som var defekt, for et nyt på deres regning, meget hurtigt. Det kunne være godt med dansk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter indflytning i ny bolig, fik jeg mulighed for at udleve en länge ventet dröm med et dedikeret vinrum. Jeg havde en masse spörgsmål - og fik en virkelig god support fra vinköleskabet.dk omkring hv... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Selve købsoplevelsen og kommunikationen var rigtig fin, selv med lidt forlænget leveringstid. Produktet står dog slet ikke mål med prisen, det er lidt ærgerligt, også sammenlignet med andre mQuvee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte et vinkøleskab som endda var sat ned med 15%. Alt forløb perfekt lige fra bestilling til levering. Vinkøleskabet var hurtige til at ændre datoen for leverlevering da jeg ikke havde mulighed for... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrodomésticos
  2. Loja de refrigeradores
  3. Cave
  4. Adega

Sobre Vinkøleskabet.dk

Escrito pela empresa

Vinkøleskabs eksperter

På Vinkøleskabet.dk finder du alt, du har brug for, til opbevaring af dine vine. Vi har Skandinaviens største lager af vinkøleskabe.

Hvordan vil du opbevare dine vine?
Vi har et bredt sortiment af vinkøleskabe, vinopbevaringsskabe og multifunktionsopbevaringsskabe i forskellige størrelser.

🍷 Fritstående vinkøleskabe

🍷 Vinkøleskabe til indbygning

🍷 Integrérbare vinkøleskabe

🍷 Ølkøleskabe

Fri fragt, prisgaranti og hurtig levering!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

42 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Langsommelige arbejdsgange.

Med det første køleskab havde vi et problem hvor temperaturen faldt uden vi regulerede den ned. Køleskabet blev ombyttet efter en del skriveri hvor arbejdsgangene tog ret lang tid

12 de fevereiro de 2021

Hej,
Tak fordi i tog jer tid til at anmelde jeres oplevelse. Vi tager det med videre til at kunne forbedre oplevelsen. Vi håber at i bliver glade for det nye skab.

God kvalitet og pris

God kvalitet og pris - hurtig levering

10 de fevereiro de 2021

Resposta da Vinkøleskabet.dk

Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde din købsoplevelse, og det er rart, du er tilfreds med vores service og levering!

God service hurtig levering 👍

10 de fevereiro de 2021

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super flot vinskab som passer perfekt…

Super flot vinskab som passer perfekt ind i vores nye køkken. Fin levering til boligen som aftalt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God vejledning i forbindelse med køb og…

God vejledning i forbindelse med køb og leverance som aftalt. Tak for hjælpen😁

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Udmærket produkt til prisen

Udmærket produkt til prisen, vær opmærksom på at stikprop skal skiftes til dansk jordforbindelse.
Lidt vanskeligt at forstå vejledning i hvilken del af skabet der kunne stilles til den lave / høje temperatur.

Resposta da Vinkøleskabet.dk

Hej, tak for din feedback!
Vi håber i bliver glade for købet hos os. Hvis i har spørgsmål eller manglende info i vejledningen er i velkommen til at kontakte kundeservice.

Fin service og levering

Købte et køleskab lige omkring Black friday. Fin service via chatten og alt gik som forventet.

Resposta da Vinkøleskabet.dk

Hej, det glæder os, at du er tilfreds med din bestilling og service, det er meget rart at høre!
Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at give os respons .

Nemt og uden udfordringer

Nemt og uden udfordringer. Leveret til aftalt tid. Produkt som forventet.

Resposta da Vinkøleskabet.dk

Hej, mange tak for din bedømmelse!

God info og pris

God pris og god beskrivelse på hjemmeside af varen.

Resposta da Vinkøleskabet.dk

Det er rart at høre! Tusind tak for den flotte bedømmelse.

Alt var tilfredsstillende

Resposta da Vinkøleskabet.dk

Hej, mange tak for din bedømmelse!
Det er rart at høre, at du er tilfreds med din købsoplevelse hos os.

God betjening

God betjening, fine skabe og til meget gode priser

Hej,
Fantastisk rart at høre, at du er tilfreds med både service og køb!

God service og rådgivning

God service og rådgivning. Hurtig levering!

Resposta da Vinkøleskabet.dk

Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde din købsoplevelse hos os og den flotte bedømmelse.
Det glæder os, at du er tilfreds med dit køb!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vinkøleskabet larmer mere end opgivet.

Vinkøleskabet larmer mere end opgivet.

Levering etc var som det skylle være

25 de janeiro de 2021

Hej Jørgen.
Tak, fordi du tog dig tid til at dele din købsoplevelse hos os!
Vi håper du allerede modtaget hjælp fra vores kundeservice. Hvis ikke, ønsker vi at komme i kontakt med dig. Du er velkommen til at kontakte os på info@vinkoleskabet.dk eller 89 88 29 01.

Vinkøleskabet larmer meget.

Vi fik det vinkøleskab vi havde bestilt. Så alt burde sådan set være i orden. Men desværre larmer det virkelig meget. Vores almindelige køleskab siger ingenting, men vinkøleskabet brummer meget højlydt. Det havde vi ikke forventet.

24 de janeiro de 2021

Hej,
Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde din købsoplevelse hos os.
Fortsat god dag.

Super kvalitet

Super kvalitet, og rigtig god service. Kun postitive anbefalinger herfra. Morten Larsen :-)

24 de janeiro de 2021

Hej Morten,
Mange tak for din bedømmelse! Det er rart at høre, at du er tilfreds med dit produkt og din købsoplevelse hos os. Du ønskes en fortsat god dag!

Flot og lækkert køleskab

Flot og lækkert køleskab! Dog er det ikke så dybt så der kan ligge flasker der er længere end standard flasker. Men vi er ellers fuld tilfreds

Hej Marianne,
Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse. Det glæder os, at du er tilfreds med dit køb! Du ønskes en fortsat god dag.

Lækker fransk indbygnings vinkøleskab

Lækker fransk indbygnings vinkøleskab
Hurtig levering ingen problemer

Hej Lars,

God service og levering

Hej Torben,
Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde din købsoplevelse hos os. Vi håber, du er tilfreds med dit køb! Du ønskes en fortsat god dag!

Natalie - Vinkøleskabet.dk

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais