Efter mina något negativa synpunkter…
Efter mina något negativa synpunkter tidigare har jag nu fått bättre respons med antingen löfte om återbetalning eller kompensation för att jag väljer annan ort än där jag bor.
Vi anser att alla har rätt till att ha koll på sin egen hälsa och därmed större möjlighet att leva ett långt och hälsosamt liv.
Vi erbjuder därför dig att beställa en hälsokontroll direkt via Vital.se. Därefter besöker du en av våra många platser för provtagning och tar ett enkelt blodprov. Efter ett par dagar har dina värden analyserats, och presenteras klart och tydligt i en egen digital journal (du loggar in med BankID), och du får dina värden jämförda med referensvärden för svenska befolkningen i stort.
Vi vill genom våra hälsokontroller hjälpa dig till ett bättre välbefinnande genom att visa hur din kropp mår och hur du kan förbättra din hälsa, både på kort och lång sikt.
Många av oss följer redan idag kost, träning, sömn och hur vår kropp mår på många olika sätt, men ett av de viktigaste måtten på hur du mår, dina blodvärden, kontrolleras ofta först när du redan känner dig sjuk.
Med våra hälsokontroller får du, genom ett snabbt och enkelt blodprov utan remiss från läkare, information om din egen hälsa samt hjälp att göra rätt val och följa dina framsteg.
En hälsokontroll hos Vital kan hjälpa dig att tidigt identifiera hälsorisker och ge dig en chans att påverka din värden i rätt riktning och därmed öka chansen till ett långt och hälsosamt liv.
I de flesta av våra hälsokontroller ingår även en personlig kommentar av en läkare som har granskat dina provsvar.
Sveavägen 59, 11359, Stockholm, Suécia
Não respondeu a avaliações negativas
Tog flera veckor att få provresultaten. Var tvungen att påminna. Undvik dessa skojare.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.