Vitalize.nl Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ben al jaren klant. Onlangs slaapcomfort gekocht. Kreeg na 1x gebruiken heftige reactie. Misselijk-hoofdpijn-niet slapen-akelig onrustig gevoel. Heb hier meteen melding van gemaakt. Je kan weinig vind... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

1 dag voor mijn verjaardag in de spam een felicitatie, je krijgt korting. Dit bericht zag ik op mijn verjaardag zelf, dus ik wil een bestelling plaatsen. Helaas de korting was alleen maar geldig op... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zojuist voor de 3e maal Collageen type II besteld. Ben altijd erg sceptisch over dit soort dingen. Maar liep al jaren met klachten veroorzaakt door artrose. Vorig jaar geopereerd aan nekhernia hierdoo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos
  2. Serviço de fitness e nutrição

Vitalize stelt zich ten doel om het welzijn van mensen te vergroten door oplossingen te bieden die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

30 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 14% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anekdotisch bewijs dat het werkt

Heb jaren terug een bloedonderzoek gehad waaruit blijkt dat ik een tekort had in vitamines, ben op aanraden van de drogist begonnen met vitalize. Na een nieuw bloedonderzoek een paar maanden terug zag ik dat alles goed aangevuld was, werkt erg goed dus.

Ik zie veel onzinnige en belachelijke reviews over vitalize, als het product niet bevalt, prima, maar ga niet huilen over te grote dozen en teveel boekjes want 'klimaat en groen'.

10 de agosto de 2023

Milieu- en geldverspilling

Bestelling ontvangen. Mooi klein passend doosje, maar helaas vond ik in dat doosje ook een ongevraagde folder én een boekje. En dan ook nog eens vrij glossy (ruik er eens eentje 😝) en grote foto’s. In deze tijd toch helemaal niet meer nodig en in mijn opinie niet passend bij een bedrijf dat voor gezondheid gaat. Mailtje over gestuurd, helaas standaard reactie terug dat ze dat altijd zo doen, maar dat ze het KAN 🤓 doorsturen naar afdeling. Heeft ze vast niet gedaan. Groot deel van je geld gaat dus naar marketing, vandaar de hoge prijzen. Het product kan ik nog niet beoordelen, maar nu ik de andere reviews heb gelezen, heb ik daar weinig fiducie meer in. 😌

5 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pea gaan gebruiken op advies…

Pea gaan gebruiken op advies winkelmedewerker. Minimaal twee maanden gebruiken om effect te merken. Na drie maanden gebruik merk ik geen enkel effect. Weggegooid geld dus.

31 de agosto de 2023

Al jarenlang onrustige benen

Al jarenlang onrustige benen. En al het een en ander geprobeerd (zeep, medicatie huisarts, smeersels en magnesium) toch blijf je hoop houden. Via tv reclame werd ik geïnteresseerd in vitalize spier comfort. Eerst een proefpakket. Hielp niet. Maar overmoedig toch 2x 120 capsules gekocht.Op zes stuks na zijn deze op. Geen verbetering wat betreft onrustige benen. Meer energie heb ik ook niet gekregen. Ook voor mij NOOIT geen vitalize meer. Maar ik blijf hoop houden.Gebruik sinds een week druppels van een of ander natuur merk. Slik nu alles door elkaar. Tot nu toe geen verbetering.

26 de agosto de 2023

Goede klantenservice.

Voor de 1e keer besteld en een account aangemaakt. Dat had ik niet helemaal in de juiste volgorde gedaan. Nadat ik een mailtje had geschreven (in het weekend) kreeg ik netjes antwoord terug en de punten zijn al in mijn account bijgeschreven. Zeer klantvriendelijk.
Ik moet de bestellingen nog ontvangen, maar vertrouw erop dat dit ook helemaal goed gaat.
De slechte reviews hier beneden snap ik dus niet.

13 de março de 2023

Prima

Vaak nagedacht en toch besteld.

Aller eerst zijn er 3 negatieve reacties hieronder maar volgens mij is dat niet helemaal waar.
Magnesium is Citraat en zit geen troep in als je bij Ingrediënten kijkt..

Ik heb vaak lucovitaal D3 pilletjes, als ik het vergelijk met Vitalize kwa Ingrediënten dan vind ik Vitalize beter dan Lucifitaal, in de D3 pilletjes zit teminste gewoon Olijfolie en VIS wat belangrijk is voor Weerstand.
Magnesium gebruik ik ook vaak van lucovitaal maar er zitten allemaal dingen in wat niet eens nodig is dus raad ik 100% puur aan of bruistabletten als je het niet goed kan slikken zoals mij.

Dus prima bedrijf en als je de reviews in de website bekijkt valt het allemaal wel mee..😀

28 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een vervelend en opdringerig…

Wat een vervelend en opdringerig bedrijf is dit!
Regelmatig ligt er ongewenste post van hen op de mat.
Verschillende malen is hen verzocht daarmee te stoppen.
Men blijft echter post sturen.
Vanaf nu gaat alles retour met een lading extra!!
Eens kijken of men dat ook snel beu is....
update 17-09-2021
Deze week weer post van dit vervelende bedrijf ontvangen. Vanaf deze week wordt nu wekelijks post naar hen verstuurd. En dat wordt zware post!
Dit gaat net zo lang duren totdat mijn gegevens worden verwijderd en de ongewenst naar mijn adres stopt!

22 de abril de 2021

Wat een dubieus merk

Wat een dubieus merk, ingredienten zijn summier aangegeven, wel dik vet gedrukt wat er zogenaamd er niet inzit, wat natuurlijk niet van belang is. Ik wil weten waarom dit merk vele male duurder is dan merken die ook nog eens biologisch.
Maar de TV reclames moeten natuurlijk betaald worden en veel mensen denken nog steeds helaas dat het dan goed zit.

13 de fevereiro de 2021