Alt fungerede som det skulle. Fik relevante mail og oplysninger om opholdet i god tid. Havde tlf. kontakt med medarbejder som var sød og imødekommende. Kan klart anbefale jer. 😀
Veja o que dizem as avaliações
Ein Ferienhaus dieser kleinen Agentur haben wir schon einmal gebucht. Alles lief ohne Probleme und wir hatten diesmal auch einen persönlichen, sehr freundlichen Kontakt, da wir vor der vereinbarten Uh... Ver mais
A empresa respondeu
Alles perfekt! Der Buchungsprozess und der Kontakt waren einfach, schnell und freundlich. Alle notwendigen Informationen wurden zur Verfügung gestellt und der Ablauf von An- bis Abreise war reibungsl... Ver mais
A empresa respondeu
God oplevelse, relevant information før opholdet, samt god dialog under opholdet. Hyggeligt med velkomstbrev og vingave ved ankomst. Sommerhus og bureau levede op til forventningerne, vi lejer g... Ver mais
Detalhes da empresa
- Imobiliária de casas para temporada
- Cabana
- Serviço de hospedagem nas férias
- Casa de Férias
- Aluguel para férias
Escrito pela empresa
V∙Kysten er et uafhængigt udlejningsbureau drevet af ildsjæle fra lokalområdet. Vi kender områderne langs den Vendsysselske nordvestkyst, og vi ved hvad det er, der får gæster til at vende tilbage igen og igen til vores skønne egn. Desuden har vi bred viden omkring de mange forskellige kulturelle tilbud og ferieaktiviteter, som kan medvirke til den gode ferieoplevelse. Hos os handler feriehusudlejning om meget mere end blot de praktiske forhold. Vi gør altid vores allerbedste for at yde et højt serviceniveau, så du kan føle dig i trygge hænder.
Informações de contato
Nørregade 21, 9850, Hirtshals, Dinamarca
- info@vkysten.com
- vkysten.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ein tolles Haus.Modern uns sehr…
Ein tolles Haus.Modern uns sehr gemütlich. Fast direkt am Strand. Sehr ruhig gelegen. ich fahre jedes Jahr mindestens 1 Mal im Jahr nach Dänemark.Aber so ein schönes Haus hatten wir noch nie. Vielen Dank

5 ud af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 ud af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Alt var super.
Imødekommende, servicemindede medarbejdere.
Hurtig kontakt.
Fantastisk rengøring.
Vil booke direkte hos jer næste gang vi skal holde ferie i jeres smukke Nord-Jylland.

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning
Von der Buchung bis zur Schlüsselübergabe alles perfekt.
Von der Buchung über die Rechnungsabwicklung bis zur Schlüsselübergabe und Beschreibung vor Ort hat alles sehr gut funktioniert.

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning
Unser Ferienhaus entsprach genau der…
Unser Ferienhaus entsprach genau der Beschreibung und der Ansicht auf den Fotos. Sehr sauber, reibungsloser Ablauf . Jederzeit wieder.

Fint sommerhus
Fint sommerhus, skøn område, mange gå og handle muligheder. Fantastiske strande og bade muligheder.

Rundum alles Super
Wir haben zum 3. Mal bei V-Kysten gebucht und sind mehr als begeistert! Haus - Top! Service vor Ort - Top! Bei "Problemen" wird sofort geholfen - Top! Die Gegend rund um Hirtshals ist ein Traum - Top! Wir kommen auf jeden Fall gerne wieder :-)

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning
Vi lejede et super fint sommerhus i…
Vi lejede et super fint sommerhus i Tversted, rent og pænt.

Alt er OK fin service

Sommerhus i Hirtshals
Vi legede et sommerhus i Hirtshals og havde en fantastisk ferie. Huset var stort og fint, og havde en tilhørende bålplads (ja, der blev lavet s’mores 😄). Der var masser at buske og træer på grunden, så vi kunne ikke se eller høre naboerne. Dejligt fredeligt!
To ture til stranden, et besøg i Oceanarium, Fun Park og lidt jordbærplukning blev det til. Vi fik også slappet godt af i huset når dagen var omme. Mange gode fiskerestauranter i nærheden. Vi manglede ikke noget 😀

Immer wieder…
Die Damen von VKysten sind stets freundlich und sehr hilfsbereit.

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning
Huset var helt som forventet
Huset var helt som forventet på billederne, og super rent og vældig fint. Havde en dejlig mini ferie

Meget tilfreds.
Ankommer til et rigtig fint, hyggeligt og rent sommerhus, hvor alt virker.
Som velkomst står der en flaske vin med en velkomst hilsen, hvilket fik os til at føle os ekstra velkommen.
Inden ankomst fik vi via mail alle de informationer vi havde brug for.

Ein wunderschönes Haus
Ein wunderschönes Haus, komplett eingerichtet, alles wie beschrieben.
Ruhig gelegen, wunderschöner Strand ca. 500m Fußweg entfernt - Erholung pur.
Die Agentur ist sehr freundlich, kompetent und dabei absolut unkompliziert. Eine defekte Kaffeemaschine wurde innerhalb 1 Stunde!!! ausgetauscht.

God værdi for pengene
Vi blev mødt af en god flaske vin og en personlig hilsen fra V-kysten.
Sommerhuset fremstod som på billederne, og alt fungerede, som det skulle.
Fantastisk med rengøring indregnet i prisen.
God værdi for pengene.
Skønt hus og super beliggenhed.

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning
Dejligt hus. Centralt i Hirtshals.
Det er et dejligt lyst hus. Der manglede absolut ingenting i huset. Perfekt centralt beliggende i Hirtshals. Kort afstand til strand og by. Gode indkøbsmuligheder.

Dejligt sommerhus
Dejligt sommerhus, rent og pænt og skøn udsigt.
God service fra V-Kysten feriehusudlejning.

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning
Supert hus i et rolig område.
Huset vi leide svarte til forventningene ut fra Vkysten's hjemmeside. All kommunikasjon med Vkysten har vært hyggelig og de svarer raskt på mail. Kan anbefale å leie via Vkysten.

V-Kysten ist super!
V-Kysten ist sehr bemüht, den Urlaub so angenehm wie möglich zu machen. Die Mitarbeiter stehen für Fragen immer zur Verfügung und lösen diese schnellstens. Ihr seid immer sehr freundlich und zuvorkommend. Macht weiter so, ihr seid klasse!!!

Godt
Go opdatering inden og efter ferie både når man ringer og på mail . Fint sommerhus super dejligt sted og man måtte have hund med 🫶🫶

Resposta da V∙Kysten Feriehusudlejning
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.