Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min kæreste fik tidligere skiftet skærmen på sin iPad, men efterfølgende oplevede vi problemer med, at en del af skærmen ikke reagerede. I første omgang fik vi afslag, hvilket var frustrerende. E... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været inde med min telefon, hvor jeg troede den var gået i stykker. Her kunne de vælge at lave ny skærm til 2900, men hvor de valgte i stedet bare at genstarte den, da det kun var det som var... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu en verdensklasse service hos vRep! Netop hentet min PC hos Shaho efter nulstilning pga. virus. VRep er simpelthen den mest betryggende og servicemindede IT-butik at få hjælp hos. Masser af... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kom ned i butikken, 5 minutter før lukketid, med en blocked chargerport. Ejeren som betjente mig brugte endda noget af sin fritid blot på at lave et ekstra gennemtjek af telefonen til en billig pr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de reparos de celulares
  2. Loja de Celulares
  3. Assistência Técnica de Informática
  4. Oficina de Produtos Elétricos
  5. Loja de peças e componentes eletrônicos

Escrito pela empresa

Vores speciale er Mobil, Tablet og PC reparationer. Alt fra et simpelt skærm,- batteri,- kameraskifte mm. til mere komplicerede software og hardware problemer kan vi klare. Igennem årene har vi lavet flere tusinder Mobiler, Tablet's & Computere. Vores mål er, at skabe fremragende service og kvalitetsarbejde, så jeres enheder forlader vores værksted med nyt liv. Vi er et team af veluddannede og erfarne teknikere, der hver især har ekspertise indenfor henholdsvis Apple, Mac, Samsung, Android og Computer reparationer. Vores reservedele er af højeste kvalitet og vi tøver ikke med at give jer 2 års fuld garanti på alle reparationer. Alle reparationer bliver fortaget på vores værksted i Køge, derfor kan de fleste reparationer laves samme dag og oftest på under 30 min.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ærlige og professionelle folk

Min iPAd mini virkede ikke så godt mere med skærmen og batteriet var blevet dårlig. Var forbi vrep og de forklarede mig at det ikke kunne svare sig at lave for mange reparationer på min ipad fordi den ikke var understøttet af apples opdateringer mere og at flere end 1 reparation på meget gamle ipads ikke var anbefalelsesværdig.
Det kalder jeg da ærlig og god betjening. Nu ved jeg i hvertfald at jeg med sikkerhed kan regne med hvad vreps medarbejder siger og kan med god føeles i maven overlevere mine ting til dem uden at være bekymret for at de bare laver reparationer uden der er behov eller kløgt i det.

11 de novembro de 2018

Hej Winny,

Det er meget vigtigt for os at vores kunder har 100% tillid til os når de indlevere deres enheder med meget følsom og personlig information til os.

Vi gør meget ud af at give den bedste rådgivning ved køb, salg og reparationer af enhederne, og nogle gange er det bare irrationelt at reparer noget der er blevet for gammelt til at du kan drage nytte af en reparation.

Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse hos os og vi står klar til at hjælpe næste gang der skulle være behov for hjælp med elektronikken.

Fantastisk service

Jeg har kun haft fantastisk gode oplevelser hos vRep.
De er ovenud rimelige og meget serviceminded.

5 de novembro de 2018

Hej Michael,

1000 tak for din positive feedback. Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse af vores arbejde.

Super service *****

Jeg bruger vRep, altid venligt personale og en super god og hurtig service. Jeg har lige været der igen og fik udført en diagnose på min iPhone med det samme, desværre stod den ikke til at redde, men så har de heldigvis rigtig gode tilbud på brugte med en god garanti.

vh.Henrik S

20 de agosto de 2018

Hej Henrik,

Tak for din positive feedback.
Vi kunne ikke hjælpe i den her omgang, da det ikke kunne betale sig at bruge alt for mange penge på den gamle vandskadet iPhone, men vi er altid klar til at hjælpe dig næste gang der bliver behov for en reparation.

8plus-kamera smadret

Havde smadret kameraet på min iPhone 8plus - det blev hurtigt fikset med den perfekte service!!:)

29 de junho de 2018

Hej Oskar,

Mange tak for din feedback. Vi er glade for at du har været tilfreds med vores service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og ærlig betjening.

Fantastisk service og ærlig betjening. Jeg kan klart anbefale vRep videre, da de er rigtig dygtige og servicemindede. De tog sig tid til at forklare mig hvad der var sket med min iPhone 8 og gav mig nogle gode råd med på vejen.

- Tusind tak for den gode betjening og de gode råd angående panserglas og et cover. Den bliver i hvert fald pakket ind fremover. :-)

25 de junho de 2018

Hej Lina,
Tak for din feedback, vi er glade for at du har haft en positiv oplevelse hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service var på højeste niveau.

Service var på højeste niveau.. Fik den bedste løsning til mit problem med professionel råd.
Priserne er god og De har mange tilbud.
Det kan helt sikkert anbefales.

4 de maio de 2018

Hej Saif,
Tak for din positive feedback. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse på vores værksted.
Tak for anbefalingen og på gensyn.

Super god oplevelse :)

Super god service. Fik lavet min skærm for et par måneder siden, og efter 2-3 måneder virkede min touch ikke. Gik så ned i butikken og spurgte om det var noget de kunne fixe, og det blev gjort super hurtigt med et dejligt imødekommende smil på læben, de reparede den på garantien gratis.
Alt i alt super godt service og nogen dejlig mennesker. Kan 100% anbefale alle til at til at gå ned til VRep i Køge og få reparetet deres telefon og er sikker på de kan komme med et godt tilbud til dig.

23 de abril de 2018

Hej Mikkel,
vi er rigtig glade for at i har haft en god og behagelig oplevelse hos os. Man bliver oftest nervøs og utilpas når man skal forklare garanti og reklamationssager overfor virksomheder. Vi kender det godt selv fra når vi selv skal tilbagelevere noget der er defekt til andre virksomheder, og derfor gør vi altid vores bedste for at garanti sager forløber så problemfrie som mulige. Så har i haft en behagelig oplevelse og fået fixet problemet med mobilen og vi har fået en glad kunde, som er det vigtigste for os.

Tak for jeres pæne anbefaling og i er altid velkommen tilbage også hvis den nye skærm i har fået driller.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Manglende kommunikation og …

Manglende kommunikation og informationer. Kan finde på at ekspedere andre selvom man var startet på ekspedér en. så kunne man stå og vente uden der blev gjort noget.

11 de janeiro de 2018

Kære Marlene,
Tak for din feedback.
Du har ret, der er for tiden rigtig travlt og vi har desværre ikke nok medarbejdere på til at betjene alle der kommer på samme tid i myldretiden.
Vi har været så uheldig at 1 af vores dygtige medarbejdere er kommet til skade nytårsaften og derfor har vi været underbemandet i nogle dage. Vores andre kollegaer har været nødsaget til at være lidt blæksprutter for at nå det hele. Vi vil tage kritikken til os prøve at gøre det bedre fremover, for det er meget vigtigt for os at informationer skal være 100% præcise og kommunikationen skal være helt på plads, så man er helt sikker på hvad der skal ske og hvorfor.

Jeg giver din besked videre og ønsker dig en god weekend.
Vi ses forhåbentligt en anden god gang.

Altid hjælpsomme

Altid hjælpsomme. Ingen nedladende blikke, selvom man kommer igen og igen med de samme problemer

8 de dezembro de 2017

Hej Lis,
1000 tak for den positive feedback. Vi er glad for at vi kunne hjælpe dig videre med dit iPad problem og håber at du får glæde af den fremover.
Du er altid velkommen til at kigge forbi os, for vi forstår godt at det ikke er nemt med alt det moderne teknologi, der er meget der kan gå galt og meget man ikke lige kan finde rundt i når teknikken bryder sammen.
Vi er glade for at kunne hjælpe dig når vi kan.

Glædelig Jul og på gensyn i 2018

Lynhurtig og fair priser

Reparerede min iPhone 6 og udskiftede glasset på 15 min. Super god service, fair priser og god kvalitet. Til dato den bedste i Køge.

29 de novembro de 2017

Hej Karsten,
Tusind tak for din positive feedback.
Vi er glad for at du har fået fixet din skade hurtigt og vi håber at du bliver glad for den nye skærm.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Køges absolut bedste IPhone-rep!

Jeg kan på det varmeste anbefale vRep! Jeg kommer en fredag formiddag helt panisk, fordi mit kamera i min iPhone ikke virker - min datter og mig skal på hyggetur til Zoologisk Have, og det går jo ikke uden et kamera! Jeg får at vide, at de har travlt, har 5 telefoner lige indleveret til reperation.... og jeg udtrykker åhhh nej....vi skal jo afsted...her kommer den fremragende service ind: Manden smider hvad hsn har og går straks igang med at skille min iPhone ad...han konstaterer, at kameraet pga. Tab af telefon er slået skævt og derfor ikke virker! Indenfor 10 minutter erklærer han telefonen klar og fit for fight - helt uden beregning!!!! Det kalder jeg service på et højt niveau og jeg havde en meget lykkelig datter, som var klar til Zoo! Tusinde tak vRep! I er fantastiske!

4 de novembro de 2017

Hej Charlotte,
Tusind tak for din fine feedback. Jeg giver den videre til mine kollegaer der var på job i fredags og jeg er sikker på at de bliver rigtig glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os.
Vi er rigtig stolte af at have gjort en forskel for jer og redet billederne på Zoo-turen :-)
Det er ikke alt der koster penge hos os og slet ikke når det drejer sig om at man bare sætter noget på plads igen som har sat sig løs og som ikke kræver meget tid, så er betaling ikke altid nødvendig.

Vi håber at i har haft en god dag i Zoo og igen tak for den fine anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en Google Pixel med en …

Jeg havde en Google Pixel med en knækket skærm og et ridset bagglas, som jeg fik udskiftet hos Vrep efter en lille dagstur til Køge, da de er nogle af de eneste i Danmark pt, der havde mulighed for dette. Jeg havde forinden forhørt mig om en lagerstatus og selvom en ny skærm ikke var på lager på det tidspunkt, fik de hurtigt bestilt ét hjem og lagt til side til mig på under 2 dage! Efter en time var min Pixel så god som ny og jeg er meget tilfreds med der udførte arbejde og den gode service :)

6 de outubro de 2017

Resposta de vRep

Hej Tobias, 1000 tak for din fine feedback.
Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse hos os. Håber at du bliver glad for din lækre Pixel i langt tid frem.

Fantastisk god servise

min iPhone gik sort. Jeg ringede rundt og fik fat i vRep på 42481234. Afleverede telefonen kl. 10.00 og blev ringet op kl. 11.30 at iPhonen var klar til afhentning. Det blev kun kr. 400 for rep. og nyt batteri. Det er godt nok god servise.

19 de setembro de 2017

Resposta de vRep

Hej Leif, tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi bliver rigtig stolte hver gang det lykkedes os at sende jer glade og tilfredse af sted fra vores værksted. Det er det vi ser frem til hver morgen vi går på job. Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores service og ønsker dig en god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid super service og meget venlig og hurtig betjening.

13 de julho de 2017

Hej Karsten,
Tak for din feedback, vi er glade for at du har haft positive oplevelser hos os.

Fantastisk kundebetjening

Fantastisk kundebetjening!
Hurtig reparation af tlf.
Ved afhentning af tlf. var der lidt usikkerhed omkring aftalt pris ved indlevering - men fik med det samme lov at betale den laveste af de to priser i spil😊

10 de junho de 2017

Hej Rikke,
Tak for din feedback. Det er godt at høre at i har fundet en god løsning og at du er gået fra vores værksted glad.
Det er det vigtigste for os.

Fantastisk!

Fantastisk service og virkelig godt arbejde !

29 de abril de 2017

Tak for din feedback.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Fantastisk ærlig betjening!

Har idag fået skiftet skærm på min iPhone:

1) Fantastisk, positiv og hurtig service

2) Deruover blev jeg ringet op fordi jeg havde glemt min pung. De holdte butikken åben så jeg kunne nå at hente min pung, hvor alle kontanter og kort var urørte. Tak for ærlighedbog god service<3

26 de abril de 2017

Hej Karina,
Tak for den fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse hos os og at du fik alle din ting tilbage i god behold (y)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik repareret min IPhone 6, som virker helt perfekt nu. Mega god service. Kan stærkt anbefales

4 de março de 2017

Resposta de vRep

Kære Sophia, tak for din anmeldelse.
Vi re rigtig glade for at du har haft en god oplevelse hos vRep.dk (y)

Team vRep

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais