VriendenLoterij Avaliações

1.166
O TrustScore é 1 de um total de 5

1,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Met mooie praatjes een "gratis" lot aan laten smeren. Bleek toch om een inschrijving te gaan. Opzeggen zou eenvoudig via een linkje in de mail kunnen maar dat was een leugen. Uiteindelijk een acc... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NEVER EVER SIGN UP FOR THIS UNLESS YOU ARE WILLING TO SPEND AN AFTERNOON TO GET YOURSELF OUT OF IT. Can't rate it 0 sadly. Had to call 7 times, waiting over 10 minutes each time for someone to answe... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichters. Ik had een lot en er werd me verteld dat het makkelijk is op te zeggen. Online lukt het niet, en als je aangeeft op te willen zeggen in het keuze menu van te telefoonlijn word je gewon opg... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bedankt alle mensen die een review hebben geschreven. Wilde mij eerst nog aanmelden totdat ik deze reviews las Ook de staatsloterij komt er heel erg slecht uit ! Ik had liever geen enkele... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Lotérica

Sobre VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt organisaties die de wereld mooier, leuker of plezieriger maken door zich in te zetten voor cultuur, sport en welzijn. Bijvoorbeeld de musea en monumenten in de buurt of de plaatselijke sportvereniging. Deelnemers kunnen zelf kiezen voor welk goed doel zij meespelen en maken ieder uur kans op mooie prijzen. Minimaal 40% van de inleg gaat naar 64 culturele partners en meer dan 4.400 andere goede doelen, clubs en verenigingen. Dankzij de deelnemers schonk de VriendenLoterij sinds 1998 in totaal al ruim € 2,5 miljard.

Met de VIP-KAART is door heel Nederland elke dag plezier te beleven. De kaart geeft gratis toegang tot ruim 180 musea én tot 50% korting op meer dan 200 uitjes door heel Nederland. Van bioscoop en dans tot musical, dierenpark en opera.

De VriendenLoterij maakt deel uit van de Postcode Lottery Group, een sociale onderneming die het unieke Postcode Loterijformat inmiddels heeft opgezet in vijf landen. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen met behulp van het organiseren van een loterij. De Postcode Lottery Group is de grootste fondsenwervende donateur ter wereld en heeft over 2025 een recordbedrag van 1 miljard euro aan goede doelen en culturele partners kunnen schenken. De aandelen van de Postcode Lottery Group zijn voor 100% in handen van een stichting.

Informações de contato

Infirmação importante

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

(1.166)

205 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blijven stalken per post terwijl ik…

Blijven stalken per post terwijl ik meermaals heb aangegeven geen post te willen ontvangen.

17 de fevereiro de 2026

Hoi Melvin,

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te horen dat u toch weer post ontvangt, terwijl u meerdere keren heeft aangegeven dit niet te willen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en ik begrijp dat dit erg frustrerend is.

Wanneer iemand aangeeft geen post meer te willen ontvangen, verwerken we dat zo snel mogelijk. Weet dat wij een overgangstermijn hebben van 6 weken waarbij er nog voorbedrukte post in verwerking kan zijn.

Ik kijk dit graag direct voor u na zodat we kunnen zorgen dat uw voorkeuren goed staan en de post stopt. Wilt u ons een privébericht sturen via Facebook of Instagram met uw postcode, huisnummer en geboortedatum? Dan helpen onze collega’s u meteen verder.

Peter van de VriendenLoterij

Do not participate

Do not participate. They utilize shady and misleading advertisement tactics, and you may unknowingly sign up, which will lead to money being automatically withdrawn, and also being flooded with spam email and mail.

10 de fevereiro de 2026

Resposta da VriendenLoterij

Thank you for your review. We're sorry to hear you had this experience.

At the VriendenLoterij, we believe it's important that participation is always clear and secure. We would never withdraw money from your account without your permission. When creating a lottery ticket, we always verify that your information and consent have been correctly recorded.
Our fundraising campaigns are designed to introduce people to the VriendenLoterij. In our communications, we explain how participation works, the associated costs, and how you can win a prize.

If you indicate that you no longer wish to receive mail, we will be happy to process this for you. Please note that there may be a transition period of approximately two weeks, as pre-printed mail is sometimes already being processed.
We are happy to review your entry and the lottery ticket number for you. We are also happy to explain how the campaign used to create your ticket works. This way, you know exactly how your entry was recorded and what we can adjust for you.

Would you like us to check this for you? Please feel free to contact us at 088 – 020 1020 or send us a private message through our social media channels. We're happy to help.

Peter | VriendenLoterij

Slechte actie welkomstcadeau

Als je een actie doet, zorg er dn voor dat iedereen eens krijgt. Afgelopen weekebd pas de code ontvangen voor mijn psv shirt en alles is al op!! Blijlbaar konden veel mensen 2 wekrn eerder al bestellen

Zo kan ik ook wel acties verzinnen

7 de fevereiro de 2026

Resposta da VriendenLoterij

Dank u wel voor uw review.
Het is begrijpelijk dat u teleurgesteld bent dat u uw welkomstcadeau niet meer kon bestellen.

Bij de VriendenLoterij proberen wij alle deelnemers dezelfde kans te geven op een actie of cadeau. Soms raken populaire cadeaus helaas sneller op dan verwacht, vooral wanneer een deel van de deelnemers hun code eerder heeft ontvangen.
Wij begrijpen dat dit vervelend is.

Graag kijken wij voor u na hoe uw lotnummer is aangemaakt en hoe deze campagne precies werkt. Zo kunnen wij uitleggen waarom u uw code later heeft ontvangen en wat wij eventueel nog voor u kunnen betekenen.

U kunt hiervoor contact met ons opnemen via 088 – 020 1020 of via een privébericht op onze socialmediakanalen. Wij helpen u graag verder.

Peter | VriendenLoterij

Onlangs abonnement opgezegd.

Onlangs abonnement opgezegd.
Vandaag word ik gebeld om 16:07 uur door iemand van VriendenLoterijs die aangeeft een aanbieding voor mij als ouddeelnemer te hebben. Ik geef aan bij deze jongen dat ik geen interesse heb. Vervolgens krijg ik te horen dat ik best even naar hem kan luisteren. Nogmaals geef ik aan geen interesse te hebben. Vervolgens word ik opnieuw gesommeerd om toch echt te luisteren. Gevraagd wat deze jongen niet begrijpt als ik 3x aangeef geen interesse te hebben. Verbinding wordt verbroken en er volgt een bandje. Erg bijzonder dat je zo met mensen omgaat die jou met respect te woord staan. Ben hier echt niet van gediend.

Hallo Jessica,

Dank u voor uw bericht.
Het spijt mij dat u dit heeft meegemaakt. Wanneer u aangeeft geen interesse te hebben, hoort dit altijd gerespecteerd te worden. Het is niet de bedoeling dat u onder druk wordt gezet of dat er wordt doorgegaan met het gesprek nadat u meerdere keren duidelijk bent geweest. Dat de verbinding werd verbroken en u daarna een bandje kreeg, maakt dit begrijpelijkerwijs extra vervelend.

Ik geef uw ervaring graag door aan de juiste afdeling, zodat wij dit intern kunnen bespreken en verbeteren. Mocht u willen dat wij dit specifiek voor u nakijken, dan adviseer ik u om contact op te nemen met onze Ledenservice. Zij kunnen uw gegevens inzien en dit verder oppakken.

Of via het contactformulier op onze website.
Wij willen u graag beter helpen dan dit.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ze terroriseren met advertentie .Ik…

Ze terroriseren met advertentie .Ik krijg vaak een grote enveloppen en moet ik dat opruimen. Ik heb nooit(!) vrienden loterij gekocht en ik ga nooit kopen, ik ga nooit openen dat rotbrieven. Ik wil dat ze mij met rust laten!

Beste Jusief,

Dank u voor uw bericht.

Het is vervelend dat u post van ons blijft ontvangen terwijl u hier nooit om heeft gevraagd. Wij willen uiteraard dat u met rust wordt gelaten als u geen interesse heeft.

U kunt zich laten uitschrijven voor onze postmailings. Dit kan via onze Ledenservice. Zij kunnen uw gegevens blokkeren, zodat u geen brieven meer van ons ontvangt.

Onrecht matig afschrijven

Deze balle organisatie noemen ze vriendenloterij nou zo maken ze geen vrienden ik heb me aangemeld om met 1 lot mee te spelen schrijven ze er steeds 2 af gebeld maar blijven toch afschrijven ik heb me opgezegd krijg een bevestiging dat ik uit geschreven bent maar ze blijven maar afschrijven ik laat het steeds weer terug sturen je komt niet van deze vrienden af ik ga nu Radar maar inschakelen

Beste Toon,

Ik begrijp dat uw ervaring vervelend is. Wanneer er ondanks uw opzegging toch bedragen worden afgeschreven, dan helpen wij u graag om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze Ledenservice kan uw gegevens controleren en ervoor zorgen dat onterechte afschrijvingen worden stopgezet. Houd daarbij uw gegevens en de bevestiging van uw opzegging bij de hand.

Telefoon: 088 – 020 10 20

Of via het contactformulier op onze website. Wij lossen dit graag netjes voor u op.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Opzeggen gaat heel moeilijk met valse…

Opzeggen gaat heel moeilijk met valse verhalen verleiden ze je om nog 1 maand af te wachten. En dan terug te bellen. Toen ik het verhaal op de site checkte en het niet klopte en ik meteen terugbelde moest ik veel moeite doen om het opgezegd te ktijgrn. Ik ben ook echt boos geworden. Ze wilde me ook verplichten om een reden op te geven. Mij zien ze nooit meer terug, zo ga je niet met klanten om.

3 de fevereiro de 2026

Hallo Dayene,

Dank u voor uw bericht.

Het is begrijpelijk dat u boos bent na deze ervaring. Wanneer u wilt opzeggen, hoort dat eenvoudig en duidelijk te gaan. U hoort niet te worden overgehaald met onjuiste informatie of onder druk gezet te worden om te blijven. Ook bent u niet verplicht om een reden op te geven als u opzegt. Dat u zoveel moeite moest doen, is niet de bedoeling en dit nemen wij serieus.

Ik geef uw ervaring graag door aan de juiste afdeling, zodat dit intern besproken kan worden. Als u wilt dat wij uw individuele dossier nakijken, dan kunt u contact opnemen met onze Ledenservice. Zij kunnen controleren of alles nu goed is vastgelegd en eventueel verdere stappen zetten.
De Ledenservice is bereikbaar via:
Telefoon: 088 – 020 10 20, of via het contactformulier op onze website.

Wij willen u correct en respectvol helpen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vriendenloterij: oplichters, bedriegerij en misleiding

Bij activatie van een gratis lot (gekregen bij de Mediamarkt) blijkt dat de vriendenloterij een betalend tweede lot zonder toestemming heeft toegevoegd. Meteen hier actie op ondernomen maar dan begint de ellende. Na eindelijk iemand te pakken te krijgen proberen zeer onbeleefde medewerkers jouw de schuld te geven en weigeren dit meteen stop te zetten.
Dat deze organisatie zegt zich in te zetten voor goede doelen etc. doet mij vermoeden dat dit geld komt van mensen waar willens en wetens een lot wordt aangesmeerd en die hier een tijd aan vast zitten. Inmiddels een klacht ingediend bij de ACM wegens misleiding.

Op 09-02 een verontschuldiging van de Vriendenloterij. Op zich is dit natuurlijk netjes maar er zit hier ook een groot probleem.
Als je alle reviews over de afgelopen jaren leest (en dat gaat heel ver terug) komen een aantal zaken steeds weer naar boven.
1. Opdringerige lotenverkopers
2.Onduidelijke voorwaarden over gratis loten
3.Men schrijft altijd 1 of meerdere termijnen af bij opzegging (ook al doe je het op dezelfde dag)
4.Een slecht bereikbare klantenservice die niet mee wil werken zonder dat er eerst nog wordt betaald

Dit geeft aan dat de Vriendenloterij precies weet wat ze doen en niet van plan zijn om hun werkwijze te veranderen. Er moet natuurlijk geld binnen komen.
Blijkbaar zijn zij geraffineerd genoeg om zich net binnen de wettelijke kaders te houden en hier gewoon mee door te gaan.
Hopelijk lezen meerdere mensen de reviews en trappen zij niet in hun werkwijze.

3 de fevereiro de 2026

Hallo Patrick,

Dank u voor uw bericht.

Het is zeer vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad na het activeren van een gratis lot. Wanneer er zonder uw toestemming een extra, betaald lot wordt toegevoegd, hoort dit uiteraard niet te gebeuren.

Ook hoort u altijd respectvol te worden geholpen wanneer u contact opneemt met onze medewerkers. Dat u zich onder druk gezet voelde en dat de communicatie onprettig verliep, is niet de bedoeling.
Wij nemen meldingen zoals deze serieus. Ik geef uw ervaring door aan de juiste afdeling zodat dit intern besproken kan worden. Als u wilt dat wij specifiek naar uw situatie kijken, dan kan onze Ledenservice dit voor u controleren en corrigeren waar nodig.

U kunt onze Ledenservice bereiken via:
Of via het contactformulier op onze website.

Wij willen u graag beter helpen dan dit.

Vriendenloterij × PSV actie

We gingen meespelen met de vriendenloterij icm met de actie om een PSV shirt naar keuze te krijgen. Tegelijkertijd met 2 vrienden aangemeld. Slechts 1 van ons heeft een code gekregen voor het PSV shirt. Wij ontvingen niks en na telefonisch contact beweren ze dat wij ons niet voor die actie hebben aangemeld, terwijl ik zeker weet dat dat wel het geval was. Teleurstellend dit. Meteen opgezegd.

11 de janeiro de 2026

Dank u voor uw bericht.

Het is vervelend om te lezen dat u samen met uw vrienden heeft meegedaan aan de actie met het PSV‑shirt en dat slechts één van u een code heeft ontvangen. Wanneer u zeker weet dat u zich voor dezelfde actie heeft aangemeld, dan hoort dit uiteraard correct te worden afgehandeld.

Dat u telefonisch te horen heeft gekregen dat u niet voor de actie stond geregistreerd, terwijl dit volgens u wel zo was, is teleurstellend en begrijpelijk frustrerend.
Wij nemen dit soort meldingen serieus. Ik geef uw ervaring door aan de juiste afdeling zodat dit intern besproken kan worden. Als u wilt dat wij dit specifiek voor u nakijken, dan kan onze Ledenservice uw deelname controleren en onderzoeken waarom u geen code heeft ontvangen.

De Ledenservice is bereikbaar via:

PSV meet & greet

Ik heb half december 2025 een mail gehad dat ik een meet & greet gewonnen zou hebben bij PSV.
Verder hoor ik niks meer en krijg ik geen verdere info.
De chat weet niet waar ik t over heb.
Het staat zelfs op hun site met mijn naam bij PSV. Mijn zoon was zo blij en nu vraag ik me af of dit alleen voor de show is. Ik hoor graag wanneer het is

Het contactforn ook nog maar eens ingevuld op 9 febr met alle gegevens van mij en de meeting

Vreemd hoe jullie proberen eronder uit te komen en alleen loten willen verkopen, daarom moet ik bellen.
Ik verwacht gewoon per mail De datum wanneer we kunnen gaan is dat zo moeilijk?
En nee, meerdere mails kreeg ik niet

HET IS NU 13 FEBR 2026 EN IK HEB NOG GEEN DATUM VOOR DE MEETING
KUNNEN JULLIE DIE SNEL MAILEN. STRAKS BEN IK TE OUD.

18 de dezembro de 2025

Hallo Luuk,

Dank u voor uw bericht.

Het is begrijpelijk dat u zich zorgen maakt als u een mail heeft ontvangen dat u een meet & greet bij PSV heeft gewonnen, maar daarna geen verdere informatie ontvangt. Zeker wanneer uw naam op de website staat, verwacht u dat dit wordt opgevolgd.

Dat u vervolgens via de chat geen duidelijkheid krijgt, maakt dit extra vervelend.
Wij willen dit graag voor u controleren. Voor dit soort specifieke winactie‑informatie heeft onze Ledenservice toegang tot uw gegevens en kunnen zij nagaan:

Of uw prijsregistratie correct is verwerkt.
Wanneer de meet & greet gepland staat.
Of er aanvullende communicatie naar u verstuurd is.

U kunt onze Ledenservice bereiken via:
Telefoon: 088 – 020 10 20, of via het contactformulier op onze website.

Zij kunnen dit direct voor u nakijken, zodat u en uw zoon weten waar u aan toe bent.

Dit neigt naar oplichting

Dit neigt naar oplichting. Vrouw vorig jaar overleden, in november 2025 telefonisch opgezegd, nooit een bevestiging ontvangen. Toch wordt alsnog elke maand incasso uitgevoerd. Weer gebeld, krijg aanbod om gratis lot voor Maart te nemen, ik wilde per direct stoppen maar zij bleef aandringen op gratis lot voor Maart!!
Laatste bedrag gestorneerd en incasso geblokkeerd.
Hopeloos irritant, totaal geen empathie.
Conclusie: Geldwolven!

2 de fevereiro de 2026

Dank u voor uw bericht.

Het spijt mij zeer om te lezen dat u na het overlijden van uw vrouw nog steeds met incasso’s en veel moeite bij het opzeggen te maken heeft gehad. In een periode die al zwaar genoeg is, hoort u niet geconfronteerd te worden met herhaalde afschrijvingen, aandringen op extra loten of gebrek aan empathie. Dat is niet zoals het hoort te gaan, en ik begrijp dat dit voor u zeer pijnlijk en frustrerend is geweest.

Wanneer een opzegging telefonisch wordt doorgegeven, hoort u altijd een bevestiging te ontvangen en moet het abonnement worden stopgezet. Het is niet de bedoeling dat u wordt overgehaald of onder druk wordt gezet met extra aanbiedingen, zeker niet in deze situatie. Dat u uiteindelijk zelf genoodzaakt was om te storneren en uw incasso te blokkeren, is vervelend en onnodig.

Ik geef uw ervaring door aan de juiste afdeling zodat dit intern besproken kan worden. Als u wilt dat wij dit specifiek voor u nakijken om zeker te weten dat alles nu definitief beëindigd is, dan kan onze Ledenservice dit direct voor u controleren.
Of via het contactformulier op onze website.
Wij helpen u graag op een correcte en respectvolle manier verder.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Opzeggen lukt niet online of per mail

Opzeggen lukt niet online of per mail. Je moet bellen. Ze maken je zomaar weer lid. Prijzen zoals een paraplu zit ik niet op te wachten.

1 de fevereiro de 2026

Dank u voor uw bericht.

Het is vervelend dat u aangeeft dat opzeggen niet lukt via de online kanalen of per e‑mail. U hoort altijd zelf te kunnen bepalen of u wilt stoppen, zonder dat dit onnodig moeilijk wordt gemaakt. Het mag uiteraard niet voorkomen dat

Ook begrijp ik dat u niet zit te wachten op prijzen zoals een paraplu.

Voor uw persoonlijke situatie kan onze Ledenservice het abonnement controleren, direct stopzetten en ervoor zorgen dat er geen ongewenste wijzigingen meer worden gedaan. Zij kunnen dit het snelst voor u oplossen.
Of via het contactformulier op onze website.

Wij helpen u graag op een correcte manier verder.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bij bet opzeggen een zeer onvriendelijk…

Bij bet opzeggen een zeer onvriendelijk meisje aan de lijn. Ze blijft me tot 6x aanbevelen dat ik toch echt nog 2 maanden lid moet blijven, omdat de volgende 2 maanden extra winkansen hebben. Na de zoveelste keer zeggen dat ik geen interesse heb en zij dwars door mij heen tetterde, kwam de rook uit mijn oren. Met andere woorden, opzeggen gaat moeizaam en de klantenservice is agressief actief

15 de janeiro de 2026

Dank u voor uw bericht.

Het spijt mij dat u deze ervaring heeft gehad bij het opzeggen. Wanneer u aangeeft te willen stoppen, hoort dit duidelijk en zonder druk te verlopen.

Het is niet de bedoeling dat u meerdere keren wordt overgehaald of dat er dwars door u heen wordt gesproken. Dat u dit als agressief en onvriendelijk heeft ervaren, is begrijpelijk en zeker niet hoe wij met deelnemers willen omgaan.

Ik geef uw melding graag door aan de juiste afdeling, zodat dit intern besproken kan worden. Als u wilt dat wij specifiek voor u nagaan of de opzegging correct is verwerkt, dan kan onze Ledenservice dit direct voor u controleren.

Of via het contactformulier op onze website.
Wij helpen u graag op een correcte manier verder.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

colportage sticker negeren

Half 9 vrijdagavond gaat de bel, Januari donker en regent. Een student in een blauw vestje, "Goedenavond hebben ze U niet verteld dat we langskwamen?" Bij de deurbel hangt een sticker, geen verkoop aan de deur.
Ik wijs op de sticker en zeg goedenavond, doe geen moeite, zonde van je tijd en sluit de deur.

30 de janeiro de 2026

Dank u voor uw bericht.

Het is begrijpelijk dat u dit als vervelend ervaart. Wanneer u een duidelijke geen colportage‑sticker op uw deur heeft, hoort deze te worden gerespecteerd. Het is niet de bedoeling dat iemand ondanks deze sticker toch aanbelt voor een verkoopgesprek. Uw opmerking dat het vrijdagavond donker en regenachtig was, maakt dit extra ongewenst.

Wij nemen dit soort signalen serieus en geven uw melding intern door, zodat wij hier strakker op kunnen toezien. Als u wilt dat wij dit specifiek registreren of verder opvolgen, dan kunt u dit ook doorgeven aan onze Ledenservice.

Of via het contactformulier op onze website.

Wij willen dat u zich altijd gerespecteerd voelt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slecht ik koop kinderpostzegels en…

Zeer slecht ik koop kinderpostzegels en zit aan een abonnement vast bij de vrienden loterij . Lidmaatschap afgezegd er zou niets in rekening gebracht worden . Krijg nu toch een rekening met de waarschuwing dat er een deurwaarder komt. En er wordt nog steeds geld van mijn bank afgeschreven na de opzegging.
Zo durf je toch niet eens meer kinderpostzegels te kopen? Jammer dat dit zo moet

30 de janeiro de 2026

Dank u voor uw bericht.

Het is vervelend dat u hiermee te maken heeft. Als u kinderpostzegels heeft gekocht, hoort dat nooit automatisch te leiden tot een abonnement bij de VriendenLoterij. Dat u daarna toch afschrijvingen ontvangt en zelfs een waarschuwing over een deurwaarder krijgt, is begrijpelijk zeer schrikken.

In uw situatie lijkt het erop dat de opzegging via een derde partij is gedaan. Dit zijn externe bedrijven die beloven om abonnementen voor u stop te zetten. Wij raden af om hiervan gebruik te maken. Het opzeggen bij onze loterij is altijd gratis, en alleen een rechtstreekse opzegging bij ons wordt gegarandeerd goed verwerkt.
Onze Ledenservice kan voor u nakijken:

Of er op dit moment nog een actief lot op uw naam staat.
Of de eerdere opzegpoging correct is geregistreerd.
Waarom er nog bedragen zijn afgeschreven.
Hoe de situatie direct kan worden opgelost.

Of via het contactformulier op onze website.
Wij willen dit graag voor u rechtzetten.

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk! Meedoen voor 1 gratis lot en nergens anders voor tekenen. vervolgens ben ik aangemeld voor 16 euro per maand en is het verschrikkelijk moeilijk om mij daarvoor af te melden. Oplichters!

28 de janeiro de 2026

Dank u voor uw bericht.

Het is erg vervelend dat u voor één gratis lot wilde meedoen en daarna toch bent ingeschreven voor een betaald lot van zestien euro per maand. Dit mag niet zonder dat u daarvoor bewust kiest.

Ook hoort het opzeggen eenvoudig te gaan en zonder druk of gedoe. Dat u dit als misleidend en moeilijk ervaart, is begrijpelijk.

Onze Ledenservice kan voor u controleren of uw deelname correct is beëindigd en ervoor zorgen dat er geen kosten meer worden afgeschreven. Zij kunnen dit direct inzien en oplossen.

Opgelicht via GRATIS lot van MediaMarkt

Bij het activeren van een gratis lot van de MediaMarkt in de fuik gelopen van de VriendenLoterij om lid te worden.
2 x € 16 van mijn rekening gehaald.
1 x € 16 kunnen storneren de tweede € 16 onmogelijk met alles en iedereen teruggestort te krijgen.
Na digitale doorverwijzing van de ING wel tot mijn schrik automatisch €1600 naar de VriendenLoterij over te maken.
VriendenLoterij gebeld die mij beloofde het stop te zetten.
Maar wel met de mededeling dat ik ondanks het gratis lot van de MediaMarkt toch nog verplicht ben 1 maand BETAALD mee te doen in verband met het opzeggen van mijn abonnement !!!.
Helaas OPGELICHT DOOR de MediaMarkt en de VriendenLoterij.

5 de janeiro de 2026

Dank u voor uw bericht.

Het is begrijpelijk dat u zeer geschrokken en teleurgesteld bent na deze ervaring. Wanneer u een gratis lot activeert, hoort u duidelijk geïnformeerd te worden over eventuele kosten en over uw deelname.

Ook hoort het stopzetten van deelname eenvoudig te zijn, zonder onverwachte verplichtingen of extra betalingen.
Dat er tweemaal zestien euro is afgeschreven en dat u één bedrag niet meer kon storneren, is vervelend. Het automatisch overmaken van een groot bedrag zoals u beschrijft, is extra ingrijpend. Het is goed dat u direct contact heeft opgenomen. Onze medewerkers kunnen uw deelname stopzetten en nagaan wat er precies is gebeurd.

Een gratis lot via MediaMarkt kan soms leiden tot een betaald vervolg, maar dat gebeurt alleen als u hiermee instemt bij de activatie. U bent niet verplicht om langer mee te spelen dan u zelf wilt. Wij helpen u graag om dit netjes af te handelen en te controleren of alles nu correct stopgezet is.
Onze Ledenservice kan dit het snelst voor u oplossen. Zij kunnen:

Inzien welke deelname precies is geactiveerd.
Controleren welke bedragen zijn afgeschreven.
Bekijken of er recht op restitutie is.
Uw deelname direct beëindigen als dat nog niet is gebeurd.

Geen overzicht

Gratis meespelen en vervolgens zo'n onduidelijke trekkingsschema hebben dat je geen idee hebt of je nog een gratis trekking tegoed hebt of niet. Met als gevolg dat je te laat opzegt en alsnog weer moet betalen. Er is ook nergens te zien aan welke trekkingen je hebt meegedaan.

27 de janeiro de 2026

Beste Dave,

Dank u voor uw bericht.

Het is begrijpelijk dat u ontevreden bent als u geen duidelijk overzicht heeft van uw gratis trekkingen en niet kunt zien aan welke trekkingen u heeft meegedaan. Dat kan ertoe leiden dat u te laat opzegt en toch moet betalen. Dit hoort natuurlijk niet en wij willen dit graag verbeteren.

Onze Ledenservice kan voor u nakijken:

Of u nog gratis trekkingen tegoed heeft.
Aan welke trekkingen u heeft deelgenomen.
Of uw deelname correct is beëindigd of nog loopt.

Zij kunnen dit direct inzien en samen met u oplossen.

Oplichters

Aan deur aanbellen om abonnement af te sluiten..echter hadden we die al...dan heeft u recht op een gratis lot wordt er gezegd.als kado.
Daags erop mail krijgen dat we meespelen met extra lot..en dus automatisch wéér een abonnement..
Wat een oplichters!!
Meteen gebeld en dan maar beide loten opgezegd!! Wat een smerige manier om zo mensen op kosten te jagen!!
Een grote boevenbende

23 de janeiro de 2026

Beste Rene,

Dank u wel voor uw bericht. Wat u omschrijft hoort absoluut niet te gebeuren. Als u uw deelname heeft beëindigd, moet alle ongevraagde post, mail en telefoontjes stoppen. Ook mag er niet zonder duidelijke reden iemand aan uw deur komen. Dit is niet de ervaring die wij willen bieden.

Ik help u hier graag bij. Als u uw gegevens aan onze Ledenservice doorgeeft, zorgen zij ervoor dat alle vormen van contact direct worden stopgezet.

U kunt hen bereiken via:
📞 088 – 020 1010
🌐 www.postcodeloterij.nl/klantenservice

Vermeld daarbij dat u geen enkele vorm van benadering meer wenst. Zij kunnen dit volledig voor u blokkeren.
Nogmaals excuses voor de overlast. U moet zich hier niet aan hoeven storen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Zijn vol-ko-men onbereikbaar voor…

Zijn vol-ko-men onbereikbaar voor klachten. Een prijs is niet gearriveerd (ik heb het niet eens over een geldprijs), en zowel telefonisch als per chat hang je aan de lijn zonder ooitvte woord te worden gestaan. Heb in mijn tijd als lid een aantal zoethoudertjes gehad, maar komt er een cadeaukaart aan, is het meteen 'foute boel'. Na nog 3x proberen en lang wachten een niet bepaald vriendelijke jongeman aan de telefoon gekregen, die uiteindelijk zei me 'nog' een keer een kaart te zullen sturen. Nee, Vriendenloterij, niet nog een, alsnog één...Deze is inmiddels ook gearriveerd. Ik heb jaren in decwereld van de klantenservice gewerkt, dit is gewoon geen plek waar men je serieus neemt en je wordt ook niet als gewaardeerde klant behandeld en dat vind ik jammer. Ik geef 2 sterren, omdat ik het goed vind dat je naar veel musea kunt met hun kaart.

23 de janeiro de 2026

Beste Kiki,

Dank u wel voor uw bericht. Het is vervelend dat u uw prijs niet heeft ontvangen en dat u onze Ledenservice niet kunt bereiken. Dat hoort niet zo te gaan. U moet altijd iemand te woord worden gestaan en uw klacht moet worden opgelost.
Ik raad u aan om opnieuw contact op te nemen met onze Ledenservice. Zij kunnen uw gegevens controleren en ervoor zorgen dat u alsnog ontvangt waar u recht op heeft.

U kunt hen bereiken via:
Telefonisch: 088 – 020 1020
Online: www.vriendenloterij.nl/klantenservice

Dank voor uw beoordeling. Wij nemen uw opmerkingen serieus en geven dit door, zodat wij onze service kunnen verbeteren.