VriendenLoterij Avaliações 1.092

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Detalhes da empresa

1. Lotérica

Sobre VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt organisaties die de wereld mooier, leuker of plezieriger maken door zich in te zetten voor cultuur, sport en welzijn. Bijvoorbeeld de musea en monumenten in de buurt of de plaatselijke sportvereniging. Deelnemers kunnen zelf kiezen voor welk goed doel zij meespelen en maken ieder uur kans op mooie prijzen. Minimaal 40% van de inleg gaat naar 64 culturele partners en ruim 4.300 andere goede doelen, clubs en verenigingen. Dankzij de deelnemers schonk de VriendenLoterij sinds 1998 in totaal al ruim € 2,3 miljard.

Met de VIP-KAART is door heel Nederland elke dag plezier te beleven. De kaart geeft gratis toegang tot ruim 180 musea én tot 50% korting op meer dan 250 uitjes door heel Nederland. Van bioscoop en dans tot musical, dierenpark en opera.

De VriendenLoterij maakt deel uit van de Postcode Lottery Group, een sociale onderneming die het unieke Postcode Loterijformat inmiddels heeft opgezet in vijf landen. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen met behulp van het organiseren van een loterij. De Postcode Lottery Group is de grootste fondsenwervende donateur ter wereld en heeft over 2024 een recordbedrag van € 969 miljoen aan goede doelen en culturele partners kunnen schenken. De aandelen van de Postcode Lottery Group zijn voor 100% in handen van een stichting. www.vriendenloterij.nl

Informações de contato

1,2

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

1 mil avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vervelende manier een deelname afdwingen

Deze club heeft bij een vriendin van mij een abonnement aangesmeerd op zeer vervelende wijze. De vrouw die haar over aan het halen was, deed dit op een manier waarop deze vriendin geen "nee" meer durfde te zeggen. Met als gevolg dat ze met iets akkoord ging, waar ze helemaal niet achter stond.

2 de maio de 2026

Hoi Saskia,
Dank u wel voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw vriendin dit zo heeft ervaren. We begrijpen goed dat dit een nare en teleurstellende situatie is.

Het is absoluut niet de bedoeling dat iemand zich onder druk gezet voelt om mee te doen. Deelname aan de VriendenLoterij moet altijd vrijwillig en duidelijk zijn. We nemen signalen hierover serieus en willen dit graag nader bekijken.

We stellen het op prijs als uw vriendin contact opneemt met onze klantenservice, zodat we kunnen nagaan wat er is gebeurd en dit zorgvuldig kunnen opvolgen.

Ongewenste reclame

Vriendenloterij stuurt mij reclame terwijl ik aan heb gegeven dit niet te willen. Teleurstellend.

3 de maio de 2026

Hoi Alex,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u reclame van ons ontvangt terwijl u heeft aangegeven dit niet te willen. Dat begrijpen we goed en dat is uiteraard niet de bedoeling.

We kijken dit graag voor u na en zorgen dat uw voorkeuren correct worden verwerkt. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice of uw communicatievoorkeuren aanpassen in uw Mijn Omgeving.

We helpen u graag om dit netjes op te lossen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hoe kan ik online opzeggen?

Er wordt op verschillende plekken aangegeven dat online opzeggen kan en makkelijk is. Account aangemaakt. Zowel in de app als daarbuiten zie ik nergens een mogelijkheid hiervoor. Morgen maar weer bellen. Maar zoals ik net lees zal het een zeer moeilijk project worden om hier weer vanaf te komen. Beste vriendenloterij: waar vind ik precies de online mogelijkheid tot opzeggen?

3 de maio de 2026

Bedankt voor uw review,

Wat jammer om te lezen dat u wilt opzeggen. Opzeggen via de Mijn Omgeving kan via "loten" en daarna "abonnement beheren". Daar kunt u invullen welke lotnummers u wilt stopzetten. Natuurlijk helpen wij u ook graag telefonisch verder.

Customer service - Narcisus

Customer service, or more correctly, narcissistic customer service. Hired by narcissists to speak to us common humans using every kind of narcissistic tactic there is in the Netherlands. Imagine a privileged white person, born and raised in the Netherlands, who has no clue how the world really is, who is not connected to their emotions, but HEY has an amazing positive energy right from the beginning of the call. Asked me about my kings day as if I give a shit about chitchatting with a narcissist. You can tell when you can talk about your day with someone, even customer service, and you can tell when someone is simply “doing their job” and “moving their lips” and throwing some words out of their mouth just for the sake of playing the game. This customer service is basically just playing the “nice guy” game. Vriendenloterij and its workers are not good people, you can tell even if they answer you with a “GOOOOOOOOOOOD MORNING!”. Right away.

28 de abril de 2026

Resposta da VriendenLoterij

Thank you for taking the time to share your experience. We are sorry to read that the contact with our customer service felt unpleasant to you and that this interaction left you with such a negative impression.

Our customer service colleagues aim to speak with participants in a respectful and friendly way and to help as clearly as possible. We understand that this approach may not be experienced the same way by everyone, and we regret that it did not feel sincere or helpful to you in this situation. That is not how we want our conversations to be experienced.

Your feedback is important to us and helps us reflect on how our communication is perceived. If you would like to discuss your experience further or if there is a concrete issue we can help you with, we invite you to contact our customer service again through one of the official contact options on our website. This allows us to look into your situation more carefully.

Thank you for sharing your feedback.

Opzeggen vriendenloterij

Waardeloos probeer al een hele tijd abonnement op te zeggen krijg het niet voor elkaar. Verbieden moeten ze dit. Oplichterij

Met vr gr Piet de haas

27 de abril de 2026

Resposta da VriendenLoterij

Dank u wel voor uw review. Het spijt ons te lezen dat het opzeggen zoveel moeite kost en dat dit voor u zo frustrerend is.

U kunt het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen uw gegevens erbij pakken en uw deelname voor u opzeggen. Voor contact met de klantenservice van de VriendenLoterij zijn er meerdere mogelijkheden:

Telefonisch: u kunt bellen met de klantenservice via 088 020 1020, bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Online: via het contactformulier op de website van de VriendenLoterij kunt u uw vraag of opzegging doorgeven.

Post: het is ook mogelijk om schriftelijk contact op te nemen via het postadres van de VriendenLoterij.

Daarnaast kunt u uw deelname ook zelf opzeggen via uw Mijn Omgeving. U kunt hiervoor inloggen op onze website of een account aanmaken als u deze nog niet heeft.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De recensies zeggen genoeg hier

De recensies zeggen genoeg hier. 1000 mensen geven 1 ster. Ik heb 1x meegedaan met een gratis lot en kom er nu achter dat ik al maandenlang meespeel met automatische incasso. Ik heb nergens akkoord op gegeven en krijg ook helemaal geen e-mails met bevestigingen van deelname.
Ik ga jullie aanklagen met mijn advocaat stelletje criminelen. In heb de bedragen van automatische incasso terug laten storten op mijn rekening en ik ga jullie echt helemaal kapot procederen in de rechtbank.

25 de abril de 2026

Resposta da VriendenLoterij

Dank u wel voor uw bericht. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u deze situatie zo heeft ervaren en dat dit bij u tot boosheid en zorgen heeft geleid.

De VriendenLoterij start een deelname alleen wanneer daar toestemming voor is gegeven, bijvoorbeeld via een actie, proefdeelname of telefonische aanmelding. Daarbij wordt normaal gesproken een bevestiging gestuurd. Het is duidelijk dat u aangeeft deze bevestigingen niet te hebben ontvangen en dat u zich niet bewust was van een doorlopende deelname. Dat is uiteraard zeer vervelend.

Wij willen dit graag zorgvuldig met u uitzoeken, zodat duidelijk wordt hoe uw deelname is gestart en wat er precies is gebeurd met de afschrijvingen. Ook kunnen we samen kijken naar een passende oplossing. Via Trustpilot kunnen wij uw gegevens niet inzien, daarom vragen wij u om rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice van de VriendenLoterij. Zij kunnen uw situatie persoonlijk bekijken en met u meedenken.
Wij hopen dat u ons de kans geeft om dit netjes met u op te lossen.

Slechte ervaring.

Slechte ervaring.. onvriendelijk en ik voel mij bedonderd. Ik zeg op 25 april mijn 2 loten op. Werd er verteld dat ik in de maand juni gratis mee speel daarna stopt het. April zo werd bevestigd was de laatste keer dat de loten werden afgeschreven. Wat schets mijn verbazing dat ik een mail krijg van de vrienden loterij bedankt dat ik blijf meespelen.. in juni gratis en vervolgens speelt u voortaan mee en worUw deelname

Met lotnummer(s) xxxxxx speelt u één maand gratis mee. De overige maanden worden zoals gebruikelijk van uw rekening afgeschreven. Daarna speelt u automatisch weer betaald mee zolang u wilt.

Gebeld, maar zeggen ze u moet in mei opzeggen... belachelijk

24 de abril de 2026

Resposta da VriendenLoterij

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat u dit zo heeft ervaren en dat de communicatie rondom uw opzegging voor verwarring en frustratie heeft gezorgd. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wanneer u uw deelname opzegt, is het belangrijk dat duidelijk wordt afgesproken per welke maand de deelname stopt. In sommige gevallen wordt een gratis maand aangeboden, waarna de deelname automatisch doorloopt als deze niet opnieuw wordt stopgezet. We begrijpen uit uw bericht dat dit voor u anders is overgekomen en dat u ervan uitging dat april de laatste afschrijving zou zijn. Het is vervelend dat dit niet duidelijk en eenduidig aan u is uitgelegd.

Wij nemen uw feedback serieus, vooral omdat u aangeeft dat u zich niet vriendelijk geholpen voelde. Dat past niet bij hoe wij met deelnemers willen omgaan. Wij adviseren u om opnieuw contact op te nemen met de klantenservice, zodat uw situatie persoonlijk kan worden bekeken en samen met u naar een passende oplossing kan worden gezocht. U kunt dit doen via de gebruikelijke contactmogelijkheden van de VriendenLoterij.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de onduidelijkheid die is ontstaan.

Oplichters!

Oplichters!! Pas op, aan de deur schenken ze je een gratis lot, vervolgens zit je aan 15 trekkingen vast voor €240. Opzeggen onmogelijk!

21 de abril de 2026

Hoi Martijn,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te lezen dat u zich overvallen voelt door de deelname na het ontvangen van een gratis lot. Ik begrijp dat dit veel frustratie kan geven.

Bij een aanmelding aan de deur wordt altijd uitgelegd dat het gratis lot onderdeel is van een deelname met meerdere trekkingen en vaste kosten. Deze voorwaarden staan ook vermeld in het bevestigingsmateriaal. Opzeggen is daarbij altijd mogelijk per telefoon, post of via je eigen Mijn Vriendenloterij-account.

Wilt u nog meer delen? Dat kan via een privébericht op Facebook of Instagram. We kijken dan samen met u naar uw situatie.

Onopvallend lot actief

In mijn account staat dat ik geen actieve loten heb, toch werd er weer een incasso afgeboekt. Bij het navragen via de klantenservice blijkt dat er wél nog een lot actief is, die niet zichtbaar is in mijn account en dus stilzwijgend doorging.

20 de abril de 2026

Hoi Karin,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Ik kan mij goed voorstellen dat dit verwarrend en frustrerend voor u is, zeker omdat in uw account geen actieve loten zichtbaar waren terwijl de deelname wel doorliep. Het is belangrijk dat de informatie in het account duidelijk en volledig is, zodat u weet waar u aan toe bent.
Wat vervelend dat dit bij u niet goed is verlopen. Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze dienstverlening en de weergave in het account verder te verbeteren. Mijn excuses voor het ongemak dat u hiervan heeft ervaren.

Malik van de VriendenLoterij.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Succesvol le Meet-en-Greet

Samen met mijn kleinzoon Meet-en-Greet met Cambuurspelers.
Zeer goede ontvangst, leuk programma en voldoende tijd om met de spelers te praten en op de foto.

15 de abril de 2026

Hoi T. Hiemstra,

Dank u wel voor uw positieve review. Wat leuk om te lezen dat u samen met uw kleinzoon zo’n fijne ervaring heeft gehad tijdens de Meet‑and‑Greet. Mooi dat alles goed was geregeld en dat er echt ruimte was voor persoonlijk contact met de spelers. Zulke momenten maken het extra bijzonder om samen te beleven ⚽😊

Blijven bellen

Val me niet lastig!!!

4 de abril de 2026

Hoi Iwan,

Dank u wel voor uw review en het delen van uw feedback. Ik begrijp goed dat u het vervelend vindt om gebeld te worden en dat u hier duidelijk geen behoefte aan heeft.

U kunt bij ons uitgeschreven worden voor telefonische benadering. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze ledenservice. Dit kan ook via een privébericht op Facebook of Instagram. Zij zorgen er dan voor dat uw telefoonnummer wordt genoteerd, zodat u niet meer telefonisch wordt benaderd.

Het spijt ons dat u deze overlast heeft ervaren.

Leugenaars

Ik wil mijn deelname aan de VriendenLoterij per direct beëindigen.

Ze liegen op de site. Je kan niet online afzeggen..Deze opties bestaat niet.
Walgelijk..nooit meer

4 de abril de 2026

Hoi Alina,

Dank u wel voor uw review. Ik lees dat u uw deelname per direct wilt beëindigen en dat u boos bent omdat u dacht dat online opzeggen niet mogelijk is. Ik begrijp goed dat dit voor veel frustratie zorgt.

Uw deelname kan wel online worden stopgezet via uw Mijn VriendenLoterij‑account. In uw persoonlijke Mijn Omgeving kunt u zelf uw deelname beheren en opzeggen. Het spijt mij dat dit voor u niet duidelijk was of dat u dit niet heeft kunnen vinden op onze website.

Mocht het online opzeggen niet lukken, dan helpen wij u uiteraard ook graag verder via onze klantenservice of via een privébericht op Facebook of Instagram. Een deelnemersspecialist kijkt dit dan direct voor u na.

stop met mij berichten.

nou, hier ben ik weer .
weer een bericht aan de `niet` mijn vriendenloterij.
hou op met mij berichten dat ik geld moet overmaken naar deze oplichtersbende met hun zogenaamde `gratis` lot. ik wil geen berichten of verzoeken hebben om geld over te maken. iedere keer dat ik een verzoek krijg maak ik hier weer melding van,
En hou op met de automatische AI beantwoording op de reviews. Dit is zo klantonvriendelijk ook.

2 de abril de 2026

Hoi Rene,

Dank u wel voor uw review en voor het delen van uw duidelijke boodschap. Ik begrijp goed dat u het zeer vervelend vindt om berichten te blijven ontvangen en dat dit bij u veel boosheid oproept. Als u heeft aangegeven geen contact meer te willen, dan moet dat uiteraard worden gerespecteerd. Onze excuses dat u dit anders ervaart.

Ik wil ook graag één punt verduidelijken: u krijgt hier geen reactie van een automatisch systeem. Ik ben een echt persoon. Wel werken wij met vaste templates voor het beantwoorden van reviews, zodat iedereen een duidelijke en consistente reactie krijgt. Dat neemt niet weg dat wij elke melding serieus nemen en daadwerkelijk bekijken.

Als u nog berichten of betaalverzoeken ontvangt terwijl dit niet de bedoeling is, dan kijken wij dit graag concreet voor u na en zorgen we dat dit stopt. Wij kunnen er ook voor zorgen dat u uitgeschreven wordt van alle kanalen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice of ons een privébericht sturen via Facebook of Instagram, zodat een deelnemersspecialist dit direct kan oppakken.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik kan dit bedrijf geen enkele ster…

Ik kan dit bedrijf geen enkele ster toekennen. Ik ben aangetrokken door een schijnbaar aantrekkelijke loterijdeal, waarbij ik voor slechts één euro stedelijk museum in kon met de vip kaart. Deze aanbieding zou een maand geldig zijn, maar bleek slechts twee dagen geldig te zijn. Bij mijn poging om het abonnement te annuleren, werden de opnames herhaaldelijk onderbroken, omdat ik verplicht was te bevestigen dat ik wilde blijven spelen. Na drie keer mijn wens om het abonnement te beëindigen te hebben geuit, werd mijn verzoek eindelijk gehoord. Desondanks is er uiteindelijk toch geld van mijn rekening afgeschreven. Ongehoord…

28 de março de 2026

Hoi Bram,

Dank u wel voor uw review en het delen van uw ervaring. Ik begrijp goed dat u zich teleurgesteld en niet serieus genomen voelt door hoe deze actie en het opzeggen zijn verlopen.

Waarschijnlijk bent u benaderd via een actie met een tijdelijke VIP‑kaart, waarmee u voor een korte periode gebruik kunt maken van een voordeel, zoals gratis museumbezoek. Daarbij wordt een aanbod gedaan om mee te gaan spelen in de VriendenLoterij. Het is belangrijk dat daarbij duidelijk wordt uitgelegd hoe lang een voordeel geldig is, welke deelname wordt gestart en wat de voorwaarden zijn. Het spijt ons dat dit in uw geval niet helder is geweest en dat u zich hierdoor misleid voelt.

Ook uw ervaring met het opzeggen en het gevoel dat u eerst moest bevestigen dat u wilde blijven spelen, vinden wij niet wenselijk. Opzeggen moet altijd duidelijk en correct worden verwerkt. Dat er daarna toch geld is afgeschreven, is uiteraard zeer vervelend. Onze excuses voor het ongemak.

Wij kijken dit graag zorgvuldig voor u na, zodat we kunnen controleren wat er is vastgelegd en of dit correct is afgehandeld. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice of ons een privébericht sturen via Facebook of Instagram. Een deelnemersspecialist helpt u dan graag verder.

Gratis lot van vriendenloterij

Gratis lot van mediamarkt, na 1 maand stopt zelf stond op, maar blijkt dat ze elke maand 16 euro hadden afgeschreven !

Hoi,

Dank u wel voor uw review en het delen van uw ervaring met het gratis MediaMarkt‑lot. Ik begrijp goed dat het voor u verwarrend en vervelend is dat u dacht dat het lot na één maand automatisch zou stoppen, terwijl er toch maandelijks € 16,- is afgeschreven.

Bij de MediaMarkt‑actie kan een gratis stoplot worden geactiveerd. Na het activeren van dit lot wordt er een vrijblijvend aanbod gedaan om betaald mee te blijven spelen in de VriendenLoterij. Als dit aanbod wordt geaccepteerd, start er een betaalde deelname en vinden er maandelijkse incasso’s plaats. Het spijt ons dat dit voor u niet duidelijk is geweest.

Wij kijken dit graag samen met u na en helpen u om uw deelname correct stop te zetten of eventuele onduidelijkheden op te lossen. U kunt dit regelen via uw Mijn Omgeving. Lukt dat niet, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice of ons een privébericht sturen via Facebook of Instagram. Onze deelnemersspecialisten helpen u graag verder.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ze houden je voor de gek

Ze houden je voor de gek, smeren je twee loten aan terwijl ze zeggen 1.
Stop zetten blijkt later helemaal niet doorgevoerd.

Kortom, koop lekker een staatslot

Hoi Roel,

Dank u wel voor het delen van uw review. U geeft aan dat u het gevoel heeft dat u voor twee loten bent aangemeld terwijl er één is afgesproken en dat het stopzetten later niet goed is doorgevoerd. Ik begrijp goed dat dit voor u voelt alsof u niet serieus bent genomen en dat dit veel frustratie oplevert.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat er onduidelijkheid ontstaat over het aantal loten of dat een opzegging niet correct wordt verwerkt. Als dit in uw situatie niet goed is gegaan, dan spijt ons dat oprecht. Wij kijken dit graag samen met u na, zodat duidelijk wordt wat er is afgesproken en hoe uw deelname nu staat geregistreerd.

U kunt daarvoor contact opnemen met onze klantenservice of ons een privébericht sturen via Facebook of Instagram. Onze deelnemersspecialisten helpen u graag om dit netjes op te lossen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen bewijs van opzegging mogelijk – voelt als oplichting, ze blijven afschrijven

Ik heb inmiddels meerdere keren mijn abonnement bij de VriendenLoterij telefonisch opgezegd, maar ze blijven gewoon geld van mijn rekening afschrijven. Elke keer opnieuw hetzelfde verhaal: ik meld dat ik wil stoppen, krijg te horen dat het geregeld is… en vervolgens gaat de automatische incasso gewoon door.

Het feit dat je niet per e-mail kunt opzeggen en alleen telefonisch of per brief, voelt als een bewuste keuze om geen bewijs van opzegging achter te laten. Het lijkt erop dat het bedrijf vooral inzet op het zo moeilijk mogelijk maken van opzeggen.

Wat het extra frustrerend maakt: de VriendenLoterij gebruikt meerdere verschillende telefoonnummers voor opzeggingen en klantenservice. Ze lijken om de zoveel tijd van telefoonnummer te veranderen. Zo werden onder andere 088–020 1020, 088–020 1057 en 088–020 10 12 en ik denk ook 088 020 1052 genoemd en gebruikt als opzegnummers tussen nu en 2025. Dat voelt als een bewuste keuze om geen sluitend bewijs van opzegging te bieden.

Voor mij voelt dit als misleidend en totaal onbetrouwbaar. Ik raad iedereen aan heel goed op te letten voordat je hieraan meedoet.

Ik ga dit in ieder geval melden bij ACM en Radar. Wellicht ook bij de geschillencommissie.

Hoi Joseph,

Dank u wel voor het delen van uw review en het uitgebreid toelichten van uw ervaring. Ik begrijp goed hoe frustrerend het voor u is dat u meerdere keren telefonisch heeft opgezegd en toch nog incasso’s ziet, terwijl u ervan uitging dat alles geregeld was. Dat geeft terecht een gevoel van onzekerheid en wantrouwen.

Het is niet onze bedoeling dat opzeggingen onduidelijk zijn of dat u het gevoel krijgt geen bewijs te hebben. Opzeggen kan via de eigen Mijn Vriendenloterij omgeving, telefonisch of per brief. Na een correcte opzegging ontvangt u altijd een bevestiging. Als u die niet heeft ontvangen, dan is het belangrijk dat wij dit samen met u nakijken. De verschillende telefoonnummers die u noemt horen bij onze klantenservice en afdelingen, maar dat mag uiteraard geen verwarring opleveren.

Dat er na uw opzegging toch nog bedragen zijn afgeschreven, vinden wij zeer vervelend. Als dit niet volgens de voorwaarden is gegaan, dan lossen wij dat graag met u op. Wij willen dit graag concreet en zorgvuldig voor u uitzoeken, zodat duidelijk wordt wat er is vastgelegd en wat er nog openstaat.

Ik nodig u uit om contact op te nemen met onze klantenservice of ons een privébericht te sturen via Facebook of Instagram, met uw gegevens. Een deelnemersspecialist kijkt dit dan volledig voor u na en helpt u verder.

Dank u wel voor uw feedback. Wij nemen dit soort signalen serieus.

Opzeggen is heel moeilijk

Opzeggen is heel moeilijk. Ze proberen je ook steeds over te halen om nog langer lid te blijven en blijven maar steeds incasso’s van je rekening afhalen ondanks dat je opgezegd hebt. Een ongelooflijke organisatie, wordt hier geen lid van!!!

Hoi Alfred,

Dank u wel voor het delen van uw review. U geeft aan dat het opzeggen voor u heel moeilijk is verlopen en dat er na opzegging toch nog incasso’s zijn gedaan. Ik begrijp goed dat dit erg frustrerend is en dat dit uw vertrouwen schaadt.

Het is niet de bedoeling dat opzeggen lastig voelt of dat u zich onder druk gezet voelt om te blijven. Na een opzegging mag er alleen nog volgens de geldende voorwaarden worden afgeschreven. Als dat in uw situatie niet goed is gegaan, dan spijt ons dat oprecht.

Wij kijken dit graag concreet voor u na en zorgen dat uw deelname correct wordt stopgezet en eventuele onduidelijkheden over incasso’s worden opgehelderd. U kunt uw deelname ook zelf beheren via uw Mijn Omgeving. Komt u er daar niet uit, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice of ons een privébericht sturen via Facebook of Instagram. Een deelnemersspecialist helpt u dan verder.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het zijn smerige zielige mensen die je…

Het zijn smerige zielige mensen die je hele dagen stalken. Raar bedrijf 🤨

26 de março de 2026

Hoi Marcel,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review. Ik lees dat u onze organisatie als opdringerig ervaart en dat dit veel ergernis bij u oproept. Dat begrijp ik, want niemand wil zich lastiggevallen of gestalkt voelen.

Het is absoluut niet onze bedoeling om mensen een onprettig gevoel te geven. Wij nemen dit soort signalen serieus op. Als u benaderd bent op een manier die u niet wenst, dan spijt ons dat oprecht.

Als u wilt dat wij dit verder onderzoeken of ervoor zorgen dat u niet meer benaderd wordt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice of ons een privébericht sturen via Facebook of Instagram. Dan kunnen wij dit gericht oppakken.

Ga weg bij mijn deur

Ga weg bij mijn deur! Er staat duidelijk op de deursticker dat ik hier niet van gediend ben en ze blijven kloppen! Wegwezen!

24 de março de 2026

Hoi Fee,

Dank u wel voor uw review en het delen van uw ervaring. Ik begrijp uw frustratie heel goed. Als u duidelijk met een deursticker aangeeft dat u geen verkopers aan de deur wenst, dan hoort dat uiteraard gerespecteerd te worden.

Het spijt ons dat dit bij u toch is gebeurd. Dit is niet de bedoeling. Wij spreken onze wervers hierop aan en nemen dit soort meldingen serieus, zodat dit in de toekomst wordt voorkomen.

Als u wilt, kunt u hierover contact opnemen met onze klantenservice of ons een privébericht sturen via Facebook of Instagram, eventueel met uw postcode. Dan kunnen wij dit verder oppakken.

Joris van de VriendenLoterij

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.