Rigtig god køreskole og rigtig dygtig og sød kørelærer! 🙏🏻🚙 Kristian er meget direkte og dedikeret i sin læring og lærer dig alt hvad du skal kunne for at blive en god bilist og man kan i den gr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Der er styr på tingene og behagelig undervisning med øje for den enkelte elev, kan varmt anbefales
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Kristians Køreskole. Jeg har taget både bilkørekort, trailerkørekort og nu også mc-kørekort, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Kristian er utroli... Ver mais
Sønnike havde gode oplevelser og fik god læring fra start til slut i forløbet. Han blev godt klædt på. Vi kan varmt anbefale Vestsjællands køreskole til både nye bilister eller ved generhvervelse. Mul... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vestsjællands Køreskole er en enkeltmands virksomhed, som tilbyder kørekort til: MC / Motorcykel Bil Manuel / Automat gear / Elbil Trailer Lastbil Påhængsvogn Generhverv Kørelæreruddannelse Køreskolen holder til i Vemmelev, kørsel foregår i området, Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø, Svenstrup. Her er plads til alle, stille og rolig undervisning. Teori er dialog baseret, så jeg underviser og der anvendes tavle og powerpoint. Motorcykel undervisning, til ALLE kategorier A1 (lille) A2 (mellem) A (stor) 6 forskellige højder, så alle kan nå. Varmehåndtag, ingen kolde fingre. Kørekort ikke nødvendigt, jeg skal nok lære dig at køre. Har både bil med manuel gear og automat gear (elbil), så der kan frit vælges. Trailer kørekort, til stor trailer. Lastbil kørekort, til stor lastbil, samt påhængsvogn til lastbil. Er uheldet ude, så tilbyder jeg også generhverv, samt vejledende helbreds køretest VHK. Rutinekørsel i din eller min bil, kom stille og roligt i gang igen. Kørelæreruddannelse til alle kategorier.
Informações de contato
Borgergade 9, 4241, Vemmelev, Dinamarca
- +4520734295
- kontakt@active-sport.dk
- vs-ks.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Godt og lærerigt forløb
Godt og lærerigt forløb, ville 100% anbefale at tage et forløb hos Kristian.
Vil du have et kørekort uden at stresse…
Vil du have et kørekort uden at stresse over forløbet? Så er Kristians køreskole det rigtig sted at være!!!
Faglig stærk og god til forklare teorierne med et smil på læben. Han kan dog drille dig lidt, men det gør det endnu sjovere at være til timerne.
Alt er planlagt og papirarbejdet klarer han for eleverne. Man skal bare dukke op og lytte med.
Forståelig og grundig undervisning der…
Forståelig og grundig undervisning der hele tiden tager udgangspunkt i motorcyklistens sikkerhed.
Kristian er en humoristisk, grundig og saglig underviser.
5/5 herfra.
God køreskole kan klart anbefales
God køreskole kan klart anbefales. Lære det man skal og god undervisning
Super sød og forstående underviser
Super sød og forstående underviser, der gjorde tingene meget forståelige og lavede sjov på tingene, kan kun sige gode ting!
Behagelig og tryg oplevelse
Kristian har virkelig styr på regler m.m. og så er han både behagelig og let at tale med, hvilket var en stor hjælp for mig da jeg var temmelig nervøs for prøven.
Kørelærer med styr på tingene
Kørelærer med styr på tingene, grundig og dygtig til at lærer fra sig.. Kristian gør meget for sine elever, og får dem hurtigt igennem, hvis de gør som han siger.
Kristian får min største anbefalingen
God forståelse for min rutine og alder…
God forståelse for min rutine og alder hvilket for mig gjorde det til en personlig og god oplevelse at generhverve mit kørekort.
Har lige taget mc kort hos Kristian
Har lige taget mc kort hos Kristian
En helt igennem god oplevelse med plads til både alvor og en masse sjov. Kan i den grad anbefales
Fik opgraderet fra A2 til A
Fik opgraderet fra A2 til A, hurtigt og enkelt. Så vil klart anbefale det til andre 🤘
Kan kun give mine bedste anbefalinger.
Kan kun give mine bedste anbefalinger.
Tager sig rigtig godt af sine elever.
Virkelig en god køreskole.
Virkelig en god køreskole.
Skulle tage trailerkort, og har fuldtid arbejde, men vi fik kordineret, så det gik mindst muligt ud over arbejdstiden.
Meget medmenneskelig og rolig.
Kan kun anbefales 👍
Fantastisk kørelærer!💫
Fantastisk kørelærer, der fuldstændig har styr på hele forløbet. Han sørger for, at du virkelig lærer at køre bil ordentligt. Han er ærlig og direkte så hvis du laver en fejl, peger han det ud så du kan forbedre dig. Takket være hans undervisning bestod jeg både teori- og køreprøven i første forsøg!💪🏼
Mega god kørelærer 🔥 lærer hurtigt
Mega god kørelærer 🔥 lærer hurtigt
Fleksibel 🏆
Kan kun anbefales 🙌
Skide god køreskole
Christian er en skide god lære og er rigtig god til at lære fra sig
taler vores sprog
Christian taler så man som ung faktisk forstår teori samt anvisninger i køretimerne
Alletiders køreskole🏍️👍
Kan kun ANBEFALDE Kristian som kørelærer, han er rigtig god til at lære alt om teori og køre, så man forstår det på hans humoristiske måde, hvad jeg syntes er skøn.
Igen min VARMESTE ANBEFALDNINGER👍🏍️
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.