Rigtig god køreskole og rigtig dygtig og sød kørelærer! 🙏🏻🚙 Kristian er meget direkte og dedikeret i sin læring og lærer dig alt hvad du skal kunne for at blive en god bilist og man kan i den gr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Der er styr på tingene og behagelig undervisning med øje for den enkelte elev, kan varmt anbefales
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Kristians Køreskole. Jeg har taget både bilkørekort, trailerkørekort og nu også mc-kørekort, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Kristian er utroli... Ver mais
Sønnike havde gode oplevelser og fik god læring fra start til slut i forløbet. Han blev godt klædt på. Vi kan varmt anbefale Vestsjællands køreskole til både nye bilister eller ved generhvervelse. Mul... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vestsjællands Køreskole er en enkeltmands virksomhed, som tilbyder kørekort til: MC / Motorcykel Bil Manuel / Automat gear / Elbil Trailer Lastbil Påhængsvogn Generhverv Kørelæreruddannelse Køreskolen holder til i Vemmelev, kørsel foregår i området, Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø, Svenstrup. Her er plads til alle, stille og rolig undervisning. Teori er dialog baseret, så jeg underviser og der anvendes tavle og powerpoint. Motorcykel undervisning, til ALLE kategorier A1 (lille) A2 (mellem) A (stor) 6 forskellige højder, så alle kan nå. Varmehåndtag, ingen kolde fingre. Kørekort ikke nødvendigt, jeg skal nok lære dig at køre. Har både bil med manuel gear og automat gear (elbil), så der kan frit vælges. Trailer kørekort, til stor trailer. Lastbil kørekort, til stor lastbil, samt påhængsvogn til lastbil. Er uheldet ude, så tilbyder jeg også generhverv, samt vejledende helbreds køretest VHK. Rutinekørsel i din eller min bil, kom stille og roligt i gang igen. Kørelæreruddannelse til alle kategorier.
Informações de contato
Borgergade 9, 4241, Vemmelev, Dinamarca
- +4520734295
- kontakt@active-sport.dk
- vs-ks.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
A2 kørekort
Jeg vil gerne give en stor ros til Kristian, min kørelærer. Han er virkelig en super høflig fyr, der har gjort en betydelig indsats for at imødekomme mine behov og sikre, at jeg havde den nødvendige støtte for at bestå mit A2 motorcykelkørekort. Kristian formår at skabe en positiv atmosfære, der fik mig til at føle mig komfortabel og motiveret til at fortsætte med at tage kørekort.
Hans undervisningsmetoder er effektive, og han gjorde et fantastisk stykke arbejde med at sikre, at jeg ikke kun bestod, men også udviklede mig som en sikrere og mere kompetent fører. Jeg værdsætter hans tålmodighed og evne til at forklare tingene klart, hvilket gjorde hele læringsprocessen mere behagelig.
Kristian har virkelig vist, at han er dedikeret til sit arbejde ved at skabe tid til ekstra lektioner og give mig mulighed for solo lektioner. Jeg er overbevist om, at jeg vil vælge Kristian som min kørelærer, når jeg tager bilkørekortet. Hans professionelle og engagerede tilgang har gjort hele køreoplevelsen positiv, og jeg er taknemmelig for det arbejde, han har lagt i at sikre, at jeg føler mig klar og kompetent på vejen.
Stort MC Kort
Super dygtig og underholdende underviser. Der er plads til sjov og spas, men samtidig også seriøsitet.
Kan klart anbefale Kristian (Vestsjællands Køreskole)
Sjovt og lærerigt forløb hvor man følte…
Sjovt og lærerigt forløb hvor man følte sig hjemme.
Kristian kan klart anbefales
Meget tilfreds
Jeg er lige blevet færdig med mit bilkørekort hos Kristian, han er super dygtig, tålmodig, empatisk og altid glad.
Jeg er super glad og tilfreds med kurset og hans måde at undervise på. Tusind tak!!!
Her er en kørelærer der kan få 3 timers…
Her er en kørelærer der kan få 3 timers teori til at være underholdende, dygtig til at lære fra sig samt læse hvor du er i forløbet.
Unik kørelærer
Vestsjællands Køreskole skal have en klar klar anbefaling fra mig. Formår at få teori til ikke at være kedelig, yderst kompetent til at lære en at køre på MC. En helt igennem god oplevelse, og en unik kørelærer 😊
Fantastisk køreskole!! – MC Kørekort
Yderst kompetent, velorganiseret, altid konstruktiv og gør undervisningen utrolig nem. Hos Kristian er der plads til en god joke, og man bliver altid mødt med et smil på læben. Gennem vejledning og friheden til at øve sig selv, er han god til at udfordre og rykke på ens grænser. Han er imødekommende og fleksibel, og finder altid en løsning på tingene.
Kan klart anbefales, det skal nok blive hyggeligt og sjovt 😊
Danmarks bedste kørelærer (og sjoveste)…
Danmarks bedste kørelærer (og sjoveste) tror han kan lære alle at køre mc
God kørelærer
God kørelærer, han styr på sit stuff og ved lige hvordan han skal få dig igennem fejlfrit.
Dygtig kørelærer
Jeg er lige blevet færdig med
Mit kørekort hos Kristian, han er super dygtig og starter “hårdt” ud med køretimerne, på den måde sagt han påsætter vanerne allerede fra start, køretimerne finder vi ud af sammen så det hele fungere for os alle
Bilkørerkort
Jeg kan ikke andet end at anbefale at tage kørerkort hos Kristian!
Der findes ikke en bedre kørerlærer!
Jeg var nøjagtig 3 måneder om at tage mit kørerkort til bil, og det har været det bedste forløb!
Jeg er lige blevet færdig med mit…
Jeg er lige blevet færdig med mit forløb hos Kristian, det har været mega hyggeligt og en sjov oplevelse, jeg blev færdig med mit kørekort på lige under 3 måneder.
Super fed og lærerig oplevelse at tage kørekort hos Vestsjællands køreskole👍🏼
Hvad venter i på, vi ses derude!
Jeg har lige afsluttet mit forløb hos Kristian, og jeg må sige at det har været en fornøjelse, på både godt og ondt. Altid et kort og præcist svar, på ens spørgsmål. Han arbejder på på alle niveauer mellem mormor og oversergent, alt efter hvilken person man er. For mig nok mest oversergent, men det er sgu min egen fejl ;) Og så er han rigtig god til at rykke folks grænser, selv de allermest nervøse.
Bare lige til info, så har han øjne i nakken ;)
Måske Danmarks bedste kørelærer!
Mine bedst anbefalinger!
Kristian er ikke bare en super god kørelærer, men også en virkelig behagelig person. Hans undervisningsstil inspirerende og samtidig tilpasset elevernes niveau.
Han udfordre og flytter ens grænser.
Og så er Kristian bare en super cool fyr.. !
Kristian er super rar og fleksibel…
Kristian er super rar og fleksibel omkring køretider osv osv. Stor anbefaling herfra.
Gør dig selv en tjeneste og tag dit kørekort her!
Hvis du gerne vil tage dit kørekort i behagelige og hyggelige omgivelser, så er Vestsjællands Køreskole for dig! God atmosfære og ikke mindst Kristians humor og kompetence præger hele setup’et. Han er altid imødekommende, hjælpsom, fleksibel og tillidsfuld.
Jeg har kun godt at sige om Kristian og hans køreskole. Han får min varmeste anbefaling!
Det er et super godt sted at tage…
Det er et super godt sted at tage kørekort. Kristian gør det super godt. Sørger for det hele køre og forplejning. Det både lærerigt og sjovt på samme tid.
Vestsjællands køreskole 5 ud af 5
Vestsjællands køreskole er et pragteksempel på, hvordan seriøsitet og humor går hånd i hånd. Hos Kristian er der plads til en god joke eller spørgsmål og han er altid konstruktiv. Kristian er meget imødekommende og fleksibel, og han finder hurtigt en løsning.
Kristian kan sit kram, han er super god til at kommunikere med unge mennesker og får én til at føle sig tryg. Og når man er tryg og trives, så går det kun fremad.
Jeg kan varmt anbefale Kristian, det har været den bedste oplevelse at tage kørekort hos ham :)
Super fedt sted at tage kørekort
Super fedt sted at tage kørekort.
Kørelæreren har altid et smil på læben, så alting skal nok blive hyggeligt og sjovt.
Anbefalingen er stor🚗💨
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.