WagyuPusher ApS Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er du vandvittig en service! Bestilte noget kød jeg var en smule skuffet over, og ca. 3 måneder senere så jeg at de reklamerer med 100% tilfredshedsgaranti. Skrev en mail og spurgte ind til det,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte wagyu kød og det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Leveringen kom hurtigt og var pakket omhyggeligt, så kvaliteten var i top, da det ankom. Selve kødet var utrolig mørt, saftigt... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Med WagyuPusher får du VIP‑behandling og de allerbedste bøffer leveret direkte til din dør. Vi kastede os over “Hele pakken 2.0” og fik leveret allerede dagen efter bestillingen. Den tilhøre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte deres 500g australske 8-9+ ribeye bøf med trøffelflødekartoffler og wagyu glaze. Det.var.vanvittigt! Bøffen var ret tyk, så den skulle steges længere end vejledt, men smagen var sindsyg (god... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de carnes

Escrito pela empresa

WagyuPusher er en dansk, familieejet virksomhed, der leverer wagyu kød, trøffel, caviar og andre specialiteter lige til døren i hele Danmark.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

106 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mig og min forlovede har besøgt dem to…

Mig og min forlovede har besøgt dem to gange, vi kan kun anbefale . Servicen er i top og de vare vi har købt har været helt ubeskriveligt . Kører gerne derind igen .

5 de setembro de 2025

Hej Dnt,

Mange tak for anmeldelsen!

Vi bestræber os altid på at kunne levere så god en service som overhovedet mulig, så vi er super glade for at høre om din oplevelse.
Og godt at høre, at maden smagte, som den skulle:)

Hav en fantastisk dag!

Super lækkert kød

Super lækkert kød, hurtig levering og meget venlig budbringer.
Nemt at tilberede med youtube video som vejleder.
så det er nok ikke sidste gang jeg skal bestille derfra..

13 de setembro de 2025

Hej Bjørn

Vi takker mange gange for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at alt er gået godt. Vi glæder os til at levere til dig igen:)

Rigtig god dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service med levering til…

Fantastisk service med levering til tiden.
Og så det mest fantastiske stykke kød jeg nogensinde har smagt, og jeg har altså været kok i over 50 år.

10 de setembro de 2025

Hej Knud

Vi sætter stor pris på den fine anmeldelse!

Det er godt at høre, at alt gik som det skulle og skønt, at kødet levede op til forventningerne. Vi håber og glæder os til at levere til dig igen:)

Du ønskes en rigtig god dag!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Svingende kvalitet

Jeg købte Japansk A5+ Wagyu Inderlår MBS 10-12 - 250g-299g og synes kvaliteten var ok, men desværre heller ikke mere end det. Stykket var lidt tyndere skåret end håbet og fedtmarmoreringen var ujævn over stykket således at den ene halvdel var markant mere fed end den anden halvdel. Den mindre fede halvdel var desværre heller ikke nær så mør. Smagen var god, men teksturen skuffede mig desværre lidt.

6 de setembro de 2025

Hej Emil,

Tak for din anmeldelse, selvom der ikke var fuld plade. Det er ekstremt vigtigt for os, at alle vores kunder er glade og tilfredse. Vi har også 100% tilfredshedsgaranti - netop for at sikre dette.

Jeg har lige sendt dig en mail, som jeg håber, du vil vende retur på. Så er jeg helt sikker på, at vi kan finde en god løsning sammen.

Rigtig god dag!

/ Thomas - Direktør

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk smags oplevelse 🤩 det er…

Fantastisk smags oplevelse 🤩 det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller kød herfra 😃

29 de agosto de 2025

Hej Maj-Britt,

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at I havde en god smagsoplevelse og ser frem til at levere til jer igen:)

Hav en skøn dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk wagyu og endnu bedre…

Fantastisk wagyu og endnu bedre service!
Jeg har handlet flere gange hos WagyuPusher , og hver gang har oplevelsen været helt i top. Kødet er af højeste kvalitet – mørt, saftigt og fuld af smag. Derudover er servicen altid venlig, hjælpsom og med et smil, så man føler sig virkelig godt behandlet.

Kan varmt anbefales til alle, der elsker kvalitet og vil forkæle sig selv med noget af det bedste kød, man kan få ❤️

12 de agosto de 2025

er det pengene værd? JA

Absolut bedste culotte jeg har smagt. 110% pengene værd. Det eneste negative jeg kan sige er, nu vil alle andre culotter være kedelige.

31 de julho de 2025

Det fåes ikke bedre!

Det fåes ikke bedre!! både kød og især service´en burde have mere end 5 stjerner, Thomas reddet vores firma sommerafslutning, ved en helt ekstra ordinær levering at vores bestilte vare, så vi kunne gå på ferie med fantastisk god mad i maven. En kæmpe tak fra os til jer, for ud over det sædvanlige i service og kød - tak!

18 de julho de 2025

Saftige Wagyu‑bøffer, trøffelflødekartofler & VIP‑behandling

Den tilhørende tilberedningsguide var nem og udførlig lavet. Vi tilberedte bøfferne på grillen, lod kødet hvile, og bada‑bing, det smagte som en Michelin‑stjerne i baghaven. Trøffelflødekartoflerne ramte den perfekte balance og med nok smag til at gøre dig lykkelig uden at overdøve resten af måltidet.

Er det dyrt? Ja.
Er det det hele værd? Hell yes!

Nogle gange skal man bare huske at forkæle smagsløgene (og naboerne), så klik “Bestil”, tænd op under grillen, og lad WagyuPusher gøre resten.
Bon appétit.

20 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god oplevelse med lækre råvarer

Super god oplevelse med lækre råvarer. Det ville forbedre oplevelse, hvis man kunne spore leveringen bedre eller mere præcist med kort, live tracking osv. istede for kun at kunne se nogle adresse uden forventet leveringstid mere konkret.

18 de julho de 2025

Mørt med mørt på🌞

Som altid supper lækkert.

Købte:

Japansk A5+ Wagyu Mørbradbøf MBS 10-12

Australsk Wagyu Ribeye MBS 8-9

Købte MBS 10-12’eren for at prøve den. Super lækker
En bøf til 2 personer. Var fint for os

MBS 8-9 er også meget vild og supper lækker

Og vores favoritter er nok 6-7 & 8-9

Og glem ikke deres glace 😍

8 de julho de 2025

Vanvittigt lækkert kød

Vanvittigt lækkert kød. Vi købte en fuld menu til 5 mænd og det var noget af det lækreste kød jeg nogensinde har smagt. Helt klart pengene værd.
Stor anbefaling at grille kødet!

14 de julho de 2025

Mega lækkert

Fed oplevelse med den australske flank steak! Smed den bare på grillen, super nemt og blev mega lækkert. Kan klart anbefales!

11 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Jeg bestilte den japanske A5+ Wagyu Ribeye MBS 10-12, og hold nu op hvor smagte den bare himmelsk. Det var virkelig en oplevelse at få så mørt og smagfuldt et stykke kød. Vi var fire, der delte bøffen, og det fungerede perfekt – alle fik et par gode slices til at smage og nyde.

Vi fik også deres Wagyu carpaccio ved siden af, og den var mindst lige så god. Alt i alt en kæmpe anbefaling herfra! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller herfra.

Og stor tak til Thomas for den gode service – alt spillede fra start til slut. En klar 10/10 oplevelse.

27 de junho de 2025

Det er 2

Det er 2. gang, vi har købt hos WP - og de lever igen op til den høje standard - og er alle pengene værd! På gensyn.

24 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais