Er du vandvittig en service! Bestilte noget kød jeg var en smule skuffet over, og ca. 3 måneder senere så jeg at de reklamerer med 100% tilfredshedsgaranti. Skrev en mail og spurgte ind til det,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg bestilte wagyu kød og det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Leveringen kom hurtigt og var pakket omhyggeligt, så kvaliteten var i top, da det ankom. Selve kødet var utrolig mørt, saftigt... Ver mais
A empresa respondeu
Med WagyuPusher får du VIP‑behandling og de allerbedste bøffer leveret direkte til din dør. Vi kastede os over “Hele pakken 2.0” og fik leveret allerede dagen efter bestillingen. Den tilhøre... Ver mais
Bestilte deres 500g australske 8-9+ ribeye bøf med trøffelflødekartoffler og wagyu glaze. Det.var.vanvittigt! Bøffen var ret tyk, så den skulle steges længere end vejledt, men smagen var sindsyg (god... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
WagyuPusher er en dansk, familieejet virksomhed, der leverer wagyu kød, trøffel, caviar og andre specialiteter lige til døren i hele Danmark.
Informações de contato
Viktoriagade 6, 1655, København V, Dinamarca
- 71967677
- info@wagyupusher.dk
- wagyupusher.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gennemført godt
God, overskuelig og effektiv levering.
Produktet var virkelig fantastisk.
Godt produkt til en fin pris
Super lækre grillpølser
Super lækre grillpølser, fin og hurtig levering, alt spillede. Kæmpe anbefaling herfra
Wagyupusher ved hvad de laver
Wagyupusher ved hvad de laver, top kvalitet. Vælger man tilvalg, er smagene lige i skabet - det matcher perfekt deres kød.
Tak for en uovertruffen middag!
Tak for en uovertruffen middag!
Kødet var af super kvalitet og ankom i en vel kølet kasse!
En klar anbefaling af wagyu smagningspakken samt den fantastiske A5 mørbrad bøf fra første gangs wagyu spisere!
Det bliver med garanti ikke sidste gang!
God levering varen var pakket…
God levering varen var pakket forsvarligt og køligt selv om den var 2 dage undervejs fantastik kvalitet og meget velsmagende , jeg vil helt sikkert prøve at købe det endnu en gang
Ganske enkelt
Ganske enkelt - super lækre og meget velsmagende bøffer.
Kød af fantastisk kvalitet!
Kunne hurtig hente mine vare og de var…
Kunne hurtig hente mine vare og de var utrolige flinke i butikken . Fik udleveret mine vare i en termopose, så jeg kunne komme hjem mens det var koldt.
Lækkert kød og hurtig levering.
Lækkert kød og hurtig levering.
Desværre var der noget af kødet, som ikke levede helt op til forventningerne.
Thomas var lyn hurtig til at fixe det, og sende en ny omgang.
Denne gang super lækkert.
Levede ikke op til forvetningerne
Jeg havde store forventninger til Wagyu Pusher, især fordi de reklamerer med "kvalitet af højeste standard".
Desværre levede oplevelsen langt fra op til det, der blev markedsført.
Jeg bestilte deres "Wagyu burgerbøffer", men da jeg modtog produktet, blev jeg overrasket over at finde en lang liste af tilsætningsstoffer og E-numre på emballage, som desværre ikke var tilgængelige da jeg bestilte bøfferne til levering. 5 forskellige E-numre i en simpel hakketbøf.
Det er dybt skuffende, når man forventer rent, uforarbejdet kvalitetskød som rent faktisk er kvalitet – især til den pris, de tager.
Man betaler for en luksusoplevelse, men får noget, der minder mere om industrielt forarbejdet kød fyldt med E-numre. Ærgerligt, for deres markedsføring skaber en illusion af noget helt andet.
Jeg håber virkelig, de bliver mere gennemsigtige fremover og fokuserer på ægte kvalitet uden det er fyldt med E-numre i stedet for smart branding.
En simpel dyrkvalitets hakkebøf, bør ikke indeholde 5 forskellige E-numre hvis man bare går lidt op i kvaliteten på råvarene.

Resposta da WagyuPusher ApS
Levering til tiden
Levering til tiden. Lækkert kød.
Dog blev pakken ikke stillet på det angivne sted selv om det stod med store bogstaver på pakken

Resposta da WagyuPusher ApS
Super oplevelse!
Jeg havde besluttet at give mit barnebarn og min svigersøn en kulinarisk oplevelse – og mit barnebarn ville gerne prøve Wagyu.
Så jeg besøgte WagyuPusher i Viktoriagade. Super oplevelse. Udbuddet er stort og indbydende – og alle udskæringer er mulige.
Men bliver på fremragende vis vejledt af Thomas om alle aspekter af tilberedning, tilbehør, saucer o.l. Desuden indeholder WagyuPusher’s hjemmeside meget informative videoer. Jeg valgte to udskæringer. A5 Striploin MBS 10-12 og Ribeye MBS 4-5
Wagyu er ikke billig, så en omhyggelig, straight forward/no nonsens vejledning er fint.
Alt der finder du i Viktoriagade.
Det blev en super aften.... Og mit barnebarn havde stjerne i øjnene.
Sublim kvalitet og fantastisk service
Altid formidabel service. Man mødes af faglig kompetent betjening i det lille butikslokale i en skøn uformel stemning. Som gourmet kødspiser er man i de bedste hænder hos WagyuPusher. Stor anbefaling
Super flinke og hurtige til at finde ens ordre - Lækkert produkt
Burger Kit og pølser
Jeg købte nogle burger kit til mig og nogle kammerater sådan at vi kunne få en hyggelig grill aften sammen som var lidt mere end det sædvanlig lige. Burgerne var helt fantastiske men vi fik også nogle wagyu pølser med til som vi også kunne prøve. De var utroligt lækre og godt krydret. Ville dog gerne har ønsket, man kunne få dem med ost.
Nok den bedste burgerbøf
Nok den bedste burgerbøf jeg har fået. Super nemt at gå til. 5⭐️
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.