Waitly Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sehr transparent, dass Anzahl der Menschen auf der Warteliste angezeigt werden. Wenn man sich für weitere Objekte anmelden möchte im Dashboard, wird man aber weitergeleitet auf die Startseite und... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde problemer med at indbetale det årlige beløb på min venteliste. Da jeg kontaktede Waitly fik jeg med det sammen et kompetent svar fra Dagmar, der guidede mig til en løsning så beløbet blev be... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde et mega problem, da vores mailadresse tilknyttet Waitly gik i sort netop da vi skulle give/have besked om en lejlighed. Men over night havde Dagmar hos Waitly fixet problemet og mails flø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan klart anbefale Waitly. Isabella derfra har været utrolig hjælpsom, og fixet et dobbelt rod jeg ikke engang vidste jeg havde, hurtigt nemt og med "smil" under hele processen. Tak Isabella for d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de software

Escrito pela empresa

Waitly is a digital platform for fair and transparent waiting and interest lists in the housing market. Tenants and buyers can secure their place on waiting or interest lists with just a few clicks, track their position in real time, and receive automatic updates throughout the process. For landlords, property managers, and housing cooperatives, Waitly offers fully automated management of waiting and interest lists, including streamlined communication with applicants. Managing applicants has never been easier – enabling efficient handling, reduced administrative work, transparent communication, and a better experience for prospective tenants and buyers.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 93% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

84 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har brugt Waitly i mange år

Har brugt Waitly i mange år, men siden de opdaterede deres hjemmeside har jeg ikke kunnet tilføje betalingsmetoder eller opdatere kortoplysninger.

Jeg har en opskrivning, som skal betales inden fire dage og har ingen mulighed for at betale gennem deres hjemmeside.

Jeg har forgæves forsøgt at kontakte Waitly igennem deres kontaktformular og direkte på mail, men uden svar overhoved.

Kan ikke anbefale Waitly.

16 de junho de 2025

Hej Peter

Gennem vores mailkorrespondance har vi besvaret dine spørgsmål, og løst de problemer du oplevede.

Som vi allerede har informeret dig om, blev din første henvendelse lukket automatisk, da du angav, at du havde fundet løsningen i en af vores supportartikler. Derfor blev du ikke kontaktet i forbindelse med din første henvendelse.

Da du henvendte dig anden gang, besvarede vi henvendelsen på under 14 timer, problemet blev løst allerede dagen efter, og betalingen blev gennemført til tiden helt uden problemer.
Vi forsøgte efterfølgende at kontakte dig for at følge op på sagen, men fik intet svar.

Vi har også forsøgt at kontakte dig mhp. denne anmeldelse, men har desværre ikke hørt tilbage.

Vi er glade for at høre, at du har brugt Waitly i flere år, og håber, at du efter vores dialog fortsat ønsker at benytte platformen.
Du er altid velkommen til at kontakte os her, hvis du får har nogle spørgsmål eller får brug for vejledning: https://support.waitly.dk/hc/da-dk/requests/new

Du ønskes en god dag fra Team Waitly😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Works great if you're also register with Danica pension fund

As a Danske bank customer and Danica pension fund, Waitly really does the job and sends out offers quite often, so I was able to find accommodation asap. However, I was not receiving any offers before registering through Danica on waiting lists, even though i was paying subcription. So I believe it will be slower or lower prioritized.

12 de junho de 2025

Hi 👋

Thank you for the positive review and the 5 stars🌟

We are thrilled to hear about your positive experience with Waitly, that led you to finding accommodation🤗

In Waitly, we solely offer the platform where you can sign up on waiting/interest lists, and as such we do not prioritise certain users, whether paid subscribers or not.

The Danica Pension Fund lists are just for customers of the pension fund that fulfil certain criteria made by Danica Pension Fund.

A good day to you, from all of Team Waitly😁

Tak til Dagmar

Tak til Dagmar, hun var meget hurtig med forklaringen og rettede fejlen 👍

12 de junho de 2025

Hej Maria Cristina

Tak for din anmeldelse med 5x⭐

Vi er glade for at høre, at du fik hurtig hjælp til at rette den fejl, der var, samt at du fik forklaret, hvad der var sket.

God weekend fra hele Team Waitly☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var rart at kunne følge de tilbud…

Det var rart at kunne følge de tilbud jeg fik, samt fremvisning, dog er oversættelsen ikke helt god.

11 de junho de 2025

Hej Charlotte

Tak for din gode anmeldelse🌟🌟🌟🌟🌟

Det er godt at høre, at du benytter platformen til at følge med i de tilbud, du modtager.

I øjeblikket kan siden indstilles til dansk, engelsk og tysk, og vi arbejder løbende på at opdatere teksten på alle sprog. Hvis du har nogle konkrete punkter, hvor vi kan forbedre os, må du endelig sende dem til os her: https://support.waitly.dk/hc/da-dk/requests/new

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly😁

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dagmar gjorde et rigtig flot stykke…

Dagmar gjorde et rigtig flot stykke arbejde og det var jeg meget tilfreds med!

Mvh
Anders

9 de junho de 2025

Hej Anders

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner🤩

Det er godt at høre, at du fik tilfredsstillende hjælp fra vores support.
Vi arbejder altid på at besvare hurtigt men grundigt på de henvendelser, vi modtager.

Rigtig god dag til dig fra hele Team Waitly🤗

God service!

Dagmar svarede hurtigt på mit spørgsmål over mail og var meget behjælpelig. God og nem service!

10 de junho de 2025

Hej Simone

Tak for din anmeldelse og de 5x🌟🌟🌟🌟🌟

Vi er glade for at høre, at du oplever vores service som god og nem, samt at du hurtigt fik svar på dit spørgsmål.

Vi bestræber os netop på at besvare hurtigt og venligt.

Du ønskes en god dag fra hele teamet i Waitly🤗

Dagmar på kontoret

Dagmar på kontoret - har været en stor hjælp over mailen.
Dog ville jeg blive henrykt - hvis jeg kunne ringe til Waitly- alt går noget hurtigere og nemmere - over en telefon- i stedet for mail ...05

5 de junho de 2025

Hej Karin

Tusind tak for den gode anmeldelse med 5x🌟

Vi tilbyder ikke support via telefon, men vi er glade for at høre, at du fik den nødvendige hjælp over mail.

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly🤗

Super søde og forstående

Super søde og forstående. Havde tilmeldt mig forkert og der var ingen problemer i af blive afmeldt og få mine penge retur👍

5 de junho de 2025

Hej Dallsen

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at refundere beløbet for din fejltilmelding, og at du oplevede en support, der var sød og forstående.

Hele Team Waitly ønsker dig en dejlig dag😁

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super og hurtig hjælp med at løse nogle…

Super og hurtig hjælp med at løse nogle IT problemer i forbindelse med tilmelding til lejligheds fremvisning.
Stor tak her fra:-)

21 de maio de 2025

Hej Nonbye A/S

Tak for den gode anmeldelse med 5x🌟

Det er dejligt at høre, at du fik god og hurtig hjælp til at tilmelde dig fremvisningen.

Hele Team Waitly ønsker dig en dejlig dag🤗

Altid meget hurtig betjening

Altid meget hurtig betjening

21 de maio de 2025

Hej Josephine

Tak for din anmeldelse🌟🌟🌟🌟🌟

Vi er glade for at høre, at der altid får hurtig betjening. Vi bestræber os netop på at besvare hurtigt på de henvendelser, vi modtager.

Hele Team Waitly ønsker dig en god dag🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og kompetent hjælp fra Dagmar.

16 de maio de 2025

Hej Dorthe

Tak for din gode anmeldelse med 5x⭐

Det er godt at høre, at du har fået hurtig og kompetent hjælp fra vores support. Det er netop noget vi bestræber os på, når vi besvarer henvendelser.

Du ønskes en rigtig god dag fra hele Team Waitly😁

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er meget glad for Waitly og al den…

Er meget glad for Waitly og al den hjælp jeg har fået gennem deres kundeservice. Dagmar er super hjælpsom og hurtig til at svare! 5 stjerner herfra 🌟

2 de maio de 2025

Hej Silje

Tak for de fine ord og den gode anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐

Det er dejligt at høre, at du er glad for platformen og for den hjælp, du har modtaget gennem vores support.
Vi bestræber os netop på at være hjælpsomme og besvare hurtigt på de henvendelser, vi modtager.

Du ønskes en rigtig god dag fra hele Team Waitly🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og informativ hjælp fra Dagmar…

Hurtig og informativ hjælp fra Dagmar hos waitly

1 de maio de 2025

Hej Damgård

Tak for den gode anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for, at du modtog hurtig og informativ support, det er noget vi altid bestræber os på😁

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik hurtig og kompetent hjælp til at…

Vi fik hurtig og kompetent hjælp til at løse nogle it problemer der var opstået som følge af skift af e-mail adresse. I denne digitale verden er hjælpsomhed fra system udbyderen - i dette tilfælde Waitly- guld værd.

1 de maio de 2025

Hej Michael

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde Waitly🌟🌟🌟🌟🌟

Vi er glade for at høre, at du modtog hurtig og kompetent hjælp fra vores support i forbindelse med at skifte mail.

Du ønskes en rigtig god dag fra hele Team Waitly🤗

Achtung

Achtung, leider Scam gewesen!

29 de abril de 2025

Hallo,
es tut uns leid, dass du eine negative Erfahrung gemacht hast und den Eindruck gewonnen hast, dass es sich um einen Scam handelt. Wir möchten dir versichern, dass Waitly eine seriöse Plattform ist, auf der Transparenz und Sicherheit höchste Priorität haben.
Wir würden uns freuen, wenn du uns per Mail an support@waitly.eu kontaktieren könntest, damit wir dein Anliegen direkt prüfen und aufklären können.

Viele Grüße
Dein Waitly-Team

Hurtig hjælp på chatten

Dagmar svarede hurtigt på chatten og var super hjælpsom :-)

22 de abril de 2025

Hej Felix

Tak for den gode anmeldelse🌟🌟🌟🌟🌟

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at benytte vores chatfunktion. Det er netop en god måde at få hurtig hjælp på.

Vi bestræber os altid på at yde god support for vores brugere!

Du ønskes en god dag fra hele Team Waitly🤗

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mangler at man kan komme i personlig…

Mangler at man kan komme i personlig kontakt med en medarbejder

24 de março de 2025

Hej Leif

Tak for din anmeldelse og feedback.

Waitly tilbyder personlig kontakt via mail, hvor du også har været i kontakt med os flere gange.

Vi har forsøgt at efterspørge dine oplysninger her på Trustpilot, men du har ikke opgivet dem. Vi har også skrevet en mail til dig, som vi ikke har fået svar på:

"Hej Leif

Jeg skriver til dig, da jeg kan se, at der for nylig er blevet givet en anmeldelse af Waitly på Trustpilot af en med samme navn som dig. Vi har bedt om kontaktoplysninger men ikke modtaget dem endnu, hvorfor jeg skriver denne mail. Hvis det ikke er dig, der har skrevet anmeldelsen, kan du blot se bort fra denne mail.

Ellers vil jeg følge op på anmeldelsen, så vi kan få mest muligt ud af din feedback.
I anmeldelsen efterlyses det, at man kan komme i personlig kontakt med en medarbejder.

Det er helt korrekt, at vi ikke tilbyder support over telefon, men jeg kan se, at du har været god til at benytte vores mail-support. Vi har sidst besvaret en henvendelse den 15. februar 2025 samt den 20. januar.
Nogle gange sker det dog, at vores svar bliver filtreret som spam/reklame, så måske du ikke har haft lejlighed til at se dem?

Hvis der er noget, du søger svar på eller vejledning til, vil jeg naturligvis rigtig gerne hjælpe, du kan blot skrive i denne tråd.

Hvis du har andre ting, vi kan gøre bedre, er du velkommen til at skrive tilbage, og ellers håber jeg, at du vil genoverveje din anmeldelse og antallet af stjerner, du har givet os.

Rigtig god dag😊️"

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have nogen spørgsmål. Du kan kontakte os her: https://support.waitly.dk/hc/da-dk/requests/new

Eller vil vi blot ønske dig en god dag🙂️.

Team Waitly

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wir dringend eine Wohnung da wir in…

Wir dringend eine Wohnung da wir in kürzer hier raus müssen das es zu laut ist!
Ebenfalls sind hier Ungebetenen Menschen hausen die stecken denke sie müssen.ülleimer anzünden Das geht überhaupt nicht wir gehen beide Arbeiten und müssen früh aufstehen !

1 de fevereiro de 2025

Lieber Rene

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Waitly zu bewerten und uns 5 Sterne zu geben🌟

Falls Sie Fragen haben, zögern Sie bitte nicht, sich an unser Support-Team zu wenden.

Wir wünschen Ihnen einen angenehmen Tag im Namen des gesamten Waitly-Teams🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget fin og professionel hjemmeside og…

Meget fin og professionel hjemmeside og tilbagemeldinger. Let at afmelde efter jeg havde fundet det jeg søgte

19 de março de 2025

Hej

Tak for den gode anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐

Det er dejligt at høre, at du synes, vores produkt og support er professionelt og let at anvende.

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly😊

Helt fantastisk side

Helt fantastisk side, og kan springe køen over flere steder.
Virkelig godt redskab.💯
5 kæmpe store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

18 de março de 2025

Hej Rikke

Mange tak for din anmeldelse og 5 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Vi har haft efterspugt dine kontaktoplysninger her på Waitly da vi er nysgerrige på, hvilken slags kø du beskriver, at du har sprunget over.

Vores ventelister kan ikke springes over, da man her har et ventelistenummer som vores system automatisk sorterer efter, når der sendes boligtilbud ud. Vi tænker, at du måske har haft stået på en interesseliste, da man her ikke har ventelistenummer, men administrator udvælger lejere ud fra andre kriterier. På den måde kan ventetid varierer mere på sådanne lister.

Igen siger vi tak for din anmeldelse og ønsker dig en dejlig dag fra hele vores team😊️

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais