Waitly Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde problemer med at indbetale det årlige beløb på min venteliste. Da jeg kontaktede Waitly fik jeg med det sammen et kompetent svar fra Dagmar, der guidede mig til en løsning så beløbet blev be... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde et mega problem, da vores mailadresse tilknyttet Waitly gik i sort netop da vi skulle give/have besked om en lejlighed. Men over night havde Dagmar hos Waitly fixet problemet og mails flø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan klart anbefale Waitly. Isabella derfra har været utrolig hjælpsom, og fixet et dobbelt rod jeg ikke engang vidste jeg havde, hurtigt nemt og med "smil" under hele processen. Tak Isabella for d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de software

Escrito pela empresa

Waitly is a digital platform for fair and transparent waiting and interest lists in the housing market. Tenants and buyers can secure their place on waiting or interest lists with just a few clicks, track their position in real time, and receive automatic updates throughout the process. For landlords, property managers, and housing cooperatives, Waitly offers fully automated management of waiting and interest lists, including streamlined communication with applicants. Managing applicants has never been easier – enabling efficient handling, reduced administrative work, transparent communication, and a better experience for prospective tenants and buyers.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 93% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

84 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En stor tak til Isabella ( wailty ) for hjælpen genoprettelsen til ventelisten i Samsonparken.

En stor tak til Isabella ( wailty ) for hendes utrolige og meget venlige hjælp, som jeg har fået fra hendes side,
det var sandelig den bedste hjælp jeg har fået i mange år, det har glædet mig rigtig meget så stor ros til hende.
Mvh. Jørgen B. Christensen

27 de fevereiro de 2025

Hej Jørgen

Tak for din fine anmeldelse og de rosende ord🌟🌟🌟🌟🌟

Vi er enormt glade for at høre, at du har fået kompetent og venlig hjælp fra vores support, og at dialogen har været til glæde for dig.

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly🤗

virker ret professionelt

virker ret professionelt

27 de fevereiro de 2025

Hej Susan

Tusind tak for din gode anmeldelse med 5x ⭐

Vi er glade for at høre, at du synes, Waitly virker professionelt, det er netop vores ønske at gøre boligprocessen lettere og mere gennemsigtig.

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly🤗

Super og hurtig support!

24 de fevereiro de 2025

Hej Torben og Bente

Tusind tak for den gode anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for at høre, at I synes der er god og hurtig support, vi bestræber os altid netop disse ting.

I ønskes begge en dejlig dag fra hele Team Waitly🤗

Professionelt system

Professionelt system. Der er hverken interessekonflikter eller snyd eller ting, som trækker i langdrag. Man kan følge med i hvad nummer, man har i køen til boligtilbud. Tidsfrister bliver overholdt.

8 de janeiro de 2025

Hej Linda

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde Waitly⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du synes vores produkt er professionelt, det er netop vores ønske at gøre boligprocessen lettere og mere gennemsigtig.

Du ønskes en skøn dag fra hele Team Waitly 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Guten Tag Herr und Frau ich möchte mich…

Guten Tag Herr und Frau ich möchte mich gerne anmelden für die Wohnung Anpassen Zuhe Dank schon einmal ich habe gerade bekommen Geld für Arbeit Monate 2500

20 de fevereiro de 2025

Hallo Sabit,
vielen Dank für dein positives Feedback! Es freut uns, dass du dich anmelden möchtest. Um dir einen Platz in der gewünschten Wohnungsliste zu sichern, besuche einfach die entsprechende Seite auf unserer Website und fülle das Anmeldeformular aus – so kannst du schnell und unkompliziert starten.
Viel Erfolg bei deiner Wohnungssuche und bei Fragen sind wir jederzeit für dich da!

Liebe Grüße

God effektiv support

God, effektiv og hurtig support.

16 de fevereiro de 2025

Hej Allan

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde Waitly⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for at høre, at du har modtaget en god og effektiv support. Vi bestræber os på at yde god og hurtig service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

fremragende, professionel og virkelig god service

Har nu flere gange fået fremragende, professionel og virkelig god service fra Dagmar og Waitly - stor anbefaling herfra ☺️

31 de janeiro de 2025

Hej Sara

Tusind tak for den gode anmeldelse og din anbefaling🌟🌟🌟🌟🌟

Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med vores support, og at der har været god service og professionel hjælp at hente.

Rigtig god dag fra hele Team Waitly🤗

Super god service!

11 de fevereiro de 2025

Hej CJ

Tusind tak for din anmeldelse med 5x 🌟

Vi er glade for at høre, at du synes, vi yder god service. Det er noget, vi altid bestræber os på.

Du ønskes en rigtig god dag fra hele Team Waitly🤗

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hallo,Hallo, ich bin Najla Sharifi. Ich lebe mit meiner Schwester und ihren beiden Söhnen in Hamburg. Diese wohnung ist zu klein für uns. Ich suche für mich ein Zwei-Zimmer-wohnung

5 de fevereiro de 2025

Hallo Najla,
danke für deine Nachricht! Trustpilot ist eigentlich für Bewertungen gedacht und nicht für Wohnungsanfragen, aber wir helfen dir natürlich gern weiter, damit du schnell eine passende 2-Zimmer-Wohnung in Hamburg findest.

So klappt’s am schnellsten:
1. Kostenlos bei Waitly registrieren
2. Schau dir unsere Angebote in Hamburg an und trage dich auf der Liste ein, die dir am meisten zusagt
3. Auf die Warteliste setzen
4. Einladung erhalten & Besichtigen: Du wirst automatisch benachrichtigt sobald eine Wohnung frei wird, die deinen Suchkriterien entspricht

Hast du Fragen oder brauchst Unterstützung? Schreib uns einfach an support@waitly.eu. Wir begleiten dich Schritt für Schritt bis zu deinem neuen Zuhause.

Viele Grüße und viel Erfolg bei deiner Wohnungssuche!

HVOR RART

HVOR RART
30. januar 2025 henvendte jeg mig til Waitly for at få opklaret et tvivlspørgsmål vedr. en venteliste og fik hurtigt svar fra Dagmar, som gav mig god og grundig hjælp. Mange tak for det.

30 de janeiro de 2025

Hej Victoria

Tak for din anmeldelse med 5x 🌟

Vi er virkelig glade for at høre, at du synes vores support er grundig og god. Det er dejligt, at du fik hurtigt svar på dine spørgsmål. Vi bestræber os altid på at yde en god service.

Rigtig god dag fra hele Team Waitly🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig flot og nyttig service

Som førstegangsbruger af Waitly var jeg i tvivl om forståelsen af invitation ved salg af andelslejlighed. Stor tak til Dagmar for hurtigt, imødekommende og professionelt svar.

31 de janeiro de 2025

Hej

Mange tak for, at du har taget dig tid til at anmelde Waitly og har givet os fem stjerner 🌟

Vi er glade for at høre, at du fik den nødvendige hjælp, så du er bedre rustet til fremtidige tilbud. Dejligt, at du havde en god oplevelse, og at din support var hurtig, imødekommende og professionel.

Du ønskes en skøn dag fra hele Team Waitly😊

God hjælp fra Dagmar.

28 de janeiro de 2025

Hej Victor

Mange tak for din anmeldelse med 5 x ⭐️

Vi er super glade for, at du har taget dig tid til at anmelde Waitly!
Dejligt at du fik god hjælp af vores support.

Du ønskes en dejlig dag fra hele Team Waitly!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for en meget god service

Jeg vil sige tak for hjælpe med at få en lejelejlighed.
Det har været nem, hurtigt og effektiv.
Jeg syns at der har været en god samarbejde mellem jer, administrator og mig

24 de janeiro de 2025

Hej Pedro

Mange tak for din fine anmeldelse🌟

Vi er glade for at høre, at du synes, det har været nemt at benytte Waitly, og at samarbejdet mellem alle parter har fungeret godt.

Du ønskes en skøn dag fra hele Team Waitly!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft kontakt til Waitly for at få en leje lejlighed og alt er gået planmæssigt. De har været søde og hjælpsomme i hele forløbet.

12 de janeiro de 2025

Hej Rikke

Tusind tak for anmeldelsen med 5x🌟

Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med vores supportteam, og at de har kunne hjælpe dig.

Waitly er fantastisk

Waitly er fantastisk. Jeg har været tilmeldt i Ca. 7 år i 6 forskellige andelsboligforeninger. De er altid meget hjælpsomme når jeg skriver til dem og svarer altid hurtigt tilbage. I går havde jeg korrespondance med Dagmar. Hun tog sig straks af problemet og i dag skrev hun tilbage at det var løst nu.
Jeg anbefaler Waitly til alle der søger en andelsbolig.

21 de janeiro de 2025

Hej Dorthe

Vi sætter pris på de fine ord og den gode anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er dejligt at høre, at du har gode oplevelser med at få hjælp gennem vores support, og at hjælpen er kommet hurtigt. Det er noget vi bestræber os på😊.

Vi er selvfølgelig også rigtig glade for, at du vil anbefale Waitly!

Du ønskes en skøn dag fra Team Waitly.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Forbedring er sket , Tak for det

En Bedre fornemmelse, de har fulgt op og vist lydhørhed og god vilje.
Det, var ret klogt.

21 de janeiro de 2025

Hej Birgit

Tak, fordi du har taget dig tid til at anmelde Waitly🌟.

Du snakkede en dag i telefon med en af vores medarbejder. Her blev vi opmærksomme på, at du havde skrevet din 1-stjernede anmeldelse (før du havde redigeret den til 3-stjerner) på baggrund af, at du havde misset interessedeadline for en annonce.

Vi satte dig under samtalen ind i, hvordan systemet fungerer, og hvordan man giver svar på en annonce. Vi satte dig også i dialog med administrator angående den deadline, du havde misset, så du kunne snakke med dem om det, da Waitly ikke har tilladelse til at ændre svar efter misset deadline. Efter vores samtale sendte vi sig også en håndfuld hjælpeartikler, skulle du i fremtiden have glemt, hvad vi snakkede om i telefonen.

Vi er således glade for, at du synes, vores support er lydhør, og vi håber, at du efter vores dialog, føler dig bedre rustet til at navigere i systemet i fremtiden.

Du som nævnt altid velkommen til at kontakte vores support her: https://support.waitly.dk/hc/da-dk, hvis du har brug for hjælp eller brænder inde med nogle spørgsmål.

Nemt at bruge!

Nemt at bruge!

15 de janeiro de 2025

Hej DK

Tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse🌟
Vi er glade for, at du synes, Waitly er nemt at bruge.

Du ønskes en god dag fra hele Team Waitly!

Transparent | Neue Möglichkeiten | Verbesserungspotential

Sehr transparent, dass Anzahl der Menschen auf der Warteliste angezeigt werden. Wenn man sich für weitere Objekte anmelden möchte im Dashboard, wird man aber weitergeleitet auf die Startseite und dabei ausgeloggt – es gibt auf jeden Fall noch Verbesserungspotential.

Gleichzeitig erhält man nur 14 von 16 Punkte im Backend, obwohl alles ausgefüllt wurde was geht.

Alles im allem neues innovatives Portal. Mal sehen, ob wirklich Wohnungsangebote kommen werden. Ich bin gespannt und freue mich über neue Möglichkeiten!

8 de janeiro de 2025

Hallo Johannes,
vielen Dank für dein Feedback und die positive Bewertung!😊️
Es freut uns, dass dir die Transparenz und die innovativen Ansätze unserer Plattform gefallen. Wir schätzen es sehr, dass du dir die Zeit genommen hast, uns Verbesserungsvorschläge mitzuteilen – genau diese helfen uns, Waitly noch besser zu machen!
Wir arbeiten bereits daran, die Benutzerfreundlichkeit weiter zu optimieren, insbesondere im Dashboard-Bereich, damit alles reibungsloser funktioniert. Dein Punkt mit der Weiterleitung und den Punkten im Backend nehmen wir mit und prüfen, wie wir hier Verbesserungen umsetzen können.
Wir freuen uns, dich auf deinem Weg zur Traumwohnung unterstützen zu dürfen und hoffen, dass du bald von spannenden Wohnungsangeboten profitieren wirst!

Liebe Grüße

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alt fungerer fint

Alt fungerer fint, men mangler måske, at man kan logge på og se sit nummer på ventelisten

3 de janeiro de 2025

Hej Torben

Tak for anmeldelsen🌟

Vi er glade for, at du synes det fungerer, og jeg kan med glæde meddele, at det faktisk er muligt at se sin placering på de ventelister, hvor man er skrevet op.
Vi har lavet en guide, der viser, hvor man ser sin placering: https://support.waitly.dk/hc/da-dk/articles/13548708970908-Hvordan-ser-jeg-min-placering-p%C3%A5-en-venteliste

Vi har forsøgt at kontakte dig for at hjælpe, men vi har ikke hørt tilbage. Derfor håber vi, at du ser dette svar, så du kan få gavn af funktionen i fremtiden😁.

Rigtig god dag fra Team Waitly!

God kundeservice

Der var super hurtig respons på hjælp til at rette en fejl, som jeg selv havde lavet :-)

3 de janeiro de 2025

Hej Louise

Tak for anmeldelsen med 5x🌟

Vi er glade for at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for, til at rette fejlen, og at der var hurtig respons fra vores support.

Du ønskes en god dag fra hele Team Waitly!

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais