Jeg er helt vild med konceptet - at man kan "handle lokalt" og støtte lokale og virksomheder i konfliktramte områder. Alene det fortjener en masse stjerner! Derudover sælger warfair virkelig lækre... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg er glad for varerne, som altid har en fantastisk kvalitet. Men desuden er det dejligt, at købet tjener et godt formål. Lad mig især anbefale de tørrede mango chips fra Burkina Faso. De kan ers... Ver mais
A empresa respondeu
I have been getting my Yemeni coffee from warfair for a long time now. I was worried about the quality when they changed the roastery but I shouldn’t have. My boyfriend and I got different beans and... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har nu igen igen købt nye forsyninger fra warfair. Nok først og fremmest fordi jeg der kan få varer af meget høj kvalitet. Men selvfølgelig også fordi jeg gerne vil støtte mennesker, der er r... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Kvalitetsvarer kan komme fra alle afkroge af verden. Men når krig og konflikt rammer et område, er der få, som tør handle med de lokale familier og virksomheder. Hos warfair handler vi for fred. Vi har allieret os med de dygtigste lokale landmænd og virksomheder i konfliktramte lande. Sådan sørger vi for, at du kan nyde produkter i verdensklasse og gennem handel give et bidrag til fremgang og fred.
Informações de contato
Svinemosevej 7 , 3670, Veksø Sj, Dinamarca
- mail@warfair.org
- warfair.org
Velsmagende produkter
Velsmagende produkter. Hurtig og problemfri levering af mine varer.
Generelt et glimrende koncept ( at handle med varer fra fattige og konflikt ramte områder i verden).
En super måde at bidrage til jobs i…
En super måde at bidrage til jobs i fattige konfliktplagede områder af verden. Tak til Warfair for det!
Super lækre varer og et godt koncept
Super lækre varer og et koncept, hvor etikken og moralen er i orden.
Hurtigt levering super
Hurtig levering godt formål
Super hurtig levering og støtter en god sag
Super hurtig levering, fantastiske produkter, hvor man samtidig støtter en god sag! Jeg er fan
Dejlige produkter
Dejlige produkter, og en behagelig betjening ved afhentning.

God gaveidé
Rigtig lækre produkter! Jeg købte den afrikanske kurv til min far i fødselsdagsgave med blandt andet kaffe, chokolade, cashewnødder og alle produkterne er af høj kvalitet.

Resposta de warfair
Vigtigt også at støtte via bæredygtig handel!
Vigtigt at støtte indtægts-, erhvervs- og job-muligheder i krigs- og katastroferamte lande og såkaldte "udviklingslande" generelt ved at skabe omsætning så direkte som muligt med forbrugere i "vestlige" lande.
Desuden nem og hurtig bestilling, betaling og levering. Savner dog en egentlig faktura eller kvittering også som privatkunde. Kh. Uffe

Resposta de warfair
En virkelig fin oplevelse at handle hos…
En virkelig fin oplevelse at handle hos Warfair. Altid god service og et rigtig godt og stærkt formål som mange flere burde få øjnene op for.

Meget vigtigt budskab
Meget lækre varer.
Super service og MEGET vigtigt budskab!

Resposta de warfair
Warfair har produkter, vi elsker
Warfair har produkter, som vi elsker. Vi støtter Warfair, og vi elsker de varer vi hidtil har købt.

Resposta de warfair
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.