Äntligen hittat ett organiskt tvättmedel som är giftfritt och utan ftalater. Jag älskar när tvätten luktar gott men jag undviker gärna ftalater och älskar att den istället är gjord med eterisk olj... Ver mais
Ni skickar jätte dåliga varor till kund. Flaskan på 750 ml som levererades var sönder. Man kan inte använda sprutan och den läcker. Jag mejlade om det så fort jag fick varan men ingen återkom.
Lieferumfang und Preis natürlich wie vereinbart. Das Problem ist der Verschluss ihrer Produkte. Ein Teil des Waschmittels ist in der Verpackung ausgelaufen. Damit musste ich die Produkte zuerst einmal... Ver mais
Vi vill lära ut hur man tvättar och vårdar sina olika material för att de ska hålla sig fina länge och erbjuder klädvårdsprodukter som hjälper dig att förlänga livslängden på dina plagg. Våra miljövänliga produkter närproduceras i vackra Fjällbacka med högt koncentrerade formuleringar.
Grundaren Viktoria Widengren lanserade WASHOLOGI år 2014 när hon märkte att det saknades något på hyllan, där man köper kläder och heminredning borde man kunna köpa tvättprodukter, både med snygg design, ett trovärdigt miljötänk och hög effektivitet.
Efter en lång marknadsundersökning fick Viktoria fram svar på vilka behov och önskemål som fanns för klädvård och så föddes WASHOLOGI - "Läran om tvätt". Sedan lanseringen har sortimentet utökats med flera nya produkter, ett sortiment som utvecklas efter era behov.
Vårt produktsortiment inkluderar tvättmedel, mjukmedel, linnevatten, noppmaskiner och mycket annat som hjälper till att förlänga dina kläders livslängd.
"När du väljer WASHOLOGIs produkter ska du veta att det du använder är resultatet av vårt mål att erbjuda högsta kvalitet, hållbart miljötänk och snygga förpackningar. Att tvätta är ett måste och vi vill göra det måstet lite trevligare. Med vårt sortiment ska det vara enkelt att göra ett bra val!"
- Viktoria Widengren, Grundare & VD
Grevgatan 48, 114 58, Stockholm, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas

Resposta da WASHOLOGI
En gång Washologi alltid Washologi . Jättenöjd med min doftspray , helt underbar doft . Nöjd med alla era produkter

Update!
Tog kontakt med företaget, som skickade den större flaskan, när den kom fram så va den intakt. Har ny kört 2 tvättar och mina träningskläder luktar nu ingenting 🥳Tack för fin service!
När paketet kom så hade vätskan läckt ut.

Resposta da WASHOLOGI
Nachdem ich die ständige Fehlleitung der Sendung durch DHL WASHLOGI gemeldet hatte,wurde kurzfristig ein neues Paket (incl. Wiedergutmachung) versendet. Dieses traf innerhalb 3 Tagen ein. Alle Produkte überzeugen mit angenehmem Duft. Vielen Dank!

Resposta da WASHOLOGI
Habe meine Bestellung nicht erhalten, Geld wurde abgebucht....

Resposta da WASHOLOGI
FINALLY! I can wash my darn silk pillowcase. If I didn't like it so much, I would never have bought it.

Resposta da WASHOLOGI
Har provat produkten och än så länge är jag mycket nöjd
Fint bemötande av personalen när jag upptäckte att en flaska läckt

Resposta da WASHOLOGI
Som man och nörd träffar jag många och hör om många som har problem med med kläder som luktar svett men inte vet vad dom skall göra åt det:
Ni kan sluta leta!
Under en period i mitt liv kämpa jag med mycket olika saker som gjorde att jag utvecklade en unik, väldigt otrevlig, svettlukt. Det var pissjibbigt. Man var inte motiverad att köpa nya kläder för man kommer ju endast besudla dom med.
Jag testade alla husmorsknep som stod på internet. Det som funka bäst, men inte riktigt, var att dränka kläderna i ättikalösning innan man tvätta dem.
En dag fick jag nog och kände: det måste finnas något annat. Sambon var anti sköljmedel då hon tagit till sig information att de gör att textilierna slits mer och slutar andas.
Sökte på om sköljmedel var dåligt och bland de första sidorna var washologi. Hur de utvecklat sköljmedel som hjälpte kläderna andas och var naturvänligt.
Bläddrade bland deras produkter och såg att de hade sport wash för svettiga kläder.
Jag blev nyfiken i beställde och detta, utan att överdriva, kan varit bästa beslutet jag gjort när det kom till att tvätta våra kläder.
Sambon är lite doftkänslig men det vara bara att ta mindre medel. Vi båda upplevde att tvätten blev renare än innan trots attvi tog mindre medel än rekommenderat. Mycket mindre medel.
Och mina plagg, som stank ammoniaksvett 5 min efter att haftpå sig dem, luktade påtagligt mindre efter en tvätt med sport wash.
Spola fram några månader, från att vi beställde, till idag: inga av mina kläder luktar svett längre.
Gör dom det är det för jag svettats i dom den dagen men inget som hänger kvar.
Washologis produkter fungerar helt enkelt och det finns en hel värld nördar som hade behövt wasologis produkter!
Detta är inte alls fördommar utan som jag skrev i början, som nörd själv så träffar jag många som kan kämpa med olika saker i sina liv som gör att de får lika frän lukt som jag hade ett tag. Detta hade hjälpt dom otroligt mycket!
Kan verkligen rekommendera washologis produkter!
Keep up the good work! Ni har fått mig och min sambo som fast kund 😊

Resposta da WASHOLOGI
För det första, otroligt snabb leverans och produkterna var fint paketerade, det höjer känslan av lyx 🥰 sen älskar jag kvalitet på produkterna, dofterna stannar i rummet och mina sänglakan och det luktar verkligen nytvättat LÄNGE. Så nöjd, beställde både stora och små flaskors

Bra service och väldigt snabb leverans! 10/10