Detalhes da empresa

3. Serviço de Limpeza Comercial
  4. Serviço de transporte e armazenamento de móveis
  5. Transportadora de pianos
  6. Centro de Reciclagem

På EnFlytt är vi dedikerade till att erbjuda flyttjänster av högsta kvalitet och att säkerställa en smidig och stressfri flyttupplevelse för våra kunder. Med många års erfarenhet i branschen är vårt engagemang för excellens orubbligt och sträcker sig även till våra värdefulla partners, som arbetar tillsammans med oss för att leverera exceptionell service. Ditt förtroende och din tillit är vår högsta prioritering, och vi söker ständigt att överträffa förväntningarna i alla aspekter av vårt arbete.

Informações de contato

3,3

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

15 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jätte nöjd med min flytt

Jätte nöjd med min flytt, servicen från kundtjänsten var exceptionell.

Vi hade tyvärr en TV som gick sönder under flytten, Enflytt ordnade detta direkt och ersatte oss inom 48 timmar för skadan.

Vi är jätte nöjda

1 de abril de 2026

Anlita inte!

Anlita inte! Företaget använder underleverantör som inte uppfyller vad firman utlovar. De kan knappt kommunicera på svenska och de uppfattar inte instruktionern och hänvisningar om möbler, platser, organisering osv. Inte varken verbalt eller i skrift. De frågar om och pekar på saker som absolut inte ska med i flytten. Nästan bär ut saker så att sambon måste stoppa dom. De förstår inte vad man säger och svarar inte på frågor om tider etc. De vet knappt vart de ska när de anländer. De frågar vart jag bor, i vilken trappuppgång och hur de kör dit. Jag har gett skriftliga instruktioner till Enflytt om ALLT i god tid innan. Den informationen har inte tredje part fått. På telefon under resans gång kan de inte svara på vilken tid de är framme, de förstår ej vad jag säger. De är röriga och oorganiserade. De ställer saker på fel plats trots tydliga anvisningar på varje kartong, på alla sidor. Min kille måste hjälpa till att bära upp (!) ett stort tungt skåp. Jag har betalat firman extra för flytt av det skåpet. Skandal. De är inte aktsamma med saker som tydligt är märkta med hanteras varsamt etc. I kontakt med Enflytt efter flytt bemöter de mina klagomål med att de inte är godkända för kompensation. De anser sig inte ha gjort något fel. Skamligt.

7 de fevereiro de 2026

Suveränt högsta poäng

Den 3/2 kom flyttfirma på utsatt tid ändrade till 2 timmar tidigare från tänkt tid 10.00 till 8.00 pga att jag viste att 10 är det problem med plats för flyttbilen 3 killar kom och flyttade min 2a tog totalt 50 minuter att tömma och ca 55 att flytta in möbler på ett proffsigt sätt Visst några hade svårt med Svenskan men so what dom kunde sitt jobb och en var super trevlig med ett leende på läpparna tur att jag ändrade tid för 5 minuter efter att dom åkt iväg frånmin nya kom en ny flyttfirma och skulle flytta in en tant i lägenheten bredvid mig och hade dom kommit samtidigt stora problem med en hiss .
Städningen var beställde av flyttfirma och ägde rum 3/2 dagen efter flytt städ besiktning av fd hyresvärd ÖBO ÖREBRO 4/2 tyvärr 7 onödiga anmärkningar ( en del larviga ett tum avtryck tvättstället s undersida) 5/2 kom dom o städade om och i Måndags ny hyresgäst flyttat in och jag hörde inget mer allt som allt 6900 något mer än övriga firmor men totalt allting gott sluter gott blir lite förvånad av alla negativa kommentarer
Klas göran fröberg
Örebro

3 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

EnFlytt har varit otroligt hjälpsamma…

EnFlytt har varit otroligt hjälpsamma för mig och min flytt.

Är verkligen super nöjd med valet av denna flyttfirman och kommer absolut att anlita er igen om det blir en till flytt i framtiden!

26 de fevereiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Anlitar underleverantörer, rekommenderas ej!

Hade en positiv upplevelse i min kontakt med företaget innan själva flytten. Det var tydlig vad som skulle ingå i flytten och jag kände mig trygg. På själva flyttdagen kommer tydligt en underleverantör som EnFlytt hade anlitat. Två äldre män som knappt kunde svenska kommer. De är trevliga, men det märks tydligt att de tycker att flytten är jobbig. Vi kände oss inte trygga med att allt skulle komma med, eller vara helt.

Inför flytten hade vi planerat 20 stora flyttlådor (80kg varianter) men när vi packat det mesta insåg vi att vi inte ens hade 10. Fram till flytten hade vi försökt sälja vår tvättmaskin men intresset var svalt så vi hörde av oss till EnFlytt för att byta planerade flyttkartonger mot tvättmaskinen. EnFlytt fixade det genom att byta 10 av de planerade kartongerna mot tvättmaskinen. Jag tyckte det var många kartonger för en tvättmaskin men eftersom vi inte behövde platsen gjorde inte det så mycket.

När flytten var igång började vi bli lite nervösa för flyttgubbarna ville inte ta ansvar för TV-apparaterna utan kartongerna man fick de i. Under bokningen av flytten garanterades att allt var försäkrat och skyddat men flyttgubbarna ville få oss att ta ansvar för om de gick sönder. Detta fick min man att ta två av TV-apparaterna själv i bilen. Förutom det fick han köra mycket själv eftersom bilen blev full innan allt var lastat. Sist men inte minst fanns det inte plats för tvättmaskinen utöver det han redan hade kört själv.

Det betyder att även om vi inte hade bytt tvättmaskinen mot kartongerna hade de inte kommit med ändå. Antingen var den bokade bilen för liten för det som planerats eller så packade de det dåligt. Oavsett så kom inte det som var planerat med i flytten.

Efter den negativa upplevelsen kontaktades EnFlytt och de skulle hantera det. Efter flera veckors tystnad kontaktar jag dem och de återkommer då med en kompensation på 600kr. Är inte nöjd med den kontakt som varit efter vår flytt samt att de inte var tydliga med att de anlitade underleverantörer. Kan tyvärr inte rekommendera dem utifrån detta. Hade de ansträngt sig mer i kontakten efter flytten hade betyget varit bättre.

23 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

EnFlytt Sverige AB var väldigt…

EnFlytt Sverige AB var väldigt proffsiga och smidiga att ha att göra med, både vid bokning och genomförande av flytt och städning! Jag fick bra återkoppling före, under och efter uppdraget, vilket kändes tryggt. Allt utfördes noggrant och enligt överenskommelse.

Rekommenderas varmt till den som behöver hjälp med flytt eller städning. 5/5!!!

22 de janeiro de 2026

Anlita INTE detta företag

Anlita INTE detta företag! Bokade in en flytt på morgonen, var i kontakt med dem flera gånger för att bekräfta starttiden. Tre dagar innan flytten får jag ett mejl (en timme efter att jag pratat dem och fått bekräftat att morgontidningen fortfarande gäller) där de säger att flytten istället kommer starta på eftermiddagen. Svarar dem att detta inte är okej, vilket jag aldrig får svar på. Ringer dem och lyckas boka om till en tidigare tid som de heller inte håller. När jag ringer och påtalar detta under flyttdagen får jag svar att ”flyttfirman kommer om 20 min” vilket var en ren lögn eftersom flyttfirman själv ringer 1,5 h senare och säger att de är på väg och kommer om 45 min. De har ingen aning om varför EnFlytt lovat en annan ankomsttid. Har varit i kontakt med dem x flera för att få kompensation men detta har de vägrat. Vill ni ha en smidig flytt - hör av er till ett annat företag.

2 de janeiro de 2026

Underbetyg för detta företag

Underbetyg för detta företag. Rek INTE. De använde sig av MS Flytt och Fix i Kungsör som påstod att de inte hittade min lägenhet och därför var försenade - ringde mig 4 gånger inom loppet av ngra minuter och ville jag skulle facetajma dessa för att ge vägbeskrivning - vilket var bluff - bad min dotter ringa upp dem istället då jag kände mig otrygg i det och då sa dom att dom varit på fel ställe vilket vi inte heller trodde på för finns inga andra bostadshus i närheten där. Packade inte om ngt alls som företaget En flytt gjort reklam för. Låg standard och oaktsamhet istället. En bokhylla hade repor och en byrå likaså. 2 dagar efter ringde detta företag upp mig på nytt och sa de stod utanför mig för att hjälpa mig med en flytt. Hur oseriöst får det vara !

28 de novembro de 2025

Fick det tunga flyttat

Fick det tunga flyttat, med resultat att ett av "benen" på bokhyllan blev bort rivet. fått lägga en kniv under nu för att inte allt ska rasa. Anlitat ett företag i Karlskrona som fraktar resterande.

30 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Företaget skulle komma och påbörja…

Företaget skulle komma och påbörja flytten kl 9.00 på morgonen. De kom kl 19.00. Vilket gjorde att hela flytten blev helt galet stressigt. Efter det skulle samma företag komma och flyttstäda drn gamla lägenheten. De kom en dag försent!
Efter det krävde dom mig på dubbelbrtalning, och då jag upptäckte felet så tog det en månad innan dom betalade tillbaks pengarna. Efter otaliga telefonsamtal. Det finns mycket seriösare flyttbilag än detta.

28 de outubro de 2025

Oproffsigt företag

Oproffsigt företag. En timme sena (kom bara efter att jag hade ringt, ingen förklaring eller ursäkt). Flyttbil som kom hade ett annat företag som märkning så Enflytt hyr troligen in underleverantörer. De som kom hade inte koll på vad som skulle ingå. De jobbade på bra MEN Enflytt låg på mig om att jag hade mer saker än jag hade uppgett och det slutade med att jag fick betala extra för att få alla saker. Min känsla är att det är ett förfarande de har satt i system. Rekommenderar INTE.

27 de outubro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ring inte detta företag

Ring inte detta företag. Svenskar som tar din beställning men icke språk kunniga öststater som utför jobben som har 0 information om det du sagt till kundtjänst Inte ens mitt namn visste dom om. Dom jobbade bra dock men skadade en massa saker som jag dock inte brydde mig så mycket om. Kom även 1 timma försent med en bil fast jag beställt 2. Du får inte åka med dom utan får ta taxi om Du ej har egen bil. Om du ringer och Albin svarar så lägg på direkt.

21 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.