Zwembadstofzuigrobot besteld. Krijg een ander type opgestuurd (goedkopere). Verpakking is duidelijk al eens open geweest en niet goed terug verpakt. Geen restitutie. Robot doet het niet. Robo... Ver mais
I received the product I ordered on the date I expected it. The product quality was as expected. They sent a free package of eco conscious dishwasher detergent too.
Tevreden met de bestelling. In eerste instantie werd de helft van mijn bestelling bezorgd. Geen idee wat er was gebeurd met het inpakken maar direct een e-mail gestuurd naar de klantenservice. En mijn... Ver mais
WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.
Kaagweg 1, 1741 LC, Schagen, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle levering en goed verpakt. Fijne aankoop.

Resposta da WAYS.
Bezorging heel slecht wij vonden de producten in de hal van ons appartementen gebouw i.p.v aan de deur van ons appartement nog nooit zoon slechte bezorging meemaakt een dikke min en dit was niet de eerste keer

Resposta da WAYS.
Snelle levering tegen een goede prijs.

Resposta da WAYS.
Goede levertijd. Was helaas niet in staat de deur te openen dus pakket werd naar Post.nl gebracht elders. Helaas was mijn product, 2 flessen vaatwaspoeder, niet goed verpakt. Bij openen bleek 1 dop open te zijn geschoten. Dus lag er poeder los in de doos. Dop sluit nu ook niet meer. Beter is het om bubbeltjes plastic te gebruiken want de post gooit er mee.
UPDATE: ik heb van Ways een hele nieuwe fles ontvangen ter compensatie. Netjes verpakt in bubbeltjes plastic. Heel goede klantenservice, vriendelijk mailcontact en snelle reactie.

Resposta da WAYS.
Goed geïnformeerd en op de afgesproken tijd bezorgd.

Resposta da WAYS.
Pakketje was kwijt geraakt tijdens de verzending. Eens ze dit wisten, zijn ze samen met mij op zoek gegaan en hebben ze mij de keuze gegeven om:
1. Een nieuwe zending aan te bieden.
2.Een volledige terugbetaling van mijn artikelen.
Ik koos voor een nieuwe zending.
De dag erna stak het pakketje al in de brievenbus.
Dus al bij al zeer tevreden over de service die ik gekregen heb!

Resposta da WAYS.
Ich habe über kaufland.de eine Bestellung aufgegeben.
Als der Artikel nicht verschickt wurde habe ich nachgefragt und dann wurde er storniert mit dem Hinweis man würde nicht ins Ausland versenden obwohl ich eine deutsche Adresse habe und schon immer hatte.
Schade aber dann halt nicht.

Resposta da WAYS.
De gloortabletten die ik heb besteld voor de jacuzzi zijn zeker voor de helft stukjes en gruis geleverd. Niet te gebruiken in een drijver.
Weggegooid geld dus.

Resposta da WAYS.
Zou 25 maart bezorgd worden maar kwam een dag eerder en wel om 22:45 niet thuis en bij de buren afgeleverd

Resposta da WAYS.
Pakketbezorger heeft het pakket kwijt gemaakt en Ways heeft keurig een nieuw pakket opgestuurd zonder dat ik als klant hier verder veel last van heb gehad.

Resposta da WAYS.
Vite servie et colis impeccable

Resposta da WAYS.
Omdat vorig product niet meer verkrijgbaar is ( Mr. Muscle) op zoek naar nieuw product.
Werkt even goed en aantrekkelijke prijs.
Voorlopig zit ik weer goed.

Resposta da WAYS.
Rekent voor een flesje stickerverwijderaar ruim 14 euro!! Terwijl ik het om de hoek voor € 8,09 bij de Plus koop of bij AH ook voor ruim 8 euro. Ik was door omstandigheden genoodzaakt het online, via Bol, te bestellen. Ik hield rekening met dat het waarschijnlijk ietsje duurder zou zijn, maar dit verschil vind ik ongelofelijk! Neigt naar afzetterij. Kortom, let goed op de prijs als je ooit bij Ways wat koopt.

Resposta da WAYS.
Heel netjes ingepakt in bubbelfolie alles goed beschermd aangezien het breekbaar is snelle levering was normaal gezien pas gepland op maandag super!

Resposta da WAYS.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.