GevelBeheer Nederland | Webshop Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik had een kozijn besteld bij een grote online leverancier. Na enige tijd deed het raammechanisme niet meer. Deze leverancier werkt met GevelBeheer Nederland om de problemen op te lossen. Twee mannen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Door middel van een foto op internet het bijna goed handvat voor mijn 40 jaar oude handvat kunnen bestellen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben raamrubbers besteld en geleverd gekregen van GevelBeheer. De website is informatief en de bestelling was makkelijk te plaatsen. De bestelling was snel geleverd en de communicatie daarover wa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op zich zijn we altijd tevreden over Gevelbeheer. Er wordt meegedacht met het probleem en tot nu toe worden steeds goede oplossingen gevonden. Het personeel is ook heel vriendelijk. Alleen vond ik h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Materiais de Construção

GevelBeheer Nederland is al jaren een voorloper binnen de gevelbranche. Van origine verzorgt onze organisatie diensten op het gebied van service, onderhoud, advies en (schade) herstel voor gevels, ramen, deuren en kozijnen. In de loop der jaren hebben wij ons steeds verder kunnen uitbreiden, met onder andere vestigingen in Staphorst, Dordrecht en Wormer, zijn wij verspreid over heel Nederland. Dankzij onze jaren ervaring in de gevelindustrie hebben wij vele partners kunnen genereren binnen de productietak van de gevelbranche. Hierdoor beschikken wij over gewilde materialen van hoge kwaliteit. Deze materialen distribueren wij sinds 2017 aan derde personen via onze webshop. Onze focus ligt op het vervullen van de klantbehoeften met een glimlach. Om dit beter te kunnen doen hebben wij in 2020 een nieuw en jong team aangesteld dat de webshop beheert en onze klanten zo goed mogelijk kan ondersteunen tijdens het vervullen van hun behoeften.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

105 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

61 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede levering helaasheb ik de…

Goede levering helaasheb ik de verkeerde besteld

22 de janeiro de 2026

Beste Jaap,

Bedankt voor uw review

Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. Jammer dat het helaas niet het juiste artikel was.
Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van het juiste product, dan helpen we u graag verder. U kunt ons altijd mailen via webshop@gevelbeheer.nl

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima opgelost

Uiteindelijk de handgrepen ontvangen en gemonteerd, eind goed al goed. Op 21 en 28 december raamhendels besteld. Geen communicatie of tracecode ontvangen. Op vragen wordt niet gereageerd. Een dikke onvoldoende dus. Ik zal de raamhendels dan maar ergens anders moeten bestellen, waardeloos.

8 de janeiro de 2026

Beste Mark,

Rond de kerst- en nieuwjaarsperiode zijn wij tijdelijk gesloten geweest, hierdoor waren wij in die periode zowel telefonisch al via de mail niet bereikbaar.

Inmiddels heeft een collega u per e-mail geïnformeerd over de status en verwachte levertijd van uw bestelling.

Mocht u hierover nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Deurklink set besteld waar klinkstift…

Deurklink set besteld waar klinkstift en de 3 bouten om de binnen en buitenklink mee vast te maken niet aanwezig in de “set”. Via mail uitleg gevraagd : geen antwoord. Jammer.

27 de dezembro de 2025

Beste Ideler,

Bedankt voor uw review

De stift en bouten worden niet standaard meegeleverd, omdat deze afhankelijk zijn van de deurdikte en het type deur. Dit staat daarom los van de set.

Onze collega heeft u hierover per e-mail geïnformeerd en daarbij ook mogelijke oplossingen aangedragen. De reactie per e-mail is mogelijk later geweest dan u van ons gewend bent, omdat wij tijdens de kerst- en nieuwjaarsperiode tijdelijk gesloten waren. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan vernemen wij dat graag

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Telefonisch contact kan beter, Email werkt prima!

De voorraad is bijzonder, maar de communicatie met de klantenservice laat ruimte voor verbetering

11 de novembro de 2025

Beste Yagoubi,

Goed om te horen dat het contact per e-mail goed is verlopen en dat u onze voorraad waardeert.

Rond de kerst- en nieuwjaarsperiode zijn wij tijdelijk gesloten geweest, wat mogelijk invloed heeft gehad op onze telefonische bereikbaarheid. Inmiddels zijn wij weer volledig operationeel. Mocht u dit in de toekomst anders ervaren, dan horen wij dat graag.

Compliment

De medewerker met wie ik contact had over moeilijk leverbare sluitplaten (verouderd) heeft er heel veel moeite en tijd aan besteed om ze voor me te vinden en uiteindelijk is het gelukt!
Complimenten

15 de dezembro de 2025

Beste Anneke

Hartelijk dank voor uw mooie compliment! Fijn om te horen dat onze collega u goed heeft kunnen helpen

Mocht u in de toekomst nog ondersteuning nodig hebben, dan helpen wij u graag verder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Door een fout bij het verzendproces is…

Door een fout bij het verzendproces is aanvankelijk 1 schuco-afdekkapje geleverd, in plaats van de bestelde set van 10 kapjes. Na melding van deze fout zijn binnen enkele dagen de ontbrekende 9 kapjes nagezonden.

27 de novembro de 2025

Beste Gerard,

Dank voor uw bericht en uw begrip.

Onze excuses voor de verzendfout; fijn dat we de ontbrekende kapjes snel konden nasturen.

We helpen u graag weer verder wanneer nodig.

Veertje dagschoot driepuntssluiting…

Van een verder nog prima functionerende driepuntssluiting was het veertje van de dagschoot kapot. Na telefonisch contact met Roy werd in de ‘oud-ijzerbak’ het juiste veertje gevonden en gratis opgestuurd. Wat een heerlijke en goede service! Zo kom je graag bij dit bedrijf terug. Dank!

21 de novembro de 2025

Beste Andrew

Bedankt voor uw mooie review

Fijn om te horen dat mijn collega Roy u snel kon helpen met het veertje van de dagschoot en dat jullie zo samen een goede oplossing hebben bedacht om het verder nog goede slot niet onnodig te vervangen

We waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf en helpen u graag weer in de toekomst.

Met vriendelijke groet

was snel geleverd...top

20 de novembro de 2025

Beste Wim,

Bedankt voor uw review.

Goed om te horen dat de levering naar tevredenheid is verlopen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meedenkend en over het algemeen snelle…

Meedenkend en over het algemeen snelle levering 👍

14 de novembro de 2025

Beste Kunde

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Prima webshop

Makkelijk gevonden, besteld en snel ontvangen.

12 de novembro de 2025

Beste Bram,

Hartelijk dank voor uw review,

Goed om te horen dat u onze producten makkelijk heeft kunnen vinden en snel heeft ontvangen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goed product

Goed product, past goed. Maar zeer lange levertijd.

12 de novembro de 2025

Beste Lieverdink,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat het product goed bevalt. Sommige artikelen worden speciaal op bestelling geleverd, hierdoor kan de levertijd in bepaalde gevallen wat langer zijn.

Heel prettig bedrijf

Heel prettig bedrijf, denkt mee en gaan net een stapje verder. Hierdoor een precies passend product welke niet standaard verkrijgbaar was, top.
Zeker bij terug komen.

4 de novembro de 2025

Beste Guido,

Bedankt voor uw review

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat het bestelde product goed past

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vakkundig

Vriendelijk, deskundig, accuraat

30 de outubro de 2025

Beste Rob,

Bedankt voor uw review en voor uw compliment

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, goed verpakt, groot assortiment en ook retour is top gescheft !!!!

27 de outubro de 2025

Beste Bop,

Bedankt voor uw review

Goed om te horen dat u de bestelling snel geleverd was. ook fijn om te horen dat de verpakking, het assortiment maar ook het retourproces naar tevredenheid is

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne ervaring met Gevelbeheer…

Fijne ervaring met Gevelbeheer Nederland! Ik was op zoek naar de juiste glaslat voor mijn kunststof kozijnen uit de jaren 90, en zij adviseerden mij hun samplepakket te bestellen met verschillende test glaslatten. Dankzij dat pakket hebben we de juiste glaslat gevonden en nu HR++-glas geplaats in onze woning.

3 de novembro de 2025

Beste Peter,

Bedankt uw review en voor het delen van uw ervaring

Mooi om te horen dat ons samplepakket u heeft geholpen bij het vinden van de juiste glaslatten voor uw kunststof kozijnen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar.

Met vriendelijke groet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer betrouwbaar en goed bedrijf!

30 de outubro de 2025

Beste Flauwval,

Bedankt voor uw review en voor uw mooie compliment

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ben erg goed geholpen met het bestellen…

Ben erg goed geholpen met het bestellen en uitzoeken van het wielstel voor de schuifpui. Goed contact en duidelijke service, en snelle response. Zeer tevreden.

10 de outubro de 2025

Beste Jan,

Bedankt voor uw review

Mooi dat het bestellen en uitzoeken van het juiste wielstel voor uw schuifpui goed is verlopen en dat ons team u snel kon helpen.

Professional en behulpzame monteur

Supersnel geholpen, juiste oplossing en zeer professionele monteur. Daarnaast goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

22 de setembro de 2025

Beste Bill,

Bedankt voor uw review

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle service en de professionaliteit van onze monteur. We streven er altijd naar om iedereen vakkundig te helpen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze snapte na het sturen van de mail met…

Ze snapte na het sturen van de mail met foto precies wat er miste aan het bestelde product en stuurde het goede onderdeel na.

2 de setembro de 2025

Best Eric,

Goed om te horen dat onze collega uw situatie direct herkende aan de hand van de foto en dat ons team snel het juiste onderdeel konden opsturen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het onderdeel kwam netjes optijd binnen

29 de agosto de 2025

Beste Babs,