Welkoop Avaliações

21.642
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldig geholpen door Ceri,een jongedame van de klantenservice. Zij is met haar klantvriendelijkheid echt een boegbeeld voor Welkoop! Samen met de bedrijfsleider heeft ze ervoor gezorgd dat alles ont... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij halen veel spullen voor de hond bij de Welkoop waaronder betaalbaar hondenvoer, waar de hond qua ontlasting heel goed op gaat. Ook de bakmixen van de bakafdeling zijn erg lekker en als ze in de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede producten, bij de filialen waar ik ben geweest zijn de medewerkers altijd aardig en behulpzaam. Omruilen van producten die verkeerd waren aangekocht ging prettig. De filialen werken goed samen.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 dingen. 1. we hadden hier " snoepjes" gekocht voor de hond voor 8 euro per zak. Het iedentieke is te koop bij Aldi en Lidl voor 80ct. Ook regulier hondenvoer is veel en veel duurder. Nummer2... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem
  2. também em
  3. Pet Shop

Onze webwinkel en 150+ Welkoop winkels hebben alles in huis wat je nodig hebt op het gebied van tuin, dier en kleding. ✔ Breed assortiment ✔ Deskundig advies ✔ Service die nét wat verder gaat.

Welkoop is uitgeroepen tot de beste winkelketen Tuin & Dier 2021

Vakkundig advies & goede producten

Vakkundig advies & goede producten
Welkoop is uitgeroepen tot de beste winkelketen in drie categorieën voor Tuin & Dier. Iedere dag werken wij er hard aan om onze klanten van vakkundig advies te voorzien en producten aan te raden die passen bij hun dier en tuin.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

22 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(21.642)

1.226 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Met uitzondering van dat ik geen email…

Met uitzondering van dat ik geen email van het moment van bezorging heb gehad en dat de chauffeur geen Nederlands sprak was het voor de rest ok

11 de setembro de 2026

Resposta da Welkoop

Bedankt voor het delen van jouw ervaring Nancy, vervelend dat je geen e-mail hebt ontvangen over het moment van de bezorging. Jouw feedback hierover neem ik mee!

Super goede service

Super goede service

10 de setembro de 2026

Beste Monika,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de services van Welkoop! Bedankt voor de 5-sterren review.

Heel vlot en netjes

14 de julho de 2026

Goedemorgen,

We zijn erg blij te horen dat alles vlot en netjes is verlopen. Hartelijk dank voor jouw positieve feedback!

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site, goede producten en snelle levering. Ben zeer tevreden over het aangekochte product.
Werkt perfect.
Ik heb alleen één opmerking. Het product heeft ergens vochtig opgeslagen gestaan, want niet alleen de doos maar ook de gebruiksaanwijzing was nat. Dit kan natuurlijk ook zijn gebeurd bij de transporteur.

Beste Hein,

Bedankt voor de positieve feedback over de overzichtelijke site, goede producten en snelle levering. We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met jouw aankoop en dat het product perfect werkt.
We nemen de opmerking over de vochtige verpakking en handleiding serieus en zullen dit intern onderzoeken om te achterhalen wat er precies is gebeurd, of dit nu bij ons of tijdens het transport of bij de leverancier is ontstaan.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Artikel was alleen voor buiten, stond niet op website

Artikel wat we gekocht hebben, stond niet op de website dat t alleen voor buitengebruik was.
We hebben dit in de keuken gezet.
Wat vreselijk stinken. Als we dit hadden geweten hadden we er geen 2 gekocht. Nu hebben we er niets aan. We willen er 1 terugsturen

Goedemorgen,

We begrijpen de teleurstelling over de geur en het feit dat het artikel niet geschikt is voor binnengebruik. Excuses voor dit ongemak! Uiteraard is retoursturen bij een ongebruikt product geen probleem.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

bestelling in 2x nog niet compleet.

bestelling in 2x nog niet compleet.
1ste x kom je dan is er maar 1 product volgens de mail maar zijn alle producten er behalve 1 product.
krijg je mail dat dat product binnen is ,ben je daar is het product niet binnengekomen.

word nu opgelost vrijwillig door een collega van welkoop Burgum want ik eigelijk te bizar voor woorden vind.. maar wel lief van deze collega!

moet het product dus nog steeds krijgen..
tis nu al 10 dagen geleden.

Beste Marloes,

Wij begrijpen jouw frustratie volledig over de incomplete bestelling en de herhaalde bezoeken. Het spijt ons dat dit proces zo moeizaam verlopen is en dat je nog steeds op een product wacht. Wij waarderen de hulp van de collega uit Burgum en nemen jouw feedback serieus om onze service te verbeteren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onderweg naar een verjaardag zou ik een…

Onderweg naar een verjaardag zou ik een bestelling (kado) ophalen in filiaal Zaltbommel, per ongeluk de afslag gemist. Vanwege files kon ik niet snel omkeren. Via de volgende afslag kon ik bij filiaal Geldermalsen mijn producten gaan kopen die ze ook op voorraad had en kreeg na twee dagen het geld van de bestelling al retour gestort.

Beste Nout,

Wat fijn om te horen dat je, ondanks de gemiste afslag en files, toch snel een oplossing hebt gevonden in ons filiaal in Geldermalsen! Bedankt voor de goede review.

goede service

Beste Jo,

Fijn dat je zo tevreden bent met de goede service van Welkoop! Bedankt voor de goede review.

Veel keuze en vlotte bestelling

Veel keuze en vlotte bestelling

Beste Loes,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de ruime keuze en de vlotte afhandeling van je bestelling! We waarderen je positieve review.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling en levering was prima.

Bestelling en levering was prima.
Netjes een e-mail gekregen ivm verlate levering.

8 de setembro de 2026

Beste Ineke,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de bestelling en levering naar wens waren en dat je de communicatie over de vertraging op prijs stelde. Dat waarderen we enorm!

Bestelling geplaatst, niet geleverdr

Bestelling geplaatst. Toegezegd leverdatum bleek niet realiseerbaar. Nog geen nieuwe datum ontvangen.

8 de setembro de 2026

Resposta da Welkoop

Beste Addie, bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Vervelend dat jouw zending 2 dagen vertraging heeft opgelopen. Ik zie dat het gelukkig eerder vandaag bij jou geleverd is. Ik wens je veel plezier met je aankoop!

aardig behulpzaam personeel

aardig behulpzaam personeel, goede service

7 de setembro de 2026

Resposta da Welkoop

Bedankt voor jouw mooie woorden Lidy, graag tot snel!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Positief en negatief

Er was iets fout gegaan met de verzending. De klantenservice medewerkster was super behulpzaam. Wat ik minder vind is dat ik tot 2 keer toe geen verzendbevestiging heb gehad waardoor de levering erg onzeker was, maar uiteindelijk is alles wel goed gekomen.

7 de setembro de 2026

Beste Laila,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je goed geholpen bent door mijn collega, maar wel erg vervelend dat je geen verzendbevestiging hebt gehad. Mijn excuses hiervoor. Ik wens je wel veel plezier met je aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De ervaring is goed omdat ze prima service verlenen

De ervaring is goed omdat ze prima service verlenen. In dit geval ging het om het retourneren van een apparaat dat niet beviel. Er wordt niet moeilijk gedaan en ze nemen het gewoon retour.
Het geld krijg je direct terug en het probleem is opgelost.
Zeer tevreden met de oplossing.

5 de junho de 2026

Resposta da Welkoop

Bedankt voor het delen van jouw ervaring, fijn om te horen dat het retourneren goed is verlopen. Graag tot snel!