Welvaere Avaliações 813

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der Whirlpool hält was er verspricht. Tolle Verarbeitung, alles stimmig. Welvaere, bei dieser Firma stimmt einfach alles. Preis-Leistung, Service und Qualität. ALLES !! Eine Änderung der Bestellung, k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wir haben den Hot Tube Björn nun seit über einem Monat unf es ist die perfekte Ergänzung für unseren Alltag, einfach mal abschalten und Seele baumeln lassen. Die Verarbeitung und die eingesetzten Pro... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben al 7 jaar trotse eigenaar van een hottub van Welvaere en nog steeds zeer tevreden over mijn aankoop. Na al die jaren begon er door normale slijtage een probleem op te duiken met de filter... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nadat onze mooie en degelijke tonsauna geplaatst is door zeer vriendelijk en vakkundig personeel . Liep de zandloper niet meer door en we hadden een vraag over de plaatsing wat uiteindelijk gewoon... Ver mais

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

813 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wir haben den Ducktub schon oft benutzt…

Wir haben den Ducktub schon oft benutzt und sind sehr glücklich. Euer Monteur war sehr freundlich und konnte alles gut erklären, für jemanden, der kein Englisch spricht, wäre es ein Problem, für mich aber nicht!
Vielen Dank und vielleicht kommt bald auch noch eine Fasssauna dazu!!
Conny und Armin

Hallo Conny und Armin,

Wie schön zu hören, dass euch sowohl die Ducktub als auch unser Service gefallen haben! Vielen Dank für die nette Bewertung.
Wir helfen Ihnen natürlich gerne weiter, wenn Sie Ihren Garten um eine Sauna erweitern möchten.
Wir wünschen Ihnen noch viele entspannende Momente in Ihrem Ducktub!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mangelhafte Produktqualität und unzureichender Kundenservice – aus unternehmerischer Sicht nicht tragbar

Wir haben über Welvaere einen Pool im Wert von rund 7.500 € erworben. Bereits bei der Inbetriebnahme zeigten sich erhebliche technische Mängel: Nach mehrstündigem Aufbau konnte der Pool nicht wie vorgesehen in Betrieb genommen werden.

Bei der anschließenden Öffnung zur Fehlersuche stellten wir fest, dass elektrische Leitungen beim Zusammenbau offenbar durch Schrauben beschädigt wurden. Die Beschädigung der Verkabelung deutet klar darauf hin, dass beim Zusammenbau – mutmaßlich durch einen Monteur – unsachgemäß gearbeitet wurde. Dass ein derart gravierender Mangel unbemerkt bleibt und das Produkt trotzdem versendet wird, lässt erhebliche Zweifel an der Qualitätssicherung aufkommen.

Aus Sicht eines Unternehmenskunden liegt hier ein eindeutiger Sachmangel gemäß § 434 BGB vor. Die fehlerhafte Ausführung sowie das Fehlen einer finalen Funktionsprüfung vor Auslieferung sind für ein Produkt in dieser Preiskategorie nicht hinnehmbar.

Zur Schadensbegrenzung haben wir unverzüglich auf eigene Kosten einen Elektriker beauftragt. Die pauschale Ablehnung der Kostenerstattung durch Welvaere mit dem Hinweis, es habe keine vorherige Freigabe der Serviceabteilung gegeben, ist aus unserer Sicht geschäftlich wie rechtlich nicht tragbar – zumal die Betriebsbereitschaft des Produkts zu diesem Zeitpunkt nicht gegeben war und ein akuter Handlungsbedarf bestand.

Die Kommunikation seitens Welvaere war weder lösungsorientiert noch kundenfreundlich. Aussagen wie „Fehler können passieren, Ihnen sicherlich auch“ wirken in diesem Zusammenhang wenig professionell und lassen ein angemessenes Verständnis für die Situation vermissen.

Wir fordern:

die vollständige Übernahme der Kosten für die externe Fehlersuche und Instandsetzung,

sowie eine angemessene Entschädigung für den Aufwand, Nutzungsausfall und Mehraufwand.

Fazit: Auf Grundlage unserer Erfahrung können wir Welvaere aus geschäftlicher Sicht nicht empfehlen. Produktqualität, Qualitätssicherung und Kundenumgang entsprechen nicht dem Anspruch, den man bei dieser Preisklasse erwarten darf.

13 de maio de 2025

Hallo Nadine,

zunächst möchten wir uns nochmals für diesen Montagefehler entschuldigen und danken Ihnen für Ihre Rückmeldung. Dieses Feedback hilft uns, unsere Qualität weiter zu verbessern.
Alle unsere Hot Tubs werden vollständig getestet, wenn die Holzverkleidung noch nicht montiert ist, damit wir einen guten Blick auf alle Systeme haben und deren Funktion am besten beurteilen können.
Leider wurde dieses Mal beim Bohren der Verkleidung, was nach dem umfassenden Test geschieht, ein Kabel getroffen. Wir haben den internen Produktionsprozess angepasst, damit dies nicht mehr vorkommt.

Unsere Support-Abteilung hat sich mit Ihnen in Verbindung gesetzt, und es wurde nach einer geeigneten Lösung gesucht. In unseren Garantiebedingungen steht zwar, dass im Falle eines Defektes keine Eigenleistung erbracht werden darf, trotzdem möchten wir Ihnen hier gerne entgegenkommen. Wir freuen uns auf Ihre Antwort!

Mit freundlichen Grüßen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via internet onze hottub gekocht

Via internet onze hottub gekocht. Zeer goed geholpen aan de telefoon nadat we al vaker op de website het een en ander hadden uitgezocht.
De levering was sneller dan de eerder gemeldde 5 weken dus dat is ook al positief.
Levering was perfect. Ik had, zoals verzocht, voor een paar extra handjes gezorgd en samen was een een kwestie van een paar minuten en hij stond op zijn plaats.

Uitleg was ook prima van de monteur.

Ondertussen al een paar gebruik gemaakt van de tub en het is heerlijk. Het opstoken duurde even maar daarna hoefden er smorgens maar een paar blokjes hout aangestoken te worden om hem weer op de gewenste temperaruur te krijgen.

Kortom: perfect

29 de março de 2025

Hi Roell,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en met de nieuwe hottub, daar worden we blij van!

Bedankt voor de mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst in de Ducktub.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Von der ersten Beratung über den Kauf…

Von der ersten Beratung über den Kauf und die Lieferung habe ich mich immer gut beraten gefühlt. Die Lieferung des Hot Tubs war unkompliziert, der Spediteur äußerst freundlich, Ware wie bestellt. Qualität wie im Showroom ausgesucht. Perfekte Sache 👌

27 de março de 2025

Hallo Diana,

Wie schön zu hören, dass Ihnen sowohl die Qualität als auch der Service gefallen haben.
Vielen Dank für die schöne Bewertung und ich wünsche Ihnen noch viele entspannende Momente im neuen Ducktub!

Goede uitleg en Goede kwaliteit

Goede uitleg en Goede kwaliteit

Hi Maris,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Nog veel ontspannen momenten gewenst met jouw wellnessproduct.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Die Qualität ist einfach super alles ist total stimmig

Die Qualität ist einfach super und alles hat super geklappt von der Planung bis zum Aufstellen des Hot Tube.

7 de abril de 2025

Hi Jan,

Was für schöne Komplimente, das freut uns sehr!
Wir wünschen Ihnen noch viele entspannende Momente in der neuen Ducktub.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed advies, pracht Tub !

Goed advies, meedenken en met name met allerlei opties komen omdat je de hele Ducktub zelf kan samenstellen. Niet vanuit verkoop gedreven maar op basis van de gewenste belevenis die je wilt ! Voelt goed ! Na aankoop krijg je tussendoor tips om je vast voor te bereiden en ook levering en montage gingen meer dan soepel ! Aardig team en omdat alles in NL is gemaakt weten ze precies hoe alles in elkaar zit ! Ook service is goed, wilde toch nog wat extra zaken, ging allemaal snel en soepel ! TXS team Welvaere !

Hi Robbert Jan,

Wat een mooie complimenten en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de Ducktub, daar worden we blij van!
Nog veel ontspannen momenten gewenst in de nieuwe hottub!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede communicatie en fijn in het…

Goede communicatie en fijn in het contact.

Hi Meije,

Fijn om te horen dat je tevreden bent, bedankt voor de mooie review!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vanaf eerste advies gesprek met de…

Vanaf eerste advies gesprek met de adviseur tot en met de levering en installatie verliep
Alles soepel en conform afspraak.

Hi Edwin,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, daar worden we blij van!
Nog veel ontspannen momenten gewenst met jouw wellnessproduct.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede en vriendelijke medewerkers

Zeer goede en vriendelijke medewerkers. Ze deden echt hun best om meetedenken en ik kreeg snelle reacties op mijn vragen en verzoeken. Ook over het vervoer en de aflevering werd proactief meegedacht en geassisteerd. Ik zit nu te wachten op de levering die volgende week gepland staat in Italië. Ik verwacht geen problemen maar we moeten de sauna natuurlijk nog wel opbouwen en installeren en vooral uitproberen. Ik ben benieuwd!!

15 de março de 2025

Hi Chantal,

Bedankt voor de mooie complimenten, daar worden we blij van!
We hopen dat de sauna goed bevalt, nog veel ontspannen momenten gewenst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Die Mitarbeiter waren sehr freundlich…

Die Mitarbeiter waren sehr freundlich und haben uns gut beraten. Wir haben viel Spaß mit unserem Hot Tub und finden die Qualität super. Würden wir jedem weiter empfehlen.

Hi Manfred,

Wie schön zu hören, das macht uns glücklich. Vielen Dank für die schöne Bewertung und wir hoffen, dass Sie Ihre neue Ducktub noch viel mehr genießen werden!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Finalisation du projet d'achat catastrophique

Les termes du bon de commande étaient différents des détails de l'offre ce qui portait à confusion sur les caractéristiques du bain. Le commercial (pas professionnel du tout ) n'a pas voulu comprendre et n'a pas voulu rectifier, ce qui a conduit à notre rétractation. Nous nous sommes tournés vers un concurrent beaucoup plus à l'écoute et rassurant.

2 de abril de 2025

Bonjour Monsieur Lecompte,

Merci d’avoir pris le temps de partager votre retour. Nous regrettons sincèrement que votre expérience n’ait pas été à la hauteur de vos attentes. Après analyse, il semble en effet qu’une confusion soit survenue entre les informations reprises dans notre système de configuration et celles sur le bon de commande, ce qui a pu générer des malentendus.
Nous sommes actuellement en transition entre deux outils internes, ce qui a pu provoquer une différence de formulation, bien que les produits soient bien conformes à l’offre. Nous comprenons toutefois que cela ait pu semer le doute, et nous vous présentons nos excuses.
Notre responsable vous a contacté pour vous apporter plus de clarté et reste à votre disposition pour discuter d’une solution, si vous le souhaitez. Chez Welvaere, nous prenons chaque retour au sérieux et cherchons toujours à nous améliorer.
Nous vous souhaitons une bonne continuation dans votre projet.

Tolles Produkt

Sehr guter Kundenservice, Mann wird immer über denaktuellen Stand seiner Bestellung informiert.
Die Lieferung und Installation hat prima geklappt.
Bis jetzt funktioniert der Hot Tub tadellos und bereitet uns viel Freude.

23 de abril de 2025

Hallo Thomas,

Schön zu hören, dass Sie mit unserem Service und dem neuen Hot Tub zufrieden sind.
Vielen Dank für die nette Bewertung und wir wünschen Ihnen noch viele entspannende Momente in Ihrem neuen Ducktub!

goeie service

Hi Pieter,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, bedankt voor je review!

De ergonomie van de Ovalti

De ergonomie van de Ovalti, de functionaliteit en het ontwerp zijn de allerbeste!!!

Ik zou het maximale punten geven als de afwerking achter de houten panelen zorgvuldiger was geweest...

...slechts één bevestigingsschroef op de plank die een pompmotor draagt is gewoon erg riskant, vooral omdat de schroef alleen maar door de rand van het hout ging - het is een wonder dat hij het transport heeft overleefd.
Een andere schroef stak zo ver uit dat hij een van de pompslangen al had beschadigd...
...en diverse andere tijdbommen waren zichtbaar en moesten onschadelijk worden gemaakt.

Gelukkig ontdekt, gerepareerd en nu aan het genieten...
...de recreatieve waarde van de Ducktub is zo briljant dat deze dingen snel naar de achtergrond verdwijnen, maar naar mijn mening moeten ze in de toekomst verbeterd worden,
zodat de producten echt met een gerust geweten kunnen worden aanbevolen.

13 de março de 2025

Hi Ulrich,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de Ducktub Ovalti!
Ik begreep van mijn collega dat jullie inmiddels contact hebben gehad. Super bedankt voor je feedback, daar leren we van! Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Nog veel ontspannen momenten gewenst in de nieuwe hottub.

Topkwaliteit.

Topkwaliteit.
Al veel genoten van onze hottub en sauna.

19 de março de 2025

Hi Jurgen,

Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat jullie al volop genieten van jullie hottub en sauna. Nog veel ontspannen momenten gewenst!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Aan te bevelen om hier je tub te kopen

De aankoop en levering gingen zeer voorspoedig wij zijn er blij mee!

Een opmerking het rooster onder in de kachel past niet helemaal en is krom. Niet echt een goede kwaliteit om op te stoken.
Ga een passende maken .

Na dit bericht is er contact geweest en er wordt een ander rooster opgestuurd. Top service!!

Groet A Burgers

12 de março de 2025

Hi,

Fijn om te horen dat de levering en aankoop goed zijn verlopen!
Een scheef rooster is inderdaad niet de bedoeling, ik ga aan mijn collega's van de klantenservice vragen of zij contact met je opnemen.

Nog veel ontspannen momenten gewenst in de nieuwe Ducktub!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ehrliche und umfassende Beratung vor…

Ehrliche und umfassende Beratung vor Ort. Sehr gute Qualität

Hi,

Schön, dass Sie zufrieden sind! Vielen Dank für Ihre Bewertung und viele weitere entspannende Momente zu kommen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer blij met onze hottub

Wij zijn superblij met onze nieuwe hottub. In Nijkerk een zeer hartelijke ontvangst gehad en zelfs een kleine tour door de werkplaats. Goede productinformatie ontvangen en in de showroom kun je alle modellen zien en uitproberen. Inmiddels pronkt de Ducktub in onze tuin. Tijdens de installatie nog de nodige uitleg gehad en voor vragen kun je altijd terecht bij de klantenservice.
Walter van der Voort & Tamara

30 de abril de 2025

Hi Walter en Tamara,

Wat fijn om te horen dat jullie goed geholpen zijn in onze showroom en dat jullie tevreden zijn met de service, daar worden we blij van!

We wensen jullie nog veel ontspannen momenten toe in jullie nieuwe Ducktub.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Avis décevant par rapport au tarif du bain

Manque livraison de la main courante en inox
Fuite sur tuyau de raccordement
Dysfonctionnement lampe UV
Cheminée qui bouge après emboîtement

13 de março de 2025

Hi Olivier,

J'ai appris de mes collègues qu'un collègue s'est rendu sur place depuis et que les problèmes ont été résolus. Si vous avez d'autres questions, n'hésitez pas à nous contacter à l'adresse +33 4 81 68 12 57 ou info@welvaere.fr

Cordialement,
Au nom de toute l'équipe,
Babette

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.