Glimrende og kompetent rådgivning (via mail) i forbindelse med valg af “den helt rigtige” driver og fairway kølle (præcis til mig), og ikke mindst fornuftige priser på kvalitets udstyr. Levering fr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super god oplevelse hele vejen igennem – både ved køb og returnering. Servicen var helt i top, og alt blev håndteret hurtigt, professionelt og med et smil. Det er præcis den slags kundeoplevelser, der... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god oplevelse. Meget stort udvalg, næsten for meget til at overskue, men fik heldigvis god hjælp af de ansatte. Billige priser, dog ikke skiltet, men de havde nr som man kunne slå op på hje... Ver mais
Was wirklich stört sind 3 Dinge! - 21 EUR Fracht - Lieferung an PackStation - wenn was nicht passt (z.B. Rücksendung), dann muss ich für die Kosten aufkommen (das macht die Sache fast unin... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vores ambition er, at være vores kunders foretrukne valg, når de søger brugt golfudstyr. Vores mission er at skabe værdi for vores kunder gennem en unik blanding af produkter og services, samtidig med at vi fremmer genbrug og bidrager til en cirkulær verden. Ved at vælge os, støtter du vores mission om at fremme bæredygtighed og opbygge Europas største platform for brugt golfudstyr. Sammen kan vi skabe en grønnere, mere tilgængelig og økonomisk fordelagtig golfverden. Tak for at du er med på rejsen!
Informações de contato
Birkegårdsvej 36B, 8361 , Hasselager, Dinamarca
- info@weplayagain.com
- weplayagain.com
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Købt et sæt til min knægt som er…
Købt et sæt til min knægt som er modtaget fra weplayagain med jord på alle jernene. Putter som var beskrevet som stand god har et ødelagt grib der også er slidt helt ned. Har skrevet til kundeservice men de svarer ikke.
Har efterfølgende snakket med firmaet og fundet en løsning.

Resposta da WePlayAgain A/S
Hurtig levering og godt produkt
Hurtig levering og godt produkt. Købte en golfbag og var meget tilfreds.
Super service og god modtagelse.
Fine lokaler og godt grej til pengene
Fine lokaler og godt grej til pengene.
Manglede lidt at der var noget mere ekspertise/service men er selvfølgelig forståelig for konceptet. Og når det nu er brugt udstyr i sælger, så ville det være fedt hvis man havde mulighed for at prøve at svinge/slå med grejet evt en måtte og net ville være fedt.
Perfect service
Good service!
Super professionel hjælp.
Fick snabbt och tydligt svar vid…
Fick snabbt och tydligt svar vid detaljfråga om specifikation och skick.
Trevligt bemött och smidig affär. Snabb leverans.
super god shop
rigtig god beskrivelse af varerne, godt afbilledet, intet skjult, hurtig respons og hurtig forsendelse.
Enda anmärkning är spårning av paket…
Enda anmärkning är spårning av paket !!!
Annars var allt jättebra !!!
Har handlet her nogle gang det der…
Har handlet her nogle gang det der kommer svare til den beskrivelse som er lagt op på varen. Samt meget hurtigt.
Har handlet hos dem flere gange og det…
Har handlet hos dem flere gange og det fungerer bare perfekt! Gode produkter og fantastisk service👍
Super søde ekspedienter og god service.
Super søde ekspedienter og god service.
Manglede lige lidt bedre skiltning ved indgang. Men det er en lille detalje.
Dygtig personale
Skick enligt beskrivning, snabb leverans 😀
Snabb service produkter enligt förväntningar och beskrivning
Allting gick lätt och smidigt
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.