Bestelling nooit ontvangen en ook geen geld terug gekregen, er wordt niet meer gereageerd op mijn mails
Veja o que dizem as avaliações
Speelgoed voor Sinterklaas besteld op 20 november, als reactie laat Wesco weten dat levering ten laatste op 3/12 (13 dagen!) gebeurt. Maar dan nog is er vertraging want pas gisteren 9/12 geleverd (na... Ver mais
De veren van onze Wesco kickmaster gaan regelmatig stuk, waardoor we deze regelmatig moeten vervangen. Hier zijn we onverwacht veel geld aan kwijt! Tenzij er een duurzamere (en vooral goedkopere!) opl... Ver mais
Onze peperdure pedaalemmer roest aan de deksel, ONDERLANGS BUITENKANT???? en wordt normaal gebruikt, waar de emmer voor dient te worden gebruikt, binnenshuis. Klantenservice zegt dit is geen gara... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Escudostraat 2, 2991 XV, Barendrecht, Holanda
- (0) 10 483 28 49
- info@wesco-shop.nl
- wesco-shop.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
zeer klantvriendelijk
Telefonisch goed bereikbaar. Zeer klantvriendelijk.
Levering Wesco schaal
Het artikel is correct, conform de bestelling geleverd. Het artikel was zeer goed verpakt om beschadiging door transport te voorkomen. De levering is zeer correct uitgevoerd
Levering perfect,
Product is volgens verwachting,echter…
Product is volgens verwachting,echter DHL heeft de zending kwijtgemaakt dus vandaar gen goede beoordeling

Resposta da Wesco Shop Nederland
Goedkoper dan onderdelensites in NL
Goedkoper dan onderdelensites en supersnel geleverd uit Duitsland!
Levering snel;product top!
Zeer snelle bezorging
Onderdeel snel gestuurd
Onderdeel snel gestuurd. Helaas van een nieuwer type Kickmaster. Onderdeel dat Ik nodig had is er niet meer helaas.
Wesco heeft een echt.apart design
Wesco heeft een echt.apart design. Modern met een.vleugje retro.
Jammer en vooral merkwaardig dat die…
Jammer en vooral merkwaardig dat die veren al na een paar jaar knappen... en dat voor zo’n duur artikel...

Resposta da Wesco Shop Nederland
alles is weer top geregeld
alles is weer top geregeld
op naar de volgende bestelling.
In verband met mailcontact
In verband met mailcontact, ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en alles is correct afgehandeld. Prima levering en product.
Fijne website
Fijne website, snel besteld en snel in huis.
Snelle levering en nette prijzen
Snelle levering en nette prijzen. Onze wesco is weer als nieuw!
Zeer goede service!
Zeer goede service!! Met info over het product en filmpje met instructies erbij.
Nadat bleek dat ik een iets afwijkend…Passend geholpen!
Nadat bleek dat ik een iets afwijkend formaat afvalemmer had kreeg ik per ommegaand een passend onderdeel toegezonden. Perfect!