Finger weg von solchen Lieferanten! Wir haben die Schlitten bestellt und mit Verapätung bekommen. Bei der Bestellung wurde uns versichert, dass die Ware rechtzeitin ankommt. Die Schlitten haben... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Voor mijn dochtertje haar 6e verjaardag haar 1e rolschaatsen hier besteld. (Champz Champz verstelbare rolachaatsen) Duidelijk bestelproces en afhandeling. Goed en stevig verpakt ontvangen en de rolsch... Ver mais
Product snel en conform afspraak geleverd. Prima verzorgd. Product net in gebruik dus over kwaliteit valt nog niet veel te zeggen. Mobiele website deed raar met kortingcode. De aanbieding was blij... Ver mais
Via de website vond ik niet dat je alle informatie kreeg. Op het internet circuleren ook verschillende reviews. Wij bestelden inlineskates. Die waren niet echt duur, maar voor een eerste exemplaar (do... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Wheelz4kids heeft u keuze uit het grootste assortiment Heelys, stuntsteps, longboards, skateboards, rollerskates en bescherming, fietsen, skelters, sportkleding en accessoires en speelgoed.
Informações de contato
Oss, Holanda
- info@wheelz4kids.com
- wheelz4kids.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Skateboard gekocht
Ik was op zoek naar een skateboard en kreeg gelijk deze site bovenaan maar echt ruim assortiment met leuke aanbiedingen en de levering was super snel net op tijd op zaterdag dat ik de avond nog een stuk kon skaten dus echt zeer tevreden skateboard was zonder schade bezorgd dus echt top service bedankt !

Superschnelle Lieferung
Superschnelle Lieferung, gutes Angebot und geniale Qualität. Jederzeit wieder!

Resposta da wheelz4kids.com
Snel geleverd en is goed product
keurig product en snelle levering, product ook conform omschrijving. mijn dochter skateboard er iedere dag met veel plezier op.

Resposta da wheelz4kids.com
Zeer tevreden over producten en…
Zeer tevreden over producten en service. Heb al vier keer bij jullie besteld.

Heel tevreden
Het longboard is op 2 dagen bij ons afgeleverd en is volledig zoals beschreven. Alles perfect in orde.

Resposta da wheelz4kids.com
Super snel besteld en snel ontvangen.
Super snel besteld en snel ontvangen.
Gewoon top. Kwaliteit ook super goed.

Resposta da wheelz4kids.com
Snelle levering en netjes verpakt…
Snelle levering en netjes verpakt product ontvangen! Verder geen extra service nodig gehad.

Resposta da wheelz4kids.com
Het is alles aan verwachting en snel…
Het is alles aan verwachting en snel geleverd
Fijne winkel en super vriendelijk…
Fijne winkel en super vriendelijk geholpen. Ik had blijkbaar een fout gemaakt in mijn huisnummer, waardoor het pakket retour werd gezonden. Direct een nieuwe zending gekregen, vanuit service. Ontzettend bedankt!
Ben zeer blij
Het was allenmaal makkelijk om te begrijpen het was snel binnen en was goed op de hoogte waneer het binnen zou komen.
Waardeloos "bedrijf"
Jammer dat ik er nog één ster aan moet verbinden.
Vijf Juli j.l. een paar inline skates voor mijn kleindochter gekocht. De bestelling werd keuring de volgende dag geleverd, niets mis mee.
Maar nu: Wij kennen allemaal het principe Van/Voor wel.
In dit geval van € 99,00 voor € 44,95. Dat is ook het bedrag wat ik heb betaald.
Toen ik de skates binnen kreeg heb ik meteen even online gekeken omdat ik ergens twijfel over had. Wat schets mijn verbazing? Ineens ( in een paar uur tijd) van € 79,00 voor € 39,95.
Nu weet ik dat er vaak met de van/voor prijzen gerommeld wordt en in dit geval denk ik ook dat dit waar is.
Dit is het antwoord wat ze konden verzinnen:
Hoi,
Bedankt voor je mail.
We hebben de laatste producten en modellen nu is de sale staan omdat het magazijn leeg verkocht gaat worden voor de nieuwe collectie.
Verder is het zo dat we retour kosten vragen voor het retour verzenden van een order. Hier kunnen we helaas niet aan ontkomen door de als maar stijgende vervoerskosten. Mocht je een order volledig retour zenden worden de kosten voor het heen zenden wel retour betaald.
Men komt de klant dus niet tegemoet en natuurlijk kunnen ze nu dé vervoerskostenkaart spelen.
Niet waar, zij hebben altijd retourkosten in rekening gebracht.
Jammer, jullie hadden een mooi en klantgericht bedrijf kunnen hebben.
Moet nog een step voor mijn kleinzoon kopen. Bol.com, ik kom eraan!!

Snelle levering, prima product
Snelle levering. Skateboard is prima kwaliteit en al goed afgesteld.
Prima (degelijk) product voor de startende skateboarder.
Mijn 2de bestelling wheelz4kids
Mijn 2de bestelling wheelz4kids. Allebei snel verzonden en ook snel in huis. Kwalitatief prima producten waar de kinderen nog steeds zeer blij zij.
3 steppen en wat nog wat klein spel materiaal.
Snelle levering, goed contact
Een longboard besteld. We kregen dezelfde dag nog een reactie dat de bestelde kleur niet meer op voorraad was en ook niet meer zou komen. Of we een andere kleur wilden. Een andere kleur doorgegeven en de volgende dag was de bestelling aangepast. Supersnelle levering, erg tevreden over de snelheid van reactie en het vriendelijke contact dat we hadden.
Supersnelle levering en zeer makkelijke…
Supersnelle levering en zeer makkelijke en duidelijke website.
Aanrader!
Die Bestellung lief sehr gut
Die Bestellung lief sehr gut. Trotz Lieferung aus den Niederlanden war das Paket 2 Tage nach Bestellung bei mir in Deutschland. Besser geht es nicht. Alles war sehr gut verpackt und die Artikel waren absolut anstandslos.
Ich bestellte auf jeden Fall wieder bei wheelz4kids.
Klantvriendelijk
Goede service, snelle levering. Ook wat additionele vragen via de mail werden snel en vriendelijk beantwoord
Ik had het besteld en de volgende dag…
Ik had het besteld en de volgende dag al een mail dat het was verstuurd goede service en
Levering en het artikel goede kwaliteit
Ben er heel blij en tevreden mee
Longboard
Zeer snelle levering. Bestelling was zeer goed verpakt zodat beschadiging onmogelijk is. Longboard voor de zoon helemaal zoals verwacht!