Finger weg von solchen Lieferanten! Wir haben die Schlitten bestellt und mit Verapätung bekommen. Bei der Bestellung wurde uns versichert, dass die Ware rechtzeitin ankommt. Die Schlitten haben... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Voor mijn dochtertje haar 6e verjaardag haar 1e rolschaatsen hier besteld. (Champz Champz verstelbare rolachaatsen) Duidelijk bestelproces en afhandeling. Goed en stevig verpakt ontvangen en de rolsch... Ver mais
Product snel en conform afspraak geleverd. Prima verzorgd. Product net in gebruik dus over kwaliteit valt nog niet veel te zeggen. Mobiele website deed raar met kortingcode. De aanbieding was blij... Ver mais
Via de website vond ik niet dat je alle informatie kreeg. Op het internet circuleren ook verschillende reviews. Wij bestelden inlineskates. Die waren niet echt duur, maar voor een eerste exemplaar (do... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Wheelz4kids heeft u keuze uit het grootste assortiment Heelys, stuntsteps, longboards, skateboards, rollerskates en bescherming, fietsen, skelters, sportkleding en accessoires en speelgoed.
Informações de contato
Oss, Holanda
- info@wheelz4kids.com
- wheelz4kids.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede service en heel snel bezorgd.
Goede service en heel snel bezorgd.
Zeer tevreden.
Ware zurückgesendet
Ware zurückgesendet. Kein Geld zurück. Keine Reaktion auf unzählige Mails. Finger weg!
Was super snelle levering
Was super snelle levering, en mijn dochter is er super blij mee
Mooi fietsje
De bezorging ging prima. Leuke fiets, alleen de reactie afwachten van dat meisje. Alleen jullie schrijven in de informatie over een kinbescherming die ik niet kan ontdekken.
Zoals het hoort te zijn
Gebruiksvriendelijke site, duidelijke afspraken rondom verzending en keurig snel geleverd.
Goede producten
Goede producten, duidelijke site, mooie aanbiedingen. Alleen jammer dat je je bestelling bij spoed niet op kunt halen en ook niet voor een pakketpunt kunt kiezen.
Prima webwinkel
Snelle verzending, goede prijs, product maakt verwachting waar
Snelle levering, netjes verpakt, goede communicatie
Wij hebben begin dit jaar een step…
Wij hebben begin dit jaar een step gekocht bij wheelz for kids. Verzending etc helemaal prima niks mis mee. Na een aantal weken gebruik is het stuur van de step spontaan afgebroken tijdens het steppen. Hiervan netjes een melding gemaakt. Het antwoord dat we kregen is dat we even het afgebroken deel uit de step moesten verwijderen en ze dan vervolgens een nieuw deel konden sturen. Heel vreemd als je een nieuwe step koopt dat je zelf maar even delen moet vervangen. Maar goed om onze dochter toch enigszins blij te maken, akkoord gegaan om een nieuw deeltje op te laten sturen. Na dit gecommuniceerd te hebben kregen we het bericht terug dat we dan eerst even €6,95 verzendkosten moeten betalen. Heel vreemd en om boos om te worden. Maar goed uiteindelijk besloten om akkoord te gaan!!! Tegen mijn principes in. Nu komt het allermooiste van het verhaal. Het onderdeel/ stuur is niet leverbaar. Dus we horen het wel wanneer het er een keertje is. Wat mij het meest tegen de borst stuit is dat we tegen een korting 10 procent wel een nieuwe step kunnen kopen. Deze is dan de volgende dag in huis. Kortom dit bedrijf is alles behalve klantvriendelijk.
Super kwaliteit is er geleverd
Super kwaliteit is er geleverd! Snel en betrouwbaar! Wat ze aanbieden is wat je krijgt en ik ben zeer tevreden!
Das Skateboard ist wunderschön und…
Das Skateboard ist wunderschön und sieht stabil aus. Ich kann noch nichts anderes sagen, denn es wird ein Geburtstagsgeschenk für meinen Neffen sein. Und Sendung dauerte etwas länger als versprochen.
Super snel geleverd goeie kwaliteit
Zeer tevreden over proces en aankoop
Snelle levering! Duidelijke communicatie en dochter super blij met haar nieuwe skates en bescherming! Aanrader!
Prima
Prima, snelle levering.
Product voldoet aan de verwachtingen.
Evenwel niet dezelfde kwaliteit als de stunt step van de zoon, maar ok voor de betaalde prijs (die met korting was).
Top!
website overzichtelijk
product zoals omschreven
snelle verzending
Top dus!
Snelle nette levering
Snelle nette levering, word goed op de hoogte gehouden.
Loopfiets makkelijk in elkaar te zetten.
Onze peuter is er erg blij.
Prijs kwaliteit verhouding zeker goed
Geen 5 sterren omdat er dan geen streven meer is naar beter
Stuntstep
Een nooie stuntstep besteld voor onze dochter van 8 jaar. Foto's en afmetingen komen goed overeen. Onze dochter is er super blij mee!! Afhandeling tussen moment van bestellen en bezorgen ging snel en netjes... zeker een aanrader!
Snelle levering, product zoals verwacht. Tevreden klant!
One good experience
I had a question about one product, asked them, they answered quick enough and with honest information. I bought the product and got it delivered the day after. Recommended