Wanneer je een tafel besteld wat leverbaar is en er staat 2 tot 5 werkdagen geleverd word. Verwacht je dit ook. Vervolgens is het pas 3 weken later. Nu hebben we mails gestuurd en contact gezocht t... Ver mais
We bought a sofa from Woonenzo and had a wonderful experience. The lady who helped us was incredibly nice. Even though there was a bit of a language barrier with limited English, she went above and be... Ver mais
Hele vriendelijke jongens! (Alie en Malek.) Goede verkoop praatjes. Maar zeker niet opdringerig. Goed uit gelegd waarom het handig was om het service plan erbij te doen. Na lang aarzelen maar gedaan.... Ver mais
Na heel wat beddenwinkels te hebben bezocht, ben ik hier eindelijk geslaagd voor een matras topper. Wat een fijne ervaring! Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen, zonder dat er ook maar iets werd... Ver mais
Docklands 5, 5026 SL, Tilburg, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 77% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Slechte service, klantenservice reageert niet. Komen afspraken niet na.

Resposta da Woonenzo
Ben super goed geholpen in woonenzo in Zaandam. Wil je goeie service en eerlijkheid zoek Sander op is een top gozer

Resposta da Woonenzo
Ik ben goed geholpen met een bank uitkiezen door een hele lieve vrouw yvonne hartelijk bedankt

Resposta da Woonenzo
Leuke winkel, Heel tevreden. Je wordt snel geholpen.

Resposta da Woonenzo
Leuke meubelenn en lrukeke bdtaalbare pfijzen

Resposta da Woonenzo
Yvonne heeft ons fijn geholpen, heel vriendelijk!

Resposta da Woonenzo
Naren eerste ervaring met een kleding kast kopen en een nacht kastje wat wel goed geregeld was voor een gehandicapte man een side table een ladenkast en een bureau stoel besteld . Schrik niet op 7 februari en tevens een aanbetaling gedaan . Na maanden gebeld waar het bleef : Zou terug gebeld worden . Een maand later weer gebeld : mevr dit kan echt niet dat dit zo lang duurt . U hoort van mij !!! En wat denk je . Het is nu 29 juni en het is doodstil .. ik ben boos en hoe . Ik moet de jongen waar ik alles voor regel steeds gerust stellen dat het goed komt . Waarvoor dank jullie in het filiaal Den Haag . Wat een vreselijke service . Ik heb zelf een zaak en als ik klanten zo behandel kan ik nu al sluiten . Service klantvriendelijkheid en oplossingen zoeken staat hoog in het vaandel bij mij . Kan ik van dit bedrijf niet zeggen Mevr Kauderer . Los het op !!!!! En geef een vergoeding !!!!! Dit kan echt niet of geef mijn aanbetaling terug . Ben er klaar mee . Belofte maakt schuld .bijna 5 maanden nu . En niks !!! En jullie hebben al zolang mijn aanbetaling

Resposta da Woonenzo
De service was goed, snelle service, en ze helpen ook keuze maken m.a.w vertellen over hun produchten

Resposta da Woonenzo
Enorm vriendelijk geholpen. Een echte aanrader en goede service!

Resposta da Woonenzo
Goedemiddag, een bezoek gebracht aan vestiging Utrecht kanaleneiland goede service, lekker snel geholpen, alles goed uitgelegd in detail

Resposta da Woonenzo
Rotterdam mağazasındaki Yağmur hanım ile çok güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Çok kibar ve ilgiliydi herşey için çok teşekkür ederiz😊🙏

Resposta da Woonenzo
We zijn ontzettend snel geholpen en kregen een heldere uitleg over alles. Alles werd vlot en efficiënt geregeld. Zeer tevreden over de service!

Oplichters oplichters oplichters PAS OP bestel niet bij WOONENZO
Deze bedrijf komt haar woorden niet na.
Ik heb een stellingkast besteld en betaald maar na een half jaar nog steeds niets ontvangen
Ik ben naar de zaak gegaan in amsterdam ArenA Boulevard en die genne wou mij niet mijn geld terug geven . Ik laat het er niet bij zitten aan mij hebben ze de verkeerde

Resposta da Woonenzo
Goede service, erg vriendelijk en behulpzaam.

Resposta da Woonenzo
Lieve medewerkers en erg behulpzaam

Resposta da Woonenzo
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Woonenzo. De man was vriendelijk en behulpzaam, en ik kreeg snel antwoord op mijn vragen. De levering van mijn bank verliep vlot en netjes volgens afspraak. De kwaliteit van de meubels is uitstekend stevig, mooi afgewerkt en precies zoals op de website afgebeeld. De prijzen zijn bovendien erg scherp, zeker gezien de kwaliteit die je krijgt. Ik zou Woonenzo zonder twijfel aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar stijlvolle en betaalbare meubels!

Resposta da Woonenzo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.