Woonenzo Avaliações 1.456

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wanneer je een tafel besteld wat leverbaar is en er staat 2 tot 5 werkdagen geleverd word. Verwacht je dit ook. Vervolgens is het pas 3 weken later. Nu hebben we mails gestuurd en contact gezocht t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We bought a sofa from Woonenzo and had a wonderful experience. The lady who helped us was incredibly nice. Even though there was a bit of a language barrier with limited English, she went above and be... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele vriendelijke jongens! (Alie en Malek.) Goede verkoop praatjes. Maar zeker niet opdringerig. Goed uit gelegd waarom het handig was om het service plan erbij te doen. Na lang aarzelen maar gedaan.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na heel wat beddenwinkels te hebben bezocht, ben ik hier eindelijk geslaagd voor een matras topper. Wat een fijne ervaring! Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen, zonder dat er ook maar iets werd... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Sobre Woonenzo

Woonenzo is dé bestemming voor prachtige meubels tegen verrassend lage prijzen. Met een uitgebreid assortiment aan trendy meubels en accessoires, maakt Woonenzo betaalbaar wonen mogelijk zonder concessies te doen aan stijl. Of je nu op zoek bent naar een eigentijds bankstel, een chic eetkamerensemble of charmante decoratieve accenten, bij Woonenzo vind je alles wat je nodig hebt om jouw huis te transformeren zonder jouw budget te overschrijden. Wat Woonenzo echt onderscheidt, is hun toewijding aan het bieden van hoogwaardige meubels tegen prijzen die je nergens anders vindt. Met een scala aan moderne ontwerpen en klassieke stijlen, biedt Woonenzo voor elk wat wils, zonder dat je de bank hoeft te breken. Ontdek waarom Woonenzo dé bestemming is geworden voor koopjesjagers die op zoek zijn naar kwalitatieve meubels voor een fractie van de prijs, en maak vandaag nog jouw interieurdromen werkelijkheid.WOONENZO maakt wonen betaalbaar. Shop online of kom langs in één van onze woonwinkels.

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 78% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit was de tweede keer dat we een…

Dit was de tweede keer dat we een complete stel hebben gekocht. De eerste keer was omstreeks 2020 in de Arena. Ontvangst TOP, en meedenkend.

14 de março de 2026

Resposta da Woonenzo

Super om te leven dat u wederom tevreden bent. TOP review, Hartelijk dank

Goede zaak

Goede zaak, prima deals

13 de março de 2026

Resposta da Woonenzo

Goede review, Prima geregeld.
Dankjewel/

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

So many things go wrong in this…

So many things go wrong in this company. Had to wait for my furniture for 6 months to arrive instead of 3 (waiting time is described as 3 months) their delivery guy did not come on time and skipped our door so we had to wait additional time. Their furniture manuals are so confusing and the furniture itself ended up being so impractical. The table’s lega are positioned in a way that you hit your own lega everytime you try to stand up. Not recommended.

5 de março de 2026

Resposta da Woonenzo

It's unfortunate that the experience did not meet your expectations. We sincerely regret the delay in delivery and the communication with the carrier; this should have gone more smoothly.

Regarding the table: this specific design has been carefully crafted for a unique appearance, with the position of the legs clearly visible in advance in our showroom/webshop. We regret that this is experienced as inconvenient in your situation.

Although we do not agree on everything, we take your feedback regarding the manuals into account for improving our service.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooie bank belachelijke levertijd

Mooie bank, helaas wel 21 weken op moeten wachten, i.p.v. aangegeven 14 weken. Als ik een nieuwe auto had besteld was die er nog eerder geweest.

2 de março de 2026

Resposta da Woonenzo

U heeft hierin helemaal gelijk. Ik kan er niets anders van maken. Helaas hebben wij te maken met derden. Daar de communicatie naar u toe iets vlotter had moeten verlopen is ook een waarheid als een koe. Dit is niet de service die wij willen verlenen. Ik hoop dat u wel heel veel plezier heeft van uw bank.

Koop hier nooit iets!!!

Koop hier nooit iets!!!

Hoekbank zaandam gekocht meteen de eerste week idee dat deze anders zit dan in winkel zachter dus. Terug winkel gegaan deze sturen je door naar oranje bv waar we pakket gekocht hebben. Deze zijn langs geweest word gezegd een nieuwe bank hoort niet opgevuld te worden ga maar terug naar winkel. Terug naar winkel naar verkoper pascal wilt ons verhaal eerst niet geloven want het moest gewoon gevuld worden volgend hem.. pascal toch langs gekomen bij ons thuis met conclusie bank zit inderdaad niet naar behoren. Gemaild met hoofdkantoor hierover en pascal zelf geeft aan contact hebben gehad maar vervolgens zegt dat wij liegen?.. terwijl hij het zelf had geconstateerd. Al met al naar kastje naar muur gestuurd we zijn hier verder mee gegaan.

Service wat ze garanderen is ver te zoeken al met al slechte service!!!

14 de janeiro de 2026

Bezoek vandaag 1 maart

Bezoek vandaag 1 maart. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Eerst kijkje genomen, uitstekend en klantvriendelijk behandeld ook toen we verder gingen kijken. Later terug en alsnog zaken gedaan. Terecht goede reviews die we bekeken voordat we de zaak bezochten, een echte aanrader! Yvon en Wil uit Zoetermeer.

1 de março de 2026

Resposta da Woonenzo

Wat een mooie review, wat superfijn dat u zo een prettige ervaring heeft. Zoals het hoort natuurlijk.

Fantastisch winkel ervaring

Fantastisch winkel ervaring. Hulpzaam verkoopster Ivonne!! Goede uitleg over mij aankoop!!

1 de março de 2026

Resposta da Woonenzo

Fantastisch! We laten het Yvonne weten.

Klantenservice waardeloos

In augustus de kast Gazello besteld. Helaas ontbraken er een hoop onderdelen. Kast stond hierdoor niet goed in elkaar.
Woonenzo gaf aan dat het een fabrieksfout was en dat ze het gingen oplossen. In de afgelopen 7 maanden heb ik ruim 20x gebeld met Woonenzo en daarnaast had ik ook nog mailcontact. Helaas werd ik steeds niet verder geholpen en van het kastje naar de muur gestuurd. Ook werden beloftes niet nagekomen. Ik kreeg geen geld terug en ook niet een nieuwe kast.

Na 7 maanden is de kast uiteindelijk gemaakt door (een hele vriendelijke) monteur.

Ik vind 7 maanden wachten op reparatie voor een kast van ruim 600 euro echt absurd. Ik zal door deze ervaring in de toekomst niks meer kopen bij Woonenzo want de klantenservice is echt waardeloos.

26 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Woon ENZO......gisteren langs geweest…

Woon ENZO......gisteren langs geweest in Filiaal Amsterdam. Ene Sander mag niks, kan niks, doet niks. Schrijft alleen je nummer op want hij gaat zn collega's die allemaal vrij zijn niet bellen.

Hebben 1000 euro aanbetaling aangenomen. Zeggen het op voorraad te hebben, maar nu ineens weten ze helemaal niks meer van de bank. Sterker nog volgens mij is ie online ook weg van de site.

Verzocht voor geld terug. Je raadt het al.....Sander mag niks doet niks en kan niks...weigert 1000 euro terug te pinnen.

Noteert mijn nummer. Morgen wordt u terug gebeld door de leiding.
Hele dag gewacht tot 14.30 uur. Wederom niet gebeld.
Als.je terug belt met je nummer weergave nemen ze niet op. Nr weergave uit en druk je een 3 omdat je een nieuwe bestelling wil doen.........tromgeroffel......ZE NEMEN OP! En wie? JAJAJA Sander!!! Nou!!
Met de mededeling de collega moet nu met spoed weg.
Die kan niet in de auto ff bellen om mensen in een vervelende situatie te helpen.

WOON-ENZO ZE BESODEMIETEREN JE BIJ HET LEVEN!!!

KOOP DAAR NIKS!!

13 de fevereiro de 2026

Beste meneer Sander,

Zoals u inmiddels ook weet is het allemaal totaal opgelost. Daarbij hebben wij zaken gedaan met uw ex-vrouw en niet met u. De totale order is geleverd zelfs eerder dan beloofd. De manier waarop u communiceert met bedreigingen kom je niet veel verder mee.

Ik ga ervan uit dat uw Ex-vrouw blij is met haar nieuwe meubels.

Belachelijke beredenering betreft leveren

In de winkel bij Pascal super geholpen! Alles netjes geregeld.

De bank word geleverd, officieel tot over de eerste drempel. Meneer van de bezorger kiest er zelf voor om de bank in de woonkamer te zetten. Echter paste de bank niet goed door de gang. Hier was het bij het grote deel veel trekken en duwen. Dit heeft beschadigingen op geleverd. Mijn hal was namelijk onlangs geverfd! Echter word door woonenzo na enig mail verkeer, gezegt dat ik zelf niet goed heb opgelet en dit dus niet door de koerier komt. Ik word eigenlijk weg gezet , en krijg ook geen reactie meer! Alles behalve fatsoen!! Ben dan ook echt niet te spreken over het hoofd kantoor van wonenenzo.

Ma Pascal uit de winkel, die heeft een dikke 10 te pakken!

5 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I ordered sofa (in the shop) 5 months…

I ordered sofa (in the shop) 5 months ago and delivery time supposed to be 10-12 weeks. It's been 20 weeks, I spoke with employees 7 times on the phone and still I have nothing!!!! I am extremely dissatisfied and I'll do my best to spread a 'word' about this shop.

Update: 1.5 months of calling WOONENZO every single week and while their Customer Service is super sweet, the only person who actually took responsibility and pushed it through was Malik. I finally received my sofa, exactly after 5 months waiting.

12 de fevereiro de 2026

Beste Daria,

Ik kijk heel graag even mee waar het mis gaat met uw order. echter kan ik met de gegevens uit de review niet uw order achterhalen.
Wilt u zo vriendelijk zijn om een email te sturen naar klantenservice@woonenzo.nl met uw ordernummer? Dan kunnen we uw klacht in behandeling nemen,

^YE

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NOOIT iets kopen bij deze winkel

NOOIT iets kopen bij deze winkel.
Als je online iets koopt kun je 100 dagen annuleren, doe je het in de winkel maar je bedenkt je kost het je 25% omdat een medewerker de bestelling voor je plaatst!

Wat een oplichterij!

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Woonenzo

Beste Judith, Er is een wettelijke regel dat op moment dat je iets online aankoopt, omdat je het alleen op een afbeelding ziet mag annuleren, de zg. herroepingswet. Zodra je een aankoop in de winkel doet, gaan we ervan uit dat je dit besluit weloverwogen neemt. Wij gaan dan ook direct met uw order aan de slag en hebben onherroepelijk al kosten gemaakt. Dat is het verschil in Online aankoop en fysieke winkelaankoop. Dat heeft helemaal niets met oplichting te maken.

Mooie zaak

We zijn erg vriendelijk en snel geholpen. Overzichtelijke zaak met goede prijzen. Levering in 1/2 weken dus dat is erg snel!

1 de fevereiro de 2026

Resposta da Woonenzo

Wat super om te horen! Dankjewel!

Team Woonenze

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Plaatsen is niet in elkaar zetten

Heb onlangs kast gekocht en dat is allemaal prima verlopen, melding en aflevering op de afgesproken dag. Echter bij mijn aankoop keuze had ik naast thuisbezorging (a 50 euro, wat overigens een schappelijk bedrag is) ook aan geklikt : Twee bezorgers leveren op verdieping en plaatsen in één ruimte a 50 euro.

Ik dacht : ze zetten het pakket boven en zetten de kast in elkaar. Want dat is voor mij wat plaatsen inhoud.

Als je alleen maar het pakkket boven brengt kan het stukje tekst mbt plaatsen wel weggelaten worden. Want nu is de tekst dus we brengen het boven en leggen het keurig voor je neer, dat is toch niet iets wat je erbij hoeft te melden.

Kortom ik heb de kast zelf in elkaar gezet en ben tevreden met de kast maar niet met de misleidende tekst die me 50 euro kostte en de bezorgers 1 minuut van hun tijd.

6 de janeiro de 2026

Beste Ard,

Hartelijk dank voor deze feedback. We gaan dit intern zeker meenemen. Ik ben blij te horen dat de rest allemaal prima is verlopen en u verder tevreden bent,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aardige medewerkers alle vragen worden…

Aardige medewerkers alle vragen worden duidelijk beantwoord. Erg blij met de service. Dikke aanrader!

22 de janeiro de 2026

Beste Meryem,

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wij doen altijd ons best om tot een passende oplossing te komen. En denken graag met u mee. Heel veel plezier van de bank met de juiste hoek. ;-)

^Ye

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.