Goed inhoudelijk advies gebaseerd op productkennis en technische kant van de keukenapparatuur.De adviseur nam de tijd, er was collegiaal overleg om meerdere keukenopstellingen te tekenen en te bespr... Ver mais

Vandaag zijn wij bij Wooning Vlaardingen geweest en hebben daar een prachtige keuken gekocht. Dankzij de geweldige hulp van Mourad en Tim verliep het uitzoeken soepel en prettig. Ze namen echt de... Ver mais
Ik heb samen met mijn partner onze droom keuken en vloer gekocht bij wooning vlaardingen en wauw… hoe ik hier ben geholpen vind je nergens anders! Ze denken met alles mee voor oplossingen of verbeter... Ver mais
Prettig geholpen. Er werd geluisterd naar onze wensen en er was ruime keuze met een advies op maat voor zowel de keuken als de badkamer. Daarnaast hebben we een mooie combideal gekregen.
Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 60 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak.
Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. Onze ervaren adviseurs blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Gragtmansstraat 3, 5145RA, Waalwijk, Holanda
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Aankoop traject ging goed.
Na een goed en duidelijk gesprek de aankoop gedaan. Na het inmeten de puntjes op de i gezet.En nu de keuken is geplaats lekker genieten.Er zijn wel wat problemen zo doet de koelkast niet wat hij moet doen maar daar zijn we mee bezig en de koelkast deur had een lichte beschadiging.Dit is door gegeven door de monteur en wij verwachten dat dit ook goed wordt opgelost.

Resposta da Wooning Keukens & Badkamers
Ze helpen met hart en ziel. Ik ben zo blij dat ik daar mijn keuken heb gehaald. Ze denken met je mee doen wat voor jou het beste is. Ze nemen zo goed de tijd en luisteren heel goed naar je wens. Ik bendankt heel erg de medewerkers vooral Mourad en Jaouad. Ze zijn zo lief en zo waarde vol voor de klanten. Je moet zulke werkers harde werkers echt hebben. Heel goed ervaart en heel erg bedankt voor allee hulp jongens. En graag tot gauw. En bedankt voor alle lekkers in de winkel. Wij zijn heel erg blij ermee!!! Echt een aanrader Wooning keukens en badkamers.

Resposta da Wooning Keukens & Badkamers
Beide heren waren goed op elkaar ingespeeld en werkten snel. Oude materialen werden keurig afgevoerd, restmaterialen ook. Tegelwerk is heel netjes, afwerking ook. Het karwei ging sneller dan aanvankelijk geschat en enige nazorg werd heel snel en naar tevredenheid opgepakt.

Resposta da Wooning Keukens & Badkamers
We zijn bij drie verschillende keukenzaken geweest, maar Wooning Keukens stak er met kop en schouders bovenuit. Het team was ontzettend klantvriendelijk en dacht in alles met ons mee, zowel qua ontwerp als praktische oplossingen. De showroom was prachtig en gaf veel inspiratie. We voelden ons direct welkom en kregen een warm gevoel, waardoor het kiezen van onze keuken een plezierige ervaring was.
Een speciaal dankjewel aan Joauad en Richard voor hun professionele en warme begeleiding – dankzij hen wisten we dat we hier aan het juiste adres waren!

Resposta da Wooning Keukens & Badkamers
Goed en netjes geholpen. Dit is al de derde keuken die wij bij Wooning kopen. Wij zijn iedere keer goed en netjes geholpen en vooral het vertrouwen en de service, het goede gevoel geeft ons de doorslag.

Resposta da Wooning Keukens & Badkamers
Werd zeer snel geholpen. Ik had een probleem met de doucheknop van een ingebouwde kraan. Die werd zonder moeite kosteloos opgestuurd en nadat ik het had geinstalleerd (met bijgeleverde handleiding) werkte alles weer perfect.

Resposta da Wooning Keukens & Badkamers
Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek was zeer makkelijk en snel. Ik had tegen middernacht via hun site een afspraak gemaakt en kon toevallig gelijk de volgende dag nog terecht. Vanaf dag 1 dat we daar waren tot het oplevering van de keuken, is alles soepel, vriendelijk en professioneel geregeld. Na de oplevering waren nog een aantal punten die opgelost dienen te worden, ook dat wordt vlotjes en professioneel opgepakt. Je wordt spoedig opgebeld en alle punten worden netjes genoteerd en opgelost. Wat betreft de winkel in Naaldwijk, ook daar werden wij heel vriendelijk welkom geheten en wij kregen de heer Bob als adviseur. De heer Bob was zeer professioneel, geduldig en meedenkend. Een keuken kopen gaat niet over 1 nacht ijs en de heer Bob neemt alle tijd voor je, en geeft ook goede adviezen die zeer nuttig waren. Ik ben erg tevreden over Bob en zal zeker aanbevelen bij de potentiële klanten van Wooning Naaldwijk.

Resposta da Wooning Keukens & Badkamers
deskundig, behulpzaam en goede service! Zowel voor sanitair als voor de keuken zijn we dik tevreden!

Resposta da Wooning Keukens & Badkamers
Goed geholpen, er werd meegedacht, positief advies en een goede afhandeling.

Resposta da Wooning Keukens & Badkamers
Goede service en begeleiding bij de keuze maken.

Resposta da Wooning Keukens & Badkamers
Fijn geholpen, er werden meer opties aangedragen en alle geheel vrijblijvend maar wel met het oog op je persoonlijke wensen en omstandigheden. Die waren heus niet altijd de duurste opties.

Resposta da Wooning Keukens & Badkamers
We hebben een geweldige ervaring gehad. Onze verkoopster was Meryam in Rotterdam Zuid en zij was erg behulpzaam. Ze nam de tijd om samen met ons te kijken naar wat we wilden, en uiteindelijk hebben we een prachtige badkamer samengesteld. Er was zelfs een barbecue en we kregen lekkere hamburgers en saté. Een hele fijne ervaring! Dank aan het team.

Resposta da Wooning Keukens & Badkamers
Goede voorlichting. Alles keurig geregeld. Heel netjes gewerkt.

Hebben netjes gewerkt
Was snel klaar
Niet voordelig gezien de bestede uren

Resposta da Wooning Keukens & Badkamers
Recent hebben wij een keuken gekocht bij WOONING in Rotterdam-Zuid via verkoper Jaouad Tahiri, en we zijn zeer tevreden over de gehele ervaring. Vanaf het begin zijn we op een prettige en professionele manier geholpen. Er werd echt met ons meegedacht en ze hebben hun uiterste best gedaan om binnen ons aangegeven budget te blijven. Tot onze verrassing kregen we ook nog mooie kortingen aangeboden.
Wat het extra bijzonder maakte, is dat er ook aan onze kinderen was gedacht. Er was een kinderspeelhoek ingericht en er werden drankjes en hapjes verzorgd. Gastheer Stefan verdient ook een speciale vermelding, hij nam de tijd om de kinderen te vermaken terwijl wij rustig onze keuzes konden maken.
Kortom, een zeer positieve ervaring. Wij zouden hier zonder twijfel opnieuw een keuken kopen!

Resposta da Wooning Keukens & Badkamers
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.