2Call.nl Avaliações 80

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Telefoon via Bol.com gekocht bij deze verkoper die vanaf het begin kuren had. Hierover geklaagd bij 2call, kwamen met allemaal oplossingen, zoals een andere lader enz. Uiteindelijk gevraagd om on... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er leek een probleem te zijn na het terugsturen van een telefoon. De lader was vergeten mee terug te sturen . Ik gaf aan alleen maar een kabeltje te hebben gekregen. Dit leek in eerte instantie niet m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via bol.com een Samsung gekocht die kapot ging binnen de twee jaar. Naar de reparatieservice van Samsung gestuurd maar werd onherstelbaar verklaard. Via bol.com in contact gekomen met 2call.nl. Uits... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Recent een iPad Air 2020 besteld bij 2Call. Snelle en accurate levering. Omdat het een U.S. model bleek te zijn bij levering (geen probleem) wel even contact gezocht met 2Call klantenservice inzake Ap... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Celulares

Informação fornecida por fontes externas variadas

Levering binnen 24 uur en GEEN verzendkosten. Bekijk al onze aanbiedingen met diverse gratis GSM toestellen, sim only abonnementen.

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

80 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

perfect geregeld en goed geholpen

alles was perfect het enige wat ik minder vond is dat het lastig is dat je het contract moet printen en dan inscannen en sturen. als je geen goede printer of scanner hebt heb je een probleem. werd goed geholpen met uitleg aan de telefoon. zeker aan te raden!

30 de novembro de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed geholpen bij een vraag en snelle levering

Zoals de titel al vermeld. Ik ben tevreden over de hulp die aan de telefoon geboden wordt. Ik had een vraag over een telefoon die ik wilde aanschaffen en de dame aan de telefoon wist niet zeker of het toestel 4G ondersteunde. Ze heeft me even in de wacht gezet om het te vragen aan een collega. Dit duurde echt niet lang. Ze was zo terug met het antwoord. Vervolgens heb ik het toestel besteld in de shop en de andere dag had ik het toestel keurig geleverd. Echt super gedaan. Ik kom zeker terug voor een nieuwe bestelling en beveel de shop nu ook aan bij vrienden en kennissen.

29 de outubro de 2015

verbetering bestelling meerdere telefoons

Ik wil 2 telefoons bestellen, hiervoor is geen optie. Moet dus 2 bestellingen plaatsen waardoor 2x bezorg kosten berekend worden, ondanks dat het in 1 doosje 2 bestellingen afgegeven worden, waar zijn mijn kst dan naar toe gegaan???

2 telefoons dus 2 prepaid-kaarten, hiervan was bij 1 prepaid kaart, nog oude contacten zichtbaar, van de vorige gebruiker die er op 50 dgn geleden nog gebruik van gemaakt had. Deze contacten namen ook nog steed contact op met ons nieuw ontvangen tel.nr. Volgens de klantenservices was dit niet mogelijk, dat maakt mij dan een leugenaar, wat niet echt klantvriendelijk overkomt. Vervolgens wordt er verwezen naar vodafone om dit op te lossen, daar ik bij jullie iets besteld heb, vind ik dit nogal vreemd. Uit eindelijk heb ik via jullie toch een nieuw simkaart ontvangen zoals het eigenlijk hoort. Dit kan dus veel beter....

1 de setembro de 2015

Prima

De telefoon arriveerde na 4 dagen. Het telefoonhoesje, dat volgens de e-mail niet voorradig was, lag al na 2 dagen in de brievenbus.

15 de maio de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

2call is snel, betrouwbaar en goedkoop!

Ik heb inmiddels al 3 keer mijn abonnement verlengd via 2call, een keer met nieuwe telefoon, en twee keer zonder. Alle keren is alles keurig correct verwerkt met mijn provider en vaak binnen enkele uren! De prijzen, in mijn geval nu SIM Only, vind ik erg scherp. Al met al ben ik erg te spreken over 2Call en zou hen zeker aanbevelen.

17 de março de 2015
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mobiel (plus abonnement) werd aangeboden terwijl mobiel niet voorradig was..

Eindelijk vond ik de gewenste mobiel na lang zoeken, bleek deze niet voorradig/leverbaar meer te zijn. Er werden wel alternatieven geboden
(andere kleur, gratis hoesje) maar deze waren duurder in verhouding met andere aanbieders. Gelukkig hebben ze uiteindelijk toch de gewenste mobiel kunnen leveren.

18 de fevereiro de 2015
logotipo da 2Call.nl

Resposta da 2Call.nl

Geachte mevrouw Olislagers,
Wij hebben hier samen met u telefonisch contact over gehad inderdaad, gelukkig is het bestelde toestel alsnog uitgeleverd.
wij hopen dat u veel plezier heeft met het toestel.

Mvg,

Phoneshop.nl

Snelle duidelijke service!

Was zelf te vroeg met overstappen, dus moest nog 4 weken wachten.
Hiervoor netjes een telefoontje gehad of ik dan wilde wachten of de bestelling annuleren.

Ik heb gewacht. De overgangsdatum toch even gebeld of de order verder werd opgepakt en ook dit werd gedaan. Kort maar krachtig telefoontje en opvolging via de mail.

Heb al enkele jaren gebruik gemaakt van 2Call. Raad ze dan ook zeer sterk aan bij vrienden en familie.

28 de janeiro de 2015

prima afgehandeld

Alles prima afgehandeld, maar ik heb nu al 4 of 5 maal een abonnenment afgesloten of een telefoon gekocht bij 2call, dan zou ik toch denken dat je niet elke keer weer een bedragje over moet maken om je rekening te checken en je ID op sturen om te kijken of je wel bent wie je zegt.
Mijn advies: een soort vaste klant profiel zou welkom zijn

5 de janeiro de 2015

Snelle service

Prima! Makkelijk via internet te regelen allemaal. Verleng mijn abonnement al jaren via 2call. Snapte alleen de 'waarschuwings'email voor het verlengen van het abonnement niet. Ik kon alleen via die email bepaalde korting krijgen, maar kon totaal niet vinden hoe en waar (geen link in de email e.d.)

31 de dezembro de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.