Vi vil gerne sige tusinde tak for kyndig vejledning af Mads og Hana til vores videre forløb i livet. De var utroligt søde, hjælpsomme og gav super fantastisk support. Håber at I vil hyre flere søde og... Ver mais
A empresa respondeu
Er meget utilfreds over Helene/helena’s tone. Hun sagde “vi ringer når vi får tid” jeg sagde “det har i sagt i 6 måneder” hun siger “vi ringer senere” jeg ringer så senere og hun siger “er det nu dig... Ver mais
Den hjælp jeg har fået fra første opkald til 3f og til i dag har været fantastisk. Jeg tør ikke tænke på hvor jeg havde været i dag hvis ikke de havde grebet mig og hjulpet mig. Og stadig står klar nå... Ver mais
A empresa respondeu
3F skal du fravælge hvis du er fleksjobber. De anbefaler du går ned i arbejdseffetivitet. De hjælper dig ikke i sager hvor du bliver overrumplet af jobcentret i aabenraa. De hjælper ikke ved kommun... Ver mais
A empresa respondeu
3F, Fagligt Fælles Forbund, er med godt 365.000 medlemmer Danmarks største fagforening og a-kasse. 3F forhandler overenskomster, arbejder for bedre arbejdsmiljø og taler medlemmernes sag i medierne.
Respondeu a 43% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Alt,hvad du sagde om informationen var meget nyttigt for mig.
Tak for den mulighed at høre om skat
Jeg har har haft ringet til dem og sagt at jeg er flyttet over til FOA og at de derfor skulle slette mig fra systemet. Det var en aftale (sagde de i telefonen) .. de har så trukket penge fra min bank i flere måneder. Før jeg opdagede det. De slettede mig fra a.kassen men ikke fra forbund. Jeg sagde men så må i finde vores samtaler frem, alle optager nu om dage, men det gør de ikke. Det vil sige at jeg har betalt 2 forbund siden jeg stoppede som studerende.
Det her går jeg videre med! Med mindre i reagerer. Men får mine penge tilbage har jeg ikke grund til det. Og jeg sletter min anmeldelse.

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening
Дякую за зустріч. Дуже корисно. Більше таких зустрічей!!!
Rigtig godt arbejde. Den bedste fagforening . 3F Odense GOPS god afdeling
Dårlig oplevelse i Esbjerg… bliver lovet ting og sager men jeg har meget svært ved at få fat i en medarbejder.
3F Aalborg gør det fantastisk! Den offentlige gruppe har sikret min Mor 80.000 kroner, som hun ikke havde forventet.

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening
Det var første gang i løbet af mine 5 år her, at jeg har hørt om fagforeningen.
Jeg planlægger at melde mig ind i fagforeningen!

Fantastisk fagforening!
De har altid været til rådighed når jeg har ringet og efterspurgt råd og vejledning

Tak til 3F for hjælpen og de lyttende ører

Medlem i mange år.
Altid god betjening. Kommer med svar. Ringer eller skriver tilbage. Er en god og aktiv fagforening.

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening
Altid venlig betjening og professionel vejledning. De ved, hvad de taler om, og de kæmper virkelig for medlemmernes rettigheder. 5 stjerner herfra.

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening
Altid go forklaring på mine spørgsmål, go sparring.
De er helt nede på jorden, og føler ikke de er mere end mig. Jeg føler mig som en del af flokken

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening
Super god service , troværdig og ærlig behandling
Super god service og altid høflig betjening.
Gode til at ringe tilbage.
Danmarks stærkeste fagforening. De hjælper med alle mine problemer jeg har i mit arbejdsliv. Og 3F er med til at sikre at jeg har et godt arbejdsliv
Dejligt i møde kommen personale specielt Frank fra 3F midt fjord ham har jeg haft en del snakke med
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.