3F - Danmarks stærkeste fagforening Avaliações 1.308

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi vil gerne sige tusinde tak for kyndig vejledning af Mads og Hana til vores videre forløb i livet. De var utroligt søde, hjælpsomme og gav super fantastisk support. Håber at I vil hyre flere søde og... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er meget utilfreds over Helene/helena’s tone. Hun sagde “vi ringer når vi får tid” jeg sagde “det har i sagt i 6 måneder” hun siger “vi ringer senere” jeg ringer så senere og hun siger “er det nu dig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den hjælp jeg har fået fra første opkald til 3f og til i dag har været fantastisk. Jeg tør ikke tænke på hvor jeg havde været i dag hvis ikke de havde grebet mig og hjulpet mig. Og stadig står klar nå... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

3F skal du fravælge hvis du er fleksjobber. De anbefaler du går ned i arbejdseffetivitet. De hjælper dig ikke i sager hvor du bliver overrumplet af jobcentret i aabenraa. De hjælper ikke ved kommun... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Sindicato
  2. Seguro Renda Familiar

Escrito pela empresa

3F, Fagligt Fælles Forbund, er med godt 365.000 medlemmer Danmarks største fagforening og a-kasse. 3F forhandler overenskomster, arbejder for bedre arbejdsmiljø og taler medlemmernes sag i medierne.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 43% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Jeg blev medlem af 3F i september i år

Jeg blev medlem af 3F i september i år. I denne periode har jeg kun haft de bedste oplevelser med organisationen.
Repræsentanten Lesia Havryliuk gør altid mere end hendes pligter kræver, og det vækker stor respekt.

3 de dezembro de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Tusind tak for din feed-back. Det glæder os, at du har nytte ud af dit medlemskab.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som medlem af 3F er jeg meget tilfreds…

Som medlem af 3F er jeg meget tilfreds med deres indsats. De reagerer hurtigt, når man har brug for hjælp, og deres rådgivning er både professionel og tryg. Jeg føler virkelig, at 3F står på medlemmernes side og gør en forskel i hverdagen

1 de dezembro de 2025

Tilfreds

3F Viborg - Særligt Helle R.

Fantastisk medarbejder som har støttet og hjulpet mig i nu over 1 år med min sag.

28 de novembro de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Eva. Tusind tak for din feedback. Det er vi glade for at høre. Mvh Laura, 3F

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

INgen sager kørt, og 3F tager bevist ikke telefonen i over 3 måneder.

3F Østfyn er total til grin, og burde på ingen måde ha med folk at gøre.

Jeg har 4 igangværende sager, men 3F Østfyn som ikke kan finde ud af og tage telefonen i 3 måneder, er nu skyld i mine sager nok falder til jorden.
3F ØstFyn har kun fået sat et møde op, og efter det møde, vælger man bevist i 3F ØstFyn, at ignorere alle opkald, og sågar lade helt vær med at svare, eller ringe tilbage.

Øverste chef for 3F ØstFyn Tonni Fejerskov, siger ordret til mig, at mine sager jo snart er så gamle, så det kan jo næsten ikke betale sig at køre dem nu.

Det siger Tonni, velvidende om, at hans egen næstformand Andreas, bevist ikke har kørt nogle af mine sager?

Jeg har en 48 min lang film på min telefon, hvor ledelsen i 3F ØstFyn direkte indrømmer, at vi jo nok har glemt dine sager, men jeg kan jo intet gøre nu, for sagerne er jo snart for gamle.

Det er så jammerlig en ledelse, at de mennesker slet ikke burde ha lov og lede noget som helst.

Når jeg kontakter andre afdelinger i 3F, for at høre om de evt vil tag mine sager, så vil ingen af dem hjælpe mig, for det kommer fra 3F ØstFyn.

Hold jer LANGT væk fra 3F, det er intet andet end varm luft, og de er på ingen måde så meget som en krove værd.

3F forsøgte sågar at snyde sig fra at køre 2 af mine arbejdsskader, men den slap de ikke for.

24 de novembro de 2025

Min oplevelse med 3F

For over 10 år siden stod jeg som ny i Danmark, uden netværk og uden særligt godt dansk, og søgte hjælp hos 3F i en sag mod min arbejdsgiver. Min konsulent udregnede selv, flere gange, at jeg havde krav på cirka 254.000 kr. i efterbetaling og erstatning.
Men da vi endelig sad hos min arbejdsgiver – med hans repræsentant og min 3F-konsulent – ændrede min konsulent fuldstændigt forklaring. Pludselig blev kravet sat ned til 45.000 kr. uden nogen reel begrundelse. Jeg blev talt ned til, presset og endda bedt om at forlade rummet, så de kunne “tale alene”. Det føltes mere som forhandling mod mig end hjælp til mig.
Til sidst, træt og uden reel støtte, accepterede jeg 60.000 kr. Der blev skrevet et referat uden konsulentens underskrift, hvilket siger meget i sig selv.

3F plejer at svare, at “sagen er gammel”. Ja – men det gør den ikke mindre forkert. Tiden ændrer ikke på, at jeg blev svigtet i en situation, hvor jeg havde brug for hjælp og tillid.
Jeg skriver dette, så andre ikke bliver ramt på samme måde. En fagforening skal stå på medlemmets side. Det gjorde 3F ikke for mig.

23 de novembro de 2025

3F er en total dårlig fagforening

3F er en total dårlig fagforening. Deres tillidsmand duer ikke til noget som helst plus selvom de har tavshedspligt så fortæller de alt til deres venner på arbejdet. Jeg skulle til møde med min leder og en fra hr fordi jeg var tæt på at blive fyret men en fra 3F svigtede mig og skrev på dagen at hun ikke kan komme til mødet. Hun svigtede mig fuldstændig. Det handler ikke kun om det men i det hele taget, er det rigtig dårlig fagforening. Total spild af penge.

14 de novembro de 2025

3F en fagforening der hjælper dig uanset situationen

3F er en fagforening, der er der når man har brug for dem og det gælder uanset hvilken situation man står i og de har altid en person klar til at knuse de problemer der opstår i forbindelse med arbejde, stress, dårlig arbejdsmiljø også bør man støtte mere op omkring dem. Det er jo trods alt dem, der er med til at opbygge den danske model som gør at det arbejdende folk har de rettigheder de har i dag og der er deres medlemmer også med til at byde ind på

9 de novembro de 2025

Tvunget medlemskab i 23 år og ingen hjælp og hente fra 3F

Har været i 3F i 23 år og har ikke haft brug for dem før min fyring på min arbejdsplads gennem de 23 år. Skal siges at man var tvunget til at være medlem hos 3F i det store firma jeg var ansat. Da jeg så bliver fyret under sygdom og troede jeg skulle til møde på arbejde om en opstartsplan var det istedet en fyring...
Ringer til 3F Skagerrak som bare siger: Øv hvor træls og fortæller hvem jeg skal ringe til, som så siger at det ikke var ham eller hende men en 3 person jeg skulle have fat i, som jeg så ikke kunne få fat i, eller ringede tilbage til mig... Så jeg står med følelsen af absolut ingen hjælp i en svær situation som man ikke har prøvet i 23 år... Tak for ingenting og farvel.
Føler 3F kun godt op i politik og sager som kan give overskriften i avisen eller i deres eget blad hvor de skamroser sig selv... Ja for jeg kan se at herinde at det bliver de så også nød til...

13 de janeiro de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Brian. Først og fremmest er jeg ked af at høre, at du har mistet dit job. Det er en svær situation at stå i. Det er selvfølgelig uheldigt, at der ikke har været en tilgængelig medarbejder netop som, du har ringet til os. Vil du sende en mail til trustpilot@3f.dk med dine kontaktoplysninger, så vil jeg følge op på det med det samme. Mvh Laura

snyder folk

danmarks stærkeste fagforening i at blive ved med at trække penge når man har meldt sig ud, påstår at det sendt mails hvilke de ikke har

31 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Selv med klare beviser at jeg er blevet…

Selv med klare beviser at jeg er blevet underbetalt i henhold til overskomst og først for udleveret en ansættelseskontrakt 5mdr efter jeg startede i firmaet uden min underskrev efter jeg startede
sammen med en opsigelse/ fyret seddel. Der også mangler mit underskrift... sidder 3f Skive og forsvar Arbejdergivere. Selv om det er mig der er mellem af 3f.

10 de outubro de 2025

3F Sømændene nægter at tage sag op

Jeg havde en sag kørende mod Esvagt omkring manglende løn på ca. 70.000 kr.

Sagen varede i over 3 år fordi 3F nægtede at tage den videre og bare smed den væk selvom jeg ikke var den eneste nuværende/tidligere medarbejder der havde klaget til 3F om manglende løn.

Derfor kan jeg konstatere at 3F er uvillige til at tage en sag op mod større virksomheder som Esvagt og jeg kan ligeså godt sparer mit kontigent.

13 de setembro de 2025

Overtime

Thanks to the trade union, I could feel like a human being on an equal basis, offering hard work in return. I had a problem getting my money back for overtime, which the Danes got and the agency workers didn't.
And that's where the union, probably all in white, stepped in and saved the day.

8 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

3F står for at vi kan beholde vores…

3F står for at vi kan beholde vores overenskomst. Og forbedre den. Det er en vigtig brik i vores hverdag og arbejdsliv

3 de outubro de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Michael. Tusind tak for de fem stjerner. Vi er meget glade for, at du sætter pris på arbejdet med at forhandle gode overenskomster. Mvh Laura

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Den er super at 3F giver billetter til…

Den er super at 3F giver billetter til kampe i Superliga men hvad med internationale kampe spillet i Danmark?

4 de outubro de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej You. Vi er glade for, at du har glæde af 3FSuperligabilletterne. Vi kan tilbyde dem, fordi vi er hovedsponsor for 3FSuperligaen, men sponsoratet rækker ikke til internationale kampe. Mvh Laura

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

i am happy this union and what they…

i am happy this union and what they offer free tickets to games and helping with information i will recomand

4 de outubro de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hi HappciuTV. We’re glad to hear you’re enjoying the tickets to the 3F Superliga. We’re always happy to help.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais