3F - Danmarks stærkeste fagforening Avaliações 1.308

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi vil gerne sige tusinde tak for kyndig vejledning af Mads og Hana til vores videre forløb i livet. De var utroligt søde, hjælpsomme og gav super fantastisk support. Håber at I vil hyre flere søde og... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er meget utilfreds over Helene/helena’s tone. Hun sagde “vi ringer når vi får tid” jeg sagde “det har i sagt i 6 måneder” hun siger “vi ringer senere” jeg ringer så senere og hun siger “er det nu dig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den hjælp jeg har fået fra første opkald til 3f og til i dag har været fantastisk. Jeg tør ikke tænke på hvor jeg havde været i dag hvis ikke de havde grebet mig og hjulpet mig. Og stadig står klar nå... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

3F skal du fravælge hvis du er fleksjobber. De anbefaler du går ned i arbejdseffetivitet. De hjælper dig ikke i sager hvor du bliver overrumplet af jobcentret i aabenraa. De hjælper ikke ved kommun... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Sindicato
  2. Seguro Renda Familiar

Escrito pela empresa

3F, Fagligt Fælles Forbund, er med godt 365.000 medlemmer Danmarks største fagforening og a-kasse. 3F forhandler overenskomster, arbejder for bedre arbejdsmiljø og taler medlemmernes sag i medierne.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 43% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk fagforening

Fantastisk fagforening
De er virkelig kompetente og dygtige. Man bliver altid mødt af hjælpsomme og gode mennesker.
3F kæmper virkelig for OS og den gode sag - lad os støtte dem som de støtter os.

1 de setembro de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Lonni. Tusind tak for din opbakning og pæne ord. Meget glad for, at du er tilfreds. Mvh Laura

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En god og stærk fagforening Der…

En god og stærk fagforening Der kæmper få et stærkt og ordentlig arbejdsplads har været medlem sid siden 1989 sol sener kom til at hede 3F og har hjælper mig et par gange efter et firma er lukket og flyder til udlandet så kan kun anbefale 3F

1 de outubro de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej John. Tak for de fem stjerner og dit mangeårige medlemskab. Vi er glade for, at vi har kunne hjælpe.

3F arbejder for dig

General bedømmelse. Klar dem der arbejder mest for os. Dem der forhandler vores vilkår, dem der til dels er skyld i den velfærd vi har idag (den danske model). Det tror jeg tit folk glemmer

1 de outubro de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Morten. Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse. Og tak for de flotte ord.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Syntes det er Så for dårligt at 3 F…

Syntes det e rSå for dårligt at 3 F reklamerer med at du som medlem kan få gratis adgang til Superligaen!!!
Jeg har nu i 3 måneder ca forsøgt at få billetter til FCK og ikke en gang er det lykkes mig at komme i nærheden jeg møder kun dette svar : Kampe ikke offentliggjort
Error: Request has been terminated Possible causes: the network is offline, Origin is not allowed by Access-Control-Allow-Origin, the page is being unloaded, etc.
og det er ligemeget hvornår jeg prøver at få billetter om det er først på ugen eller midt på ugen eller sidst på ugen....
Det lugter langt væk af FUSKERI!!

29 de setembro de 2025

3F København

3F København
Jeg har en sag hvor arbejdsgiver ikke har fulgt op på min skriftlig advarsel . Deraf den burde miste sin værdi . Men 3F og firmaet kan ikke blive enige så står stadig med en advarsel og da 3F ikke kører personlige sager videre . Står jeg med ingenting og har spildt 11 års medlemskab . Har dog meldt mig ud nu .

22 de setembro de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Sara. Det lyder som en frustrerende situation for dig. For at vi kan forstå sagen til fulde, må du meget gerne sende en mail til trustpilot@3f.dk og beskrive sagen nærmere. Mvh Laura

Ingen hjælp

Absolut ingen hjælp at få som ledig
Alt skal komme fra dig selv som din egen sagsbehandler
Det er en skændsel for vores samfund

1 de setembro de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Simon. Vi er kede af at høre, at du har den opfattelse. Vores a-kassekollegers arbejde er at varetage vores medlemmers interesserer. Vi beklager, at du ikke oplever at få den service, du havde forventet. Mvh Laura, 3F

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Send dem en mail og de sender videre....

“Send dem en mail – og de sender videre”

Så fantastisk at opdage, at ens personlige mails til lokalafdelingen bliver delt med andre – uden ens viden og samtykke. Endnu bedre: man får at vide, at “det var man åbenbart ikke klar over, at man ikke måtte” 🤔

Center for Organisation måtte beklage – lokalafdelingen havde åbenbart hverken tid eller lyst til selv at stå ved det.
Konsekvenser? Ingen. 🤔

GDPR? Hos 3F betyder det åbenbart: Glem Dine Personlige Rettigheder😂

8 de setembro de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Gitte. Jeg kan forstå, at du har fået svar fra centralt hold, så jeg kan kun tilslutte mig og beklage den uheldige hændelse. Det er klart, at vi tager den slags feed-back med videre til fremtidig læring. Mvh Laura

Vejle afd

Var til møde ved Marianne og endnu engang var det et meget informativt og behageligt møde. Hun gav sig god tid og stemningen var rigtig god
Stor ros til Marianne

29 de julho de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Hanne. Hvor er det godt at høre, at du har gavn af dit medlemskab. Tak for at skrive en anmeldelse her. Mvh Laura

Blev snydt af 3F

Blev snydt af 3F . Du kan ikke stole på dem.

13 de agosto de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Viorel. Det er trist at høre, at denne sag bliver ved med at fylde så meget i dit liv. Som vi tidligere har svaret her på dine anmeldelser her på Trustpilot, så er den mere end 10 år gamle sag afsluttet, og der er ikke mere, vi kan eller må sige til det.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inflationen kører derudaf i højeste…

Inflationen kører derudaf i højeste gear og 3F hygger sig med fede middage og hygge mens de forhandler latterligt dårlige overenskomster hjem til deres medlemmer som betaler dem deres fede hyre. 3F!! vi kan ikke bruge jeres skide 2% lønstigning om året til en skid når madvarerne stiger 2% pr md!! hvad tænker i på?? vi skal op på mindst 10-15% om året for at følge med næste gang!!

11 de agosto de 2025

Hold jer langt væk fra 3F

Jeg har haft en særdeles dårlig oplevelse med 3F og deres A-kasse. De formår ikke at informere dig i tide om manglende betalinger, og i stedet bliver man pludselig opkrævet store beløb – i mit tilfælde næsten 8000 kr. – for noget, der kunne have været undgået, hvis de bare havde kommunikeret ordentligt. Ingen beskeder på mail, sms eller lignende – kun på deres egen hjemmeside, som de færreste besøger regelmæssigt.

Efter at jeg måtte afvise en tidligere opkrævning, blev min betalingsservice ødelagt af deres finansafdeling. De nægter at hjælpe med at få det genoprettet, og nu skal jeg manuelt indtaste beløb hver gang. Hele situationen kunne være undgået, hvis de havde styr på deres eget system.

Som lærling blev jeg også fejlagtigt opkrævet fuld pris for A-kasse, selvom jeg gentagne gange var i kontakt med dem. Jeg måtte selv afvise betalingen og kæmpe for at få det rettet.

Svar fra dem tager typisk 25-45 dage, selv på simple spørgsmål. Deres kundeservice er langsom, ineffektiv og virker uinteresseret i at hjælpe. Når jeg har betalt det sidste, melder jeg mig ud – det her gider jeg simpelthen ikke.

1 de agosto de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej. Tak for din feed-back. Du må meget gerne sende en mail til trustpilot@3f.dk og uddybe. For lige at forstå det: Du har ikke betalt kontingent og får så en opkrævning? Det er træls, når betalingsservice ikke fungerer, men mon ikke, det er din bank, du skal have fat i, hvis der er problemer i din netbank med betalingsservice?

Jeg er medlem af 3F

Jeg har været medlem af 3F, Aalborg, i 3 måneder, og har allerede fået fantastisk hjælp.
Vidende, venlige, hurtige, alle problemer løst til perfektion. Og jeg er blevet meget klogere!

24 de julho de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Karl Tusind tak for din anbefaling. Det er det, vi er her for. Du er altid velkommen. Mvh Laura

De ringede i marts

De ringede i marts - nærmest truende fordi jeg ikke har overenskomst i min virksomhed.
....... Jeg er en enkeltmandsvirksomhed.
Så begyndte han snakkede lidt udenom og fortalte at de også havde gode løsninger ti...
- Jeg lagde på.
Sindssyg frækhed!
Talte med en ven om det. Der havde han lige oplevet at de havde truet med lockdown osv.,. - Og nu sagen i Viborg...
Hvad har de gang i?

(- dato er ikke korrekt, da jeg ikke husker hvilken dato der ringede.)

3 de março de 2025

Smadre din økonomi

Det eneste jeg har fået ud af at få hjælp af 3F (Holbæk afdelingen) er at få smadret min økonomi fuldstændigt pga inkompetent personale.
Jeg skulle have dagpenge for 1 måned mellem
Jeg var blevet færdig med uddannelse og til at jeg skulle starte nyt arbejde.
Det resulterede så i at de ikke udbetalte mine penge før 18 dage senere end jeg burde have dem og fordi jeg var nødsaget til at søge feriepenge for at dække mine regninger (pga deres mangel på arbejde) skulle jeg så betale dagpengene tilbage igen.
Anbefaler virkelig IKKE at bruge 3F

19 de junho de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Morten. Det lyder som om der er gået noget galt i kommunikationen. Uden at kende din sag, lyder det måske som om, der skulle have været noget mere forklaring til. Du er velkommen til at skrive en mail til trustpilot@3f.dk og uddybe sagen. Mvh Laura, 3F

Vejle afd

Havde en virkelig god og informativ samtale med Lotte, som gav sig god tid til at forklare og svare på mange spørgsmål. Så en virkelig god oplevelse og stor ros til Lotte

1 de julho de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Hanne. Det er vi virkelig glade for at høre. Tusind tak for at dele det med os. Du er altid velkommen. Mvh Laura, 3F

Kan ikke anbefale 3F

Kan ikke anbefale 3F. Da jeg blev fyret af min arbejdsgiver, fik jeg kontaktet 3F omkring hvordan jeg skulle forholde mig. Jeg gjorde som de sagde til mig, og jeg regnede med alt var i orden. Ud af det blå måneden efter fik jeg en besked om, jeg ikke var berettiget til at få dagpenge. Dyr og dårlig fagforening.

5 de julho de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Alex. Jeg beklager, at du har den opfattelse. Der er forskellige betingelser, der gør sig gældende i forhold til dagpenge, og det lyder heldigvis, som om du er blevet orienteret herom. Regler som ligger i lovgivningen. Det er til gengæld uheldigt, hvis der er forhold i den sammenhæng, som du ikke har fået forklaret tilstrækkeligt. Du er velkommen til at skrive en mail til trustpilot@3f.dk, og uddybe din feedback, så vil jeg videreformidle den til din afdeling. Mvh Laura, 3F

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig har jeg oplevet mere…

Aldrig har jeg oplevet mere provokerende og pågående forsøg på at værge nye medlemmer. Et under hvis det lykkes. Mig skal de i alt fald ikke forsøge at kontakte igen.

24 de junho de 2025

3f fagforening

Hvis man kun kunne give en halv stjerne så var det et fair resultat..

Man skal simpelthen lede længe efter så ringe en service - de kan ikke engang holde deres aftaler..

Og selvom vi skriver 2025 så er der stadig problemer på de forskellige arbejds pladser som ikke vil ha dig ansat hvis du ikke netop står i 3f.. det er vist ulovligt men det er jo lige meget når det er en socialdemokratisk fagforening..

Spild af penge efter min mening.

20 de junho de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Bjarke. Det er ærgerligt, at du har den opfattelse. Vi kæmper hver dag for at dit og dine kollegers arbejdsliv bliver bedre. Du er vekjinneb tuk at skrive en mail til trustpilot@3f.dk og uddybe din feedback. Mvh Laura, 3F

Uprofessionelt

Noget af det mest uprofessionelle jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med.
Efter 2 måneder havde man stadig ikke fået indplaceret min datter i den korrekte afdeling.
Da de endelig fik hende indplaceret var jeg i kontakt med den mest arrogante person.
Godt vi havde HK at falde tilbage på

24 de fevereiro de 2025

Resposta de 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hej Jeanne. Jeg beklager, at I har haft en dårlig oplevelse. Vil du sende en mail og beskrive forløbet på trustpilot@3f.dk. Så tager vi din feedback videre. Mvh Laura

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais