Blev ofrivilligt arbetlös, perfekt tänkte jag nu får jag äntligen användning av min inkomstförsäkring från Tre Kronor som jag tecknade via min bank (Swedbank). Sökte i början av Januari och har än... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
- Companhia de seguros
- Seguradora de Automóvel
- Agência de seguros domiciliares
- Seguradora de Locatários
- Seguradora Pessoal
Informação fornecida por fontes externas variadas
Tre Kronor Försäkring - med bred kompetens inom skadeförsäkring
Informações de contato
Stockholm, Suécia
- www.3kronor.se
Respondeu a 26% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Blev ofrivilligt arbetlös
Sökte i början av Januari och har ännu inte fått någon bekräftelse, måste ju vara världens längsta handläggningstider..
Ingen Mina Sidor där man kan följa handläggningen, ingen mejl där man kan kontakta någon.
60 talet ringde och ville ha tillbaka sitt system.....
Inte sett min bil på över 3 månader nu
Inte sett min bil på över 3 månader nu, evig väntan, ingen hjälp ingen kommunikation, bara dålig service. Ingen prio på hjälpa dig att lösa ditt försäkringsärende.. kanske kan de lösa mitt ärende inom ett halvår men betvivlar det starkt.
3 kronor ni är dåliga
3 kronor ni är dåliga. Är så besviken efter 7-8 år hos 3 kronor med alla mina försäkringar, hem, djur och helförsäkring plus på bilen. Någon körde kundvagn i passagerar dörren så det blev en skada där. Anmälde över telefon till 3 kronor kvinnan var så otrevligt och sa direkt att jag får ingen ersättning då jag själv kan ha gjort det, är så arg på dem. Binda inte upp dig hos dem. Jag ska till en annan med ingen bindningstid kan åtminstone säga upp ifall jag är missnöjd, behöver inte binda upp mig i ett helt år.
Generellt bra intryck.
Generellt bra intryck.
De tappar bort en del inkommande kommunikation så spara egna kopior på allt och se till att uttryckligen begära bekräftelse på att de mottagit dina papper.
Sade upp min försäkring
Sade upp min 3 kronor försäkring i höstas,det bästa jag gjort…👍
Ser av omdömen här att det inte blivit ett dugg bättre 🙄
Världens usla försäkringsbolag
Världens usla försäkringsbolag, min pappa har varit kund här i över 20 år! Och att man ska be och tiga om sina egna pengar är vansinnigt. Han betalar 25 tusen kr per år för försäkringen. Fick betala sammanlagt 16 tusen kr för felsökning utav dragkroken och ombyte utav en ny dragkrok. För att verkstaden inte hade skrivit korrekt erbjuder dom honom enbart 6000 kr i kompensation. Att man på sin arbetstid ska ringa fram och tillbaka och även hålla en dialog med skaderegleraren via mail är katastrof. Min pappa kommer definitivt byta försäkringsbolag.
Rekommenderar alla att byta försäkringsbolag.
Värsta jag någonsin varit med om
Värsta jag någonsin varit med om! Rekommenderar inte min värsta fiende den här försäkringen. Hade jag inte varit så väluppfostrad hade jag gjort en Luigi Mangione för länge sen!
………bluff?
Sjukt att man läser alla dessa kommentarer och Swedbank samarbetar med dem. Blev bemött otrevligt på skadeavdelningen och ombedd att skicka original kvitto via post? Det är inte år 2002 , många butiker ger även kvitto digitalt
Varning för detta försäkringsbolag
Blev riktigt sjuk på en resa och fick tillkalla läkare till hotellet som gav dopp och medicin intravenöst. Begärde ersättning från reseförsäkringen men fick avslag för att jag inte hade ett skriftligt intyg om vila!! Vågar inte ha kvar detta försäkringsbolag för vad skulle hända om t ex huset brinner ner ... skulle man då hävda att det inte ska utgå någon ersättning om jag inte har så många brandsläckare som de finstilta vilkoren anger ... även om jag inte ens är hemma när det händer?
Känner mig nästan utbränd efter ett…
Känner mig nästan utbränd efter ett försäkringsärende med dem. Har fått ringa varje dag i flera veckor, får antingen svar om att min handläggare kommer kontakta mig eller att jag ska maila in saker, men aldrig har han hört av sig och jag har aldrig någonsin fått svar på mail, förutom "vi har mottagit ditt ärende".
Skadan skedde i somras, det är januari nu, jag måste ringa de ännu en gång för att nu vill hantverkarna ha betalt men jag har inte fått något utbetalt trots godkännande. Jag orkar inte mer. Inget har varit smidigt.
En debitering gjordes på mitt konto utan mitt tillstånd.
Detta företag gjorde ett uttag i mitt konto utan mitt tillstånd relaterat till en försäkring som jag inte tecknat.
Tre kronor försäkring 👎
Har försökt få tag i tre kronor och de är inte snabba att återkoppla till sina kunder tyvärr samt dåliga ersättningar. Vi kommer genast att byta bolag.
Något har orsakat skada på min bil, men 3 kronor säger att det är lacksläpp
Trots uppenbar skada av något på bil, påstår 3 kronor att det är ett lacksläpp. Svarta märken runt lack som är borta, backspegeln vriden i bottenläge. Polisanmält, serviceverkstad har tittat och säger att det är något typ cykel, elsparkcykel som skadat bilen. Trots detta hävdar 3 kronor att det är vanligt lacksläpp och gör allt för att slippa betala för reparation. Fruktansvärt dåligt, dåligt bemötande. Dessutom fick jag uppmaning att skicka in foton och anmälan till deras valda lackskadefirma. Gjorde detta, efter 2 v kontaktade jag denna firma och frågade om något saknades då inget svar eller tid från dom. Svaret blev att 3 kronor 2v tidigare meddelat dom att de inte godtar att betala!!?? Hallå, vad hände med att meddela mig? Finns mer att berätta här, men orkar inte. Kontentan: Inget svar från kundservice trots utlovat. De säger olika saker. Inget konkret svar och DE GÖR ALLT FÖR ATT SLIPPA BETALA
Håll er borta!
Blev utsatt för skadegörelse på min bil, jagade ifatt gärningsmannen och tack vare det blev han gripen, trots det har det gått 3 månader och bilen är inte lagad ännu, deras utredare hittar massa ursäkter för att inte ersätta skadorna, helt otroligt att man ska bli utsatt för brott och sedan hålla på och tjafsa med försäkringsbolaget, har fått ringa och tjata flera gånger för att ens få reda på vad som händer. Håll er långt borta från detta bolag! Kommer inte försäkra en enda pryl i detta bolag.
Utebliven ersättning trots reseförsäkring
Var på resa med ett kompisgäng på tre, säkerhetskontrollen tog 3 timmar och vi missade flyget med utlägg för hotell och nya flyg som resultat.
Mina två vänners försäkringsbolag betalade utan att blinka, Trekronor vägrade trots reseförsäkring…
Oerhört dålig service och upplevelse…
Oerhört dålig service och upplevelse från er .
Jag har krockat med min bil och teknikerna bedömer att jag inte har rätt till ersättning för att jag inte kan bevisa min krock att oljelocket åkte av. Nästa gång ska jag filma händelsen innan jag krokar så att dom tror mig . Bilen ligger diket men det är inte orsaken till skada 🤣 helt värdelös.Rekommenderar ingen denna försäkringen !
Värsta upplevelsen jag varit med om , otrevlig kundservice med .
Värdelös ärendehantering
Värdelös ärendehantering. Usel kommunikation.
I september skickade vi in underlag på utlägg vi gjort som försäkringen ska täcka. Tre Kronor har varken återkommit om dem via mail eller samtal, eller betalat ut ersättning.
Vi har försökt få kontakt med vår handläggare under hela hösten men kommer bara till en röstbrevlåda som meddelar att han inte är tillgänglig just nu.
Blir därför tvungna att prata med växeln som inte kan göra så mycket pga att de inte har de mandat handläggarna har.
Vi hoppas TreKronor kan förbättra sin kommunikation under pågående ärenden, åtminstone, så att man som kund inte behöver gå och undra hur det kommer gå.
Det finns ingen fungerande kundservice
Det finns ingen fungerande kundservice. Jag rekommenderar inte att köpa försäkring hos dem.
Jag hade huset försäkrad hos dem!!
Jag hade huset försäkrad hos dem!!! Under 1 år som tur inget har hänt.
Men när jag läste alla komentarer och omdöme så flyttade jag försäkringen till nån som har nästan 5 skärnor.
Vågade inte ha den kvar.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.