4UDesigned Avaliações

2.749
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De klantenservice is perfect Het kastje is prachtig. Bezorging blijft een issue. Datum op site stond op week 26,levering was ruim een week geleden. Wat op zich prima is maar niet in lijn der verw... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hadden 2 fauteuils besteld bij 4UDesigned die na twee weken al begonnen in te zakken. We hebben dit aangegeven en de problemen werden meteen serieus genomen en werden heel snel en meer dan na... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De poot van onze eettafel was losgeraakt en om die reden ging het tafelblad hellen. De tafel moest met beleid worden gebruikt. Na gebeld te hebben en met Corrine hierover te hebben gesproken, heeft... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hadden 3 jaar geleden 4 stoelen gekocht en daarvan waren er recent 2 stuk gegaan. Nadat we het gemeld hadden zouden zij overleg met de fabrikant hebben en na 3 dagen kwamen ze met een oplossing. He... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Designer de interiores

Wij van 4uDesigned leveren unieke meubelen van top kwaliteit die voor iedereen betaalbaar zijn, niet alleen de happy few. We hebben een divers assortiment met een groot aanbod aan stoere barkrukken, industriële eettafels, prachtige design eetkamerstoelen en nog veel meer!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.749)

98 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Snelle services,

Snelle services,
Tafelpoot, er was een kleine beschadiging bij openen doos, dit werd snel opgelost.

3 de junho de 2025

Resposta da 4UDesigned

Fijn om te horen dat de klacht snel werd opgelost! Veel plezier met uw tafel!
Team 4udeisgned.nl

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Online besteld en binnen 3 werkdagen…

Online besteld en binnen 3 werkdagen netjes bezorgd. Super blij met onze tv meubel.

3 de junho de 2025

Resposta da 4UDesigned

Goed om te horen dat alles goed is gegaan! Veel plezier met je tv meubel!
Tot de volgende keer in de showroom of online :)

Top!

De bank was, wat ik al dacht te groot voor door de deur, de chauffeur heeft dit ter plekke opgelost, deze man kan toveren!

31 de maio de 2025

Resposta da 4UDesigned

Fijn dat het zo goed is opgelost! Veel woon plezier met de bank!

Top!

Leuk geholpen en snelle bezorging. We zijn heel blij met de bank en stoelen en ze zitten heerlijk.

24 de maio de 2025

Resposta da 4UDesigned

Dank voor de fijne complimenten Linda, veel plezier van je stoelen en bankje!

Kom je nog een leuk langs om de laatste accessoires te scoren;)? Koffie staat klaar!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit ondermaats

Zoals andere reviews het ook al aangeven. Kwaliteit is benedenmaats. Je kan geluk hebben, maar wil je verzekerd zijn van kwaliteit kijk dan beter elders. Mensen in de winkel waren ook niet behulpzaam.

25 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da 4UDesigned

Hallo, dank voor uw mail. Gezien het feit we 4,5 uit 5 punten scoren bij Trustpilot is uw review een uitzondering. Aangezien klachten eerder gemeld worden dan complimenten kunnen we ervan uitgaan dat er een hoop tevreden klanten zijn. Een anonieme klacht kunnen we bovendien niet traceren (RS de L geeft geen resultaat in ons systeem)dus als u uw klacht even indient via klantenservice@4udesigned.nl ovv uw naam en ordernummer kunnen we op een open manier communiceren en op uw klacht ingaan.
Team 4udesigned.nl..

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer netjes en zorgvuldig verpakt

Snel geleverd, zeer netjes verpakt en fijne stoelen

27 de maio de 2025

Goed om te horen!
Heel veel woonplezier van de mooie stoelen :)

Tot een volgende keer,

Prima

Snelle levering, product is exact wat je ziet en staat omschreven op site. Prima stoelen.

Resposta da 4UDesigned

Bedankt! Fijn dat je zo tevreden bent.
Veel woonplezier van de mooie stoelen en tot een volgende keer.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De bartafel is echt prachtig

De bartafel is echt prachtig. Goed deugdelijk product. Eigenlijk ging alles in het bestelproces heel goed. Ik miste alleen een tussentijds bericht wanneer de tafel ongeveer geleverd zou gaan worden. Toen ik erachteraan belde werd ik keurig te woord gestaan hoor. Alleen dat stukje pro-actief in plaats van reactief is het verschil tussen 4 en 5 sterren. Maar evengoed prima bedrijf en prachtig product

Resposta da 4UDesigned

Hi Arjen, Dank voor de feedback, we gaan beter op de levertijden en de communicatie eromheen letten.

En vooral veel gezellige uurtjes aan de bartafel gewenst!

Keurig, klantvriendelijk bedrijf

Zeer klantvriendelijk. Op Mijn vraag werd heel adequaat gereageerd door meteen telefonisch contact op te nemen met mij. Spullen waren erg goed verpakt. De levering met transporteur is ook zeer voorspoedig verlopen.

Resposta da 4UDesigned

We waarderen je positieve feedback enorm!

Heel veel woonplezier van de mooie salontafel en tot een volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kastje geleverd rondom de periode die…

Kastje geleverd rondom de periode die als levertijd bij de bestelling stond aangegeven. Goed degelijk ingepakt dus geen beschadiging.

23 de maio de 2025

Resposta da 4UDesigned

Fijn te horen dat alles soepel is verlopen en u blij bent met het kastje!
Heel veel woonplezier van de bestelling.

Aardig personeel

Aardig personeel. Leuke prijzen

24 de maio de 2025

Leuk om te horen!

Heel veel woonplezier van uw mooie bartafel en krukken!

Goede communicatie

Goede communicatie, prettige levering

22 de maio de 2025

Resposta da 4UDesigned

Top! Daar doen we het voor.
Heel veel woonplezier van de mooie stoel.

Perfecte service en snelle levering

Perfecte service en snelle levering
Mooie stoel
Kan jullie bij iedereen aanbevelen

19 de maio de 2025

Resposta da 4UDesigned

Wat leuk om te horen, dank je wel!
Wij wensen je heel veel woonplezier van de mooie stoel.

Tot een volgende keer,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer snelle levering en goed op de…

Zeer snelle levering en goed op de hoogte gehouden wanneer er geleverd werd

19 de maio de 2025

Wat fijn om te horen!
Wij wensen u heel veel woonplezier van de mooie kandelaar :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, keurig verpakt en goed afgeleverd, wat wil je nog meer?

15 de maio de 2025

Resposta da 4UDesigned

Wat fijn om te horen! :)
Heel veel woonplezier van de mooie barkrukken!

Team 4Udesigned.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.