Professioneel, gastvrij en vriendelijk personeel. Zowel bij binnenkomst als bij het verlaten van Andros en voor alle functies waar ik mee te maken had.
Veja o que dizem as avaliações
Uitstekend consult door dr. Kil. Werd doorverwezen naar Tergooi kliniek voor een Holepoperatie grote prostaat.
Ik ben hier voor de eerste keer geweest en heb een tevreden gevoel over de behandelingen die er gedaan worden . Het personeel wat er loopt is vriendelijk of we elkander al jaren kennen . Ga zo door .
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Uitstekend consult door dr Kil
Vriendelijk en snel geholpen.
Vriendelijk en snel geholpen.
Professioneel
Professionele kliniek waarbij de artsen hun tijd nemen
Professionele kliniek waarbij de artsen op een goede manier te benaderen zijn.
Korte wachttijd voor deskundig en eerlijk consult
Korte wachttijd, deskundige en eerlijke antwoorden
Prettig ontvangst en vriendelijke…
Prettig ontvangst en vriendelijke deskundige artsen
Ik ben hier voor de eerste keer geweest…
Personeel
Zeer prettige omgang tussen personeel en client. Altijd stipt op tijd en goede communicatie.
Open gelijkwaardige relatie keurige…Top
Open gelijkwaardige relatie keurige ontvangst en bendering
Ik ben meer dan tevreden over de…
Ik ben meer dan tevreden over de behandeling bij Andros. Kwaliteit van leven is er fors op vooruitgegaan. Complimenten aan het voltallige team van Andros Clincics. Van begin tot eind heb ik deskundigheid en betrokkenheid van alle medewerkers mogen ervaren. Ga zo door!
Onderzoeken duren veel te lang en werken niet efficiënt.
(Helaas) was ik in januari '26 doorverwezen door ASW Dordrecht naar Andros. (Waar ik achteraf spijt van heb..).
Bij Andros allerlei onderzoeken gehad (wat ook niet helemaal fijn ging) en daarvoor diverse keren het halve land doorkruist (met dure kilometers; Baarn, Rijswijk, Delft etc.) en toen aan de specialist van Andros vroeg om eindelijk op een wachtlijst voor behandeling te komen, wou men wéér eerst een onderzoek doen, (het was ondertussen al juni..) en dat wat in de overdracht van het ASW ziekenhuis in januari '26 al bekend was... was IK er in ieder geval klaar mee en ben ik terug gegaan naar mijn eigen ziekenhuis vlakbij, waar ik al heel snel op een wachtlijst kwam voor een behandeling.
Gewoon alles onder een dak.
Het is mij wel duidelijk dat specialisten en labs van regulieren ziekenhuizen niet zo'n hoge pet op hebben over de werkwijze van Andros, omdat ze IMO patienten zo lang mogelijk "binnen" proberen te houden voor het verdienmodel.
Ik kan niet oordelen over de kennis en kunde van de specialisten, omdat ik de uiteindelijke behandeling niet heb afgewacht, maar efficiëntie staat bij Andros niet hoog in het vaandel.
Want t'ja, de zorgverzekeraar betaald de rekeningen toch wel !
2 x geweest nu maar weer naar de huisarts voor een andere kliniek
Na een 1e bezoek aan het Filiaal in Rijswijk was ik ontevreden en via zorgkaartNederland een negatieve review gegeven.
Naar mijn inzien was het onderzoek onvoldoende, niet zoals op de site te lezen valt, en werden er wel erg snel twee medicijnen voorgeschreven.
Na deze klacht, werd met mij contact op genomen door een klachtenfunctionaris.
Met deze mevrouw werd afgesproken dat er een nieuwe afspraak werd ingepland, nu in Amsterdam, voor een beter onderzoek waarvan de kosten voor Andros zouden zijn.
Eind 2025 in Amsterdam op bezoek bij Dr. Lock.
Hij vertelde uitgebreid hoe het mannelijk lichaam in elkaar zit en hoe alles werkt, of hoort te werken.
Van verder onderzoek was geen sprake, wel werden wederom medicijnen voorgeschreven waar 1 voor een klacht waar ik niet voor kwam en het ik niet ervaarde als een klacht.
In februari 2026 werd ik gebeld door Dr. Lock. Hij bleek wat verbolgen over het feit dat hij nu al moest bellen. Dat had zijn assistente zo gepland.
Op mijn opmerking dat het nog steeds niet goed gaat en ik toch wel een aanvullend onderzoek had verwacht was zijn reactie dat hij een van de auteurs van de site van Andros was en aanvullend onderzoek niet altijd nodig is. Dat ik nog steeds klachten ervaar werd met geen woord meer gerept.
Nu is het niet meer mogelijk om via zorgkaart Nederland een klacht of review te geven, dat kan alleen nog op uitnodiging van de zorgaanbieder.
De kosten voor dit gesprek zonder onderzoek, €160, werden gewoon bij de zorgverzekering ingediend
Keurig netjes
Keurig netjes , snel en vakkundig geholpen.
Vriendelijke deskundige benadering
Vriendelijke deskundige benadering
De Andros kliniek is de beste kliniek die ik ooit bezocht!
De Andros kliniek is een van de best georganiseerde bedrijven die ik ooit heb bezocht. Ik ben zwaar onder de indruk. Ik zou zelfs geen detail weten om te verbeteren. Ook de vriendelijkheid van het totale team geeft de patiënt vertrouwen dat hij in goede handen is!
Vriendelijk en kundig
De arts is zeer kundig en aardig
De naam is geen Pluym, maar Asselman, dus dat staat al verkeerd, ik ben degene, die de behandeling heeft ondergaanDe arts is zeer kundig, daar geen commentaar op en erg aardig, receptioniste zeer vriendelijk.De telefonische intake, zeer intimiderend, de assistentie die mij hielp een nachtmerrie, ze heeft mij ‘s middags gebeld op een voor mij zeer ongelegen moment omdat ik op de bank bij de fysio lag, ik vriendelijk verzocht om mij later terug te bellen, op dit telefoontje zit ik nog te wachten, want ze gaf mij niet de indruk dat ze bereid was te luisteren, deze indruk had ik constant bij haar .Ik kreeg alleen maar opdrachten en het plasdagboek wat ik in moest vullen zit nog in mijn tas