Professioneel, gastvrij en vriendelijk personeel. Zowel bij binnenkomst als bij het verlaten van Andros en voor alle functies waar ik mee te maken had.
Veja o que dizem as avaliações
Ik ben meer dan tevreden over de behandeling bij Andros. Kwaliteit van leven is er fors op vooruitgegaan. Complimenten aan het voltallige team van Andros Clincics. Van begin tot eind heb ik deskundigh... Ver mais
Uitstekend consult door dr. Kil. Werd doorverwezen naar Tergooi kliniek voor een Holepoperatie grote prostaat.
Ik ben hier voor de eerste keer geweest en heb een tevreden gevoel over de behandelingen die er gedaan worden . Het personeel wat er loopt is vriendelijk of we elkander al jaren kennen . Ga zo door .
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ontevreden
De verlenging van medicatie klopte niet. Geen begrip voor mijn plas probleem.
Bij ED was het antwoord je wordt ouder.
Kundige specialisten
Ik ben kundig geholpen, fijn personeel.
Professionaliteit en vriendelijkheid gaan hier hand in hand
Vanaf het eerste moment was de mix van professionaliteit en vriendelijkheid als een warme deken om me heen in een spannende situatie wat betreft mijn gezondheid. Ik ben uitermate tevreden en beveel de kliniek ten zeerste aan.
Geen leeftijdsdiscriminatie voor 75plus
Geen leeftijdsdiscriminatie voor 75 plus.
Volledige optimale eigentijdse zeer deskundige zorg na teleurstellende ervaringen in twee poliklinieken van twee academische ziekenhuizen.
Deskundige arts
Adequate zorg met aandacht en…
Adequate zorg met aandacht en administratie goed geregeld
deskundige sympathieke empatische..
deskundige nuchtere sympathieke empatische uroloog dr Kil
Correct en vlot
Correcte, volledige en vlotte afwerking van het volledige onderzoek tijdens één afspraak
Prettig en vriendelijk medisch team en…
Prettig en vriendelijk medisch team en een uitstekende uroloog Dr. Kil. Vooral de openheid, vriendelijkheid en goede uitleg maken juist dat goede verschil.
De vriendelijk in totaal .
De vriendelijk in totaal .
De aandacht van de specialisten.
De tijd binnen een termijn waar de oproep in plaats vindt.
De afhandeling procedure is top .
Je voelt je gezien
Goede zorg en met respect behandeld.
Goede zorg en met respect behandeld.
Altijd ellende en gedoe
Altijd ellende met het maken van een afspraak. Geen flexibiliteit. Onvriendelijke receptionistes die niet behulpzaam zijn en niet meedenken. Eigenlijk een veel te grote kliniek waarbij het lopende band werk is.
Prima organisatie en professioneel…
Prima organisatie en professioneel handelen.
Vakkundigheid als eerste!!
Vakkundigheid als eerste!!
En daarnaast aandacht en vriendelijkheid!!
Ik ben gewoon goed behandeld
Professionele omgeving
Professionele omgeving gericht op een specifieke groep.
Zeer prettig geholpen en geadviseerd.
Je word er heel goed behandeld en de…
Je word er heel goed behandeld en de desbetreffende Arts(en) stellen je gerust en geven uitstekende uitleg van je situatie
De privékliniek levert vernieuwde…
De privékliniek levert vernieuwde behandelingen en de aandacht voor de patiënt is groot
duidelijkheid en deskundigheid
goeds en duidelijk gesprek gehad met de medicus